Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
24.2.09 12:37

Ahoj Evelín
Otačaciu sedačku chcem preto,aby som ju videla a mohla sa s ňou rozprávať keď sme na vychádzke.A chcem ju aj vidieť.
Ak bude všetko ako si predstavujem aj „naživo“,tak kúpim ten červený.

A ešte Vám vložím fotku darčeke k Sofinkiným prvým narodkám.Už som objednala a čakám,teším sa!
http://www.slnieckovo.sk/…s/260175.jpg Čo naň hovoríte?Ja som nadšená!!Ako z každej maličkosti :oops: .Niekedy to s tým nadšením nad vecami preháňam :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.2.09 12:48

…tak jsem zpět z poradny, Tom chrupe, tak to honem využiju, ale nesmím to tu s vámi prokrafat celý, páč mám docela hlad a práce haba.

Jinak naváženo máme 11 kilo, což mě docela udivilo, čekala jsem že novinový papír a voda z večerní koupele jsou ryze dietní strava. :lol: Což mi nahrává k příspěvku od SIMI, já se tedy na samokrmnou show chystám, několikrát jsem zmiňovala, že jiný způsob jak nakrmit Tomáše jsem zatím nevymyslela. A moje domněnka se má tak, že jídlo bude ulpívat pouze ve vzdálenosti max. 5-ti metrů (vidím to asi tak: Tomáš dostane lžičku a misku s jídlem - několikrát zabubnuje lžičkou o pultík - párkrát se strefí do misky, čímž samozřejmě rozcáká jídlo do všech stran - zahodí lžičku - a zbytek z misky si rozpatlá kolem pusy Pozor! kolem pusy je všechno ostatní co není pusa, tvářemi počínaje, zdmi konče!) Nicméně jsem toho názoru, že jídlo bude létat spíše kolmo, než v případě je-li katapultováno přímo z lžíce (krmím-li ho já) No ať je to jak chce, poznatky z praxe vám budu referovat časem a moje rada zní: …Nemáte-li zálibu v adrenalinu a dostatek času na likvidování škod, tak raději místo nesmyslných pokusů zatím trénujte motorické schopnosti na piškotech! :lol: :lol: :lol:

WENEE já jsem taky toho názoru, že jde spíš o to si zvyknout, že se nemůžeš stále kochat vaší malou princezničkou a je třeba jí dát prostor vidět na procházce také něco méně hezčího než je maminka! Každopádně ten první kočárek otáčecí je, takže pokud konkurz vyhraje, tak ani není co řešit - buď jí časem otočíš nebo ne.

TÝNKO užij si sólo výlet, hned bych jela s tebou! :wink:

ADI Sanelka je úžasná pohodářka a rozhodně buď ráda za takový „model“ - já bych hned měnila za toho svýho ukňouranýho klíšťáka. To se nemůžeš ani hnout, když ti ten opičák vysí pořád na gatích!

ADÉL myslím, že klekání je dobrá startovní pozice pro další level. Tomáš si doteď rád hraje v kleče - Simi tuším psala, že je tak připraven pro vše - a oni to moc dobře vědí pacholíčci!

PACAL není nad společné fotky (ne že by ty sólo nebyli také krásné, ale tak nějak mě vždycky ty sourozenecké dojímají - obzvláště když vím, kolik je za tím úsilí aby ti rarášci takhle zapózovali!!! :twisted: ) A jak jsi psala o té panence, tak přesně - Jiřan vždycky od někud dotáhne Tomáše, drží ho pod krkem jako králíka a je na sebe děsně pyšný, jak je „velký pán“, když ho unese! Někdy jdu do mdlob, dělat tohle tenkrát někdo s Jířou, tak mě trefí šlak - oni ne jen ty druhorodé děti jsou odolnější!

A ŽELVIKU už jste teda začali? :lol: :lol: :lol: No já si toho třetího prcka představuju čím dál častěji, samozřejmě pouze ve chvílích, kdy je tu taková ta idylická pohoda, jinak jsem ale nohama na zemi a ráda si ještě nějaký rok počkám!

EVELÍN - jsi mi pěkně zamotala hlavu, já trubka tu celou dobu přemýšlím proč má Štěpánek smůlu - no už mi to došlo :idea: , ale že je tu pěkně začmuzíno z toho usilovného přemýšlení! :lol: :lol: :lol:

Tak všem Matýskům všem nej, všem zlatíčkám, co oslavili další měsíc života a taky všem co dosáhli dalšího velkého pokroku!
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/13.gif

Já jsem asi udělala zá:,–(ní chybu, že jsem Tomovi propůjčila svoje ruce jako držátka - teď si ke mě doleze, čapne mě za ruce a jde se. Sám se sice pustí, ale to je zatím spíš omyl, po kterém následuje pád za zadek - štěstí, že jsou naše batolátka tak hezky vypolstrovaná! Parádně se ale od minule rozbretal, a nevím jestli si to nenamlouvám, ale zdá se mi že cíleně (většinou plačtivě) volá: mámama, když se mě snaží dohonit, na tátu zas ale zvesela pokřikuje káka, nastartujeme-li auto dělá celou cestu brm brm, a to vše vyplňuje bababa, gagaga, kikí a jiné pazvuky. Když pořád studujete ty tabulky dovedností :lol: , od kdy si tak děti začínají spojovat různá pojmenování s daným předmětem či osobou? Je možné, že už to pro něj má význam? (a nepište mi že nemá, víte jakou z toho mám radost!!! :lol: :lol: :lol: :potlesk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.2.09 13:45

Wenee, vozitko je uzasne sladky :D Ja myslim, ze Sofi bude nadsena 8)
Ja jsem teda taky spis toho nazoru, dite nez na mamku (se kterou je cely den) se asi radeji pokocha svetem kolem, takze pak ta otaceci sedacka neni az tak potreba, ale uvidis sama, jak se vam bude jezdit :wink:

Lucy, snad Te moc hlava neboli :lol:
Jinak URCITE tomu ty deti uz rozumu!!! Mas radost? :potlesk: :lol: Fakt mam ale pocit, ze i Stepan uz tomu rozumi. Kdyz reknu „meda“ chytne za plysaka, ukaze na obrazcich jezka, psa, zajicka… Kdyz je u nas babicka, tak kdyz reknu „babi“, tak se na ni otoci, „mama“ snad taky chape, kdyz to uz i rika :lol:
A Tomasek se teda hezky rozkecal 8)
Jo a ja v tech chvilich, kdy zrovna nehysterci, tak uz se na dalsi mimco docela tesim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.2.09 13:50

Lucy, no já teď četla, že kolem roku, ale to už máte a máme za pár, takže je prostě jasňačka, že Tomík je napřed a zejména to MÁMAMA si spojuje s tebou…! :D :lol: Tyyy jo, a jedenáct kilo, to je paráda, gratulace! :D

Jo a právě jsem se dneska chtěla zeptat, jestli je tu kromě mě ještě nějaká další nadšenkyně, která plánuje víc než dvě děti… :oops: :D takže Lucy, jo? Hurááá, nejsem sama :wink: :lol:

Jinak kočárek my otáčecí nemáme, takže děti hledí kupředu a nemám pocit, že by to mě nebo je nějak negativně poznamenalo :wink:

Wenee , to je krásné, to odrážedlo - pošleš webovky, odkud to máš? Já chci dát dětem právě odrážedla, ale ještě jsem se po žádných nedívala… taky uvažuju o tom hracím stolku, ale to možná nechám až na podzim, kdy mají oba svátek :wink:

Evelín , s odstavováním držím palce! Ale vypadá to, že máte slibně našlápnuto :D

Týnko, jeje, škoda, že jsem to nečetla dřív - mám odpo dvě hodinky volno (právě teď :wink: ), tak jsme mohly někam na chvilku zajít a dát kafíčko… takhle si ho jdu uvařit sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.2.09 13:55

Jinak taky mám pocit, že děti už některým věcem rozumějí, dneska ráno mi Jára přinesl Ondru a já říkám „Ondro, vyndej si dudlík“, tak to udělal, a pak když jsme vylézali z postele, po kojení, tak říkám „Ondro, podívej, máš tady dudu, tak si ho vem“, a on ho vzal a na:,–(il :lol: Ale nedělá to zdaleka vždy, když jsem mu třeba pak v koupelně říkala „vem si dudlík a pojď za mnou“ a při tom jsem opouštěla místnost, tak mu nějakej dudu byl šumafuk a hned za mnou pelášil :wink: :lol:

Jo a v knížkách teda neukazujou :? a taky už 14 dní trénuju „dej mi pusinku“, a prd, nikdo mi žádnou pusinku nedá!!! Akorát Ondruch na mě občas vyplázne jazyk :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.2.09 14:44

Hezke odpoledne,
jako obvykle jsem se u prispevku zasmala :lol:

Lucy , ty mas fakt psaci strevo, normal bys mela zacit psat nejake vtipne povidky a la „Previtem snadno a rychle“ :wink: Uz tu mame jednu basnirku, tak jeste potrebujeme nekoho na prozu :lol:
Jo a 11 kg, to je fakt mazec, teda jeste ze ti Tomik neji ty prikrmy, to by mel tak 20 kg neee? :wink:
Jo a jeste jsme nezacali :lol: :P :P

Evelin , tak to mas super, ze Stepanek takhle pije UM z flasky, tise zavidim :oops: :roll: U nas se na lahvicku s jakymkoliv obsahem zvysoka prdi… Vecer je kojeni jen tak na ponunani, ale rano v posteli strhava nocni kosili a zene se na bradavku :roll: 8)

Wenee , odrazedlo je sladke, presne pro holcicku :wink: U nas se asi bude kupovat nejaky traktor nebo motorka 8)

Simi , no a u tebe jsem se zasmala, jak trenujes „dej pusu“ a deti na to prdi :lol:
Ja jsem faaakt rada (teda tim nechci provokovat), ze Domca na tohle krasne reaguje a spuli a dava francouzaky :wink: Protoze jinak mi na vse ostatni hazi bobek, paci,takhle velikej a papa vuuubec, to me ani neposloucha a neco si tam sudla, v knizce nic neukazuje, proste individualista 8) :lol: Jo ale s tim dudlikem to mas pravdu, obcas ho vynda a da mi ho do ruky, takze vim, ze reagovat umi 8)

Adel , u nas se taky pred stojem vydatne klecelo a kleci se doted, ale preferuje se stani, takze myslim, ze to u vas nebude dlouho trvat :wink:

Jinak tady se nic nedeje, Domcuch spi, protoze jak jsem se tu vcera halasila s rezimem, tak jsme rano jeli na kozni a samozrejme jsme byli objednany na 10:30 h, takze se to rozhodilo, spal asi 20 min v aute, takze to zalomil az po obede asi ve 14 h s mensim revem :roll:
No a ja si stahuju 16.dil 5.serie Dr.House a uz se tu na nej trepu, jeste 23 % zbyva :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.2.09 17:25

Hurá už mi zas funguje můj servřík na fotky, tak vám můžu poslat obrázky našeho dvouzubého seladona. To abyste věděli jaká je u nás koupačka prča!
http://luci.eee.sweb.cz/f1.jpg /> http://luci.eee.sweb.cz/f2.jpg /> http://luci.eee.sweb.cz/f3.jpg /> http://luci.eee.sweb.cz/f4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 19:19

Ahojda kočky!

Lucy: No já si myslím, že určitě už začínají před rokem reagovat na podměty, takže ti určo rozumí :wink: :wink: :wink: No a váhu máte tedy ukázkovou 8) 8) 8) Ještě že už Tomík ťapká za ručky, co??? :lol: :lol: :lol:
I já se u tvého příspěvku vždycky kvalitně zasměju, ty by jsi mohla psát komediální příběhy 8) :wink: 8) :wink:

Adam taky nedává pusinky a to ho učím stejně dlouho jako Simča dvojčátky, ale co se naučil je „malá-malá“ :srdce: :srdce: :srdce: A je to fakt slaďoučký, takže se fakt těším na ty pusinky :D :D :D

Simčo: No já jsem nakonec dorazila do Prahy až po třetí hodině a hned jsem vyzvedávala bráchu u Chodova a razili jsme zpátky…ale příště určitě!!! :wink: :wink: :wink:

No, a já jsem měla ten dnešek dooost pestrý… přijedeme ke kámošům a kámoška, že musí s dětma k dr. (máme společnou…), že jí blinkají a horečkují! což jsem se dozvěděli až na místě :? :? :? :arrow: nakonec jsem s ní jela já, Radek hlídal malého od jedenácit až do pěti :! :P a u dr. jsem zapadla a nemohla jsem vycouvat :! :! :! NO MAZEC :evil: :evil: :evil: kámoška šla s dětma k dr. a já jsem se s důmyslností nakonec jsem se od tamtud vyhrabala, ale musel mi ještě pomoc kolemdoucí chlapík :oops: :oops: :oops: … no, hlavně že jsem už doma 8) 8) 8) A Radek po dnešním odpoledni konstatoval, že je Adam pěkně aktivní miminko, no novinka !!! :lol: :lol: :lol:

Jo, Lucko, a fotky kozelný :) :) :)

Wenee: Odrážedlo kouzelné, to se to bude Sofince drandit 8) 8) 8) A s tím kočárkem, já si myslím, že na jaře až bude pěkně bude chtít Sofi stejnak jezdit proti směru jízdy, páč už to bude vážně velká slečna a jako zvědavé batole bude chít spíš než maminku vidět okolí :wink: :wink: :wink: Já tedy nemám sporťák otočný a teda mi to vůůůůbec neva :wink: :wink: :wink:

Evelín: Tak další dítko, jo??? Mě překvapuješ :oops: :) :wink: :wink: I když já bych taky do dalšího šla, normálně bych brala, aby byl mezi dětma dvou až dvouapůl letý rozdíl :srdce: :srdce: :wink:

No, a mě dneska čeká mega kopa prádla :-) :-) :-) Po pracím víkendu se toho docela dost nahromadilo a samo se to asi nevyžehlí, že? :? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.2.09 19:25

Tak vás jdu dočítat, to je zase stránek 8O :lol:

Januš , ať zoubek brzo vyroste a nebolí a super, že je to jen uzlinka - chápu jak ses bála, my jsme to u Beníka objevili samozřejmě o víkendu, takže jsme letěli na pohotovost :oops:

Terko , aha, já jen že na tom videu vypadá že se mu v ohrádce nelíbí :) . Já mám Bendu taky tak trochu v ohrádce (pokoj), protože na chodbě je zima a není to úplně hotové a není to bezpečné, takže mimo pokoj je jen v náručí, zatím :?

Adik , já dávám jogurty bio Olmu nebo Activiu, ale poslední dobou to míchám s přesnídávkou, protože mi to Beník nechtěl. Piškoty jsem zkoušela, ale jen jednou. Ale pokud nemáte alergie, tak je to asi v pohodě :)

Simi , já na oběd lžičku dávám a dám mu trochu něčeho do jeho misky, a pak všechno okolo drhnu :roll: . A na snídani jí taky sám kousky chleba/rohlíku. Holt nějak se to naučit musí, tak bude chvilku bordel :roll:
A já už Bendovi taky občas dám UM, nějak mě vycucává. Máme Nutrilon (už normální, ne HA)
Simi, to s tím dudlíkem dělá Beník taky, večer v posteli před kojem mu řeknu ať ho vyndá a on to udělá a čeká na kojo :lol:

Ondrovi, Silvince a Adámkovi vše nej :-)

Pacal , dětem to spolu moc sluší :D

Verčo , my jsme právě na tu nahořklou chuť toho HA mlíka byli zvyklí a to normální mi přijde hrozně sladký. Mě to HA teda chutnalo, ale o mě nejde, že? :oops: :lol:

Týnko , Adámek je teda šikulka :D , to Beník se taky občas pustí (v každé ruce má jednu hračku), ale letí hned dolů a řve :roll: :lol:

Wenee , kočárek krásnej, u mýho jde taky otočit po nebo proti směru a je to super. A u toho 2 se mi líbí barva, já mám vybraný hnědo černý golfky, ale ještě nevím určitě, jestli je koupíme. Vozítko k narozeninám je super, my máme podobné a Beníka to moc baví :D

Holky, už máte některá koupený golfáč?

Evi , díky za „maso“, jak se dostanu do bio prodejny, tak to zkusím :)

Dnes měl Beník mix z fenyklu, brokolice, kedlubny a cukety a zahustila jsem to jáhlovou kaší. A chutnalo 8)

Adel , já mám pocit, že si Beník prvně stoupal a pak teprve klekal. Každý dítě to asi dělá jinak. On si začal i pořádně sedat až po stoupání :roll:

Lucy , Tomíkovi to sluší. A na 11 kg vůbec nevypadá 8O . Toho krtka máme taky, čmajzli jsme ho ségře 8)

Já bych teda v budoucnu možná taky chtěla 3 děti, ale uvidíme, jak to zvládnu se dvěma… 8O :oops:

Beník si teď normálně pouští takový hrací klíč a tančí u toho a zpívá dě-dě-dě, to je sranda :lol: :lol: :lol: . A včera po mě opakoval tu-tut na zvuk auta, to je u nás novinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.2.09 20:22

Ahoj holky,

dneska ráno jsem si zapla počítač,jak si počtu,co jste večer napsaly,a vy nic 8O To jsem teda byla zklamaná :D .Odpol jsem tu byla asi hodinu bez dětí,máma si je vzala a šli k metru naproti mojí skorotetě 8) No tak jsem stihla poklidit hračky a udělat pohoštění :roll: :wink:

Týnko malá malá závidím,to musí bejt krááásný :wink:

Lucy super fotky a váha taky :wink:

Veru ty jsi normálně úchylná s tím Housem :D

Wenee odrážedlo kráásný :wink:

Simi chtěla jsem se zeptat,jak vypadá ten hrací stolek,jak chceš koupit dvojčatům? :?:

Jinak jak píšete,že už zkoušíte sunary a tak,taky přemýšlím,že bych večer zkusila dát Vítkovi UM místo kaše,no nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
24.2.09 20:23

Ahoj
Máte pravdu,zamyslela som sa nad sebou,je pravda,že by som mala Sofinke dopriať pohľad aj na niečo iné,ako na svoju mamu.Takže som vďaka Vám zistila,aká som sebecká,fakt sa budem musieť od Sofinky trochu odpútať,lebo to asi preháňam,najradšej by som bola na nej prilepená 24hodín.Keď tak nad tým rozmýšlam mám problém.Veď ja si neviem ani predstaviťmže by som mala bez nej byť len jeden deň,napr:keby šla na prázdniny k svorke.Musím sa trochu zmeniť.Tak dík,že ste ma upozornili,že sa mám spamätať.

Evelín-Stepánek je šikulka,keď už tak pekne rozlišuje zvieratká.Sofi je najšťastnejšia zo psa.Niekedy celý deň vykrikuje BAF BAF,pretože bývame na ulici plnej psov,tak ich stále počuje,alebo,keď ho zbadá na obrázku,v telke,niekedy BAFká aj zo spánku.

Simi-ja strašňácky chcem aspoň tri potvorky,no súhlasila by som aj so štyrmi,no to by môj manžel už asi nezvládol .Bolo by to asi dosť ťažké uživiť takú veľkú rodinku.Takže sa uskromním a zostanem pri troch.

Želvička-mne Sofi tiež z flašky nechcela nič piť,ani náhodou,vždy keď som sa snažila dať jej z flašky tak rozhodila rukami,že flaška odletela na druhý koniec izby.Tak som jej začala dávať čaj s hrnčeka s pitítkem a o chvíľu mi začala piť všetko aj s flašky.Vyskúšaj.
A k tým pusinkám Sofi tiež dáva polofrancuzáky,no vie aj „poslať"pusinku na diaľku.No nikdy nepošle jednu,hneď päť,šesť po sebe.

Lucy-Tomášek je zlatýýýý!!!

Už všetci kúpete vo veľkej vani?Ja Sofi ešte v malej.Tej veľkej sa bojím,lebo ona je také šidlo,mám čo robiť udržať ju v malej vaničke,aby sa nenapila vody,lebo sa mece a vôbec ju netrápi,že je to desne šmiklavé,takže ju musím stále držať,lebo by hneď bola pod vodou,aj keď jej má voda iba pár cm.

Tynka-máme rovnakú nechutnú mega robotu-žehlenie fúúúj.Inak hlavne,že už ľudia boli na mesiaci,ale vymyslieť všetko prádlo nekrčivé,to ich nenapadne.A ešte tak samočistiace.To už chcela veľa,že?

Zebrička-tiež sa mi viac páči tá béžová farba,ale ten červený má lepšie funkcie.Najlepší by bol ten prvý v béžovej farbe.Dúfam,že tá červená nebude naživo moc kriklavá.Sofinka tiež hneď ako začuje hudbu,tak sebou trasie a ručičkami robí pohyby jak brušná tanečnica,také tie točivé ruky nad sebou,je to zlaté.

Dobrú nocku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
24.2.09 20:26

Adel,tiež som rozmýšlala nad tým,že miesto kaše UM.Lebo tie kaše sú plné cukru.Je cukor aj v UM?Dúfam,že nie,lebo potom by to vlastne nemalo zmysel meniť.

A čo je to „malá malá“,čo spominala Tynka?

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
24.2.09 20:36

Tu je pár fotiek

Takto u nás vyzerá kúpanie-malá vanička

Ja varím a Sofi ma stále prenasleduje,kde sa pohnem. 

Takto u nás teraz vyzerá krajina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.2.09 21:22

Zebruš: Gofláče ještě nemám vybrané :) :) :) Ale určo je budu chtít, i když jsem začla jednu dobu vymýšlet, že je to asi zbytečný a Radko, ať si je koupím, tak jooooo :D :D :D A schválně jsem se ptala prodavačky v krámě, jestli hodně kupují maminky se sporťáky kočárky a ona říkala, že dost…ale vybírat budu asi až tak v březnu/dubnu, teď je ještě čásek a dej odkaz 8) :wink: 8)

Wenee: Fotečky kozelný 8) 8) 8) Sofinka je nádherná :D :D :D Já bych táááák chtěla mít druhý dítko holčičku :) :wink: :wink:
Já jsem tedy „ráda“, že si můžu na chvilku odpočinout od Adámka, zas načerpám sílu na ty jeho rošťárny, ale jak jsem se cestou z Prahy těšila na jeho úsměv, jiskření v očičkách a celkově na něj, to ani není možný!!!! :D :srdce: :D
Pokud se chceš od maličké „odpoutat“, tak si zkus zajít na odpolko či doplko jen tak sama či s kamarádkama na nákup :wink: :wink: :wink:

Jo a „malá-malá“ je hlazení po vláskách (a až je dítko starší, tak se může dodat: „malá-malá, fuj ty kozo stará“ :lol: :lol: :lol: )

Adik: No Aďás baští bílý jogurty Hollandia asi už od prosince?? Ne-li dřív :oops: , ale když on je tááák miluje a piškotky taky dostává, pěkně dětský :) :) :) ale ty jen občas, pro zpestření jídelníčku a navíc cukr při pohybu potřebují :wink: :wink: :wink:

A s tím dudlíkem, tak Adam ho tedy vyplivuje na jedničku s *, hlavně když vidí blížící se kus žvance :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: a taky si ho umí vracet zpátky, kouknu nemá ho a kouknu už tam je :lol: :lol: :lol: Jojojo…my asi budeme dudlíkoví závisláci :? :? :?
A taky co umí je „Adámku dej si dudu a hají“ No občas to i funguje :) :) :)

No a kopa prádla za mnou…hold pět dospěláků a jeden kojenec toho našpiní :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.2.09 21:45

ahooooooj holky…dneska jsem měla den blbec, dopol se mi povedlo připálit papiňák a celej oběd šel do koše a odpol se mi rozpálená keramická mísa natřikrát rozlomila…takže fakt super…pak jsem ale zaťala zuby a vrhla se na kuchtění znova…a ta vepřová se šípkovou omáčkou se fakt povedla…hihi… :lol: golfky už máme od listopadu od kamarádky, párkrát sme je ještě stihli zajet, než byla zima a nějak si nemůžu zvyknout, že samy zatáčej…

taky se hlásím do klubu, co by chtěly dítka brzo od sebe…práškama se dva měsíce nedopuju, furt sem zapomínala, tak sem to nechala osudu…

Wenee: krásný fotečky a kočárek se mi taky líbí víc ten č.1…jinak manža by taky rád tři děti…

Týnko: jé malá malá, to musí bejt krásný…

Simi: taky bych ráda viděla jak vypadá ten hrací stolek

a taky Ondrovi, Silvince vše nejlepší

Lucy: krásný fotky…takovejch vlásků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest