Poradna duly
Jana Čurdová
Hola hoj, máme kroj!
![]()
Konečně jsem dokončila idiána, tak vám ho ukážu, ju?! ![]()
Zítra vyráží náš Vinetou do školky na bizony, tak mu ráno ještě musím nakreslit pořádný make-up a běda, jak ho někdo pozná!
![]()
http://luci.eee.sweb.cz/indi1m.jpg …„Sedící bůvol“
http://luci.eee.sweb.cz/indi2m.jpg …indiáni - tak ještě bráchovi nějaký hábit a můžu je vystěhovat do vigvamu! Howgh
Jinak já jsem si tenkráte „golfky“ pořídila, ale nejsou golfáče jako golfáče, takže ačkoliv je stále máme, tak se jich chci zbavit a pořídit opravdu ty klasické dvě tyčky s kusem látky, v supermarketech na ně mají často akce, tak něco do tej tisícky. Jinak hodlám zatím využívat sporťák od toho našeho kočáru a golfky, až budeme pořádně ťapkat a nebude se mi chtít tahat sebou celé spřežení. Tož tak zas u nás.
Jdu se věnovat rodince.......pápá
Ahoj,
záda lepší ![]()
Veru my teda autem nejezdíme,jelikož žádný nemáme,ale třeba x-lander je pěkně těžkej kočár a když je pak dítě starší,tak se člověk natahá a ten golfáč je asi tak o polovinu lehčí ![]()
Týnko tak ať je Adámek v pohodě!
Lucy indián super! ![]()
SANELA LEZEEEEEEEEEEEEE …
PUSINKUUU VSEEEEM, MAME SRAZ S ROMOU V OBYVAKU A BUDEME VEGETIT … PC SE VYPINA …
TYNKO SNAD TO NIC NEBUDU A AT JE ADA BRZO FIT! TO SAME TEREZKA!!
NENI NIC HORSIHO NEZ KDYZ PRDELKY MARODI!
A LUCYYYYYYYYYYYYYYYY INDIAN UUUUZASNEJ!!!! JSI SIKULE SIKOVNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Tak u nás večer horor
…nakonec jsem ho musela uchovat ke spánku, ale mezi tím hodil ještě jednu šavličku, chjoo
Tož jsem zvědavá na noc a mluvila jsem s Radkem a ten je asi taky pěkně nechcípaný
![]()
Teda, Lucko ,
Kloubouk dolů!!!!! Kostýmek je úžasný!!!! A krásní indiáni
![]()
Adél: Taky si říkám, že ten kočárek je čím dál tím víc těžší
Ale na druhou stranu jsou i těžší
![]()
Adik: No vidíš, však mi říkáme, že příjde a bum a je to
![]()
A já musím přenechat PC mamce, takže jdu špratat a za půll hoďky se přilodí drahá polovička, zatím ahoooj
ahojky, dneska se u nás stavěla kamarádka se sedmiměsíčním klukem, Pája si ho nejdřív vůbec nevšímal a pak mu podával hračky a hladil po vláskách, není zvyklej na mimi, páč kamarádky ze školy děti nemaj a s dvěma kamarádkama s mimčama jezdíme jen na procházky, takže nějak Pája nemá šanci si s někym doma pohrát
…Jinak jezdíme s hlubokym kočárem, který se dá sice předělat na golfy, ale je děsně těžkej, tak jsem za ty golfky ráda, že jsou lehounký…
Lucy: tedaaaa, ty jsi ale šikulka, takovej krásnej kostým spíchnout, klobouk dolů ![]()
Adik: gratulace Sanelce k lezení
Petovi vše nej k miminarozeninkám
Tynko: at je Adámkovi líp
Lucy
Mam z Tebe komplex, jak jsi to dlouho sila??? Jo a ty vlasy jsou z ceho? Snad jsi neobetovala svoje
![]()
Tynko, chudak malej, snad se z toho vyspi ! ![]()
Adel, povolily zada v bazenu?
Adik, no vidis, sikulka je to ![]()
Holky, u nas to zacina byt taky zase o neco veselejsi. Stepan se dneska nekolikrat pustil a stal bez drzeni, vecer to bylo snad 15 vterin
Jo a taky dneska zapadl po hlave do kose s hrackama - nohy hore a ani nebrecel ![]()
jooo a ten celedubnovej sraz bych taky brala a navrhovala bych asi spis zari, at je to uz mimo sezonu - teda pokud neplanujete jeste dovolenkovat ??? Zalezelo by ale i a tom, kdo by vlastne jel, ze???
Ahoj
Evelín-to je super,že 8 hodín v kuse,toho sa ja si nedočkám.
Holky dík za rady ohľadom mojej závislosti na Sofi.
Tynka-dúfam,že Adámek bude o.k.
Lucy-super indián!!!
No holky,ja budem musieť Sofinku strážiť deň,noc.Veď ona je už teraz totálne nadšená z chlapov.Cez weekend bola u mňa kamoška,má dva a pol ročného tomáška a Sofi sa na neho stále lepila,obímala ho a hladkala.A včera bol u nás dvojročný Samko a Sofi to isté,nalepila sa aj naňho.Normálne z nej nechápem.
Dobrú nocku
A ešte sľúbené fotky so snehuliakom

A ešte jedna-„Ako Sofinka testovala nový smetný kôš u babičky“ 
Papa
Hezký večer,
u nás druhá noc Adámkova samostatného spinkání, tak jsem zvědavá. Ale je to nezvyk, že není s náma v ložnici
Na druhou stranu bych ale byla ráda, kdyby si zvykl, tak uvidíme. Ale je to rozdíl, natáhnout se v noci podat dudlík a nevylézat u toho z vyhřátého pelíšku a nebo jako teď letět do vedlejšího pokoje
![]()
Týnko - tak ať je Adámkovi ráno už líp, ať to nic není…
Wenee - úžasné fotečky ![]()
Adik - gratulace sanelce, je to šikulka ![]()
Lucy - máš můj hluboký obdiv, nádherný indián, tohle bych já nevyrobila ani náhodou…chudáček Adýs, určitě bude mít vždycky nejškaredší kostým ze všech, pokud bude odkázaný na moje schopnosti
![]()
Tak holky dobrou noc ![]()
Ahoj
Dnes som predala autosedačku a hľadám na nete novú.Vôbec neviem akú kúpiť.
Je lepšie keď má autosedačka svoje bezpečnostné pásy?Lebo som si všimla,že ich je veľa ktoré tie pásy nemajú.
Viem,že už tu bola reč o autosedajdách,ale neviem na ktorej stránke,tak poraďte,akú kúpiť?Vy máte akú?
Papa,už idem fakt spať.
Ahojda,
tak jsem měla rozepsaný pěkný příspěvek a při odesílání spadl systém
To se děje poměrně často
![]()
Teďka už jenom v rychlosti, dítě začíná protestovat … a navíc po noci jsem jak přejetá parním válcem…
U nás teda noc na dvě věci…
… no, hlavně že mláďe se cítí být vyspalé a plné enerigie, já abych se dopovala kafem
![]()
Wenee: My máme tuto a jsme spokojení http://www.detskyraj.cz/…-1-xp-2009-+-:,–(a-slunecnich-clon-zdarma
![]()
Jančo: Tak co druhá noc???
Evelín: To máš pravdu, u vás taky bude veselo
![]()
No nic, musím za dítkem … a to bych si chtěla dát alespoň chvilinku relax
![]()
Ahoj mamulky, tak u nás noc super
, vstávala jsem k Adýskovi jen jednou a to až o půl paté, kdy už pomalu chtěl mlíčko.....a pak to zalomil ještě do půl sedmé.....
Tak jen aby mu to vydrželo…
Wenee - my máme autosedačku Römer King Plus a jsme spokojení. Ale jezdili jsme zatím jen kratší trasy, tak uvidíme, až pojedeme na Moravu ![]()
Týnko - tak hodně sil na dnešek po té děsné noci…
Tak všem přeju hezký den, Adam už kňourá, tak se mu jdu věnovat.
Ahoj holky,
tak to musím potvrdit, že „existují i těžší kočárky“ - třeba dvojčecí
Jsou teda i golfky, ale já se na to asi vykašlu a budu jezdit s tím, co máme, jsem docela spokojená. A pak pěkně po svých ![]()
Evelín , to je šikula, stát bez držení!!!
Ondra se zase začíná čím dál častěji pouštět jednou rukou
Jeee, a kam jedete do Belgie, a kdy? Já ji vůbec neznám…
Týnko , a jeje, a co Adámek
Už je mu líp…?
Janus , gratuluju!!! A takhle už to bude pořád
No kéž by, co? Ale u nás je to tak, že Ondra občas chce podat dudlík tak do té půlnoci, a pak už opravdu spí až do rána, slečna obvykle celou noc. A moje zkušenost praví, že z pelíšku je lepší vyběhnout hned, než se dítko rozeřve a probere ![]()
Wenee , budeme asi kupovat stejnou sedačku jako Janus a další holky. Tahle značka myslím vyhrává různé testy bezpečnosti a myslím, že má pětibodový systém, tzn. bezpečnostní plus.
Jinak jsem o tom přemýšlela a myslím, že citově závislé na dětech jsme tu asi všechny, prostě jsme mámy
Já se na svoje děti nemůžu vynadívat, koukám na jednoho, na druhýho a neumím si představit, že bych NEMĚLA dvojčata, že by jeden (kterýkoli) z nich nebyl… A je jasné, že kdo je zvyklý být s dítětem 24 hodin denně, pro toho by i kratší odloučení byl nezvyk…
Ovšem přiznávám, že mně stačí být s nimi jeden nebo dva dny nonstop (tzn. pořád doma nebo max. na procházce - nechodím s nimi ani do obchodu, na poštu a podobně, protože nevím, kde projdem a kde ne
), a už se těším, že další den zas bude na ty dvě tři hodinky hlídání
![]()
Ondra mi zrovna stojí za židlí, slečna mi pod ni leze, asi si budu muset jít hrát ![]()
Jo a Lucy , málem bych zapomněla pochválit tu indiánskou výzbroj a výstroj
Jsi fakt šikulka!!!! Na gymplu jsem taky hodně šila (hlavně plesový šaty, ty jsem si ušila asi patery), pak jsem ještě upletla pár svetrů
ale tím to prozatím hasne… vyšívání mě taky bavilo
beru to jako fajn relax. Už jsem ale tak pět let nic nestvořila. A absolutně nechápu moji mámu, která pořád opakuje, že toho nejvíc vyšila/upletla/ušila na mateřský
Holt měla jenom mě, no…
Ještě k Silvinčině „mluvení“ - jak pořád říká „táta“ a „teta“ - už jsem se TÁTY chtěla zeptat, jestli něco nemá s nějakou TETOU
Odpovídá to (malá) na vše, takže tuhle ji tchyně přebalovala a pak říká „Kdopak se tady tak hrozně moc pokakal?“ a ona „tá-ta“…
![]()
Jééé děkuju berušky moje
, zrovinka ta akce probíhá, tak musím na Jiříka pořád myslet, jak si to užívá. Je mi hrozně líto, že ho nemůžu z povzdálí pozorovat.
To šití kostýmů mě hrozně baví, protože je tam celkem jedno jestli vám to někde ujede to se dá většinou dobře zamaskovat a nikdo si ničeho nevšimne. Já si zas nedovedu představit, že bych si měla ušít třeba plesovky jak psala Simi (natož v nich pak ještě někam vyrazit
), no a pletení to už vůbec. Každopádně relax je to výbornej, jen kdyby bylo víc času.
Evelín šila jsem to 14 dní
jeden večer kalhoty, pak jsem se k tomu dva týdny nedostala a včera jsem odpoledne rychle došívala vršek. A moje vlasy by byli tak leda na ofinu, takže jsme raději investovali do bohatší kupované paruky
Ale holky chodila jsem v ní celý večer - to byl pocit mít takovou hřívu!!
![]()
A dětičky jsou úžasné, koukám, že se nám to tu pěkně začíná rozutíkávat.
Wenee Sofinka jak stojí suverénně u toho sněhuláka, jako by ho postavila sama
. Mě došlo, že Tomáš se vlastně se sněhem nějak moc neseznámil, dávám mu pořád kombinézu s ťapkama, takže nemáme žádnou fotku na sněhu, přitom kdyby měl botky, tak bych ho taky mohla vlastně někde opřít. No budu to muset napravit, akorát tady už je to se sněhem bída.
Tomís má dnes nějakou mizernou náladu, visí mi na ruce, jak na hrazdě, zaťaté drápy a řve, takže se loučím, než mě rozdrásá úplně.....