Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
21.2.09 20:34

Ahoojte

WENEEE< vitaaaaaj…co stvara vasa princeznicka??

RYNTYNTYNKO, super video a krasne fotky.teda Adamek sa uzasne hybee..tak mu to ide zlahka :D
a Adamek je aky utly, oproti Nelke
a pekne sam papkaa..a chichi, my mame tiez kravickovu misticku..ale je cela okruhla…a co to tak pekne papa?? nech pripravim aj AMtuskovi :)

TERKO… jooj, ako sa mu hracka prestrcila :( teda ale sikula je riaden :wink:

sranda prve slova :lol: :lol: :lol: KAKA, KAVA..etda kde na to tie deti chodia.. :lol: :lol:

ADELKO, jeejda, to tvoje ranne vstavanie, vobec nezavidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.2.09 21:05

Hezky vecer holky, taky byla u Vas takova chumelenice?? Tady cely den, akorat ze bylo nad nulou, tak to vsechno hned roztalo :wink:

Terko , to kino byva od 10 h, mrkni na http://www.cinemacity.cz/cinemama.php a tam najdes vetsinu informaci :P

Janus , ja jsem ti vcera pred pulnoci jeste psala sms, ale nedosel mi vypis, takze si ji asi nedostala 8O Psala jsem, ze je to mozna uzlina, to na tom krcku/hlavicce. Je to tak jako mezi krkem a hlavickou, spise na strane, takova mensi nez 1 cm boulicka, pohybliva?? Domca to ma od narozeni, obcas to vubec nejde nahmatat, takze treba proto jsi to objevila az ted. Uz jsem se na to ptala Dr. i na koznim, protoze jsem mela strach, co to tam ma :roll: Tak drzim palce, at je to ono!!

Adel , to vase vstavani 8O :twisted:

Tynko , pekne fotky i video, i Terky samozrejme :wink: Me fakt bavi, pozorovat ty deti, co uz vse dovedou :P

Ovsem nejlepsi vikend mela/ma asi Evelin , teda ne ze bych se Domci chtela zbavit, ale vecericku, prochazecku a lahvinku, to bych si teda jooo dala 8) Akorat ze ja bych teda rozhodne nevstavala :lol: Pekne bych si polezela do 10 h aspon :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
21.2.09 22:26

Hezký večer,
Veru - ta SMS mi opravdu nedošla 8O :? , ale ta boulička vypadá asi tak, jak popisuješ. Tak to bych byla moc ráda, kdyby to tak bylo a nebylo to nic vážného, tak to jsi mě trochu uklidnila. Taky to řeknu dr. a uvidíme. Díky.
Terko a Týnko - super videa, Týnko a parádní fotky :D

Adámek všem děkuje za přání k desetiměsíčninám :wink:, to snad ani není možné, jak to letí…

Tak jsme dnes zkusili Adámka dát spát do pokojíčku, jestli třeba nebude spát líp (bez toho Tomového chrápání :wink: :roll: ), ale asi ne, zatím jsme tam byli už několikrát. :roll: Tak uvidíme, ale pokud bych tam měla běhat každou chvíli podávat dudlík, tak to by asi zítra šupajdil zpátky k nám do ložnice :wink:

Tak všem dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.09 08:42

Dobré ránko,

holky tady sněží a sněží a sněží.. :roll: :wink:

Přeju všem krásnou neděli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.09 12:34

Ahoj holky,

díky moooc za pochvaly, vždy potěší!!! :D :D :D No a Adam asi vážně uteče tomu roku 8O 8O 8O, už se začíná-frajer-pouštět a zkouší stabilitu bez držení, takže jsem zvědavá :) :) :)

Jinak mě je mizerně…bolí mě v krku až ouvej a jde mi to do uší…doufám, že se z toho dostanu a nebude to angína :? :? :?

Zebruš: Adam už má taky natrénované slézání dolů z postele, gauče po nožičkách :dance: Mám radost :) :) :)

Adél: U nás sněžilo dopoledne jak blázen :roll: :roll: :roll: A taky jsem museli schodit ty mega-rampouchy, jinak by s sebou vzali i okapy…

Chystáte se dneska bobovat? Radek jak byl včera s malým na prochajdě, tak šli kolem dětí, které bobovali a Adam ji prý záviděl, tak jsem se zeptala Radka jak to poznal, že jestli mu to řekl :lol: :lol: :lol: A on že u toho dělala brrrm, brrrrm (jako že jezdí s nima :D ) Takže asi denska vylezeme na půdu pro sáňky a půjdou je kluci prubnout (teda jestli nepojedem ke kamarádům…)

Jančo: U nás by asi zrovinka samostatné spaní pomohlo…včera před usnutím jsem se koukala na TV v pokoji pěkně z postýlky a docela jsem u toho rušila Adama, kterého jsem tím dvakrtát probudila :roll: :roll: :-) , takže jsem to zalomila už devět hodin a dobře jsme udělala, jelikož v šest vstávačka :? :? :?

Terko: Takže ty by jsi šla do kina??? :wink: :wink: :D :D :wink: :wink:

Jdu provozovat gaučing než se mi dítko probudí, příjemnou neděli :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.2.09 14:19

Ahoj,
tak u nás první samostatné spaní Adámka dopadlo fiaskem, putoval ještě v noci zpátky k nám do ložnice, protože byl vzhůru snad každou půlhodinu :roll: , ale spíš to bylo proto, že dnes měl celkově blblou noc, protože se budil každou chvíli i u nás v ložnici…takže asi špatné načasování, možná leze další zoubek, protože je to pan Kňoural i přes den… :roll: :? Tak plánujeme brzy další pokus samostatného spinkání, protože usnul tam úplně v pohodě :wink: No uvidíme…
Jinak já jsem dnes měla spací dopoledne :wink: - Adam měl sice budíček už o půl šesté :roll: 8O , ale do půl sedmé byl u nás v pelíšku a pak s ním šel Tom vedle a já chrupkala ještě do devíti :wink: :wink: a od půl destáté znovu s Adýnkem.....no zkrátka z postele jsem dnes lezla až o půl jedenácté :oops: :oops: …ale po té dnešní běsnivé noci to bylo teda potřeba…

Týnko - Adámek je šikula, taky by bylo fajn, kdyby se náš Adýs naučil slézat z postele hezky po nohách a ne střemhlav po hlavě :roll: :roll: A užij si gaučing, je to občas potřeba :wink:

Adam si teď dává svou odpolední půlhodinku, tak se jdu taky natáhnout, asi s knížkou… :wink:

Všem hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.2.09 16:33

Jojo bobovat jsme byli,i když se oteplilo a prší,takže sníh mizí..
Budíček dneska až v půl šesté,ale taky bych potřebovala dospat..
Manžel mi večer přiveze kung pao,tak se prý mám těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.09 18:59

U nás se už chrní, tím se nechci vychloubat :oops: :wink: :oops: …teda spí se asi už někdy před půl sedmou…ale zase byl od 3/4 na jednů vzhůru, takže se gaučing moc nekonal :roll: :lol: :lol: Odpolko by si asi dal chrupku, ale až někdy kolem páté a to tedy ne-e, hráli jsem si spolu jak o život, jen aby vydržel a já jsem teďka teda pěkně KO :?

Jani: Snad bude druhý pokus lepší :! :wink: :wink:

Adél: U nás dneska taky pršelo a tak jsme ani nevystrčili ven noc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.2.09 20:13

ahojky, koukám, že tu je pěkně pusto prázdno :D to počasí je teda na prd, sice sme byli venku, ale klouzalo to snad všude, už aby bylo jaro. Dneska jsem zkusila dát podruhé ten můj „dobrý“ těstovinový salát, a opakovalo se to samé co včera, pár lžiček jo..a pak prsky prsky a mámo vytírej… :lol:

Tynko: do kina bych docela šla, horší to bude s dopravou, jelikož neřídim, tak bysme museli na bus, metro a tram…tak ještě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.2.09 20:35

Ja tu jsem, ale cucime na Vrazdy v Midsomeru, tak nic nepisu :lol:
Teda vikendove pocasi nic moc co?? Ale holky, je to zarizeny, pristi tyden jedeme na ty hory a vratime se a bude jaro, fakt 8) :lol:

Janus , to je blby s tim spanim, co? :? Ale urcite to muzou byt ty zuby, oni si spatne zvykaji i tak a jeste kdyz jim neco je 8O Tak snad to priste dopadne lip :wink:

Tak je po reklame, jde se na cuceni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.2.09 20:35

Zuzi: Mě teda Adam takhle snídá pěkně :arrow: že si nakrájené kousky bere sám, je teda fakž, že je potom zapatlaný kouzelně+sedačka+něco pod ním (na podlaze i pod prdelkou), ale nasnídáme se pohodově a navíc trénujeme samostatné jezení :wink: :lol: :lol: :wink:

Terko: No kdybych jela, byla bych ráda, kdyby ses pustila s odvahou do pražské MHD :wink: :D :wink: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.09 20:42

Ahoj holky

Nějak jsem se teď zasekla na kickmanii na facebooku, tak vás moc nestíhám :oops: :lol:

Januš , snad boulička nebude nic vážnýho :( . Beník měl naběhlou uzlinku po očkování, ale to bylo mezi ramenem a krkem (u klíční kosti) a doteď má jizvu a nemá to celý zahojený, byli jsme s tím na infekčním a propichovali mu to a vymačkávali, ale nic hroznýho to nebylo, jen reakce na očko, ale k smrti mě to vyděsilo :roll:

Týnko , pěkný fotky a video :)

Terko , taky pěkný video, ale Páje v té ohrádce vypadá tak smutně, že chce ven za tebou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.2.09 21:39

Hezký večer,
tak už asi vím důvod Adámkova nočního i dnešního denního běsnění - prořezává se mu další zoubek - dvojka nahoře - tak už jich bude mít šest, náš malý zubateček :wink:
Veru - Vraždy v Midsomeru mám taky ráda, akorát dnes jsem nekoukala :? :wink:
Zítra ráno budu volat dr. kvůli té bouličce, tak uvidíme, doufám, že to opravdu nebude nic vážného :roll: :(
Tak všem hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.2.09 21:42

Tynko: tak jestli se vydáš do kina, tak tě v tom nenchám…nějak tu pražskou dopravu s Pájou zmáknem :)

Zebruš: Pája si na tom videu vyhodil ven hračku, tak byl naštvanej, občas si v ohrádce dovede fakt vyhrát a jindy se nesmim vzdálit ani na krok, ale je super, že je tak velká, že se tam vejdu taky…

Pája si zamiloval skákání na míči, je z toho naprosto unešenej, mává rukama, brouká si…ale běda jak přestanu…pak teda ještě hopsání na kolenou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.2.09 21:58

Ahoj holky,

tak Vas zdravi skoro po vikendu :wink: Dneska jsme meli tatu v praci, tak u nas byli na obede bracha s manzelkou a vecer jsme tam zase sli na oplatku my na veceri, tak jsme se hezky vsichni nadlabli 8) A ted uz Stepan chrupe. U babicky prospal v kuse celou noc - od pul devate do pul osme 8O Takze tam asi bude spat casteji :twisted: :lol: Takze mam radu pro nespavce - prenechejte na vikend prarodicum :lol:
Fakt to zvladl v pohode, nebrecel po nas a asi jsme si to vsichni uzili :wink:

Tynko, takze Adamek uz se chysta na utek, jo :lol: Tak to bude zase o neco veseleji! Stepan se pres vikend nacil docela suverene obchazet nabytek, takze cekam dalsi fazi stani bez drzeni :wink:

janus, zkus to zase za par dnu, urcite to nevzdavej! Stepan sam spi daleko lip nez s nama!
Jo Adamkovi preji dodatcen vse nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital