Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
7.3.09 19:06

Ahoja!

Tak se na vás jdu zase jednou juknout! :lol: A hlavně se odreagovat, doma krizovka do toho rodinné návštěvy, tak mám všeho plný zuby!
Vůbec jsem dnes neměla na nikoho náladu. Včera jsem si byla večer neplánovaně sednout s kámoškou - to bylo super, hnedle se mi zapalovaly lýtka a už jsme vymýšleli další akce :lol:, no upřímně rozhodla jsem se, že začnu taky žít! Myslím, že na to mám sakra nárok, vždyť já jsem za celou svou 4-letou mateřskou byla všehovšudy na dvou třídních srazech a jednom plese 8O. Tenkrát mi to nepřišlo, to jsem byla jak na jehlách, když jsem byla pryč od Jíři, teď je to ale jiný a já děti ráda svěřim, problém je, že teď o ně nikdo nestojí a manžel sice pořád vytrubuje, jak si mám vyrazit, že pohlídá, ale když na to dojde tak máme pak tichou domácnost :evil: I když to není sice prapůvod celé naší krize, ale moc to nepřidalo, ačkoliv mě sám vyhnal.

Jééé to je zas optimismu v tom mém příspěvku!

Evi jak jsi popisovala tu bolest při ovulaci, já to mívám taky, vždycky mě vyděsí, jestli to není právě slepák, než si uvědomím, že je to na druhé straně, ale v životě by mě nenapadlo, že to může být ovulace. Vzala jsem si teď k ruce menst. kalendář a přesně to tak vychází. Takže to teda čučim 8O No super, alespoň teď budu vědět, že ta bolest není smrtelná! :lol: :lol:

Všem marůdkům posíláme antivirový pozdrav, ačkoliv u nás rýma taky zrovna vládne, ale naštěstí je to „jen“ rýma, na což jsme zvyklý! Jen to vysávání...... :roll: no co vám budu vyprávět

Tak se majte krásně a hezký zbytek víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.3.09 19:26

…jo jentak mimichodem, když už jsem měla v ruce ten kalendář, tak koukám, že to mám zas za týden dostat! No není to zvláštní souhra náhod, že jsme se zas přesně týden před chytli! Já už teda nevim, asi budu každý měsíc na týden jezdit někam na rekreaci! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
7.3.09 23:57

Ahojte babulky,
po strasne dlouhatanske dobe se ozyvam. V posledni dobe bylo nejak moc krizovek i u nas a ja uz nemela silu zasednout k netu…toz se omlouvam za nepritomnost.
Jinak s nasi drahou spolubydlici snad vse vyreseno, odstehovala se, pomlouva nas kde muze, postvala proti nam a hlavne mne brachu, takze sama pozitiva! Nestaci jen doufat v jejich brzky rozchod :roll:

Ale ja spokojene rostu, povoluju kalhoty, pasky uz jsou zcela bezpredmetne :D , termin dle uz stanoven na 19.9.2009. :wink:

Dnes prozatim ode mne vse, ozvu se brzy, slibuji. Uz jenom proto, ze musime zase spachat nejaky srazik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.3.09 09:51

Tynkooo mi nakonec byli jen v CL. ALe kdyz jsme tam byli, tak byla Sanel vsude …
Jinak se nas to drzelo pres tyden .. des. Ji Adous???
Vsem krasny zbytek nedele!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.3.09 09:56

Dobré ránko a krásnou neděli všem,

Týnko tak jsem dala Vítkovi ty obyč dětské piškoty a pěkně mu šmakujou :wink:
Co Adámek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.3.09 10:33

Ahoooooooooooooooooj, tak jsme doma :wink: Sice jsem rada, ale neni na skodu, kdyz Vam nekdo uvari, ustele a taaak :lol: zpet do reality, ze?? :wink: Cesta byla pomerne ok, sice v CR pekne lilo, ale Domca nastesti hodne spal a moc nezlobil :wink:

Poctive jsem docetla, uffff, ale asi nezvladnu reagovat, nenene :wink:
Golfky jsem si ale poznamenala, co chvalite, jestli teda nejake budem kupovat, tak asi mrknu na ty Jane, kdyz uz od nich mame tu trikolku, ze jo, a jsem s ni mooc spokojena…

Tynko , koukam, ze chudak Adamek je porad nejak nemocny :cry: To by me kleplo, staci, kdyz Domca ma trosku rymu a plasim a je mi ho lito :oops:

Wenee , jojo, Domca se taky porad nekde otlouka, obcas spadne dozadu :roll: Desny… jeste, ze je ta jeho hlavicka „mekka“ :wink:

Zebrus , jsem si rekla, ze se dietku pokusim jeste drzet, normalne tyden podvadeni a hned mam 2 kg nahore 8) fakt se to nezda, ale to mleko, tuky, cukry a tak delaji hodne v tom jidle a v pribirani 8) :lol:

No a ta ovulace me asi taky ted trapi, ja to zatim dostala jen 2×, ale skoro presne po 28 dnech, takze asi to mam pravidelny, nevim, kazdopadne v pulce cyklu me boli cely spodek, mocak :twisted: fuj, jsem chtela minuly mesic jit k Dr. ze mi neco je, preslo to a ted znova, takze asi to bude ono :twisted:

Mahuul , ahoj tehulee :-)
Teeeda, nekdy si rikam, ze brisko a mimco bych si jedno hned poridila, ale pak zase nee, jeste je brzo :P

Evi , uz mam taky tu knizku, teda zatim jen v knihkupectvi, ceka na me (Alergie ciha…) :wink: Dan mi ji v pondeli vyzvedne, tak se tesim jak si poctu :wink:

Jinak pocasi stoji za prd cooo?? :roll: :twisted: Uz at je to jaro, se mi nezda, ze bychom ho privezli, venku 6 stupnu a hnus :roll:

No, u nas dite ted spi, protoze vstaval hoodne brzo, pred 6, brecel a tak ruzne prudil, nakonec jsme zjistili, ze Dan si s nim vecer hral a nacpal mu za overalek 2 vzorky kremu, Domcovi se to hrozne libilo, sranda 8) :lol: jak to lovil. No jenze to zapomnel vyndat a nerekl mi to, tak jsme ho vecer ulozili a on s tim celou noc spal a rano ho to asi pichalo do nozicek :roll: :twisted: Ja se z toho svyho muze pos*ru, takovy hovezi napady, hehe :lol: :lol:
No nic, jedeme nakoupit, doma jak u snedenyho kramu, lednice prazdna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.3.09 10:45

Veru ahóóóój,přesně tak,kde je to slibované jaro :?: :evil: :D

Jsem tu sama s klukama,manžel má zápas,Vítek taky spí,vstával v půl šesté a hrajeme s Jiřulkou fotbal :roll: Akorát on má asi o 150% víc energie než já,včera jsem to říkala manželovi,že nevím jestli jsme už starý nebo je to tou dlouhou zimou nebo obojí,že jsme furt tak chcíplý po večerech :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.09 11:08

Ahoj kočky zlatý :D :D :D

Nejdřve k tomu našemu zdravotnímu stavu… vypadá zatím líp, v noci spal až do půl čvrtý! (od šesti…) a pak až do půl šestý (a to bylo jen pochování a šup zpátky do jeho pelíšku). Dneska v noci jsme vynechali i UM a baštil ho až ráno se snídaní :) :) :) Chci mu odbourat to noční jídlo… jinak zatím zvýšená teplota, tak uvidíme, jak hodně nám to odpoledne poleze nahoru…

Dneska tady máme na dopoledne hlídání synovce a ségra se švárou si jeli zajezdit na kola a potom přifrčí na obídek, dneska bude mňamka :D :-) :D A potom odpolko jsme měli jít zase na rodinnou oslavu a takhle budeme s Adamem zase doma sami, no a zítřejší návštěvu v Liberci můžu tak odpískat :? :? :?

Adik: Naštěstí baští :wink: :wink: :wink: Sice jí menší porce, ale jí…to je hlavní … a už začal i s obědem, který mi předtím sabotoval :lol: :lol: :lol:

Veru: Vítejte doma :-) :-) :-) No to má teda tvůj mužský dobrý nápady, Domča spal jak princezna na hrášku :lol: :lol: :lol:

Mahul: Neomlouvej se, jsem rádi, že jsi v pořádku a daří se vám na výbornou :D :D :D Teda a TP máš teda perfetní 8) 8) 8)

Lucko: Přeji, ať se u vás doma brzy pročistí vzduch a svítí zase sluníčko :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.3.09 13:15

Hezkou neděli přeju žádná změna se nekoná, spíš je to horší. Už jsme vypustili i formální pozdrav. Jsem z toho hrozně unavená a otrávená, ale když není snaha i na druhé straně, tak to jde urovnat těžko.

Ale má to i své plus, vždycky když jsme spolu rozhádaní, tak se hrozně upíná na děti - to je z něj rázem taková starostlivka, najedno ví kde jsou plíny i jak se to oblíká, čte dětem pohádky, pořád si jich všímá (bodeď by ne, když jsou jediní, kdo se s ním baví :lol: ), dokonce najde vysavač a vzpomene si jak se zapíná myčka, návštěvy obsluhuje jako by to bylo jeho hobby! A u všeho se tváří jako ředitel zeměkoule a samozřejmě to pak taky všude vypráví. No ale za tu trochu občasné snahy, jsem ochotná být i za línou šmudlu, co se s nohama válí doma nahoře a trajdá po všech čertech. (alespoň to si o mě pak musí každý myslet z toho jeho vyprávění) Dokonce nakoupil Tomovi dárků jak na Vánoce a to nejdřív ani netušil, že jeho syn má svátek (paradoxně ve stejný den jako jeho dcera narozeniny - snad si to snad bude do budoucna už pamatovat), ale pokud budeme na tyto významné dny ve smíru, tak to stejně bude zase na mě, tak proč si tím zbytečně zatěžovat hlavu, ne?!

Tak huš, přeji vám dnes milé ženy mnoho pozitivní energie a milující okolí! Třebaže je tento svátek spojován s minulým režimem a většinou zatracován - tak já nám ten náš DEN ŽEN přeju a posílám http://www.sirmi.ic.cz/smajl/73.gif

…a kdyby mi nebylo tak zle, tak si skáknu pro kytku, ať má vopičák vztek! :twisted: (to jsem ale bestie :twisted: :twisted: :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.3.09 14:16

Ahoj holky, tak se ozývá jedna dušička. Vrátili jsme se z hor s horečkama :twisted: . Radimek od úterý skoro 40 a Péťa od pátku 38,5 :roll: Včera jsem chtěla volat už pohotovost, ale ještě jsme zkusili poslední věc (octový zábaly nožiček, hlavy a zápěstí) a musím zaklepat… Radim 36,9 a Péťa 37,8. Zítra stejně zavolám dr, páč Radim měl horečku 5 dní a to je prý udětí špatný, tak aby mu zase nevyjela a on nedostal febrilní křeče :cry: Stalo se to synovci od ségry a je to fakt mazec nebezpečnej. Ale snad jsme to zažehnali.

Nemám šanci dočíst vás zpět, tak začnu ode dneška :oops: :wink:

MAHUL:to je dobře, že se odstěhovala a na pomluvy nedej, ten kdo tě zná a je tvůj opravdový přítel ví jaká jsi a tak buď v pohodě :srdce:
Hned bych měla další mimi, záááávidíím ti, my už máme splníno a jsem ráda za ty dva poklady co tu teď chrněj.

VERU: tak koukám, jsi v pohodě, tak to je dobře, že se ti nemoc vyhnula. No a teda Dan, to je ale uličník, takhle mu vystlat pyžamko :wink:

TYNKO: to je dobře, že je líp, moji kluci mají oba rýmu :roll: , naštěstí tu tekutou, tak to jde ven dobře a v noci trochu chrochtaj jinak dobrý :wink:

Holky všechny zdravím, novinky z předchozích stránek taky nevím, tak snad je to vše OK.

Ještě mi prosím napište jak vkládat fotky )jsem teda fakt asi už blbá či co, prostě mi to nejde :oops: :oops: :oops: a nemůžu najít kde jste to tu už milionkrát psaly, tak pardóóóón, mohly byste ještě jednou pro mně??? :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.09 15:35

Ahojda,

ségřina rodinka odfrčela a naši šli i s bráchou k příbuzenstvu na návštěvu, takže tu válčíme sami dva :) :) :)
Adam je od odpoledního (a vypadá že taky zatím jediného!) spánku bez teplot, paráááda, ale ťuk-ťuk-ťuk abych to nezakřikla :wink: :wink: :wink: A evidentně je již ve svojí pohodě, páč řádí zase jak tajfunek :lol: :lol: :lol:

Katy: To je mi líto, že jste se vrátili tahle nemocní, ať vám brzy teploty klesnou a zítra bych určo volala dr. :wink: :wink: :wink:

Lucko: Tobě taky krásný den žen :) :) :) :wink: :wink: :wink: No vidíš, ono má i takové rozhádání s drahou polovičkou i své dobré stránky, ale to jeho vyprávěnění o tvých činnostech by mě teda slušně nakrklo… :? :? :? A on je naštvaný, že sis šla sednout s kámoškou, i když tě tam „vyháněl“ ?

Jooo, a taky vím asi důvod našich horeček… Adamovi se prořezávají nahoře hned čtyři zoubky, z toho už kouká třem pidišpička 8O 8O 8O:wink: :wink: :wink:

Musím pádit… dítko je na mě tak trošku histerické, chce pohyb a já mu v něm bráním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.3.09 16:42

Ahoj,

Katy vítám tě zpět,koukám,že ne moc vesele,tak ať se kluci brzy uzdraví :wink:

Týnko 4 zuby 8O ,no tak to je ¨mazec!

Lucy taky všechno nejlepšííí :wink:

Jinak my asi objednáme Vítkovi k narozkám odrážedlo ve Sparkysu :)

Dneska se tu dopol stavila tchýně cestou do práce a přivezla nám buchtu co včera pekla 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.3.09 20:12

Týnko my máme stejný zubní harmonogram! :lol: :lol: Mě ale ty horní tesáky přijdou hrozně velký. 8O Doufám, že nebude jak králík! :lol: Dneska byl ale supr trupr protivka, tak jsem vytáhla pořádně vychlazený jablko a to ho na chvíli zklidnilo.

A neboj že už jsem kvůli tomu manželově vyprávění už několikrát pěkně nesupěla, naštěstí ti kterým to líčil, mě dobře znají a bylo jim jasné, jak to je. Navíc on mi pak doma řekne, že si dělal srandu. No jenže jeho sarkastický a cynický humor chápu povětšinou akorát já. :roll: No a s tou vycházkou to je taky super. Kámoška měla přijít k nám, chodí pravidelně a je to pro nás velmi milá návštěva, navíc i děti jí mají hrozně rády. Tentokrát mě manžel před její návštěvou navrhl, ať si jdeme někam sednout, že se postará o děti. (ona řeší nějaké životní trable, tak jsme chtěli v klidu pokecat a znáte to když se kolem vás honí dva draci, tak to není úplně to pravé - ale jí to nikdy nevadilo a já už si to ani jinak představit neumim) No nějak jsem se k tomu nevyjadřovala, pak se přes den u nás situace vyhrotila, kvůli něčemu úplně jinému a když večer dorazila, tak jí hned řekl, že jde s dětmi ke známým a ať jdeme do pizzerky. Přišla jsem před půlnocí, on tu ještě čučel do počítače, neřekl ani slovo a prakticky od té doby se ani nezdravíme. :roll:
Moc dobře to sama nechápu, takže si říkám, že nás asi semlelo víc faktorů. Já jsem podrážděná obecně z počasí a z blízké menstruace, on třeba zas z nezaměstnanosti - nevím, snad brzy odpadne ta averze a budem si o tom moct v klidu promluvit. ......no tak než jsem to vůbec stačila dopsat, tak přišla další ťafka kvůli dětěm - Jiřan zas něco proved Tomášovi, který začal řvát, tak jsem se v klidu ptala co mu zas udělal a snažila se mu vysvětlit, že to dělat nesmí, aby mu neublížil a manžel na mě vystartoval, že se ho zastávám a ani jsem to neviděla. Fakt nechápu, chlap bez práce je horší jak ženská v přechodu! :twisted:

Doufám, že mi ty moje srdceryvný příspěvky odpustíte, ale pro mě je to taky způsob jak si věci srovnat.
Tak pro dnešek dobrou, kéž bych vám zítra mohla psát s pozitivnějším naladěním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.3.09 20:48

Ahoj,

Aďásek chrupká od sedmi hodin a šel spát „jen“ s 37.2 juchůůůůůů :dance: :dance: :dance: … ale i tak mám zítra útrum s výcházkama…

Lucko: Já myslela, že vás se už zoubky nahoře přořezaly a taky si dávají na čas … nejdřív se začly naznačovat jedničky a já myslela, že to jsou dvojky a říkala jsem si, že bude mít obr mezeru mezi předními zuby :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Jinak s tvrzením, že chlap bez práce je horší jak ženská v přechodu, musím plně souhlasit, páč od poloviny února, kdy nastopil drahý do nové práce je u nás docela pohodička :) :) :) Ale předtím :roll: :roll: :roll: dohadování kvůli kravinám atp. …
A navíc si myslím, že je naštvaný zbytečně… i když jste byli nepohodnutý, nejdřív řekne, že joo a dokonce tě vyhání a pak je naštvaný ..... Každopádně mooooc přeji, aby vám odpadla brzy averze a mohli by jste si v klidu promluvit :wink: :wink: :wink:
Jooo, jinak vždycky když jsem „nasr*ná na celý svět“, se mě Radek ptá, jestli náhodou nemám v nejbližší době dostat MS :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
8.3.09 21:04

Tak jak jsem slibila, plnim :D a jsem tu.
U nas dnes pohoda, Kubik celkem polouchal, i kdyz je to neskutecny drak a dava opravdu zabrat. Nastesti mne dneska nechali na hodinku odpoledne schrupnout a spolecne s Jirkou si vedle me hrali-musela jsem byt opravdu mrtva, ze me neprobudili :lol:

Lucy , preji, at je brzy lip! At krizi brzy preklenete a pak to usmirovani :wink: :srdce:

Evelin , zavidim hlidani! Hned jsem to referovala doma a pry mame jedinou moznost-prestehovat se ke tchyni :roll:

Golfky vypadaji moc dobre, taky bych si hned nejake poridila… ja ale budu muset pokukovat po necem jinem… 8)
A prosvihla jsem neco? Je nekdo dalsi tehu nebo jsem nekoho inspirovala????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí