Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
10.3.09 22:39

ahoj, ahoj..sme doma..
bolo super..rovnos a oslavili predcasne MAtuskove narodky…torticka chutilaaa..teda jedol len cesto.. dokonca si pytal MNAM, MNAM, ked videl ako prastara mama papala tortu :lol: tazke sa napchapl ako vzducholod
bol to ale vysoko navstevny vylet..uuufff.som rada, ze uz sme doma…
autosedacka Romer uuzasnaaa..spal v nej skoro celu cestu 2 hodny a ked sa zobudil..znova ho to uspalo..co sa predtym vo avjicku nestalo a fakt tam v nej sedel a pomaly sa ani neholl..uuzasneeee
no, idem docitat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.3.09 22:46

KATY..teeda. si sikula,..aku sedacku si usila… uuzasneee :D :D

OSLAVENCOM vseeetko naj

ODRAZADLO..mam stvorkolesove ale to na com sa sedi..je dost siroke..co je blbe :(

WENEEE..SOfinak je sikulaa..co atkto ovca beee…tu veel MAtusko hadam ako prvuu..potom este kravicka muuu, zraloka vie tak, ze cvaka zubami…potom kozicka meeeee… ,
raz spravil kohuta kiiiikiiikiii..ale hava teda vobec nevie… a vidiis, husicka,to ma nenapadlo..dakujeeem za tip :D
a este skus leva… tak ze zachrciii..a hada ssss..tos a nauci raz dva :wink:
teda Sofinka nielen ze rozumovo ale aj motoricky sikovnaaa…MAtuskovi skor beha jazyycek ako nozicky :oops:

NUDA..aj vams a deti tak nudia?? Matusko je dakedy zo mna straasne unudenii.lazi sa a vzdycha nudou.. a neviem., co uz vymysliet..

:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
10.3.09 22:48

Ahoj mamulky,
tak jsem teď napsala část příspěvku a normálně mi zmizel, to by mě šlak trefil… :evil:
Takže znovu.....
Veru - ten pokojíček je opravdu Mammut z Ikei. :wink: A když bude druhé mimi holka, tak to za nějakou dobu změníme, aspoň bude důvod k inovaci :D. Ale my plánujeme s druhým mimi ještě chvíli počkat, takže snad pokojík ještě nejakou dobu vydrží. A třeba druhé mimi bude taky kluk :wink: , i když já bych asi raději holčičku…ale nakonec mi to stejně bude jedno, hlavně že bude v pořádku.
Katy - parádní udělátko na židli, já bych něco takového v životě neušila, jsem holt na tyhle práce nešikovná, maximálně tak přišít knoflík :roll: .
Týnko - no jo, domácí hádky, to je vždycky blbé :? . Taky je u nás někdy pěkně dusno, ale musím sebekriticky přiznat, že u nás většinou hádku vyvolám já. Tak ať je u vás zase brzy dobře, uvidíš, že manželovi se to v hlavě rozleží a bude zase všechno fajn.
Adel - tak dlouhá procházka v takovém počasí, máš můj obdiv 8O . My jsme to dnes po plavču vzali domů trochu oklikou, protože Adýs v kočárku usnul, ale po půl hodině jsem toho měla plné zuby, vítr, déšť, zima......děs :roll: .
Ahoj Simi - to je bezva, že máš doma taková zlatíčka, určitě z nich máš velikou radost. Tak gratuluju k pokrokům. :potlesk: A ať je rýma brzy pryč.
Mahul - ahoj těhulko :-) . Já jsem taky chytla v chůvičce někoho cizího, u tchánovců jsem byla nahoře v podkroví - předělaná půda, tak je to tam docela strašidelné (občas v noci - hlavně pro mě panelákovou, nezvyklou na klid rodinného domečku), pěkně jsem si hověla u knížky a vedle v pokoji spal Adýnek a najednou se začalo v chůvičce ozývat takovým divným hlasem „miminko, miminko"…no ještě teď z toho mám husí kůži - úplně jsem se bála jít se k Adamovi vedle podívat, ale on spal úplně klidně a nikde nic, takže jsem se asi napojila na někoho z protějšího paneláku. Ale bylo to fakt strašidelný. A já tam byla sama, brrrr… :roll: 8O
Zebruš - paráda, že jste město tak zvládli a že se golfáč osvědčil.
Adiko - tak ať ti jde žehlení od ruky, já u to mám dnes za sebou, uffff :roll: .
Tak všem přeju hezkou noc a ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.3.09 22:53

ADIKO..super, ze sis a stretla s NElkou..teda Adamek je riaadne sikovnyyy :D :D mohla by sem Nelka zavitat :D

ZEBRUSKo..super. ze golfky sluzia a ako citam..tiez si podlahla nakupovaniu.. :lol: tiez som bola na zatahu :oops:

WENEE>.ozaj..chodime do Radobice..za Oslanmi.. za Partizanskym… ale uz nechodime moc cez TO..obchadzame ich a je to oovela rychlejsie..
dakedy, ked uz bude pekne teplucko..by sme sa mohli stretnuut… tak sa chystam kuknut este jednu KAmosku v topolcanoch a nie a nie sa k tomu dostat :oops: :roll:

MAHULKO…teda to je sila..ze pocujes tak cudzie dietattkoa rodinu…joj, bubacik malinky, ze tak placev :(
a jeejda, teda tys a riadne namakas..ze do 4.patra :(

ERNATKO..uzasnaaa fotka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.3.09 22:59

RYNTYNTYNKo..uzasnyy hupaci koniik a aky pohodlnyyy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.3.09 09:22

dobrééééééééééééééééé raaanko jaaaaa budu dneska prgaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
U nas uz se spinka, ja peru a dneska mam uklizeci :) musim taky dozehlit …
vcera jsem se zasekla hledanim hor …
konecne mam foto s Adou, ale asi do prispevku nejde vlozit kdyz to nemam nikde ulozene ze? Jen do fotogalerie … no behem dne nejak dodam …
tak u nas noc klasika, poplakavame … v 1 prvni vzbuzeni, koju a spanek do 6, pak jako ze nespi … tak jsem si ja zalezla a nechala ji do pul 8 s tatinkem :-) :P
jdu neco delat … krasnou a pohodooooou streduuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
11.3.09 09:38

Ahoooj!
U nás se už snad taky spí, máme to posledních pár dní trochu bojový, ale dne se snad podařilo rychle :)

Katy, to udělátko je úúúžasnýýýý, mohla bys prosím popsat, vyfotit rozložený, dát nějaký míry, nebo něco podobnýho, abych se mohla aspoň pokusit? Přijde mi to fakt jako báječná věc! Moc děkujuuu!

No, nic jdu žehlit, abych se připojila do vašeho žehloklubu :) ale u nás se žehlí jen košile, případně nějaký nutný věci, jinak vše jen skládám- rovnou ze šňůry- a rozdíl není nijak znát (pro ostatní :), pro mě neskutečnej, neb bych jinak jen stála u prkna :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.3.09 10:15

Ahoj,
u nás se taky už spí - Adam mi normálně vytuhnul, když jsem ho přebalovala 8O . Tak jsem ho jenom přešoupla do postýlky a jsem zvědavá, jak dlouho bude chrnět - máme tu vrtačky, kladiva :roll: , sousedi dvě patra pod náma dělají nové jádro a je to neskutečný kravál i tady u nás 8O :evil: . A to to má trvat celý týden :evil: .
A venku hnusně a hnusně.....
Týnko - ta jsi myslím psala, že jsi odnaučila Adámka UM v noci - jak se ti to povedlo? :wink: To já bych taky chtěla, aby nebaštil kolem 4 nebo 5 ráno, ale až snídal, když vstane. Dnes jsem to zkusila, ale před šestou jsem to vzdala a mlíko zase dala :roll: .
No nic, jdu rychle uklidit ten šílený borčus, co tu máme, než se Adýs vzbudí.
Tak hezký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 10:19

Ahoj holky,

u nás bylo odpoledne zase dobře :) :) :) a večer přímo k sežrání… už by to chtělo bydlet v domečku, tlačím na Radka, aby na něj chodil dělat co nejdřív (což už teda začal…) a aby jsme brzy bydleli, což on si myslí, že času dost a raši se ráno dýl prospí a v tom je u nás zakopaný pes :? :? :?

Teďka tu začlo svítit sluníííčko, dofám, že to vydrží do odpolední procházky :D :D :D Jinak do teď od včera tady průběžně pršelo a bylo zataženo a v tom hnusu jsem jela na rychlovku nakoupit ..... no včera když přišel R. z pozemku říkal, že mě ti dělníci zatarasili auto fůrou štěrku, naštěstí jel táta ráno náklaďákem do práce, takže tam udělal volný flek na vycouvání, ale stejnak to bylo docela hororový, páč jel bez vleku a já tam měla malý místo na průjezd…alespoň že mi ten jeden dělník ukazoval :roll: :roll: :roll: a taky mi říkal, že si mě pamatuje z nemocnice, on to byl „můj“ pacient… jj, jak je svět malý :lol: :lol: :lol:

Katy: Jídelní sedátko přímo přepychový!!!!! Fakt šikulííína!!! Mohla by jsi sem dát fota rozloženého, že bych to ukázala mamce a taky by mi mohla něco podobného spíchnout (na Slovensko), já jsem totiž na tychle ruční záležitosti levá jak šavle :oops: :lol: :lol: A už je vám doma líp??? :wink: :wink: :wink:

Evi: Já se taky snažím co se dá skládat rovnou z věšáku…potom by to byl větší hora než bývá obykle a to se snažím žehlit průběžně …

Zuzko: Ahooj, to jste si to museli u tchánovců moooc užít a už jste slavili narozeniny :D :D :D fotky-fotky-fotkýýýý :wink: :wink: :wink:

Adik: A jaké je to v tom MC? Určitě moc pěkné, taky jsem zvědavá na fota? A to centurm je někde v cenru Lípy? Škoda že není něco podobného u nás… a do Liberce to máme zase daleko…
no, to se máš, že se R. nerad hádá, to Radek je Kozoroh se vším :roll: :lol: :lol:

Mahul: Jak dopadl koncert? Já jsem chodila cvičit do Hudebky na kytaru + si teďka zabrnkám, ale bohužel postrádám výborný sluch a hudební cit :lol: :lol: :lol:

Wenee: Teda Sofi je šikulka, to Adam umí tak pejska: af-af…a to je asi tak všechno, teďka ho spíš učím paci-paci, ale na to mi od stále dlabe … a naučil se „jak se máš- tak - tak - všelijak“…aspoň něco :) :) :)
mě napadá: kravička - búúú, had - sssss, …

No, dala jsem spát Adámka do postýlky, jdu stáhnout plovoučku a víc nedělám, páč jsem uklízela včera a navíc si na mě od včerejšího odpoledne chce došlápnout chřipajzna… od dutin mě bolí jedna půlka tváře / dutitny, zuby a pant :? :? :? / a ani Brufen nepomohl :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 10:23

Jani: Ono to přišlo nějak samo… většinou jsem ho dávala už o půl čvrté, párkrát jsme to vydrželi až do snídaně, ale to měl neskutečný hlad (resp. řev), než jsem mu to všechno připravila k servírování…takže včera a dnes jsem mu dávala UM až o půl šesté a spali jsme ještě hoďku (včera teda dvě)… Řekla bych, že to asi nemá cenu lámat přes koleno…navíc se to asi ani nedá :wink: :wink: :wink:

Jinak my teda stále nočníčkujeme, ale u nás je to dost nepravidelné, podle toho, jak slyším, že A. tlačí do plínky eńo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.3.09 10:48

Ahoj holky,
tak jsem dočetla aspoň od včerejška :oops: :wink: U nás stále rýma, zhoršilo se to hlavně mně :roll: ale jinak nic, nikdo nemá teploty a tak… tak snad to nic nebude.

Veru , ahoooj :D S cvičením právě uvidíme podle té rýmy :roll: mám jet tentokrát se Silvinkou, ta má rýmu nejlepší, tak jen doufám, že se jí to nerozjede. Nebo kdyby se to naopak do pátku výrazně zlepšilo Ondrovi, tak bych vzala jeho, i když byl i minulý pátek. No uvidíme, snad to klapne. No a přinejhorším budete náhradníci po nás :wink: :lol: My jsme takhle se sousedkou taky jednou jely jako náhradnice, a samozřejmě se místa uvolnila, jenže ty maminky volaly až ráno, takže by nám bývali nestačili dát vědět.

Katy , úžasná věc, na tu židli!!! Přidávám se k holkám, prosím nafoť to celé, moje mamka by to určitě zvládla spíchnout :D Také mě zajímá zapínání, máš tam patentky?!

Týnko , tak super, že jste zase zadobře :wink: :D My to měli, když byl Jára doma, taky jak na houpačce, a slovo „rozvod“ padlo taky :evil: No ale teď už je to dobrý :wink: Jinak stavovala jsem se minulý týden na skok v práci a potkala jsem Klárku s Tobiáškem :D asi pět minut jsme popovídaly, vypadá moc spokojeně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.3.09 12:09

fotky budu az o tyzden..kym to stiahnem , dam na rajce :roll: :lol:

SIMI…RYNTYNTYNKO..jejda, domace nezhody su des… my sme sa tiez nedavno rafli…nastastie u nas to vzdy rychlo vyprcha..no..hlavne ze je to uz vporiadku

SIMI..nech ste ryychlo fit..

u nas je tiez tak hnusneee.. :twisted:

ozaaaaj, zabudla som sa pochvalit..MAtusko u svokrovcov vydrzal celu noc bez papania…no, ale jasne, ze teraz, ked sme doma..zas cuca raz , pripadne dakedy aj dvakrat za noc.. ale nastastie, ked mam este MM nie je to nejaky problem..
RYNTYNTYNKO..to keby mam vsatavat..spravit mliecko..mne by sa MAtusko taak zobudil, ze by uz nezaspal :roll:
a nech domcek rastie co najrychlejsie… joj, to by bolo peknee..jar v rodinnom domceku

JANUSKo…jeej, ze vytuhol pri prebalovani,take daco nepoznam.. :) no ale ten hrmot nezavidim :(

EVKA..a nezehlis ani pre drobatko??? netlaci ho to, ked to nie je vyzehlene?? ja to neviem asi tak dobre povesat… lebo vzdy sa mi po tom susici stvera MAtusko a som rada ze povesiam.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.3.09 12:47

Já dětem zatím žehlím vše, i když už by to asi nebylo nutné. Ale mě to docela baví :oops: :D Dělám ráda všechno kolem prádla, dětského i našeho - ráda ho třídím, peru, věším, žehlím, uklízím. Taková úchylka :lol:

Jinak začala jsem dělat víc domácích prací „s dětmi“ - do teď jsem většinu věcí dělala, když tu někdo byl a děti ohlídal, aby se mi nepletly pod nohy :wink: -, dneska jsme společně luxovali a byla to sranda. Malá lezla za vysavačem, Ondra se bál a nejdřív brečel, ale když viděl neohroženou ségru, „pomáhali“ mi oba. No sranda. :D A když peru, Ondra zůstává v koupelně a kouká na pračku jak na televizi :lol:

Jinak nejhorší závislost ho snad přechází, uf… 8O :D Mazlivej je pořád a víc se dožaduje mé pozornosti než malá, ale už se i sám zabaví. Takže super! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.3.09 13:12

http://www.alenkaobchod.cz/…ovy-prouzek/

Holky já vám dám odkaz na stránky ze kterých jsem čerpala. Když kliknete na „odkaz www výrobce zde“ ne to zde, tak se vám otevře skvělá animace, kde je perfektně vidět jak co funguje a vypadá a míry jsem trefovala na naší jídelní židličce, ale musí se počítat s vysokou, nebo nižší židlí. Je to fakt super věc a měla jsem to za jeden den hotovo, akorát to není tak perfektní, páč mi asistoval Péťa

http://www.alenkaobchod.cz/…ovy-prouzek/

Vkládám to dvakrát, ale nevím jak se mi to podaří, snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.3.09 13:16

Kdybyste přeci jen chtěli, tak to svoje přeměřím a dám sem míry. Ušila jsem to z bavlněné látky dvojitě, aby to bylo pevné a obšila šikmým proužkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí