Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
15.2.09 12:51

Ahojte :)

Včera jsme se po cestě domů ještě stavili v Ikei a koupila jsem všechny ty chrániče na nábytek 8) a taky koš na hračky se želvou :)

Simi , Silvinka je šikulka, fotky jsou krásný :D

Týnko , taky bych asi do práce šla, i když já bych měla z „nechávání Beníka s někým jiným“ nervy :oops: :roll: , ale peníze navíc se vždycky hodí :)
My taky normálně Valentýna neslavíme, ale letos jsme s Bendou manžovi vyrobili na pc přáníčko s našema fotkama a vytiskli :lol: 8) a já jsem dostala oříškovou bonbošku ( při Benďově ekzému ideální 8O :lol: ), ale naštěstí je to orion, tak půjde do skříně za ostatníma čekat na ty miliony, co nám přivezou :lol: :lol: :lol:
A super, že vám vrátí úroky :wink:
A ještěže je Adámek po spadnutí v pořádku, to musel být šok :cry:

Zuločku , Beník si sedá jen občas, když se mu chce, ale ze stoje jen, když se mu zrovna podaří spadnout na zadek :lol:

Jdu dělat Benďovi oběd 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
15.2.09 19:37

Ahoj holky,
Zebři , tak my byli v Ikee dneska :lol: :lol: a chrániče už jsme na:,–(ili na všechny myslitelné rohy :lol: teď ještě zabezpečit el. zásuvky, a bude to. A koše na hračky jsem koupila oba, holčičí i klučičí, aby to bylo spravedlivý :lol:

Týnko, pádům se asi nevyhneme :( hlavně že je Adámek v pořádku!!!

Malá si sezení oblíbila, sedá si prakticky hned, když ji dám na bříško, a vydrží vsedě třeba půl hodiny 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.2.09 19:48

Ahoj holky,

my jsme dneska měli pohodový odpoledne, byli jsme na návštěvě u mé sestřenky a pěkně jsme ji s Aďáskem skoukli nové bydleníčko :) :) :) U nás se už asi hodinku spí, stačila jsem vytřít podlahy, teďka se půjdu umýt a šprtat :lol: :lol: :lol: R. přijede z práce až kolem půl desáté, takže mám volný večer… 8) :wink: :wink:

Zebruš: V tom já docela problém nemám :oops: :oops: :oops: Vím, že AĎásek bude se zodpovědnou osobou, která ho má ráda on ji 8) 8) 8)

A já jsem ráda, že je Adam po ranním pádu v pořádku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.2.09 20:15

Ahoj holky, tak už tady válčíme sami…hned jak manža odjel, tak přijel truhlář dělat peřiňák a police do kumbálu, ještě by mohli v tejdnu přivízt objednanej rozkládací gauč k manžovi do pracovny…takže jsem večer před uspávánim uklízela samej prach a piliny…dveře se budou nasazovat až za 14 dní, takže to manža v poho stihne :D Zejtra jdem na plavčo, tak nám ten den alespoň rychle uteče :)

Tynko: to je dobře, že je Adam po pádu v pořádku

Simi: krásné fotky…my zatím chrániče na nábytek nepotřebujem, neb žádný nemáme, ale zásuvky už máme opatřené…

Zulok: Pája taky zatím jen stojí a dělá tannyny, na kroky kolem ohrádky si ještě není uplně jistej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
15.2.09 22:16

Ahoj holky,
Týnko , já se taky nebojím děti svěřit zodpovědné osobě nebo spíš osobám :lol: i když zatím je vždycky hlídala některá z babiček + partner. Že bych byla nervózní z toho, jestli se dobře postarají nebo jestli děti nestrádají, to ne… jen zpočátku jsem měla občas výčitky, že u dětí nejsem, ale to je jednak normální :wink: jednak jsem to hlavně ty první měsíce fakt potřebovala!

Akorát když jsem teď v pátek byla na cvičení s Ondrou a Járova mamka hlídala Silvinku, tak jsem si občas říkala, jak to holky zvládnou - tahle babička totiž slečně moc nerozumí :roll: a taky podle všeho probíhalo dopoledne trošku netradičně (prý malá pořád vyžadovala pozornost - přitom vždy si hraje spíš sama a pozornost vyžaduje Ondra, taky jogurt dostala dřív a v postýlce si prý „povídala“, přitom vždycky do dvou minut po uložení spí…). No ale všichni jsme to zvládli, a to je hlavní, no ne? :wink: :D Asi (teď mluvím obecně) nikdy nebude péče tak „dokonalá“ jako od maminky :wink: ale můžeme být vděčné za to, že hlídání máme - nablízku a ochotné. No ne?

Tak to bylo nedělní zamyšlení :oops: :lol: a přeju všem krásnou, co nejpohodovější noc! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
15.2.09 22:31

Ahoj mamulky,
tak u nás dnes taky pohodový den, měli jsme odpoledne další návštěvu - kamaráda s manželkou a skoro dvouletým chlapečkem - tento víkend jsme měli návštěvnický :wink: - a Adýnek byl tentokrát návštěvou unešen - nejenom že se jich nebál, ale nechal se hladit a dokonce se na ně i sápal, aby ho nosili 8O , to většinou, když někoho vidí poprvé, nedělá. :wink:
Zato teď se ozývá z postýlky - a teď přišel Tom, který tam už šel spát, že prý Adam si ze spaní klekl, zakýval se ze strany na stranu a pak si zase lehl a spí dál 8O 8O .....to asi bude veselý večer. :roll:
Týnko - hlavně, že je Adámek v pořádku. A bezva, že jste si užili pohodové odpoledne. :wink:
Simi - chrániče z Ikei máme taky :wink: , hlavně ty do zásuvek jsem už naistalovala, ty Adama přitahují jak blázen :roll: :?

Ach jo, já jsem se strašně přejedla a samé nezdravé věci :roll: :oops: , takhle ta kila dolů asi nepůjdou :? :?

No nic, jdu se umýt a chrnět - dneska brzy :lol: Tak dobrou a klidnou noc všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.2.09 08:34

Ahoj holky, tak tady probíhají přípravy nahory v plném proudu. Jedem sice až 28. ale peru bundy a kalhoty a tak, aby bylo na hory vše čistééé :wink:

Péťovi se pomalu hojej pupeny, ale Radimek šel dneska poprvé do školky (vedl ho tam taťka v půl sedmý), tak je Péťa trochu nesvůj, už si zvykl, že si spolu hrají 8)

JANUSO:neboj nejsi sama, já si vždy ráno řeknu - tak dneska začnu jíst míň a nebudu do sebe cpát tučné a bla bla bla a nakonec během dne do sebe nacpu takovejch věcí že :roll: , já to prostě nevydržím. :oops: :oops:
A jak jsem přestala kojit, tak mám 3 kila nahoře :oops: :oops: :cry: . Takže už opravdu musím něco udělat, jinak to není možný.

Dneska přijde tchýně :roll: , půjde pro Radimka d školky po O. Včera si vzali naši Radimka na celý den a on pak nechtěl ani domů. Byli s ním na výstavě čokolády a koukal jak se dělá čokoláda. Pusu celou umazanou a přinesli mi mini bombošku srdíčko. (nějaký děsně drahý čokošky) Pro jistotu Radim u mně stál než jsem jí otevřela aby dostal ochutnat :-)

TYNKO:pádů ještě bude, hlavně aby to vždy dopadlo takhle dobře :wink: , dětičky jsou pohybliví a rychlí jak ještěrky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.2.09 09:51

Dobré dopoledne,

tak u nás to vypadá na bobování :roll:

Katy a kde je ta výstava čokolády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
16.2.09 10:23

Ahoj,
u nás nestála teda noc za nic, tak Adýsek teď dospává, doufám, že mu to aspoň nějakou chvíli vydrží :wink: , aspoň než si vypiju kafe :wink:
Večer tu nebudu, protože jdu ven s kámoškama, posedět na dvě deci :wink: :wink: , Tom bude zase hlídat, když to minule tak hezky zvládl :lol: :lol: . Tak snad dnes nebude žádný problém…doufám, že to spolu chlapíci zvládnou…
Katy - na hory bych tak hned jela :wink: , tak si to pěkně užijte…a to balení a chystání znám :roll: :roll: . v pátek jedeme na týden na Moravu k rodičům, tak mě to taky čeká :? . Balení nesnáším…
Tak se dnes mějte všichni moc hezky a ať jsou zlatíčka hodňoučká… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.2.09 11:17

Ahoj holky,

u nás chumelí a chumelí a přes noc do teď snad nesněžilo víc než deset cenťáků 8O :roll: :roll:
Adam si hraje, tak mě snad nechá napsat pár řádků :D

Katy: Hory ti tedy otevřeně a beze zásti závidím!!!!! Já bych taky tak ráááádaaaa jela 8) :D :D :D A kam míříte?? Ty máš tchána či taťku v Trutnově, že???
Mě by stačil i jeden jediný den na sjezdovce :-( :-( :-(

Adél: Užijte si bobování, zrovna dneska ráno jsem říkala Radkovi, že se těším na příští rok, až je prubnem s Aďáskem :) 8) :)

Jani: Mě tak ani nebaví zabalování jako vybalování doma a pak praní a aceterá prádla :roll: :lol: :lol: :roll:

Simčo: Ještě že hlídání existuje :D :D :oops: :D :D

A musím frčet, bo mi tady dítě řve a lomcuje při tom nešťastně s vrátkama do obýváku .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.2.09 13:10

Tak se chystáme s dětma ven a zrovna se tam pěkně rozchumelilo :roll: já mám sníh ráda, ale spíš za oknem :wink: No nic, jdem na to!

Katy , jeje, a kampak míříte, na ty hory? Nás se to snad příští rok bude týkat taky… koupíme obr sáně a budem si užívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.2.09 13:42

Ahoj :)

Bendovi už normálně docela jde to slízání z postele - sice ho raději ještě přidržuju za mikču, ale chápe, co má dělat a baví ho, kdy se pak raduju :dance:

Simi , ty koše jsou super, viděla jsem ho u ségry a moc se mi líbil. Máme plastový na hračky, ale o ten si Beník stoupá a on s ním ujíždí, tak ho raději nechci používat :roll: O tento se snad ani nedá zranit (teda doufám 8O :lol: )

Týnko , to jo, když můžeš mít Adámka s někým, komu věříš, to je pak v pohodě :wink:

Janus , Benda se zase vrhal na ségru, chtěl chovat a pak se na mě tak vítězně díval :lol:

Katy , na čokoládu bych se taky hned šla podívat :-)

Už se snažím Bendovi dávat na oběd jeho lžičku a trochu jídla do misky a moc ho to baví, ale toho nepořádku potom 8O :roll:
V poledne mi došel další balíček z Hami klubu - mlíko od 10. měsíce. Škoda, že ho neposlali o pár dní dřív, v pátek jsme koupili velký balení Nutrilonu a bojím se, že ho nespotřebujem do měsíce (jak je napsaný na krabici), máme ho jen na kaše :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
16.2.09 13:45

Tak já byla domluvená s kamarádkou,že půjdem kolem druhé bobovat s jejím chlapečkem a Vítek se rozhodl,že bude spát až po obědě,takže čekáme,až se milostpán vyhajinká :roll: :wink: Doufám,že zrovna nebude spát 2 hodiny,ale byl vzhůru od půl šesté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.2.09 14:38

Ahoj holky,
Domca prave objevil u vchodu veci na recyklaci do odpadu, ted vykramoval vsechny sklenicky od presnidavek :roll: ale desne ho to bavi :lol: se z nej zblaznim, kouli to po cely chodbe 8)

No u nas to rano vypadalo na boby, pak to slezlo, pac tu je 2,5 stupne a ted zase snezi.. Akorat, ze my boby nemame, tak pujdu jen na prochajdu :lol: No ale na horach si v hotelu pujcime sane, tak jsem zvedava… jestli z nich nevypadne… :wink:
Katy , vy mate pro Petu boticky na ven? Nebo mu nedate nic? Jen kombinezu treba.. Protoze ja mam sice kombinezy, ale jak Domca ted stoji, tak asi bude chtit stat i na snehu, ale my nemame zadne boty :oops: 8)

Jo a kde je vystava cokoladyyyyyyyyy???? :-)

Tynko , teda pad ze sedacky je mazec, to bych ani nechtela videt.. Hlavne, ze je Adamek v poradku 8O

Janus , u nas se taky kona postylkova akrobacie :lol: ze spani uz nastesti nekleci, protoze se prevali a usne na brichu, ale zase pred spanim se kleci, rozebira se kolotoc, peruje ve spacaku, u nasich dokonce v tom spacim pytli stal! v postylce 8) ale kdyz ho necham a chodim jen nakukovat, tak vetsinou usne… :wink: Vecer je to nastesti dobry, to lehne a obcas kleci, ale neblbne tolik jako pres den :lol:

Simi , to by bylo fajn, kdybyste v patek sli.. jestli pojede ten tatinek od Ondry. No, u nich na navsteve to asi muselo byt dobry, on je tajfun i v herne, takze co asi provadi doma, kde to zna, ze jo.. :wink:

Jdu zachranit dite, aby se nekleplo sklenickou do hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
16.2.09 14:59

Ahoj, dubňátka a maminky!
Tak se zas po dlooouhý době ozývám, přiznávám, že občas zašmíruju, kdo, co, kolik a tak :) ale nějak jsem nepociťovala potřebu psát- mám totiž pocit, že jedem pořád dokola totéž- no, skoro ;)
Jonáš je docela velkej- teda ne ve srovnání s vašima prďolkama, ale ve srovnání s Emou, která měla na roce 7,5kg 8O , jinak ale pohybově tak zdatnej není, plazí jak partyzán a posledních pár dní si hodně kleká, ale to je všechno- ne, že by mi to vadilo :twisted: Je ale hrozně ukňučenej a spaní se nám taky moc nedaří… Teď se vrháme na Estivilla, tak uvidíme.
Končím, musím běžet ven, Ema řádí ve vánici s prababičkou, která je na svůj věk opravdu akční, ale přece jen to musím trochu dokorigovat.
Mějte se prima, užijte sněhu :twisted: - no, na zimní dovolený bude báječně, to zas jo, snad se taky vyhrabem na pár dní na chalupu do Jizerek :) Zdraví Eva a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí