Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
11.3.09 14:21

Ahojte

Verčo , jo jo, mám ty skořápky. Prala jsem Bendovi a nic moc to nevypralo. Teď zkouším prát naše na 60 a i s tím Puerem, tak jsem zvědavá. Peru manžovi košile, i když mě včera říkal, ať mu v tom neperu, že bude pak určitě smrdět. Tak snad nebude a nepřerazí mě (zapoměla jsem mu na sáček nakapat olej) :oops: :lol:

Týnko , toho koně jsem měla, když jsem byla malá - nemohly mě z něj dostat, jak jsem ho milovala, škoda, že nepřežil :(

Holky, pěkný fotky

Katy , sedátko pěkný, jsi šikovná

Zuločku , Beník se taky nudí, proto jezdíme k mamce do Brna, ať má změnu. Až bude teplo, tak s ním chci jezdit na výlety, ať nesedíme doma. Teď se na mě často věší, nechce si hrát sám, musím si hrát taky - ale chápu ho, taky bych se nudila - pořád ty samý hračky, žádný děti okolo… :roll:

Jdeme alspoň na zahradu, Beník mi tu kvílí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.3.09 15:24

Ja byla dnes rano na aquaerobicu, super super hned si po rano rozproudit telo i mysl. Chodim pravidelne v pondeli vecer, ale ted si potrebuju nahradit nejake hodiny, aby mi nepropadly. Bylo to v hluboke vode a byla jsem rada, ze jsem si poradne nenalokala :lol:

Tak u nas vyreseno, vcera pred pulnoci padlo rozhodnuti! Po delsim rozhodovani, jestli letet do Angli ci ne…Svagrova tam chce skoncit a presidlit na jiny kontinent. A ja bych rada jeste videla rozkvtle lazenske mestecko, ted jsme tam byli v lednu…Jirka chtel, abych odjela sama s Kubou, protoze si nemuze vzit dovcu, coz se mi teda vubec nechce…a nakonec jsme se domluvili a jedeme o velikonocich!!! Dneska svagrova koupi letenky a za chvilku uz muzem letet! Jen nasporovat nejake finance 8O
KOncem kvetna chci do Olomouce na kongres a rodinku beru sebou, tak to bude dalsi takova mensi dovca a pak bych nekam rada vyrazila i o prazdninach, ale to uz do ceskych luhu a haju, kazdy rok jezdime do jiznich Cech na kola a na boruvky, byli jsme i s 3-mesicnim Kubou(ale bez kol… :wink: ), tak uvidime letos… Jestli mate nejaky dobry tip na dovolenou, nevahejte a vkladejte :wink: Ja vim, ze uz tady neco probehlo, ale dobrych tipu neni nikdy dost :wink:

Tynko , tak to je fajn, ze to u vas nemelo dlouheho trvani! ja nejsem taky moc muzikalni typ. Zpivam falesne :oops: - a to pry hlavne kvuli tomu, ze se nesnazim… Dokonce jsem tu mela opakovane navrh, ze budu objednana na hodiny zpevu k nasi kamardce - operni pevkyni. To bych se musela propadnout hanbou :oops: :roll:

Katy , neskutecna sikulka. Premyslim, jestli se do toho pustit sama nebo nekoho poverit…

Kubik spi, dokonce uz usne sam i pres den, zlaticko! Konecne. Pres noc uz taky spi. Jen dneska se 2× vzbudil a dopoledne byl pekne protivny… pak jsem objevila dalsi prorezavajici se zub 8O . Vubec jsem o nem nevedela. A uz je skoro venku. Tak se hlasime taky do klubu 8zoubku.

A zjistila jsem, kdo se mi ozyva v chuvicce. Znami, kteri bydli ob dva baraky!! Dneska jsem slysela plac a pak opakovane zensky hlas a dokonce jsem rozumela i slovum-pojd, oblecem se… Tak jsem zvedla telefon a zvedava volam, jestli to nejsou nahodou oni. A taky ze jo. Dokonce jsem kamaradku slysela v telefonu i chuvicce. Priste si muzem navzajem hlidat deti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.3.09 15:32

Hezke odpoledne,

ja jsem tu jen na skok, protoze jsme se vratili z jeskyne, dopoledni spani se trochu osidilo, tak jsem ho ted ulozila do postylky a uz asi 20 minut tam blbne, nejdriv tahal za kolotoc a povidal a ted vyrvava, tak ho asi pujdu pohladit, ale nevyndam ho :lol: Uz breci min, tak mozna unavou usne :wink:

Katy , no zrovna jsem Ti chtela vecer napsat (vcera, jak si to vlozila), ze presne nad timto uz asi 3 dny s Danem dumame, jestli si to koupime..
prodavaji to tady http://www.nitextabor.cz/index.php?…
a kdybyste chtely videt, jak to vypada, je tam takova animace, jak se to zapina, tak treba nekdo sikovnej to podle toho usije :lol:
Jenze ja, leva jak savle to bud budu muset koupit (fuuuj, 950 ,– Kc, mazec) a nebo mi to budes muset usit ty :lol: :lol: 8) Jsi fakt sikovna!

Zebrus , ty orechy nesmrdi :lol: To at manzel neprehani, holt ale nevoni, takze kdyz tam nema olej, tak bude neutralni bez vune 8) :wink:

Januso , to je teda strasidelna historka s tim „miminko…“, to bych se taky bala :lol:

Mahul , vylet do Anglie super, nezapomen si tam nakoupit v Nextu a dalsich obchodech veci na deti :wink: 8) Jojo, hned bych jela! :lol:

Jinak koukam, jak jsou nektere deti sikovne v mluveni :wink: u nas se teda zvatla fest, dnes v solne jeskyni nezavrel pusu, ale je to jen „dejdejdej“ nebo „tatatata“ nebo „nenenenene“, ale ze by napodoboval zvirata?? Tak to vuuubec 8O

No tak rve tam porad, tak asi budu muset zakrocit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.3.09 15:50

Januso , pred usnutim jsem nad tebou a tvym strasenim premyslela…my bydlime v podkrovi starsiho domu a protoze tu je hoodne dreva, ktere pracuje, tak je tu v noci taky vselo. A navic manzel tvrdi, ze tu prebyvame s duchy…opravdu nekdy schody zavrzaji jako by po nich nekdo sel pomalejsi chuzi, dost casto mam hodne intenzivni pocit, ze me nekdo sleduje atd Takze vim, o cem mluvis!

Veru , prave toho chci vyuzit! Zabrousit do nextu a dalsich obchudku. Kouzelny hrnecek od Aventu jsem kupovala za necelou stovku…apod. Jen me mrzi,ze jeste na jistotu nebudu znat pohlavi druhyho prcka :?
Rekla bych, ze si u me muzete neco objednat,ale minule jsem byla hodne rada, ze jsem dodrzela vahovy limit kufru :roll: …Takze radeji nic nenabizim… :( Ale kdyby to vypadalo nadejne, ozvu se z Anglie :lol: Tead pokud odletime, minule jsme skoro neodletetli, protoze Kubik zacal teplotovat, celoych 9mesicuu naprosti zdrav a dva dny pred odletem horecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.3.09 16:00

http://img.mimibazar.cz/…e1789470.jpg /> slibeneeeeeeeeeee foto :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.3.09 16:01

jeeeeeeeeeeee ono to je takhle maleeeeeeeeeeee …ja to nemam kam jinam ulozit, tak kdyz tak mrknete ke mne na mimibazar … paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
11.3.09 16:03

Týjo, Mahu , to bych si taky dala líbit takovej výlet… To budete mít parádní, hlavně že jste našli společnej termín, sama bych taky nechtěla…

Zulok , jsem macecha :twisted: , nežehlím ani Jonášovi, přestala jsem, když se mu spravila kůže, tak někdy na 5měsících. Nevypadá, že by měl něco poškrábané, otlačené či tak něco… Měla jsem před 2-3lety zánět šlachy u palce na pravý ruce (jsem pravák) a žehlení mi na to dělalo fakt blbě, táhlo se mi to skoro rok (i teď to občas zlobí), takže tak jsem k nežehlení dostala. Zánět nedoporučuju, nežehlení jo;)

Ad praní , Zebro, Veru, na ořechy jsem moc chvály neslyšela, někdo v nich pere jen tmavý ne moc špinavý prádlo, někdo je možná i spokojenej, ale většina lidí, který jsem o nich slyšela mluvit, vypotřebovali balení a znovu nekoupili… Ale ono nejvíc záleží, jakou máte vodu. Mně se zatím nejvíc osvědčil Ulrich, je to koncentrovanej prací gel, bez parfemace, jinak existuje i Ecover (ten snad mají už i v dm), nebo se dá prát v mýdle a sodě (chápu, to je pro tvrdý nátury :), ale spíš se to tak jen zdá. My máme olivový marseillský, údajně čistě přírodní, střídám ho s právě s Ulrichem). Jinak Ecover má i hezky voňavou aviváž, taky celkem přírodní, až na nějakej konzervat. Ale asi může vadit i to, když je to přecejen vůně… Dotazy na ekopraní přijímám ;)

Veru , na „studium“ knihy držím palce, já ji ani celoou nepřečetla, ale chystám se, chystám… Přečetla jsem jen ten obecnej začátek a pak vždycky jen to, co bylo zrovna aktuální :oops: , takže jsem teď koukala, že třeba o obilovinách jsem nečetla, a info, že alergie na lepek je něco jinýho než celiakie mě docela překvapila… :wink:

No, chlapík neusnul, tak končím, to bude veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
11.3.09 16:03

Jo, a Katy , dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.3.09 16:10

Jojo, Evi , ja prave tema orechama peru jen Domcovi, kvuli tomu ekzemu a citlive pokozce. Mam jich jeste pytel a pul, takze mi asi zbyde i na dalsi dite :lol: Zatim mi to pere „spinu“, takze to pouzivam, ale az zacne chodit a byt spinavej, tak to mozna stacit nebude, uvidime 8)
Jinak ja mam na doma vse ostatni od Ullrichu, od tablet do WC, pres cistic vodniho kamene, jar, na podlahu… proste vsechno, vune do prani, na to nedam dopustit :lol: :wink:
No a hlavne mam rada, kdyz pradlo po vyprani voni, coz i kdyz pridam vuni do orechu, tak to neni tak vyrazny, takze mozna prejdu na Ecover nebo Ulricha, uvidime :lol:

No a zehleni, ja zehlim Domcovi porad oboustrane, vsechno, tohle mi zrovna tolik nevadi :wink: Nam teda zehlim taky skoro vse, ale my jsme na to doma ulitli, ze je to pak mekkoucky a prijemnoucky :lol: :lol:
Ale kdyby se mi do koupelny vesla susicka, tak s zehlenim pro dospelaky by byl utrum (jen hnusne kosile..) :evil: :wink:

Kdyz jsme u toho, odchazim zehlit, dite spi, tak jdu :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.3.09 16:13

tak jsem to vlozila i sem do fotogalerie. snad to bude lepe videt.
Adous ma 21 botky a strasne velke ruce :-) je to fakt rozdil.
tak paaaaaaaaa …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.3.09 16:27

Ahoj holky,

vy jste toho hrozně moc napsaly 8O ,já vůbec nestíhám :D
Ráno jsem tu nebyla,po dopoledním Vítkovo spaní jsme šli naproti ke kamarádce na návštěvu a teď jsme taky doma,vyjímečně vůbec nejdem ven :wink:
Jinak novinka,v pátek dopoledne budem chodit s Jiřulkou na hudebku,teda i s Vítkem,ale je to pro děti 2-4 roky,tak aby do léta měl nějakou aktivitu,než začne chodit do té školky.Jsem neschopa někam chodit sama,tak jsem se přifařila k té kamarádce.Zatím přesně nevím,co to obnáší,budou zpívat,poslouchat písničky a „hrát“na hudební nástroje :wink: Jsem na to docela zvědavá 8)

Ad žehlení,já taky skoro nežehlím,holky fakt se svět nezboří,teda pokud nežehlíte košile a kvůli ekzému atd. 8)

Veru u nás se taky nemluví :wink:

Katy jsi šikovná!Je to teda super věc,já bych to neušila ani omylem,ale zas za 950 jak psala Verča,mazec :roll:

A víc nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 19:05

Ahoj holky,

my jsme byli s Adámkem nakonec odpolko nakupovat s našima v Liberci, jžt jsme dlouho nikde nebyli, tak jsme hnedka „museli“ vyrazit na nákupy :lol: :lol: :lol: I jsme navštívili Radka v práci :) :) :)

Mahul: Taky bych se styděla chodit na hodiny zpěvu k opervní pěvkyni, i když kamarádce, chudák, by pak měla zkreslé představy o zpěvu :oops: :oops: :lol: :lol: Jj, tak ve sprše mi to jde 8) :lol: 8)
A výletík do Anglie závidím, taky bych vzala útokem Next a podobně :wink: :wink: :wink:

Adél: Ať se Jiřilkovi líbí v hudebce :wink: :wink: :wink: Alespoň si pokecáš s kámoškou :) :) :) Já mám tady u nás v Jablonným pořádně jen dvě kamarádky, zbytek mám v Liberci a to je na nějaké to častější navštěvovnání trošku z ruky…

Zatím přeju krásný večer, jdu se koukat na Hvězdnou bránu a u toho se budu učit, aby se neřeklo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.3.09 19:06

A Pavlíkovi přejeme vše nééééj k 11-ti měsíčninkám :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.3.09 20:41

ahojky mamky, Týnko díky za přání…pošlu nové fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.3.09 20:51

Holky díky, dmu se pýchou. :-) Mě přišla ta cena taky docela bleee.

Pavlíkovi všechno nejlepší k mininarozkám :srdce: :huban: :-) :-)

TYNKO: nojo, to jste teda dlouho nebyli nakupovat :wink: , já bych asi už měla zákaz přibližovat se k Liberci (teda jestli třeba u pokladny neplatíš vždy, tak to jo :wink: ) Já bych nakupovala jak divá. Dneska jsem neodolala v CA jsem koupila úžasnej kompletek: kalhoty, tričko a vestičku s kapuckou s „mackem“ PÚ uuuuuuááááá, ale co jsem tam všechno musela nechat a v HMku taky a to jsem ješttě blbka vlezla do NEXTU, buli buli buli.

MAHUL: úplně to vidim, ten narvanej kufr. Taky bych ho nacpala až k prasknutí (samozřejmě na cestě zpátky :lol: ). To je bezva, že vám švagrová koupí letenky, to je hned cestování „lehčí“ aspoň to múžeš investovat do mini hadříků :pankac: A v tom baráku, bych se zbláznila, já jsem schopná strachy i ty duchy vidět, to beze srandy.Jednou jsem vyhnala na chatě manžela k autu, že tam někdo je a nebyl tam nikdo, ale já jim viděla i do obličeje a ještě dneska si je vybavím.(bylo to nepříjemný,ale jasně, že to byl jen přelud, já jsem schopá ze spaní i odejít z bytu :oops: :oops: a tak se kvůli mně zamyká. Jednou mě totiž můj taťka chytil až u výtahu…, takže mám hodně živý sny.Ani jsem nechtěla jezdit na tábory, bála jsem se usnout, abych se neprobudila někde nevím kde :roll: 8O :wink: )

ADEL: hudebka bude určitě super. Já jsem zjistila, že školka, kam chodí RAdimek je jediná na jižním městě, kde neučí Aj :-( :-( a vůbec mají asi dva kroužky a to jen pro předškolní děti. Tak jsem docela naprdnutá :twisted:

VERU: šití mám náročný, páč tu mám oba kluky a nevím, jestli by se ti to líbilo i z blízka, páč nemám úplně rovnej steh atd :oops: :oops: , jsem takový laik.. Ale jinak by mě to i bavilo, kdyby byl čas, nebo třeba klid od „harantíků“ Jo a tahle adresa je jediná, kde to maj za tuhle cenu, jinak to jinde stojí kolem 1200 - 1500 plus poštovný :roll: :roll:
U nás tak mluvení je ajajajaj, mamama (ale máma to asi neznamená) teď si přejíždí jazykem o přední zuby a dělá šerta, jinak má takový nespecifický zvuky, že teda nevim ale nic v tom neslyšim.
Vytáhnu knížku a Péťa se celej radostí klátí a kope nohama (a to i když sedí 8O ), tak mu cpu do hlavy zvířátka, ale mám na to jen pár vteřin, páč pak se přihrne Radimek a je všechno v :-) . Když řeknu jak dělá kráva? Tak Radim bůůů a je to, PéŤa se ani nesnaží a chechtá se jak prskám na Radouše aby byl ticho a on za pár vteři to udělá znovu já jsem rozpálená do běla a vyhrožuju vejpraskem (kupodivu tím vyhrožuju téměř ihned co začne Radim zlobit, tak se musím krotit :oops: )
Takže u nás neumí Péťa nic nic nic!!!!!
Dobrou, jdu k TV,ale nic tam nedávaj co? tak jdu na MMB a je to
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest