Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
28.2.09 11:04

Ahojda,

u nás noc nakonec docela ušla, jen jsem snad byla mlilonkrát vzhůru a podávala dudlík … no, sranda…a před šestou budíček…

Zebruš: No právě! Super lehounký, ho nedzvednu např. do tramvaje i s golfáčema nejednou…, jenže zase ta cena :roll: :roll: :roll:
My taky řešíme finance, Radek je teprv před první výplatou, takže pořád žijeme z MD a z finančních zásob… :? :? :?
A to mi připomíná, že musím udělat Radkovi to finanční příznání :! :idea: :wink:

Jdu vařit, zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.2.09 11:09

Holky vařily jste dětem červenou řepu?Já jsem jí ještě nedělala..

Jo Veru záda teda v bazénu moc nepovolily,jelikož byla zrovna docela studená voda,ale večer mi to manžel namazal nějakým sajrajtem a docela to pomohlo…A co ty a choroba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.2.09 13:43

Ahojda…tak Adama ještě asi pořád trápí bříško, jelikož prdí jak o život a u toho smrdí až ouvej :-( :lol: :lol: A taky dneska prdínkoval tak, že stál bez držení :lol: :lol: :lol:

Jooooo a dneska Adam ušel dobrý metr a půl!!!! :D :D :D Byl tak nadšený, že přišel Radek, až se k němu rozeběhl…nejdřv s mojí pomocí a pak se pustil a frčel :D :D :D

Adél: My jsme už řepu dávali, Adam jí má asi i rád…ale mě zas štve, jak všecičko barví :? :lol: :lol:

No a mladý pán si opět dává šlofíčka na mě…tak přemýšlím, jestli si ho mám na sobě nechat a nebo ho jít již napodruhé položit do postýlky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.2.09 14:10

Ahojky,

tak já jsem dnes úplně vyždímaná - Jířa v noci pěkně hořel, takže jsem ho pořád otírala žínkou, Tomáš když zjistil, že se něco děje, tak z toho měl hroznou srandu a nechtěl vůbec spát, pořád po nás lezl, tleskal a houkal - štěstí že byl doma Jirka a mohl se mu věnovat. No ale nespal vůbec nikdo, takže teď tu čučíme jak sůvy. Téda krom dětí, ty si odpadnou kdy je napadne.
Jinak ale pořád nevim, co mu dohromady je, protože krom té teploty a včerejšího zvracení je fit. Teď už mu i ta teplota klesla a snědl v pohodě oběd, takže jsem z toho jelen.

Zatím papánek jsem nějak mimo, tak ani pořádně nevim co píšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.2.09 16:17

Tak Jára vzal děti ven :D už jezdí přes dvě hoďky, paráda :D akorát že jsem „volno“ strávila úklidem, žehlením a podobně :roll: Spáry mezi dlaždičkama v koupelně jsem vzala savem proti plísním, musím říct, že to fakt pomohlo hodně 8O akorát že je mi ze všech těch přípravků pěkně šoufl :? asi jsem se toho moc nadýchala… zvedá se mi žaludek :? bleee…

Týnko , gratulace, takže už chození, jo? 8O :D :D To je frajer!!!!!!!

Lucy , koukám, že máte všeobecně veselo :? :roll: Držím palce!

A jeje, mládež už jde, tak zatím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.2.09 18:58

Ahojte

Dnes jsme byli s rodinou na obědě, děda měl narozky (82), tak jsme to oslavili. Dala jsem si své oblíbené jídlo - kuřecí steak s cayenskou omáčkou, tak jsem pak Bendu raději nekojila a dostal Nutrilon, bylo to dost ostrý, tak jen pro jistotu :roll: . A taky jsem měla palačinky a latté 8) :lol: Kojit budem až před spaním, tak to snad už v mlíku nebude :oops:
Jinak po cestě zpět jsme se stavili podívat na ty Romerky a zkoušela jsem do ní Bendu po:,–(it a supéééér :D , připadaly mi moc „v sedě“, ale nedošlo mi, že sedadla v autě jsou trochu sklopený, v obchodě měli sedadlo od auta, tak jsem to viděla. Ten leh je fakt dobrej, bude se v tom dobře spinkat :) Chci ji objednat, ale teď co ta barva :roll: , kdyby měli dvě, tak si člověk vybere :lol:

Simi , ta barva Peter (z bavlny) je taky v kolekci TrendLine, tak je ten materiál možná taky pevnej :nevim: . Asi ji koupím, ještě se mi líbila hnědá, tu jsme zkoušeli v obchodě. Stejně chci koupit i ten originál letní potah, ať se hned neprodře, tak je asi jedno, jakou koupíme barvu :roll: :lol:
Tady mají některý dražší a jiný levnější http://www.zaparkacek.cz/…r-king-plus/

Martina o 200 levnější, ale zase Ellen o 200 dražší :roll: Ale ten Peter je o 200 levnější než na té tvé stránce, ještě se raději podívám, třeba ji najdu ještě za míň 8)

Adel , ono by to u nás asi tak blbý s penězma nebylo, manža má dobrou práci, ale vzali jsme si moc půjček a motáme se v tom :oops: :roll: , a taky mám teď na rodičáku mnohem míň peněz, snad se z toho vymotáme, naši nám naštěstí pomáhají :oops: . Je to ale naše chyba, protože neumíme s penězma hospodařit, holt se to musíme naučit :oops:
Se dvěma dětma si to neumím ani představit 8O Řepu jsem dělala a chutnala mu, vždycky jsem ji vařila s jinou zeleninou. Taky vařím někdy kedlubnu a fenykl, aby měl změnu 8)

Týnko , ještě jsem našla Romer Yanis, dívala ses na ně? Taky jsou ale už dražší, ale zase jsou podle mě kvalitní a vypadají i pohodlně. Ale váží 8 kg, není to už moc :?: :! . Dala jsem je do diskuze o golfkách, tak třeba se někdo ozve se zkušenostma 8) . Chtěla bych je vidět na živo, ale nemůžu na netu najít žádnej obchod v Brně, co by je měl :?
S penězma je to fakt na houby. My jsme teď několik měsíců žili ani nevím z čeho 8O 8O 8O , ale teď už to snad bude lepší. V bance nám sjednotili několik věcí, takže platíme měsíčně míň :roll: :)
A na hypotéku se prý dá žádat státní příspěvek, tak to zkusíme 8)

Adámek je šikulka :potlesk:

Lucy , snad bude Jíra brzo v pořádku :(

V pondělí jde naše malá hafinka na trhání zubu :? (mléčný špičák, co jí nevypadl a nový vyrostl vedle něj a kazí se), pořád jsme to odkládali, ale už musíme. Naštěstí to není tak drahý, protože je malá a nepotřebuje moc uspávadla. Akorát nesmí 10 hodin předtím jíst a ona je žrací mašina, tak to bude zajímavý :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.2.09 19:23

Ahojda,

Zebruš: Tak o těch jsem neslyšela, ty moje mají u nás, taky si je ale nejdřív ojuknu na živo, na kočárek jsem se taky byla nejdřív koukat a ohmatat v kamenné prodejně a pak objednala přes net :wink: :wink: :wink:
A oběd jsi musela mít mooc dobrý :) :) :)

Lucko: No měli jste ji teda „veselou“, alespoň že jsi měla doma výpomoc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.2.09 19:50

Zebři , vidíš, mně tamty stránky vylezly jako nejlevnější… jsou věci 8O No u těch mých sedaček to zrovna v součtu vyjde nastejno :lol: Kdybys ještě na něco natrefila, dáš sem prosíííím odkaz?

Jinak to my se taky učíme za chodu, hospodařit :roll: Dřív jsme chodili do práce oba, k tomu ještě nějaké vedlejšáky, takže jsme nemuseli nic řešit… no a teď je to teda jiná :? Měli jsme „finanční krizi“ koncem podzima, když se najednou ozval tesař kvůli chatě, na to padly všechny rezervy :( Teď by už snad mělo být líp, ale hlavně aby ta Járova práce klapla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.2.09 19:54

Ahoj holky,

tak Veru uz je asi na horach, ze? 8)

Lucy, to me mrzi s tou praci i s nemocemi :( Snad manzel brzy neco sezene a detem bude brzy lip!

Tynko, Adamk je sikulaaa, ze uz zacina chodit sam 8)

Zebrus, takze oslava, hmmm, delas mi chute 8)

Adel, repu uz jsem varila - samotnou a dala ji s masem a bramborovou kasi a chutnala :wink:

Jo a Tynko, Stepanovi jsem zase varila tu ryzi s cockou a opet to slavilo uspech :D Asi ma kazde dite fakt jine chute :roll:

Holky, s tou financni krizi je to ted pro hodne lidi asi dost zahul :( Jsme ted s manzelem radi, ze dela to, co dela a prace ma porad dost (tuk, tuk)

A dneska jsme cely den stravili preskladavanim bytu. Vcera nam namontovali nove skrine a my mame novou loznic a Stepan ma konecne svuj pokoj :D
Stepana si vzali na dnesek nasi, tak jsme na to meli klid a prdola si to taky docela uzil. Hlavne je u nasich vzdycky hrozne hodnej 8O Doma mi knoura, leze po me a u nich je to slunicko nejmilejsi - fakt komediant :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.2.09 20:09

Evelín: No Adam taky dokáže být slušný komediat, na Slovensku úúúplně jiný miminko, jako kdyby ho ta cesta nějak vyměnila :lol: :lol: :lol:

No, holky, fakt mazec…to moje dítko asi fakt uteče roku 8O 8O 8O Ježiš a teď na mě spadla vzpomínková nostaligie :( :) :( Před rokem v bříšku a už jsme pomalu šli do finiše a teďka se už učí hodit :D :D :D Však víte :wink: :wink: :wink:

A my asi pojedem na Velikonoce na Slovensko (takže oslavíme Adámkovi narozeniny i tam!) a navíc asi budeme křít :) :) :) Hlavně tchýňka se na to těší 8) :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
28.2.09 21:17

ahojky, tak vás zběžně čtu a koukám na ostře sledovaný vlaky, měla jsem tu na dva dny mamku a stejně sem utáhlá, jak kdybych tu byla sama…zejtra večer už dorazí manža, tak těch 14dní docela uteklo…jinak nic nového, pořád přemýšlím co koupit k tomu roku a nic moc mne nenapadá…včera Pája prokous válec na lezení, ještě tu má nafukovacího koně, tak čekám, kdy taky ujde…

Tynko: Tyjo, Adámek už capkáááá, jééééé, to je šikulka…

Lucy: snad manža brzy sežene práci…to samé potkalo mého bráchu, taky je teď bez místa…

Adel: řepu jsme zkoušeli s prvníma příkrmama, moc mu chutnala, zato teď si jí vyndaval z pusy a byla prostě všude…tak jsem to vzdala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.2.09 21:58

Ahoj mamušky,
Týnko - Adámek chodí 8O , no šikulka :potlesk: :potlesk: Náš Adýs zatím jenom obchází nábytek, tak čekám, kdy se třeba zkusí pustit :wink: A Týnko, užijte si Slovensko a křtiny :wink:
Simi - krásné sedačky jste vybrali. My máme stejnou, akorát variantu Robie :wink: Tak ať dobře slouží. Adam je v ní zatím spokojený a dnes v ní cestou i půl hodiny spokojeně chrněl. :wink: Tak jenom aby mu to vydrželo.
Adel - my jsme řepu ještě nezkoušeli, tak to asi budu muset napravit…
Evelín - tak ať se Štěpánkovi v novém pokojíčku líbí :P
Zebruš - ty teda děláš chutě s obídkem :wink: , hlavně že jste si to užili.
Lucy - ať jste brzy fit, to je hrůza, takových bacilů :?

Taky vkládám pár foteček :wink: :
nesladší je Adýs, když chrní - nečekaně usnul u nás v posteli :D
 http://img2.rajce.idnes.cz/…P1060149.JPG

lumpárny, to je jeho:
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1060152.JPG

a jedna stojící postýlková:
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1060135.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.2.09 22:14

janus, zrovna se kocham Vasimi fotkami a fakt je drsny, jak uz jsou ty deti veliky. Takovy mininka ubreceny to byly a uz stoji, chodi, zacinaji mluvit a vymysli lumparny…Na jednu stranu jsem rada, ze uz jsou tak veliky a delaji pokroky, ale na druhou si rikam, ze to fakt uteklo a to maly miminko si uz snad ani neapmatuju :oops:
Ale ja si ted miminek uziju dost a dost. segra muze kazdou chvili porodit a svagrovou to ceka v kvetnu a tim, ze bydlime v jednom baraku, tak si budu moci ponuchnat temer kdykoli :wink: Hlavni je, ze az zacnou brecet, tak je budu moci hned vratit :twisted: :lol:
Jo, jeste jsem se nepochlubila, jaky uzasny darek mi dali bracha se svagrouvou: „poukazku na celodenni hlidani Stepana“ 8) :lol:

Terko, tak to je fajn, ze uz bude manzel doma, musel to byt zahul byt na maleho sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.09 07:20

Dobré ránko,

Jančo: Super fotky, hlavně ta jak vymýšlí lupmárny :) :) :)

Evelín: Krásnou poukázku ti dal brácha se švagrovou 8) 8) 8) koukám, že na tebe takvy včera hupsla nostaligie :wink: :wink: :wink: A my jsme se zrovna včera večer bavili o Adamovým sourozenci, takže se někdy letos začneme snažit :D :D :D A ptám se Radka, jaký velký věkový rozdíl by chtěl a on na to, že kdyby záleželo jenom na něm, tak jsem prý už těhu :lol: :lol: :lol: , ale skoro dvojčátka fakt néééé :-D :-D :-D

A, holky, díky za pochvaly toho mého tajfunu :wink: :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.09 08:29

Dobré ránko,

holky sedím u počítače a Vítek je tak hodnej,hraje si,občas vstanu a jdu se na něj podívat,jestli něco nevyvádí,ale nee :huban:
Manžel v klidu vyspává a Jiřulka je u babičky :wink:

Evelín když jsem byla s Vítkem u dr.,byli tam manželé se 14ti denní holčičkou,ta byla tak malinká!Říkala jsem dr.,že moje děti teda takhle malé nebyly,a ona se pak dívala,kolik vážil Vítek,když se narodil a říká mi:" Co povídáte,paní Vajnarová,vždyť Vítek byl ještě menší!" 8O :oops: :wink: Tak takhle rychle se to zapomíná,ale mě přijde Vítek pořád jako mimi :)
A poukázka dobrá :D

Janus krásné fotky a Adýs má pěknou postýlku :) Jak spinká to je fakt sladký

Jo tý řepy jsem dala kousek do zeleninovýho mixu a chutnalo a mělo to i pěknou barvičku :wink:
Jinak dneska má být hezky,tak jsem zvědavá :wink:
Manželův brácha s přítelkyní byli v Londýně,nakupovali ve slevách,třeba boty co jsou tady za 1500,tam za 300 Kč :x Koupili klukům teplákovky Umbro,ta Vítkova je čupr :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí