Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dneska jsem po aerobicu úúúplně KO, ael měla jsem ze sebe radost, že mi to snad i poprvé od ledne šlo pěkně
Jakože jsem tam neskákala jak koza…atd.
…
Zebruš: Jj, jsem četla na diskuzi Jané, že máš zálusk na Slaloma… no, mě se o něm dokonce i zdálo, jak jsem prohlížela MMB ohldeně Energy
Mě se jako jediná trojkolka líbil už když jsem vybírali kočárek před rokem a něco… jenže právě ta cena
Jsem asi materialista či co…ale mě je líto dát cca 20 tis. za kočárek, i když třeba perfektní…btw. by jsme ani na to „neměli“
![]()
Veru: Tak jak se vám drandí ve sporťáčku?
![]()
Wenee: Vy už zítra, no pane jo
A na dortík jsem taky zvědavka zvědavá
![]()
Teda, holky, ty vaše historky
Já jsem strašpytel děsná… zase z jiného soudku, ju? Už od „puberty“ jsem měla pokoj dole v přízemí, tři děti a každý svůj pokoj
, no a když jdu do pokoje, tak musím přes chodbu, kde končí schodiště a pak minu chodbičku na zahradu, kde jsou prosklený dveře…balkonové…no, a mě se v cca 16-ti/17-ti zdál sen: Že za těma dveřma byla smrtka, které svítii oči…já jsem scházela ze schodů, v ruce držela mobila a ona mi zavolala stylem ala Vřískot..no, dva týdny jsem nemohla spát ve svém pokoji a spala jsem u bráchy v patře
![]()
torta
http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0030.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0061.JPG /> hupaci konik
http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0080.JPG
Simi: No, Adama taky nějak extra neberou jeho hračky a pokud už teda joooo, tak musím být samozřejmě s ním v jeho „herně“…a nad „velkým“ dárkem též přemýšlím, pár hracích hraček proč ne…hlavně ty učící a to se mi zrovinka líbí FP…ale zase to není nic „velkého“… a na druhou stranu se obávám toho, že když pořídím např. to aktivní křesílko od FP, že se na něj párkrát po:,–(í a pak se to bude válet v koutě a 12-stovek v čudu
![]()
A pak odrážedlo-motorku, koníka, aktivní chodítko má…pak mě ještě napadá takový ten větší traktůrek, jenže ten je zas až tak pro rok a půl…
Jinak já dávám na dráždivný kašel Sinecod kapky a pak na vykašlávání jitrocelový sirup
![]()
Wenee: Snad to Sofince dopadne všechno dobře, budeme držet pěstičky pro štěstí
![]()
RYNTYNTYNKA..ta capnem..taketo historky,,…ked ma chce manzel nahnevat..tak zacne rozpravat hrozostrasne pribehy a ja sa vzdy tak bojim
![]()
Jeje, tolik zahad
Aspon vidite, ze nejlepsi jsou obycejne hracky bez zvuku
Deti si snima udelaji ramus samy a nebudou vas strasit, leda pokud by na vas od nekud spadly ![]()
Zebrus, takze taky porad neco vymyslisl
Ja bych kocary nakupovala furt
Zalezi hlavne, na co bys ten kocar ted vyuzivala, kdyz mas uz i golfky???
Zulocku, krasny fotky, Matusko, prasatko i konik ![]()
Simi, vsak si nedelej nasili s darkama, porid to, co si myslis, ze je spravne
Ja se docela tesim na to choditko, protoze Stepan uz pred sebou fakt huste tlaci tu svoji motorku a uz s ni normalne chodi
Akorat se s ni obac prevrati - dneska si zase udelal bouli na hlave ![]()
A toho kralika na zuby asi zitra uz taky koupim a zacnem drhnout ![]()
Wenee, pak dej fotky dortu, jsem zvedava ![]()
MAtusko je uz riaadne vychcany a vie hadzat smutne oci
http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0020.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0026.JPG /> pomocnicek
http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0032.JPG /> mooje nervyy
http://img3.rajce.idnes.cz/…ges/0036.JPG
Zulocku, hezkyyy! Jak se ti podarilo vyfotit tolik veci na detske zidlicce???
Stepan cokoli dostane do ruk, tak to leti na zem ![]()
A kukadla umi taky Matusko pekne delat! Navic, kdyz je to vypada, ze je v kleci ![]()
Ahojky mamulky,
zdravím oslavence - ty jo, už rok ![]()
Wenee, moc přeju ať je Sofinka v pořádku.
Simi, taky už přemýšlím co k narozkám. Příjde mi, že máme doma hračkárnu a stejně nejlepší hračka je
a nerez misek s vařečkou - to dělá ten správný randál
Asi nakonec k tomu odrážedlu koupíme klouzačku. Tu co jsme měli pro Máru už jsme vrátili a na zahradě to bylo bezva, zvlášť když přišla návštěva. Anebo další v plánu je nějaká větší
a na písek, to se podle mě taky v létě upotřebí…
Zebruš, já taky furt pokukuju po nějakých kočárcích. A to mám Jané (ale předchozí typ - Powertrack). Trošku mi vadí, že sporťák nemá přehazovací rukojeť, takže je pak dítě ode mě a já na něj pořádně nevidím a ona by mě nemohla kontrolovat. Takže prozatím ještě jezdíme v hluboké korbičce a když potřebuju sporťák, tak vytahuju starý CAM co máme ještě po Marečkovi. Jenže ten se blbě skládá, takže ho většinou vozím v autě rozložený (a moc pak nevidím dozadu
) Navíc řeším dilema, když poletíme na dovolenou, jaký kočár sebou…
A vůbec nestrašte tady s těma historkama. Já tady bývám tři noci v týdnu sama s dětma v celým baráku a furt poslouchám jestli někde něco … Bojím, bojím
Jeeeee, Zuli , to jsou nááááádherný fotky!!!
![]()
Holky, s těmi dárky, díky za podporu
připadám si trochu jak krkavčí matka, že bych nepořídila nic „pořádnýho“
Ale sousedka se nabídla, že by nám půjčila aktivní chodítko
tak si říkám, proč ne, aspoň uvidím, jestli je bude bavit
a kdyby bavilo, dokoupím druhé. Sice jsem chodítka dlouho nechtěla, ale to aktivní by snad vadit nemělo
Ondra už zkouší sem tam krůčky kolem konferenčního stolku…
Jinak na odrážedlo jsem Silvinku po:,–(ila v pátek po cvičení a chuděrce hlavička nebrala, že by se jako měla odrážet
Takže v našem případě je to fakt asi předčasné
![]()
A mimochodem, Ondra ještě nemá ani jedno AUTÍČKO!
Takže asi mu pořídíme k narozkám především nějaký pěkný fáro
(ať má Silvinka čemu ocucávat kola - ona totiž autíčka miluje
).
No jo,
a na písek! Ta bude nutná, 2×!
Ernat, díky za připomenutí!
Dobré ránko,
Sofince všechno nejlepší k jejím 1.narozeninám
![]()
A navíc je to první oslavenkyně,další hned zítra!Tak hlavně ať je zdravá ![]()
Holky u nás noc hrůzy,večer jsme dali Vítkovi Nurofen sirup,ale už mu ho dávat nebudu,vypadá to,že ho po něm bolí bříško
Každopádně spal asi hodinu a půl,od půl deváté byl vzhůru a řval a nebo prostě nespal.Koukali jsme na telku,leželi,vydrželi jsme do půl jedné,to jsem mu dala čípek.Spal do půl čtvrté na kojení a pak už jen hodinu.Nevyspalej a uřvanej,teď naštěstí zabral,snad bude spát dýl jak půl hodiny
Uff..
No ale kupodivu teplotu zatím nemá,tak snad odpol půjdem ven,asi v dešti
![]()
Simi s těma dárkama,jim je to zatím celkem jedno,co dostanou,šetři si to na později
A že by ti pak vyčítali,že jsi jim k 1.narozkám nic pořádného nekoupila,to snad nehrozí
![]()
My jsme koupili to odstrkovadlo auto,s tím si vyhraje,i když na něm nebude jezdit,a malej balonek s krtečkem ![]()
Zuločku krásné fotky a ten koník je nádhernej ![]()
Teri na kašel máme Stodal,je dobrej ![]()
Ahojte
Benda mě těma botama pěkně šlape na nohy, to už není jak capáčky, pěkně to bolí
, jdu pro capáčky
![]()
Simi , ani já zatím nevím, co Bendovi koupíme, podle mě toho už teď má víc než dost
. Určitě by ho nejvíc bavily zabalený prázdný krabice, aby je mohl trhat ![]()
Týnko , taky jsem Slaloma chtěla hned na začátku, pak jsem na nějaké diskusi četla, že se trhá pohat, tak jsem si říkala, že za tu cenu s nekvalitním potahem na to kašlu, ale možná to byla jen náhoda u jednoho kočáru, ten potah na Energy mi přijde kvalitní, tak jestli má Slalom stejný, tak se podle mě netrhá. No, uvidíme jestli manžu přemluvím
![]()
S těma snama - já jsem kdysi jako puberťačka viděla kousek hororu Lidé pod schody a do teď se bojím schodů
a jako malá jsem viděla kousek nějakého hororu o vlkodlacích a na to snad nikdy nezapomenu ![]()
Zuločku , houpací koník je krásný a dort taky
a Matuško na té fotce vypadá, že fakt fouká na svíčku
. A Beník taky hned všechno shodí dolů ze stolku ![]()
Evelín , ony ty golfky jsou spíš jen do města na rovné cesty. Když s něma jedu i třeba jen po kočičích hlavách, tak pěkně skáčou. A až zase začne být zima, tak by v nich asi Bendovi byla zima, fusak se tam sice vejde, ale nesedí tam moc dobře
Ernat , taky jsme si říkali, že kdybysme jeli za manžovou rodinou, tak bude malej kočár lepší, než se tahat s takovou krávou ![]()
Teď jsem dělala zeleninovej salát a jdu dělat kuřecí řízky, už jsme je dlouho neměli ![]()
Ahoj
Krásne ráno všetkým.
Juchúúúúúúú Sofi má 1 rok!!!!!
Zebrička-takže aj Teba vystrašila hračka od Fisher price.To sú teda nejaké nebezpečné hračky,keď nás takto strašia.
Simi-vôbec nemusíš dávať veľký darček.Tiež sme najskôr chceli kúpiť milion vecí a nakoniec sme kúpili iba odrážadlo a dali spraviť tortu,pretože ako hovoríš,aj tak má už všetko možné,kopu hračiek,ktoré ju aj tak veľmi nebavia,hrnce a varešky sú oveľa lepšie a tiež treba myslieť na svetovú krízu a radšej peniažky odložiť na horšie časy nie kupovať zbytočnosti.
Zulok-tak tá telka by ma vydesila.No ja som zažila také strašidelné zážitky,že som musela vyhladať pani,ktorá sa venuje nadprirodzeným veciam a tá mi našťastie pomohla,lebo už to vyzeralo,že sa scvoknem s tých vecí.
Tynka-fujj hnusné s tou smrtkou z Vreskotu,fuuuj
Zulok-pekná tortička.Vlastná výroba?A koník tiež super.A tuším máme podobných manželkov-tiež ma straší,asi sa mu páči,keď som potom na neho nalepená,lebo sa od neho potom bojím pohnúť.Božinko Zuloček,ten Matúško je zlatíčko zlatulinké-super fotky.
Adel-ďakujeme za prianie a Zebričke tiež za krásnu myšku,dortík a balóniky.
Včera Sofinka začala hovoriť mama a stále to opakuje,je to božské.Síce už aj prv sem tam povedala mama,ale to bolo skôr také mama ma ma a teraz krásne jasne maznavo MAMA.
A včera večer ju moja mamina načila napodobniť osu-bzzz,takže bzučala,až kým nezaspala.
Majte sa krásne,papa
Oběd byl boj
, vařila jsem se Bendovi s hovězím a zeleninou a jak viděl řízky, tak bylo zle, svojeho měl pár lžiček a pak mi ujídal brambory a pokukoval po řízkách
![]()