Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
11.3.09 20:57

takhle hajám v autosedačce

Nový koš na hračky..aneb co vše se do něj vejde :D

Ve vaně se postavím o cokoliv…táta mě ale radši jistí..

takhle se tvářím, když něco zkoumám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.3.09 21:08

http://img.mimishop.cz/…/a763478.jpg

takovéhle by se mi líbilo odrážedlo, ale ještě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.3.09 21:10

Katy , listky sice kupuje svagrova, ale platim ja…opacna nabidka zatim nezaznela :lol: . Ale nebylo by to vubec spatne. Takze uz ted budu muset priskrtit domaci rozpocet, aby nejaky penizky byly…
A uz abych zacla, protoze dneska jsem si domu prinesla listky na zitrejsi supr jazzovy koncert. Jen musim jeste sehnat hlidani, jinak pujdu sama :evil: . Nemel by to byt problem, protoze Kubu ulozim a on se vzbudi az v pet,ale… Budu se muset snazit nekoho oslovit a premluvit, aby si sel k nam domu sednout do obyvaku :D

Teri, supr fotky. Paja vypada daleko starsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.3.09 21:06

Katy , listky sice kupuje svagrova, ale platim ja…opacna nabidka zatim nezaznela :lol: . Ale nebylo by to vubec spatne. Takze uz ted budu muset priskrtit domaci rozpocet, aby nejaky penizky byly…
A uz abych zacla, protoze dneska jsem si domu prinesla listky na zitrejsi supr jazzovy koncert. Jen musim jeste sehnat hlidani, jinak pujdu sama :evil: . Nemel by to byt problem, protoze Kubu ulozim a on se vzbudi az v pet,ale… Budu se muset snazit nekoho oslovit a premluvit, aby si sel k nam domu sednout do obyvaku :D

Teri, supr fotky. Paja vypada daleko starsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.3.09 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 21:23

Katko: Jen se dmi, máš za co 8) 8) 8) Já jsem dneska neplatila :) :) :) a byli jsme jen nakupovat velký nákup, tedy požiratiny :lol: :lol: :lol: , ale čekali jsme s taťkou na mamku, než se nachá v Cleaveru ostříhat, tak mě pozval na kafíčko :wink: :wink: :wink: A ty jsi byla nakupovat u vás na Chodově? Docela velké centrum, jsem jela okolo, když jsem jela vyzvednout bráchu a i s navigací jsem trošilililinku pobloudila :oops: :oops: :oops: No, brácha má prdelky ze mě ještě dneska :lol: :lol: :lol:

Terko: Jen vkládej :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.3.09 21:16

http://img.mimishop.cz/…/a763478.jpg

takovéhle by se mi líbilo odrážedlo, ale ještě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 21:18

Katko: Jen se dmi, máš za co 8) 8) 8) Já jsem dneska neplatila :) :) :) a byli jsme jen nakupovat velký nákup, tedy požiratiny :lol: :lol: :lol: , ale čekali jsme s taťkou na mamku, než se nachá v Cleaveru ostříhat, tak mě pozval na kafíčko :wink: :wink: :wink: A ty jsi byla nakupovat u vás na Chodově? Docela velké centrum, jsem jela okolo, když jsem jela vyzvednout bráchu a i s navigací jsem trošilililinku pobloudila :oops: :oops: :oops: No, brácha má prdelky ze mě ještě dneska :lol: :lol: :lol:

Terko: Jen vkládej :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.3.09 21:27

Oslavenec je slaďoch,jak spinká,tak všechno nejlepšíííí :-)

Jinak jdu spát,zítra bude náročný den,dopol jdu s Vítkem plavat a s Jiříčkem bude manžel,má odpolední,takže já přifrčím domů,oběd a půjdu s klukama ven. :wink:

Katy koukám,že Radimek bude mít brzy narozky :wink:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.3.09 21:31

to je hrozný, jak se mi to tu seká, koukám, že se mi to odstrkovadlo poslalo hned nadvakrát…asi ten počítač brzo rozkoušu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 21:35

Jooo, a takhle Adam řádí s chodítkem :D :D :D
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 21:37

Terko: Poslední dobou blbne emimino neskutečně :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.3.09 22:28

Ahoj holky, já jsem dnes nějaká hotová, ani jsem nestihla dočíst, co jste všechno napsaly, tak zítra se polepším.
Jenom vkládám jedno zubaté foto - horní zoubky neukáže a neukáže :?
Po koupání:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…P1060194.JPG

Dobrou, jdu do hajan a zítra budu dočítat a psát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.09 22:35

Ahojte, jen zdravím, už jdu do hajan

Krásný fotky a video :D

Januš , taky takto češem po koupání - moc slušivý :lol:

Verčo , košile nakonec nesmrděly, docela to vypralo. Ale příště do toho musím dát ten voňavej olej :) , do Bendovýho jsem dala citronovou trávu a docela dobrý :)
O Ulrichovi jsem ještě neslyšela a hned jsem si to vyhledala. Asi něco zkusím :D , ten Ecover mi přijde hrozně drahej :? , měla jsem od nich čistič na záchod a nic moc teda :?

Jdu chrnět, dočtu vás pořádně zítra večer, přes den budu v Brně u mamky, odpoledne jdu na gyndu, tak se netěším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.3.09 23:23

MAHULKO..super, ze letite do ANglicka :D a uzi si koncert

ZELVI..no mozno ti Domca rozprava nieco eextra dolezite a aj o zvieratkach,..len mu este nie je tak rozumiet :wink:

ZEBRUSKO..jejda, akos a ja tesim na teplo, ze bdueme zbrilat po vyletoch..ja uz fakt neiem, aku zabavku mu vymysliet a tiez sa na mna vesa… dnes sme spolu vesali pradlo… predtym upratovali byt..neviem, co zajtra.. snim zehlit nemozem :?

SIMI.mas ot ty ale sikovnych pomocnikov..teda ked sa ti rozlezu kazdy an inu stranu a to sa ja stazujem,z e nestiham :oops:

EVKO..takto to znie., ze si mala stastie v nestasti…skoda, ze si na to nezehlenie neprisla este skor :wink: musim popracovat na tom mojom vesani rpadla a ak to bude k svetu vyzerat, mozno jedneho dna prestanem zehlit aj pre MAtuska.. pre mna tricka nezehlim uz daavno..lenivost je potvora :lol:

ADELKO..jeej. tak hudobka,,uuzasneeeee… :D

KATYNKAA…dakujem, ze sis em hodila tie linky

PAVLIKOVI vseeetko naaaaaaaj..cmuk

TERKO..suoer fotky.. naj je ta s kosom na hrackyy.. :D a jeej si mi tou fotkou vo vani pripomenula, ze musim kupit protismykovu podlozku do vane

JANUSKo teda mayte doma ale zubateho fesaaaakaaa :)

RYNTYNTYNKO Adamek je sikulkooo.kraasne cupitaaaa… a fakt paradne choditko… aj ja ore MAtuska nejake zhanam..ale videla som len take nijake.. mozem sa ta spytat ako je stabilne?? keby siel MAtuskos nim spadnut..ci sa da lahko prekotit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí