Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoojte
WENEEE< vitaaaaaj…co stvara vasa princeznicka??
RYNTYNTYNKO, super video a krasne fotky.teda Adamek sa uzasne hybee..tak mu to ide zlahka ![]()
a Adamek je aky utly, oproti Nelke
a pekne sam papkaa..a chichi, my mame tiez kravickovu misticku..ale je cela okruhla…a co to tak pekne papa?? nech pripravim aj AMtuskovi ![]()
TERKO… jooj, ako sa mu hracka prestrcila
teda ale sikula je riaden ![]()
sranda prve slova
KAKA, KAVA..etda kde na to tie deti chodia..
![]()
ADELKO, jeejda, to tvoje ranne vstavanie, vobec nezavidim
Hezky vecer holky, taky byla u Vas takova chumelenice?? Tady cely den, akorat ze bylo nad nulou, tak to vsechno hned roztalo ![]()
Terko , to kino byva od 10 h, mrkni na http://www.cinemacity.cz/cinemama.php a tam najdes vetsinu informaci ![]()
Janus , ja jsem ti vcera pred pulnoci jeste psala sms, ale nedosel mi vypis, takze si ji asi nedostala
Psala jsem, ze je to mozna uzlina, to na tom krcku/hlavicce. Je to tak jako mezi krkem a hlavickou, spise na strane, takova mensi nez 1 cm boulicka, pohybliva?? Domca to ma od narozeni, obcas to vubec nejde nahmatat, takze treba proto jsi to objevila az ted. Uz jsem se na to ptala Dr. i na koznim, protoze jsem mela strach, co to tam ma
Tak drzim palce, at je to ono!!
Adel , to vase vstavani
![]()
Tynko , pekne fotky i video, i Terky samozrejme
Me fakt bavi, pozorovat ty deti, co uz vse dovedou ![]()
Ovsem nejlepsi vikend mela/ma asi Evelin , teda ne ze bych se Domci chtela zbavit, ale vecericku, prochazecku a lahvinku, to bych si teda jooo dala
Akorat ze ja bych teda rozhodne nevstavala
Pekne bych si polezela do 10 h aspon ![]()
Hezký večer,
Veru - ta SMS mi opravdu nedošla
, ale ta boulička vypadá asi tak, jak popisuješ. Tak to bych byla moc ráda, kdyby to tak bylo a nebylo to nic vážného, tak to jsi mě trochu uklidnila. Taky to řeknu dr. a uvidíme. Díky.
Terko a Týnko - super videa, Týnko a parádní fotky ![]()
Adámek všem děkuje za přání k desetiměsíčninám
, to snad ani není možné, jak to letí…
Tak jsme dnes zkusili Adámka dát spát do pokojíčku, jestli třeba nebude spát líp (bez toho Tomového chrápání
), ale asi ne, zatím jsme tam byli už několikrát.
Tak uvidíme, ale pokud bych tam měla běhat každou chvíli podávat dudlík, tak to by asi zítra šupajdil zpátky k nám do ložnice ![]()
Tak všem dobrou noc.
Dobré ránko,
holky tady sněží a sněží a sněží..
![]()
Přeju všem krásnou neděli!
Ahoj holky,
díky moooc za pochvaly, vždy potěší!!!
No a Adam asi vážně uteče tomu roku
, už se začíná-frajer-pouštět a zkouší stabilitu bez držení, takže jsem zvědavá
![]()
Jinak mě je mizerně…bolí mě v krku až ouvej a jde mi to do uší…doufám, že se z toho dostanu a nebude to angína
![]()
Zebruš: Adam už má taky natrénované slézání dolů z postele, gauče po nožičkách
Mám radost
![]()
Adél: U nás sněžilo dopoledne jak blázen
A taky jsem museli schodit ty mega-rampouchy, jinak by s sebou vzali i okapy…
Chystáte se dneska bobovat? Radek jak byl včera s malým na prochajdě, tak šli kolem dětí, které bobovali a Adam ji prý záviděl, tak jsem se zeptala Radka jak to poznal, že jestli mu to řekl
A on že u toho dělala brrrm, brrrrm (jako že jezdí s nima
) Takže asi denska vylezeme na půdu pro sáňky a půjdou je kluci prubnout (teda jestli nepojedem ke kamarádům…)
Jančo: U nás by asi zrovinka samostatné spaní pomohlo…včera před usnutím jsem se koukala na TV v pokoji pěkně z postýlky a docela jsem u toho rušila Adama, kterého jsem tím dvakrtát probudila
, takže jsem to zalomila už devět hodin a dobře jsme udělala, jelikož v šest vstávačka
![]()
Terko: Takže ty by jsi šla do kina???
![]()
Jdu provozovat gaučing než se mi dítko probudí, příjemnou neděli
![]()
Ahoj,
tak u nás první samostatné spaní Adámka dopadlo fiaskem, putoval ještě v noci zpátky k nám do ložnice, protože byl vzhůru snad každou půlhodinu
, ale spíš to bylo proto, že dnes měl celkově blblou noc, protože se budil každou chvíli i u nás v ložnici…takže asi špatné načasování, možná leze další zoubek, protože je to pan Kňoural i přes den…
Tak plánujeme brzy další pokus samostatného spinkání, protože usnul tam úplně v pohodě
No uvidíme…
Jinak já jsem dnes měla spací dopoledne
- Adam měl sice budíček už o půl šesté
, ale do půl sedmé byl u nás v pelíšku a pak s ním šel Tom vedle a já chrupkala ještě do devíti
a od půl destáté znovu s Adýnkem.....no zkrátka z postele jsem dnes lezla až o půl jedenácté
…ale po té dnešní běsnivé noci to bylo teda potřeba…
Týnko - Adámek je šikula, taky by bylo fajn, kdyby se náš Adýs naučil slézat z postele hezky po nohách a ne střemhlav po hlavě
A užij si gaučing, je to občas potřeba ![]()
Adam si teď dává svou odpolední půlhodinku, tak se jdu taky natáhnout, asi s knížkou… ![]()
Všem hezkou neděli.
Jojo bobovat jsme byli,i když se oteplilo a prší,takže sníh mizí..
Budíček dneska až v půl šesté,ale taky bych potřebovala dospat..
Manžel mi večer přiveze kung pao,tak se prý mám těšit ![]()
U nás se už chrní, tím se nechci vychloubat
…teda spí se asi už někdy před půl sedmou…ale zase byl od 3/4 na jednů vzhůru, takže se gaučing moc nekonal
Odpolko by si asi dal chrupku, ale až někdy kolem páté a to tedy ne-e, hráli jsem si spolu jak o život, jen aby vydržel a já jsem teďka teda pěkně KO ![]()
Jani: Snad bude druhý pokus lepší
![]()
Adél: U nás dneska taky pršelo a tak jsme ani nevystrčili ven noc
![]()
ahojky, koukám, že tu je pěkně pusto prázdno
to počasí je teda na prd, sice sme byli venku, ale klouzalo to snad všude, už aby bylo jaro. Dneska jsem zkusila dát podruhé ten můj „dobrý“ těstovinový salát, a opakovalo se to samé co včera, pár lžiček jo..a pak prsky prsky a mámo vytírej… ![]()
Tynko: do kina bych docela šla, horší to bude s dopravou, jelikož neřídim, tak bysme museli na bus, metro a tram…tak ještě nevím…
Ja tu jsem, ale cucime na Vrazdy v Midsomeru, tak nic nepisu ![]()
Teda vikendove pocasi nic moc co?? Ale holky, je to zarizeny, pristi tyden jedeme na ty hory a vratime se a bude jaro, fakt
![]()
Janus , to je blby s tim spanim, co?
Ale urcite to muzou byt ty zuby, oni si spatne zvykaji i tak a jeste kdyz jim neco je
Tak snad to priste dopadne lip ![]()
Tak je po reklame, jde se na cuceni ![]()
Zuzi: Mě teda Adam takhle snídá pěkně
že si nakrájené kousky bere sám, je teda fakž, že je potom zapatlaný kouzelně+sedačka+něco pod ním (na podlaze i pod prdelkou), ale nasnídáme se pohodově a navíc trénujeme samostatné jezení
![]()
Terko: No kdybych jela, byla bych ráda, kdyby ses pustila s odvahou do pražské MHD
![]()
Ahoj holky
Nějak jsem se teď zasekla na kickmanii na facebooku, tak vás moc nestíhám
![]()
Januš , snad boulička nebude nic vážnýho
. Beník měl naběhlou uzlinku po očkování, ale to bylo mezi ramenem a krkem (u klíční kosti) a doteď má jizvu a nemá to celý zahojený, byli jsme s tím na infekčním a propichovali mu to a vymačkávali, ale nic hroznýho to nebylo, jen reakce na očko, ale k smrti mě to vyděsilo ![]()
Týnko , pěkný fotky a video ![]()
Terko , taky pěkný video, ale Páje v té ohrádce vypadá tak smutně, že chce ven za tebou ![]()
Hezký večer,
tak už asi vím důvod Adámkova nočního i dnešního denního běsnění - prořezává se mu další zoubek - dvojka nahoře - tak už jich bude mít šest, náš malý zubateček ![]()
Veru - Vraždy v Midsomeru mám taky ráda, akorát dnes jsem nekoukala
![]()
Zítra ráno budu volat dr. kvůli té bouličce, tak uvidíme, doufám, že to opravdu nebude nic vážného
![]()
Tak všem hezký večer.
Tynko: tak jestli se vydáš do kina, tak tě v tom nenchám…nějak tu pražskou dopravu s Pájou zmáknem ![]()
Zebruš: Pája si na tom videu vyhodil ven hračku, tak byl naštvanej, občas si v ohrádce dovede fakt vyhrát a jindy se nesmim vzdálit ani na krok, ale je super, že je tak velká, že se tam vejdu taky…
Pája si zamiloval skákání na míči, je z toho naprosto unešenej, mává rukama, brouká si…ale běda jak přestanu…pak teda ještě hopsání na kolenou… ![]()
Ahoj holky,
tak Vas zdravi skoro po vikendu
Dneska jsme meli tatu v praci, tak u nas byli na obede bracha s manzelkou a vecer jsme tam zase sli na oplatku my na veceri, tak jsme se hezky vsichni nadlabli
A ted uz Stepan chrupe. U babicky prospal v kuse celou noc - od pul devate do pul osme
Takze tam asi bude spat casteji
Takze mam radu pro nespavce - prenechejte na vikend prarodicum ![]()
Fakt to zvladl v pohode, nebrecel po nas a asi jsme si to vsichni uzili ![]()
Tynko, takze Adamek uz se chysta na utek, jo
Tak to bude zase o neco veseleji! Stepan se pres vikend nacil docela suverene obchazet nabytek, takze cekam dalsi fazi stani bez drzeni ![]()
janus, zkus to zase za par dnu, urcite to nevzdavej! Stepan sam spi daleko lip nez s nama!
Jo Adamkovi preji dodatcen vse nej!