Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
1.3.09 08:32

Ještě přeju pěknou neděli a Štěpánek měl včera narozeninky :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.3.09 09:22

Ahoj holky,
zdá se, že Silvinka začíná lééééézt! :D :D :D A Ondra si zas včera „přešlápl“ od židle ke mně :D No jsou to zlatíčka… tak posílám fotku starou asi pět minut:

Jede, jede mašinka…

Adél, no to víš, v Londýně se nakupuje úplně jinak :? Tak super, že to klukům sluší! :D

Jani, Týnko , krásné fotky!!! :D Už jsou fakt velcí 8O :D

Evelín , to je fakt dobrá poukázka, a hlavně dobrej nápad! :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.09 09:48

Simi my jsme včera „učili“ Vítka lézt,protože se pořád převážně plazil,pořád zatěžoval tu jednu ruku a cpal si jí pod sebe.Tak ho manžel pořád lákal k sobě a tak a kupodivu to mělo úspěch,dneska to vypadá,že spíš víz leze než se plazí,tak máme radost,snad to zas nezapomene :wink:
Krásná fotka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.3.09 11:41

Ahojte

Tak už zase čumím na golfky a jsem z toho jelen :roll: . Objevila jsem taky Mutsy Easyrider a líbí se mi. Ale opět je nemůžu najít nikde v Brně, abych se na ně mohla jet podívat :evil:

Týnko , dívala jsem se na ty Jane a nepřijde ti, že je ta kovová tyč hned u hlavý? Mě to z obrázků přišlo. Tak to okoukni a pak dej vědět prosím :wink: . Váhu mají super, ale snad budou pro dítě i pohodlné. Ty Romer se mi zdají pohodlný, ale zase těžší :roll:

Simi , nakonec budu asi objednávat z tohoto e-shopu http://www.detatko.eu/…18-kg/Romer/
Děti na fotce suprově sedí :D

Evelín , taky mám chuť to tady všechno přeskládat, ale nechce se mi do toho :?
Poukázka super :)

Štěpánkovi vše nej :-)

Terko , super, že už vám manžel přijede :)

Januš , Adámek je na fotkách roztomilej, hlavně jak spinká :D

Adel , taky bych ráda od Londýna na nákupy, ale nevím nevím :? . Snad to vyjde a pojedeme na jaře…doufám :)

Dnes jdeme koupat hafiny, to bude boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.3.09 12:42

Zebři, díííííky moc!!! Hned jsem si je objednala - nakonec Petera a Heidi, mně se stejně líbí víc :wink: a Jára, když viděl, že jsou levnější, najednou neměl vůůůbec nic proti růžové 8O :lol: :lol: Takže jsme spokojení oba!

Adél , no vidíš, jak se nám „rozlezli“ :lol: Silvinka má úplně jiný styl než Ondra, dělá „žabičku“ (má nožičky hodně od sebe), takže je to takové „příškokem vpřed“, ale je to lezení a ne plazení :! :D

Jinak dneska jsem byla cvičit, poprvé pilates, no dala jsem si do těla 8O :D teď jede cvičit Jára a já budu s dětma na procházce, počítám min. dvě hodinky, tak to budu teda v novém týdnu fit :roll: :lol:

Hezkou neděli všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.3.09 14:24

Ahoj holky,

Simi - úžasná fotky, oba broučci jsou roztomilí :D A gratulace k pokrokům :P

A všechno nej, nej, nej Štěpánkovi :-)

Adel - super, že se Vítek rozlezl, určitě mu to teď půjde čím dál líp :wink:

Já jsem si při uspávání Adýska nějak hnula zádama, a teď mě dost bolí krk a horní část zad…Adel, nechytla jsem to náhodou přes PC od tebe? :wink: :wink: Tak se jdu natáhnout, když mrňous spí, třeba to povolí, jinak se asi zblázním.....
Tak všem hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.09 14:46

Ahojda…

u nás je zase veselo :? :? :? Už jsem si myslela, že je střevní viroza za nám a ono ejhle je to tady ZASE :evil: :evil: :evil: Pro změnu to včera „přítáhl“ domů můj brácha :roll: :roll: :roll: Adam od rána blindí, prdí a smrdínkuje až ovej a navíc před chvilkou naměřeno 38,1 …chjoooo…tím pádem padá zítřejší rande s kámoškama v Lbc a já jsem se tááák těšíla, už jsem je neviděla dlouiho a kdoví, kdy zas bude mí kámoška volno (taky zdravotní sestra)…

Adél: A ty jsem už určo na cestě do kina, viď?? Ať se líbí :wink: :wink: :wink: Já jsem se na tenhle film těšíla ve středu do Flory…a Vítek určo lezení nezapomene :wink: :wink: :wink:

Terko: Takže kino padá… :( :( :( Místo toho navštívíme asi v úterý kinder-dr. …

Zebruš: Tak to se kouknu, ale jak jesm to přohlížela, ničeho jsem si takového nevšimla… :wink: :wink: :wink:

A Štěpánkovi a Domčovi vše néééj k desetiměsíčninkám!!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.09 14:48

Simčo: Kouzelná fotka!! :) :) :) A gratulace k pokrokům :dance: :dance: :dance:

Jani: Ať záda povolí :wink: :wink: :wink: Mě začli docela dost pobolívat záda v kříži, jak nosím Adámka…ale naštěstí je to jen jednorázové a přes noc se to spraví …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.3.09 18:36

Ahoj holky,

my jsem to docela úspěšně doklapeli do večera a už brouček spinká, byl tak unaveňoučký, že usnul v postýlce sám :! Přetočil se na bříško a chrní…
Ale jak se mi odpolko pokakal :roll: :roll: :roll: normálně mu to teklo nohavicí 8O :? :lol: :lol: Doufám, že už mu bude zítra líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.09 19:03

Tak já dorazila z kina,film super,nakojila jsem Vítka a hned usnul :wink:

Týnko tak snad už bude Adámkovi dobře!

Janus ode mě jsi to určitě nechytla :D ,ať tě to brzy přejde.Já už to mám týden,ale už se to dá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.3.09 20:23

Hezký večer,
Týnko - ať je chudáčkovi Adámkovi už konečně dobře :?
Adel - to je bezva, že sis užila kino, je potřeba občas „vypnout“ a relaxovat :wink: .

Záda už jsou trošičku lepší, ale žádná sláva :? . Tom mě dnes šetřil a vzorně se staral o Adýnka, odpoledne byli hodinu a půl venku, tak jsem měla klídeček…večer ho vykoupal a já jenom udělala kaši a nakrmila a Tom ho uspal :D . Takže jsem měla odpočinkový den :wink: :wink: .

Tak ať máte všichni klidnou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.3.09 20:34

Ahoj holky,
tak my měli fit & kulturní den :lol: dopoledne: já pilates, Jára hlídal, po obědě: Jára posilovna, já 2,5 hod. s dětmi venku 8O a pak mamča s přítelem hlídali a my šli do kina - poprvé po roce 8O :lol: Na Floře zrovna dávali od půl šesté Vévodkyni, tu jsem měla vyhlídnutou :wink: no a moc se mi to líbilo!!! Hnedle jsem hlavní hrdinku líp chápala, když už mám taky děti…

Adél , jak sis to užila???? :D :D

Týnko , ty jo, to naštve, a to jsi měla naplánovaný sraz :evil: Tak kéž by to do rána přešlo… :?

Januš , fajn, že se Tom postaral, já si to o víkendu taky užívám, i když na takové výkony jako samostatné krmení dvojzvěře si netroufne, aspoň ne co se týče oběda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.3.09 20:47

Simi Líbáš jako Bůh by se ti určitě taky líbilo,mě moc a pobavila jsem se :D Nejlepší hláška byla: „Víte co se mi nejvíc líbí na týhle rodině?Ta rozmanitost - každej den mě nas… někdo jinej“ :lol: :lol:
Vévodkyně mě taky zaujala,četla jsem teda špatnou recenzi,ale ty nejsou pro diváky,že jo :D
No a vy jste to teda měli nabitý!Obdivuju tě,jak pořád cvičíš 8O :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.3.09 21:40

Týnko , dívej co jsem objevila :D

Videa s Jane Energy. Vypadá fakt dobře 8)

http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.3.09 22:19

Adél, cvičím, ale stejně jsem shodila jen 3 kg :evil: no ale cvičím hlavně proto, aby mě tak nebolela záda :roll: a pro celkový pocit - ten je čím dále lepší, takže vlastně to efekt má :lol: Mně Vévodkyně přišla fajn, nebylo to nic intelektuálního, ale taky ne blbost, mně se to líbilo - ale taky neznám knižní předlohu, takže jsem nemohla srovnávat, což je obvykle u filmů dobře :wink: Jinak ta hláška je dobrá, u nás se to ovšem někdy stihne vystřídat za jeden den :lol: :lol:

Ještě jsme zkoukli Vraždy v Midsomeru a já u toho vyžehlila zas kupu prádla :roll: ale taky dopila zbytek šampáňa načatého v pátek - kupodivu tam ještě byly bublinky 8O :lol:

Tak dobrou a hlavně klidnou noc všem!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital