Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
11.2.09 08:39

Ahoj holky,

tak u nás zima a chumelenice.Navíc Jiřulka má příšernou rýmu,smrká každé dvě minuty a sám nechce,takže furt lítám s kapesníkama.Včera to ještě bylo dobrý a dneska si ani nechce hrát,jen se válí na gauči,tak už je teda něco :roll: Dneska jsme měli zas jít na zápisy do školek,tak tam bude muset jít manžel sám,pojede dřív z práce a až přijede,tak půjdu s Vítkem aspoň na prochajdu,doufám,že přestane sněžit,fůůůj. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.09 09:34

Dobre rano,

u nas uz nastesti nesnezi, ale zima je nejspis porad :( Ja tak unor nemam rada, jediny pozitivum je, ze jsem se v tom mesici narodila 8) :lol:

Adel, at je Jirikovi brzo lip!

Veru, aha tak ten film jsem videla a bylo to dobryyy 8) Tak se apson trochu chytam :D
A s tim miminkem me to mrzi :( Jak jsem vam tady psala o tom miminku, ktereho zdolala zloutenka a pak nejaka celkova infekce v tele, tak pred Vanocema ho doktori uz docela odepsali, stav byl porad stejny a kriticky a rodice cim dal vic zoufalejsi. A behem nekolika tydnu se spravil tak, ze uz je doma s rodici. Doktori sami nevedeli, jak ho lecit, tak se za nej vsichni krestane v okoli jen modlili a najednou se zacal stav sam od sebe zlepsovat 8O :D

A Stepan uz udela par kroku, kdyz pre sebou tlaci bud bednu s harckama nebo svoji lokomotivu. To jsou jeho aktivni choditka :lol:

Vsem preji pekny den a nemoci at se vam uz jen vyhybaji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.2.09 10:13

Ahoj holky, u nás noc po dlouhé době v pohodě, sice okolo druhé něco jako protest, ale za cvilku ho to přešlo a vstávali jsme až skoro v sedm :wink:

U nás teda furt sněží :-) :-) :-) Dopolko jsme doma a odpoledne razíme celá familie ke kamarádům a asi si ani nebudu brát kočárek, pochybuju, že se nám v tomhle počasí bude chtít s dětma ven :oops: :oops: :)

Wenee: Neboj, však ona jednou začne papkat kousky :wink: :wink: :wink:

Adél: ať je Jiříkovi brzy líp!!!

Evelín: A kolikátého jsi? :wink: :wink: :wink: Si občas říkám, na co jsme mu pořizovali to aktivní chodítko, když krabice či ty jezdící šuplíčky vykonají skoro totéž :lol: :lol: :lol:

Jdu něco dělat, Adam dneska po UM usnul bez protestu :!

Přeji všem krásný den 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.2.09 10:49

Ahoj,
tak u nás noc taky docela šla, zato teď se Adýsek předvedl v plné síle .. :roll: Ospalý až hrůza, zívá, dře si očička, ale jen ho položím - je jedno jestli do postýlky nebo do náruče, tak řev, řev, řev..... :roll: :?
No tak snad bude aspoň chvíli spát, když mi dalo takovou práci ho uspat…pořád se tam nějak mele :? .
Jinak my jsme teď provizorně vyměnili postýlku za cestovní postýlku, kam jsme dali matraci z normální postýlky, protože Adamovo noční cestování po posteli bylo čím dál horší - minulou noc spal a najednou koukám a on lozí po čtyřech po posteli, tak jsem ho položila a spal dál 8O :roll: .....no ale to bylo každou chvíli bouchání do hlavy o šprušle, takže teď to má aspoň do měkkého. A musím říct, že spí nějak líp. Tak doufám, že se to brzy zlepší, abychom ho mohli zase dát do normální postýlky :roll: . No někdy je to fakt „zlatíčko“.
Ach jo, tady sněží a sněží, tak to dneska s prochajdou moc růžově nevidím :( . To bude teda dlouhý den, doufám, že nám tady z toho Adýs během odpoledne neudělá kůlničku na dříví :roll: .
Týnko - super, že jste měli dobrou noc a užijte si návštěvu.
Adel - ať je Jiřulkovi brzy dobře.
Jdu si dát něco k jídlu, než se to malé tornádo zase vzbudí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.2.09 10:57

Jo holky a novinka,máme dva zuby :wink: Tak to byl Vítek docela snesitelnej :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.2.09 11:37

Tady uz od rana padaji bile sra**y 8) Chjo, kde je to jarooo? Chystam se na nakup, takze jedu autem do garaze a zpet, nevytahneme nos ven.. Ale odpo asi budu muset na prochajdu :roll:

Adel supeeer, dva zuby :lol: a bez vetsich problemu.. To chci takyyy, ja furt cekam, co ta nase bezzubka :lol:

Janus , u nas je to rano podobne, noc je fajn, ale vstava ted kolem 7 rano a pak je uz kolem 9 pekne protivnej.. Dnes usnul az tak po 10, ted tam snad jeste lezi :wink: Ja nevim, proc ty deti proste nespi do 9 a pak jsou v klidu :lol: :lol:

Chtela jsem se zeptat, co davate detem doma na nohy? My nemame skoro zadny koberec, jen pidi v loznici a decaku a kusovku v obyvaku, takze vetsinou by to Domcovi klouzalo. Ma ted jen ponozky, obcas s protiskluzem, ale jsou takove nijake… Tesco nebo C&A, pak ma slabe H&M, ale vsude ten protiskluz mi prijde jak prd…
Davate capaky vzdycky? To se mi prave moc nechce.. aby nemel zaparenaky nohy :lol: 8) Nebo poradte dobre protiskluzky, z jakeho obchodu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.2.09 14:28

Adel - gratuluju Vítkovi k zoubkům - a rovnou dva :wink: :D
U nás se se zoubky rotrhl pytel… :roll: ještě se mu ani pořádně neprořízla ta jednička nahoře a už jsem koukala, že se začíná prořezávat druhá jednička nahoře (už pátý zub v relativně krátké době 8O )… :roll: asi si od těch zubů neodpočineme ani na chvíli, dokud nebudou všechny… :?
Veru - my taky nemáme moc koberce, akorát v pokojíčku, ale jinak taky sem tam kusovka a pak plovoučky, takže to taky řeším. Zatím mu dávám ty protiskluzovky, ale máš pravdu, že to teda není nic moc :? takže tipy taky uvítám… :wink: Jé a kdyby spal Adam do devíti, to by byla paráda..... :wink: u nás se vstává taky kolem sedmé, dnes na mě zkusil dokonce šestou, ale to jsem se nedala a vzala ho k sobě do pelechu a tam jsem ho „zalehla“ (hodně přitulila a přimáčkla) a za chvíli ještě usnul a spal dokonce do půl osmé, i když jsem ho přešoupla hned do jeho postýlky 8O . Ale to byla spíš výjimka… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.2.09 14:51

Holky Vítek se už dneska 2× po:,–(il,tak už si asi vzpomněl :lol: Mám radost :wink:
Veru do devíti to bych brala,ale mě by stačilo i do těch sedmi.My jsme dneska vzhůru od půl šesté :roll:
Jinak taky zatím dávám protiskluzovky a tipy na capáče uvítám :roll:
Dneska ani nepůjdeme ven,zítra jdeme s Vítkem na plavčo,tak si to vynahradíme..tady vůbec nepřestalo sněžit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.2.09 16:26

My jsme na tom s podlah. krytinou podobně, Tomášovi dávám zatím jen punčocháče nebo fusky a lacláčové tepláky, zatím ani moc neřeším jestli to má na chodidlech ťupky, on beztak ty ťupkatý chodidla tahá většinou za sebou. Jířovi, protože začal chodit v zimě, jsem dávala na doma dětské bačkůrky s pevnou patou a kotníkem, ale bez špičky, takové ty klasické na klínku - nemám ale tucha, jestli to bylo správně, každopádně nohy má v pořádku (obě až na zem! :lol: :lol: ). Takže protože je mám v několika velikostech - podědí je i Tomáš. Nicméně myslím si, že začne chodit nejdřív koncem jara a to už bývá docela teplo, tak bude „lítat“ bosky. Výhoda paneláků, podlahy jsou tu teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.2.09 17:13

Ahoj holky,

my už jsem doma, na návštěvěych bylo dobře, taková školka hadr 8) Dva kojenci a jedno batole, večer bych mohla stánhout fotky :)

A doufám, že zítra a napozítří se počasí udobří, jelikož máme naplánované s Aďáskem dva výlety a nerada bych u toho nějak extra mrzla :-D :-D :-D

Luci: Dost mých kamarádek dává klasické dětské bačkůrky, ať už se špičkou plnou či ne-e :wink: :wink: :wink: My doma jsme je taky nosili a klembu a pevný kotník máme všechny 8) 8) 8)

Veru: My máme v patře plovoučku s pár kusovýma kobercema a Adam nosí převážně kožené capáčky a pak ty fusky s protiskluzem :arrow: ty máme jen troje z CAčka a musím říct, že se ten protiskluz nějak „smejvá“ :-) :-) :-)

Adam se dneska odpoledne pěkně na prd vyspal, resp. skoro ani nespal..pidichrupka cestou tam a zpátky to samé a teďka mi to dává sežrat i s navyjákem :? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.2.09 17:47

Ahojky

Holky, zpomalte nestíhám číst 8O :lol:
Teď jsem dodělala palačinky - minule jsem už na to neměla náladu :roll: . Beníkovi dávám homeopatika na zuby a je lepší, tak mu snad nějaký ty zuby rostou, abych mu to necpala zbytečně :lol:

Verčo , my máme taky plovočku a navíc studenou zem, takže Beník má dvoje ponožky a capáčky, ponožky mu musím přes den měnit, protože je má pořád mokrý :? , ale jen v ponožkách mu to klouže, takže capáčky dávám - ale to pocení mě štve (už aby bylo léto a mohl být bosky :? )

Benda mě dnes rozcupoval knížku - první pomoc pro děti :roll: a teď se asi rozhodl ji dorazit :roll: :lol:

Vítkovi gratuluju k sezení a zoubkům, my pořád bezzubí :roll:

Víc už nestíhám, Beník vytáhl šňůru z chůvičky a řve, tak předpokládám, že to olízl a koplo ho to :evil: :? Tak jdu utěšovat a schovat chůvičku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
11.2.09 20:12

Ahojky

Želvička-ja jej dávam papučky(také tie pravé škôlkarske,presne také sme nosili ešte my a ešte stále ich vyrábajú),sú po členky a majú tvrdšiu podrážku,takže dobre držia nožičku.

Zebri,mňamky palacinôčky :-) :-) :-)
Tebe Beník vytiahol šnúru z chúvičky a mne Sofi strčila prsty do elektrickej zásuvky,skoro som dostala infarkt.Hlavne,že som už dávno kúpila tie kryty,som ja ale blbá,že som to tam ešte nedala.Hneď ráno to tam podávam.

Adel-gratulujem k zúbkom.

Januska-Sofi tiež zuby frčali jeden za druhým,má ich 8 a teraz už dlho nič.

U nás celý deň snežilo,už ma to fakt neba,chcem slnko!!!

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.09 20:50

Ahoj holky,

tak ja jsem dnes KO. Neco na me zase leze, Stepan mi cely den visi na nahovicich a jeste k tomu musim predelat velkou cast bakalarky :( A to nemluvim o tom uzasnem pocasi, ve kterem musim uspavat dite, protoze jinde neusne :x

Veru, capacky mam Nolen a ma je na nohach cely den - nemame moc kobercu a prislo by mi, ze by mu jen ponozkach bylo zima :wink:

Jinak koukam, ze noseni backurek zas tolik neresite :lol: Jak porad projizdim nejake diskuse, tak mam nejak zafixovano, ze pevny boty az deti budou chodit a na doma taky bud jen pevne nebo naopak jen capacky nebo bosky…I kdyz my jsme asi taky meli klasicky backurky a nohy jsou docela ok :wink: Cili nekritizuji jen podotykam :lol: :wink:

Adel, no vidis jaky je vitek sikula - sedi a jeste se u toho na Tebe bude zubit 8) :lol:

A spani je u nas docela dobry, kdyz se zadari :D POkud se vzbudi pred sedmou, tak se mi i podari ho v posteli u prsa jeste uspat a nekdy si to natahnem i do tech deviti 8) Jinak prumer je tak mezi osmou a pul devatou. Proto jsem vzdycky cela vytocena, kdyz chce jednou za cas vstavat driv :oops: (zitra mi to urcite da vyzrat a budem vzhuru od sesti :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.2.09 20:59

ahoj holky, tak státnice hrůza děs, na potítku se mi vytratily veškeré vědomosti, a to doslova, takže jsem neuspěla…jsem z toho celej den taková přešlá, ale když jsem se potulila s Pájou, bylo hned líp. Díky, že jste držely palce, další termín mám v červnu/září, ale představa, že by se to opakovalo znova mě doslova drásá…takže ještě nevím…

dodatečně přeju všem oslavencům vše nej nej

a teď vás jdu dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.2.09 21:22

Pavlíkovi všechno nej k mininarozkám :-)

Evelín to si jako děláš legraci s tím spaním? 8O Prej do devíti,no já se picnu :D

Wenee u nás taky celej den sněžilo,hrůza :(

Zebruš pošli palačinku :-)

Jo ještě k tomu spaní,Vítek teď dva dny chodí spát až před polednem 8O ,přitom vstává před šestou..tak nevím.Předtím byl ospalý třeba už v deset.Dneska jsem ho přistihla při zívání až v půl dvanácté :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí