Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda,
píšu s Aďasem na klíně…takže rychlovka, jelikož se mi propíná jak luk a sesouvá se dolů
![]()
My máme za sebou už procházku mezi vločkama a za chvilku přijede dom od kamaráda R. a pofrčíme ještě na skok ke kámošům…večer jdu na cvíčo a polovička se kompletně postará o to naše zlobidlo
![]()
Jani: Užij si večer s kámoškou při dvou deci
![]()
Evi: Ahoooj
A přeji pevné nevry na Estwilovu metodu
![]()
A já už musím.....
Veru , cvičení je už objednaný, tak by to mělo klapnout
už se těším!!!
Zebři , jakej Hami klub?! Mi zas něco uniklo…
My kupujeme skoro samý Hami, tedy kromě Babydreamu z Rossmana, proto se zajímám… Akorát kaše Hami se nám vůbec neosvědčily, dělají hrudky
a jelikož to dáváme z flašky, vadí to. Takže dáváme Sunarky a Babydream.
Jinak sněhovou procházku jsme dali, hodinku a půl
našla jsem starou bundu s kapucí, co jsem kdysi kupovala na hory, takže pohoda ![]()
Simi , dostala jsem od nich leták, tak jsem se přihlásila, ale můžeš i na netu, je to zdarma a občas ti něco pošlou. Už jsem dostala malej příkrm, 2× krabici UM a dezert - to se hodí, ne?
A posílají ti i knížečky, co má mimi jíst od toho měsíce…
Zebři, díky moc, hned jsem se registrovala.
A gratuluju Beníkovi k 10 měsícům!!!!
![]()
Beníkovi všechno nejlepší k mininarozkám ![]()
Vítek nakonec spal hodinu,tak jsme bobování stihli a vypadá to,že zítra půjdem zas.A dopol jdeme k dr.na kontrolu,tak jsem zvědavá na naše míry ![]()
Simi , to mleko, co jsem ti dala s tou kasi (Hami Optivital) je taky od Hami, registrovala jsem se tam uz v porodnici
Akorat nerozlisujou jestli je dite alergik nebo ne, takze me jsou vetsinou ty veci na prd (viz UM normalni nebo ten dezert, jak psala Zebrus → jogurtovy s bananem
).
Ale davaji k tomu takove dobre brozurky o prikrmech, vzdy k prislusnemu veku ditete, pak svoji nabidku sklenicek a tak ![]()
Benikovi vse nejlepsi k 10 mesicum!!
![]()
Jinak vsem dobrou noc, zacal mi Dr. House, takzeeeeeeeeeeeee..... ![]()
Jooooo holky, jeste mam „kakaci anketu“ ![]()
Kolikrat Vam deti kakaji za den? Domca vetsinou 2-3× denne, dnes 4×, ale po 4 to byl jen pidibobek
![]()
V nedeli mel „zacpu“, takze kadil jen 1× k veceru
![]()
Neni to moc?? Jako male mimi kadil po kazdem kojeni, pak se to na mesic-dva zastavilo a pak zase, vzdy kadil prumerne 3-4× denne… ![]()
Mozna taky proto je tak hubenej, ze vsechno hned vykadi
Myslite, ze je ok? Neni to prujem, proste normalni hovnajs, nekdy tvrdsi, nekdy mekci
![]()
Zitra jdeme na 10ti mesicni prohlidku, tak se radsi zeptam… Tak dobrou noc vsem!
Ahoj holky ![]()
ADEL: ta výstava čokolády je v Celetné 10, vstup stojí 150,–
ale je možnost se jít podívat do prodejničky, která je součástí výstavy a může se tam ochutnávat. Naši se zrovna natrefili, když tam dělali cucací špalíčky na ukázku, tak si dali ![]()
JANUSO: já balení taky nesnáším, já hory zas tak nemusím
, jsem takovej poserka a nemám ráda zimu brrr. Raději bych jela někam k moři.
![]()
Užijte si na moravě ![]()
TYNKO:I když mám tchána v Trutnově, tak jedem na zadov.BUdem kousek u sjezdovky kobyla (když dávaj panorama, tak tam je vidět).Naštěstí pro mne je tam i menší kopec, takovej dětskej
, ten mi bude stačit že až. (kobyla stojí jedna jízda 60,–
)
SIMI: to jsi mi kápla do noty
, já taky mám ráda sníh za oknem. Jedem na Zadov, nojo vy ty obr sáně budete potřebovat chi chi. Já jsem zvědavá jak to Petronel zvládne, táhnem s sebou kočár, sáňky, boby a ještě cestovní postýlku, takže už teĎ má manžel hlavu v pejru, páč teda neví, jak to tam nacpem (a to máme kombika a na střechu rakev - teda né rakev jako rakev , ale ten box
)
ZEBRO: no vidíš jak je Benda šikovnej, Pé´Ta furt střemhlav a nenechá si to vymluvit. Ukázala jsem mu jak spadne a pomalu jsem ho jakoby nechala spadnout.Spadl na čumák a ještě se tomu chechtal, tak nevim. ![]()
VERU: u nás sních drží a drží. Pro Péťu botičky na ven nemám, ale mám jedny bufíky po Radimkovi, docela malý, tak je vezmu s sebou a kdyby náhodou došlo k tomu, že by Péťa šel ven bez kočáru, nebo jen v sáních a někdo ho chtěl postavit, tak mu je dám. JInak on sice stojí, ale nechodí, takže asi boty nebudem potřebovat. Kombinézy máme s ťapkama a kdyžtak máme teplé capáčky.
A výstava čokolády je v Celetné 10.
Veru, no jo, tak tvarohovej dezert bych taky schovala až po roce
ale ony ty věci mají trvanlivost… UM budem asi brzo potřebovat, páč mě slečna včera zas pěkně hryzla, a tentokrát to bylo ne omylem, ale normálně z nesoustředění, prostě neměla hlad, tak co
No ještě to s ní zkouším dál, ale když to takhle bude pokračovat, bude brzo všechno mlíko Ondrovo… kterej zas koncem kojení zkouší, co umí ten jeho jeden zub
ale od něj to ještě nebolí…
Kakají taky 3-4× denně, někdy jen 2×, a hubení tedy fakt nejsou
podívej na moje dvojčata - Ondra je tlustší, a to jí spíš míň než malá! Každý má prostě jiný metabolismus a Domčovi to asi pěkně spaluje, za což bude v dospělosti rád
takže bych to neřešila - je to šikula, krásnej kluk, dělá úžasný pokroky… jí taky dobře, tak co? ![]()
Katy, jo jo, Zadov znám
nooo a přesně tak, pro mě byla ideální zimní dovolená Thajsko před dvěma lety
Ale Jára zimu miluje (asi i proto, že jako alergik má v zimě klid), skvěle lyžuje, takže jsem se to taky holt naučila, ale… tohle mi teda fakt nechybí ![]()
Koukám, že nás teď hromadně čekají kontroly u pediatra, tak jsem moooc zvědavá, pěkně pište všechny míry, váhy a postřehy!
My jdeme tento čtvrtek.
Ahojda holky,
u nás noc dobrá a navíc ráno vstával s Adamem Ráďa a od osmi zase chrápou oni spolu
![]()
Včera jsem nakonec aerobic nestihla
bo se Radek zakecal s kámošem a i přesto, že jsem ho několikrát upozorňovala, že už musíme jet, tak jsem se vyprdelili pozdě a doma jsem to už nestíhala, takže jsem byla na něj jak jinak než naštvaná
A pak jsme prodebatili večer
![]()
Beníkovi dodatečně vše nééééj k desetiměsíčninkám!!!
![]()
Zebruš: Já jsem taky v Hami klubu
A ten balíček mi přišel minulý týden…akorát jesm se koukala v DM-ku a tam ty UM nemají od 10+ jako přišel ten vzorek
![]()
Katy: Zadov…
My teda jezdíme nejvíc tady u nás na Ještěd, pak máme rádi naše Jizerky a nepohrdnem a ni Černou Horou v Krkonoších…a tam je ta černá slušný nářez
![]()
Všem dnešním KO tfuj-tfuj-tfuj
![]()
Jo, Veru, k té anketě: Adam teda kajdí max. jednou za den a nebo taky obden, ale to je pak v nočníku obr-hovínko
On i jako maličký-kojený nekakal několikrát denně, jj, tohle má teda určitě po mě
![]()
ahooooooooooooooooooooooooooj holkyyyyyyyy
tak uz jsme v plne sile, hlavne teda ja … Sanel byla od vikendu ok a na me to padlo .. mela jsem 40ky a lezela. Jeste ze mame toho tatinka …
Sanel dopadlo vse dobre, to jak jsem psala, tak me dr pekne vystrasila, druhy den uz mela poslech lepsi, stery negativny a tak jsme jen prevazili. Za tu dobu zhubla 600g, takze ted ma 9050, ale uz nastesti zase hezky papka a tak doufam, ze to brzo dozene!!!
Jdu poklidit, pofackovat a brzo si Vas docist! Mam abstak! Krasny den!
Tady je taaak biiiilo, je to nadhera, byla jsem rano s kocarem na poste a v krame, to byla jizda … ![]()
Ahoj holky,
nejak posledni dobou nestiham, je toho ted nejak vic. O vikendu jsme malovali jeden pokoj a zase mi to na dlouhou dobu stacilo, vcera jsme byla po dlooooouhe dobe ve skole na prednasce a docela dobry, do toho makam na bakalarce a krotim Stepana, ktereho vsechno zajima a nebo je uknouranej az hruza
A spani je ted taky nejaky horsi, budi se po pate, po seste hodine a rve, i dkyz je u me v posteli a ani prso vetsinou nepomuze. No a vecerni uspavani je uz nekolik tydnu fakt des. On je proste shcopnej hodinu prorvat nez usne ![]()
Tak, konec sebestredneho okynka
![]()
Vsem oslavencum moc gratuluju
![]()
Adik, suepr, ze uz je lepe ![]()
Zebrus, tak to je Benik sikulaaa, ze uz umi slizat z postele
My je mame vysoko, tak u nas to zatim asi nehrozi.
Holky, hory vam zavidim
Hezky si je uzijte!
Veru, Stepan kadi klidne i 4× denne. Pokud jen 1X, tak mi to prijde malo ![]()
Koukala jsem, ze se tu mihla EvaM, zdravim ![]()
Tynko, takze pujdes do prace, jo? A pokud se dostanes na skolu, tak jak to chces vsechno stihat? ![]()
Vic uz si nejak nepamatuju…
Ahoj holky, tak jsme doma z KO.. Mam z toho vselijake pocity ![]()
Domca ma 7,1 kg (takze 200 gramu zhubnul) a 71,5 cm
Ach jo, to dite snad nikdy nevyroste ![]()
Doktorka rikala: „on asi moc neji, co?“ Tak jsem ji vyvedla z omylu
Tak mi rikala, ze mam vynechat to odpoledni ovoce-svacinu (ze potom muze vic kadit) a davat mu bud MM nebo rozmackanej banan s UM, ze ma asi moc ovoce ![]()
Jeste ke vsemu mu vysly sileny testy na vejce, alergie jak blazen, jinak ostatni potraviny relativne ok, ve CT jdeme na krev, zase kvuli krevnimu obrazu, ze je bledej, za 14 dni na kontrolu vahy, mozna mu pridaj zelezo
proste jsem z toho nejaka presla, ze je Domca chudak mrnavej spatnej, i kdyz mu asi nic neni, jen ja matka plasim ![]()
Takze jsem zvedava na ty vase kontroly a velke deti
Musim se smat, jak ma Sanelka po zhubnuti 9 kg
To bude mit Domca tak v 18 letech asi
![]()
No nic, postezovala jsem si, jdu mu dat jidlo, at roste
Jo, taky rikala, ze mu mam davat spis ty vyzivy pro male deti, jak tam nejsou kousky.. Ze pry muzou tomu traveni taky vadit
jako ze podporujou kadeni, takze to bude mit Domca radost, ty miluje ![]()
Ahoj holky,
já jen v rychlosti,ani jsem vás nedočetla,byli jsme na prochajdě a u dr.a za chvíli zas musíme jít bobovat
Mám dost…
Veru míry dobrý,však to dožene!Kamarádka má o dva měsíce staršího chlapečka než je Jiřulka a má 13 kilo a 98 cm.Jiřulka má 20 kilo a 109 cm…tož tak ![]()
Jinak my 9,3 kilo a něco a 75,5 cm
a ptala se mě,jestli chci s Vítkem cvičit Vojtu,když neleze a nestaví se,ale nijak mě do toho netlačila,tak ještě počkáme…Taky jsem z toho trošku přešlá ![]()
Pááááá