Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
16.3.09 22:06

Ahoj holky,

dneska jsem po aerobicu úúúplně KO, ael měla jsem ze sebe radost, že mi to snad i poprvé od ledne šlo pěkně :D :D :D Jakože jsem tam neskákala jak koza…atd. :oops: :lol: :lol: …

Zebruš: Jj, jsem četla na diskuzi Jané, že máš zálusk na Slaloma… no, mě se o něm dokonce i zdálo, jak jsem prohlížela MMB ohldeně Energy :lol: :lol: :lol: Mě se jako jediná trojkolka líbil už když jsem vybírali kočárek před rokem a něco… jenže právě ta cena :! 8O :? Jsem asi materialista či co…ale mě je líto dát cca 20 tis. za kočárek, i když třeba perfektní…btw. by jsme ani na to „neměli“ :wink: :wink: :wink:

Veru: Tak jak se vám drandí ve sporťáčku? :) :) :)

Wenee: Vy už zítra, no pane jo :D :D :D A na dortík jsem taky zvědavka zvědavá :) :) :)

Teda, holky, ty vaše historky 8O 8O 8O Já jsem strašpytel děsná… zase z jiného soudku, ju? Už od „puberty“ jsem měla pokoj dole v přízemí, tři děti a každý svůj pokoj 8) 8) 8), no a když jdu do pokoje, tak musím přes chodbu, kde končí schodiště a pak minu chodbičku na zahradu, kde jsou prosklený dveře…balkonové…no, a mě se v cca 16-ti/17-ti zdál sen: Že za těma dveřma byla smrtka, které svítii oči…já jsem scházela ze schodů, v ruce držela mobila a ona mi zavolala stylem ala Vřískot..no, dva týdny jsem nemohla spát ve svém pokoji a spala jsem u bráchy v patře :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.3.09 22:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.3.09 22:13

Simi: No, Adama taky nějak extra neberou jeho hračky a pokud už teda joooo, tak musím být samozřejmě s ním v jeho „herně“…a nad „velkým“ dárkem též přemýšlím, pár hracích hraček proč ne…hlavně ty učící a to se mi zrovinka líbí FP…ale zase to není nic „velkého“… a na druhou stranu se obávám toho, že když pořídím např. to aktivní křesílko od FP, že se na něj párkrát po:,–(í a pak se to bude válet v koutě a 12-stovek v čudu :roll: :roll: :?
A pak odrážedlo-motorku, koníka, aktivní chodítko má…pak mě ještě napadá takový ten větší traktůrek, jenže ten je zas až tak pro rok a půl…

Jinak já dávám na dráždivný kašel Sinecod kapky a pak na vykašlávání jitrocelový sirup :wink: :wink: :wink:

Wenee: Snad to Sofince dopadne všechno dobře, budeme držet pěstičky pro štěstí :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.3.09 22:14

RYNTYNTYNKA..ta capnem..taketo historky,,…ked ma chce manzel nahnevat..tak zacne rozpravat hrozostrasne pribehy a ja sa vzdy tak bojim :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.3.09 22:21

Jeje, tolik zahad 8O :lol: Aspon vidite, ze nejlepsi jsou obycejne hracky bez zvuku :lol: Deti si snima udelaji ramus samy a nebudou vas strasit, leda pokud by na vas od nekud spadly :lol:

Zebrus, takze taky porad neco vymyslisl :lol: Ja bych kocary nakupovala furt :oops: Zalezi hlavne, na co bys ten kocar ted vyuzivala, kdyz mas uz i golfky???

Zulocku, krasny fotky, Matusko, prasatko i konik :D

Simi, vsak si nedelej nasili s darkama, porid to, co si myslis, ze je spravne :wink: Ja se docela tesim na to choditko, protoze Stepan uz pred sebou fakt huste tlaci tu svoji motorku a uz s ni normalne chodi 8O Akorat se s ni obac prevrati - dneska si zase udelal bouli na hlave :roll:

A toho kralika na zuby asi zitra uz taky koupim a zacnem drhnout :lol:

Wenee, pak dej fotky dortu, jsem zvedava :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.3.09 22:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.3.09 22:39

Zulocku, hezkyyy! Jak se ti podarilo vyfotit tolik veci na detske zidlicce??? :lol: Stepan cokoli dostane do ruk, tak to leti na zem :twisted:
A kukadla umi taky Matusko pekne delat! Navic, kdyz je to vypada, ze je v kleci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.3.09 22:48

Ahojky mamulky,
zdravím oslavence - ty jo, už rok 8O

Wenee, moc přeju ať je Sofinka v pořádku.

Simi, taky už přemýšlím co k narozkám. Příjde mi, že máme doma hračkárnu a stejně nejlepší hračka je :,-(a nerez misek s vařečkou - to dělá ten správný randál :? Asi nakonec k tomu odrážedlu koupíme klouzačku. Tu co jsme měli pro Máru už jsme vrátili a na zahradě to bylo bezva, zvlášť když přišla návštěva. Anebo další v plánu je nějaká větší :,-(a na písek, to se podle mě taky v létě upotřebí…

Zebruš, já taky furt pokukuju po nějakých kočárcích. A to mám Jané (ale předchozí typ - Powertrack). Trošku mi vadí, že sporťák nemá přehazovací rukojeť, takže je pak dítě ode mě a já na něj pořádně nevidím a ona by mě nemohla kontrolovat. Takže prozatím ještě jezdíme v hluboké korbičce a když potřebuju sporťák, tak vytahuju starý CAM co máme ještě po Marečkovi. Jenže ten se blbě skládá, takže ho většinou vozím v autě rozložený (a moc pak nevidím dozadu :? ) Navíc řeším dilema, když poletíme na dovolenou, jaký kočár sebou…

A vůbec nestrašte tady s těma historkama. Já tady bývám tři noci v týdnu sama s dětma v celým baráku a furt poslouchám jestli někde něco … Bojím, bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.3.09 22:52

Jeeeee, Zuli , to jsou nááááádherný fotky!!! :D :D :D

Holky, s těmi dárky, díky za podporu :wink: :D připadám si trochu jak krkavčí matka, že bych nepořídila nic „pořádnýho“ :oops: Ale sousedka se nabídla, že by nám půjčila aktivní chodítko :! tak si říkám, proč ne, aspoň uvidím, jestli je bude bavit :wink: a kdyby bavilo, dokoupím druhé. Sice jsem chodítka dlouho nechtěla, ale to aktivní by snad vadit nemělo :?: Ondra už zkouší sem tam krůčky kolem konferenčního stolku…

Jinak na odrážedlo jsem Silvinku po:,–(ila v pátek po cvičení a chuděrce hlavička nebrala, že by se jako měla odrážet 8O 8O :lol: Takže v našem případě je to fakt asi předčasné :wink: :lol:

A mimochodem, Ondra ještě nemá ani jedno AUTÍČKO! 8O :oops: Takže asi mu pořídíme k narozkám především nějaký pěkný fáro :wink: :lol: (ať má Silvinka čemu ocucávat kola - ona totiž autíčka miluje :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.3.09 22:54

No jo, :,-(a na písek! Ta bude nutná, 2×! 8O :lol: Ernat, díky za připomenutí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.3.09 08:23

Dobré ránko,

Sofince všechno nejlepší k jejím 1.narozeninám :dance: :-) :-) :huban: :srdce:
A navíc je to první oslavenkyně,další hned zítra!Tak hlavně ať je zdravá :wink:

Holky u nás noc hrůzy,večer jsme dali Vítkovi Nurofen sirup,ale už mu ho dávat nebudu,vypadá to,že ho po něm bolí bříško :( Každopádně spal asi hodinu a půl,od půl deváté byl vzhůru a řval a nebo prostě nespal.Koukali jsme na telku,leželi,vydrželi jsme do půl jedné,to jsem mu dala čípek.Spal do půl čtvrté na kojení a pak už jen hodinu.Nevyspalej a uřvanej,teď naštěstí zabral,snad bude spát dýl jak půl hodiny :roll: Uff..
No ale kupodivu teplotu zatím nemá,tak snad odpol půjdem ven,asi v dešti :roll: :wink:

Simi s těma dárkama,jim je to zatím celkem jedno,co dostanou,šetři si to na později :lol: A že by ti pak vyčítali,že jsi jim k 1.narozkám nic pořádného nekoupila,to snad nehrozí :D :wink:
My jsme koupili to odstrkovadlo auto,s tím si vyhraje,i když na něm nebude jezdit,a malej balonek s krtečkem :wink:

Zuločku krásné fotky a ten koník je nádhernej :)

Teri na kašel máme Stodal,je dobrej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.3.09 10:23

Ahojte

Benda mě těma botama pěkně šlape na nohy, to už není jak capáčky, pěkně to bolí :? :lol: , jdu pro capáčky :lol: :lol: :lol:

Simi , ani já zatím nevím, co Bendovi koupíme, podle mě toho už teď má víc než dost :roll: . Určitě by ho nejvíc bavily zabalený prázdný krabice, aby je mohl trhat :lol:

Týnko , taky jsem Slaloma chtěla hned na začátku, pak jsem na nějaké diskusi četla, že se trhá pohat, tak jsem si říkala, že za tu cenu s nekvalitním potahem na to kašlu, ale možná to byla jen náhoda u jednoho kočáru, ten potah na Energy mi přijde kvalitní, tak jestli má Slalom stejný, tak se podle mě netrhá. No, uvidíme jestli manžu přemluvím :oops: :lol:
S těma snama - já jsem kdysi jako puberťačka viděla kousek hororu Lidé pod schody a do teď se bojím schodů :oops: a jako malá jsem viděla kousek nějakého hororu o vlkodlacích a na to snad nikdy nezapomenu 8O

Zuločku , houpací koník je krásný a dort taky :D a Matuško na té fotce vypadá, že fakt fouká na svíčku :D . A Beník taky hned všechno shodí dolů ze stolku :lol:

Evelín , ony ty golfky jsou spíš jen do města na rovné cesty. Když s něma jedu i třeba jen po kočičích hlavách, tak pěkně skáčou. A až zase začne být zima, tak by v nich asi Bendovi byla zima, fusak se tam sice vejde, ale nesedí tam moc dobře

Ernat , taky jsme si říkali, že kdybysme jeli za manžovou rodinou, tak bude malej kočár lepší, než se tahat s takovou krávou :?

Teď jsem dělala zeleninovej salát a jdu dělat kuřecí řízky, už jsme je dlouho neměli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.3.09 10:39

Jé, Sofince všechno nej k narozeninám ! ! ! :-) :-) :-)

http://i36.photobucket.com/…thday_53.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.3.09 11:21

Ahoj

Krásne ráno všetkým.

Juchúúúúúúú Sofi má 1 rok!!!!!

Zebrička-takže aj Teba vystrašila hračka od Fisher price.To sú teda nejaké nebezpečné hračky,keď nás takto strašia.

Simi-vôbec nemusíš dávať veľký darček.Tiež sme najskôr chceli kúpiť milion vecí a nakoniec sme kúpili iba odrážadlo a dali spraviť tortu,pretože ako hovoríš,aj tak má už všetko možné,kopu hračiek,ktoré ju aj tak veľmi nebavia,hrnce a varešky sú oveľa lepšie a tiež treba myslieť na svetovú krízu a radšej peniažky odložiť na horšie časy nie kupovať zbytočnosti.

Zulok-tak tá telka by ma vydesila.No ja som zažila také strašidelné zážitky,že som musela vyhladať pani,ktorá sa venuje nadprirodzeným veciam a tá mi našťastie pomohla,lebo už to vyzeralo,že sa scvoknem s tých vecí.

Tynka-fujj hnusné s tou smrtkou z Vreskotu,fuuuj

Zulok-pekná tortička.Vlastná výroba?A koník tiež super.A tuším máme podobných manželkov-tiež ma straší,asi sa mu páči,keď som potom na neho nalepená,lebo sa od neho potom bojím pohnúť.Božinko Zuloček,ten Matúško je zlatíčko zlatulinké-super fotky.

Adel-ďakujeme za prianie a Zebričke tiež za krásnu myšku,dortík a balóniky.

Včera Sofinka začala hovoriť mama a stále to opakuje,je to božské.Síce už aj prv sem tam povedala mama,ale to bolo skôr také mama ma ma a teraz krásne jasne maznavo MAMA.

A včera večer ju moja mamina načila napodobniť osu-bzzz,takže bzučala,až kým nezaspala.

Majte sa krásne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.3.09 12:50

Oběd byl boj :roll: , vařila jsem se Bendovi s hovězím a zeleninou a jak viděl řízky, tak bylo zle, svojeho měl pár lžiček a pak mi ujídal brambory a pokukoval po řízkách :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí