Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
5.3.09 12:51

Tak už mám sedačky doma, hurááá!!! Samozřejmě pán volal, když byl v naší ulici, že :roll: :evil: ale já šla zrovna z cvičení a tchán už byl doma (tchyně hlídala během cvičení, on přijel později), tak mi pomohl. Tak jsem fakt ráda!!! Zas máme jednu starost z krku :D

Wenee , prosím tě, vždyť váží a měří úplně normálně!!! 8O Já fakt nechápu, takhle ti zbytečně přidělávat starost… :roll: Moje děti mají taky 70 a 71 cm, no a co? To bude v pohodě, uvidíš :wink: A užij si kosmetiku, zasloužíš si odpočinek!!! :D

Já si jdu dneska večer sednout se dvěma spolužačkama, už se těším! :D Jedné z nich na podzim nevyšlo už druhé IVF :cry: tak ji jdem povzbudit a užít si fajn večer :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.3.09 12:58

PACALKO..aj ja mam doma zavislacika..takze este bude zrejme dllho cuckat mliecko..

ADAMKOVI vseeetko naaaj

EVKA, dakujemeee za pomoc pri ockovanii..teedda.. tie stranky som citala..este perd prvym ockovanim.a etda riadne a to rozpoltilo..nevedela som, cid at ockovat, nedat..no slak ma triafal… preto sa tu maminiek pytam, co davaju ockopvat..lebo ja fakt uz nevim

OCKOVANIE.u nas je uz prevenar povinny pre deticky narodene v 2009, ale zevraj ide na trh nova vakcina , specialne pre europsky trh..ze tam budu kmene, ktore sa tu najvaic vyskytuju…mozno by staloz a to popytat sa lekarov.. ale ktovie..ked to este nie je moc odskusane.. :( a ktovie, kedy sa dostane na trh,,ci uz nebudu deticky velke :lol:

LUCY,,,vidiis, ste s nestovicami vybabrali..teda ale bola to makacka..

ADIKA< kraasne darcekyy jeeeja a super fotkyy

WENEE, ved slecna nemusi byt obria… dufam, ze je jednoducho mensia a nic jej nenajdu..
supeer, ze ides mat chvilku pre seba a gratulujem ku kociku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.3.09 13:01

a s Matuskom sme vyrabali pralinky..ideme k svokrovcom, tak nech nejdeme s prazdnymi rukami..
 http://emimino.cz/…al_1%7E1.JPG

vcera sa mi MAtusko riadne oklepal…zehlila som a jeho strcila do postielky..a on sa tam nestavial..ale vcera sa postavil a zuuuch najprv o mriezky a druhykrat capol ksichtikom rovno na madrac, ani neplakal,len sa nestihal cudovat.. :roll: jojoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.3.09 13:02

ozaj, a ked cestujete.tak aj s papacou zidlickou??? no nejak ju musim napchat do auta :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.3.09 13:51

Ähoj holky,

hlásím, že snad už je u nás líp…teda alepoň u mě, už jsem dneska i normálně obědvala a zatím to drží na svém místě :lol: :lol: :lol: Adamovi se taktéž vrací apetit, páč mi dneska po několika dnech obědval, ale pořád kašle a v noci měl navíc 38,9 :! :( :( :( …takže jsme mu dávali v noci nurofen a dělali mu zábal…a toho řevu … a teďka má už 37.6.. mě z toho picne, chjooo…

Jančo: Užijte si návštěvu na Moravě :wink: :wink: :wink: A díky za podporu, mám pocit, že to z nich tak snadno vymámit nepůjde…cukají se, že prý my jim něco dlužíme! což teda není pravda…a že nám dají o tu částku míň…kdybych nebyla aktivka a vypdla se na ně, bylo by líp…pak by platili ještě víc než teďka co nám mají dat…no, za dobrotu-na žebrotu a jsem do smrti ponaučena!!!

Simčo: No paráda, že už jsou doma a pak nám semka hoď foto, ať se pokocháme dvojčátkama :wink: :wink: :wink:

Zuzko: Pralinky se povedly 8) 8) 8) Ty budou ale tchánovcům chutnat :) :) :) My jsme teda na Slovensko cestovali bez jídlení židličky, ale tenkrát jsme měli ještě vajíčko, takže se jídlo konalo v něm…teďka až pojedeme bude snad už Adam chodit a do auta bych jí vážně nenarvala :roll: :roll: :roll:
A děkujeme za přáníčko :huban:

Wenee: Myslím si,že není nějak malinkatá…holčičky jsou většinou drobnější :) :) :) Určitě budou odběry v pořádku :wink: :wink: :wink: A užij si odpolední rozmazlování, taky bych si dala říct :D :D :D

Zebruš : To bude mít tajný čtenář Betynky od dubna útrum :lol: :lol: :lol: To pak aby si ji začal kupovat sám :) :) :) No, ale já bych si došla postěžovat na poštu, že teda toto se neděláááá! …
Mě zas jednou udělala pošťačka, že mi nenechala lístek o tom, že mám na poště balík a docela důležitý balík a tenkrát jsem už dotyčné paní psala, jestli mi to vůbec posílala, jak tvrdila, takže služby pošty :roll: :? :roll:

Adél: Taky jsem se solidně nadopovala Imodiem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.3.09 14:37

Ahoj holky,

jsme doma z plavání,Jiřulka je u mámy,Vítek usnul venku a teď spí v předsíni v kočárku už hodinu a 20 minut :wink:

Týnko s tou poštou,manželovi přišly docela důležité papíry ohledně úvěru a nevešly se do schránky,tak je pošťačka hodila na zem za dveře :evil:

Zuločku krásné pralinky,jste šikulky :wink:

Wenee taky se mi nezdá,že by Sofinka byla tak malá,uvidíš,že bude v pořádku!Super,že už máte kočárek a uživejte si ho :wink:

Simi dveře jsou taky Vítkova oblíbená hračka :D A včera chudák dostal od Jiříčka pěstí do hlavy,asi jenom málo,ale byla jsem z toho na mrtvici :roll: Holt bráchové… :wink:

Janus dneska vstávačka až v půl šesté :D Užijte si na Moravě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.09 14:59

Tak sedačka je supéééééér. Ten potah mi přijde na živo mnohem hezčí :D

Mám fotky, tak sem pak nějké šoupnu 8)

Týnko , už jsi viděla ten golfáč? Já se na něj brzo chystám, snad se na něj pojedem zítra podívat a pak bych ho hned objednala, pokud bude dobrej i na živo. Už ho potřebujem, včera jsem byla ve městě a s tou velkou krávou (kočárkem :lol: ) je to jak při stěhování :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.09 16:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.3.09 18:01

Tak Adam je už v postýlce, jsem zvědavá, v kolik bude ráno vztávačka :roll: :roll: :roll: …

Zebruš: Beník v nové autesedajdě fešááák 8) 8) 8) A aute:,–(ačka taky pěkná :wink: :wink: :wink:
Já jsem se ještě na ně nebyla koukat „na živo“, ale do těch Jané-ček nakonec nepůjdu…hold finanční situace doma mi to nedovolí :( :( :( No a taky bych k tomu musela ještě dokoupit madlo a nánožník a už bych byla na 4 500 (teda skoro..) a to je už moc…když ty golfky nebudu tolik využívat :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.3.09 21:17

Ahoj

Tak,kozmetika sa nekonala,moja kozmetička mala nejaký problém,tak až v pondelok.

Zulok-jééé koľko rôznych koláčikov,keby sa to dalo cez PC,hneď by som si z každého odhryzla.Ešte sme so Sofi neboli niekde na dlhšie,tak som stoličku na papanie nikdy nebrala,ale keby sme aj šli,tak ju asi nezoberiem.Sofi sa v pohode napapá aj sediac na mojich kolenách.A k tej autosedačke,je síce desne drahá,ale ako som už písala,kúpili sme ju v super akcii,takže namiesto 7000-8000sk,sme za ňu dali 3000sk,na www.maderna.sk

Tynka-nech ste už zdraví,hnusné choroby.

Adel-máte teda fakt „super" pošťáčku.U Vás sa to volá i listonožka,že?To slovo sa mi vždy páčilo.

Zebri-super,že autosedačka sa Ti páči.Ja na našu ešte len čakám.Tá Tvoja vyzerá pekne a Beny je tam zlatý.

Dík za ukludnenie,že sa Vám Sofi nezdá malá,tá doktorka ma teda fakt vystrašila.No ešte bude zábavne,ako jej odoberiem trochu z cikania.Je na to taký špecialny sáček,ten sa nalepí priamo medzi nôžky a dá sa plienka,no musím dať pozor,aby sa medzi tým nevykakala.Tak držte palce.Snáď sa to podarí.

Dobrú nocku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
5.3.09 21:17

Jančo , děkuju za kontakty! To DDM vypadá moc dobře, už jsem tam koukala na nějaký věci pro Emu, ale zatím jsme se nerozhoupaly, ale ty dopoledne pro 1+ :) vypadají hezky, a i bych to pak stíhala pro Emu do školky! A možná zkusíme i jeden ten pátek už teď někdy.

Týnko , vy teda jedete, ale ono to musí skončit, neboj, tak vydržte!

Wenee , nestresuj se tím, už jsem tu psala- Emule měla na roce 7,5kg a 70cm… Takže to nic nebude, ale na druhou stranu- máte zodpovědnou dr a to je dobře!

Zebro a Simi , sedačky jste vybraly dobře- ta Bendova vypadá moooc pěkně! Jo náš Jonáš :) má smůlu, bude prostě dědit :twisted: , ale taky má Roemera, tak aspoň něco.

Víc už nevím, jsem pořádně grogy, no, jako vždy :) Tak hezkej večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.3.09 21:31

Ahoooj, ahoj :P

Wenee , ja myslim, ze miry jsou uplne ok, zvlaste u holcicky! Fakt nestresuj, doktorka prehani :wink:

Zebrus , tak jsem rada, ze Benik vypada tak spokojene v sedacce a je pekna, my do toho Roemra taky pujdeme, tak podavejte kdo ho mate info, jak se jezdi :wink:
Akorat mozna nakonec koupime tu s tim isofixem, protoze jak tu ctu ty diskuze, i jak radi ten Steeve, tak mi prijde, ze je to preci jen bezpecnejsi a „pevnejsi“ v tom aute, nelita to tam a tak, ale jeste uvidime, moc jsme to zatim nestudovali a taky radsi to vse zkoumam nazivo 8)

Zulocku , pekne kolacky, mnam mnam, sbihaji se mi sliny :wink:

Moje dieta tu dostava docela zabrat, neni to Italie, ale taky se to tu da jist, hodne ulitavaji na takovych dortech a strudlech a tak :oops: :lol: :lol: No a jelikoz uz kojim „min“ a cuca min a ekzem je skoro pryc, tak zacinam podvadet :lol: :lol: Pomoooc

Holky, zase preju dobrou noc, pekne piste, at si tu poctu co delate a davejte fotky, at se inspiruju :wink: Ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.3.09 22:06

dakujem za pochvalu pralinieeek :srdce:

ZEBRUS..autosedacka je paradna a BEnik je v nej fesak

RYNTYNTYNKO..skoda , ze Jane nebude.. a mas vybrane nahradne golfky??alebo nebudes nakoniec kupovat ziadne??

WENEEEE,,,jeej, vidiiis.. no keby sme sli okolo vas, aj by som ti doniesla…ale manzel zas chce ist skratkou… cize TO obideme…
asi teda papaciu stolicku brat nebudem..vidiis..napapa sa na mne,..dakujeeem
a autosedacka..no super kuuupa :D
drziim palce na chytanie ciku..chichi, top vzdy byva zabava :lol: :lol:

ZELVI, tak si to podvadzanie pekne uzi :wink:

ja sa lucim..sice ideme az v sobotu, ale zajtra zehlim, balim… ved poznate..papaaaa a pekny vikendiik :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.3.09 07:23

Ahoj

Zuloček-a kde chodite k svokrovcom,keď chodíte okolo Topoľčian?

Dnes Sofi vstala „až“ o štvrť na 7.To by bola parádička,keby to zostalo aspoň takto.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
6.3.09 09:27

dobreee ranko vsem,
jen jsem se chtela zeptat ty krupky co papaji prckove Vasi kde je kupujete???
Piskoty amarant nejsou pry vhodne pro deti do tri let :o ??
Sanel chrupe, noc uzasna, jedno vzbuzeni, a ja jdu poklidit a do vany, po o vyrazime ke kamosce co ma malou Emu, o 2 mesice mladsi od Sanel. A vecer tam po praci dojede R a budou se slavit tatinku narozky.
Tesim se. A zitra jedeme na lyze, teda jaaa a R bude hlidat a z lyzi do bazu do Lbc :-) snad to vse klapne…
jinak sedacky vypadaji uzasne, koupili jste to nejbezpecnejsi co na trhu je.
R vybral casual po prozkouseni a jsme spokojeny …
http://img.mimibazar.cz/…e1769157.jpg /> tak paaa holky Radoňačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital