Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
8.2.09 22:02

Adél: Museli jste mít super odpoledne, jen kdyby jich bylo víc, co? :wink: :wink: :wink:

Adik: Jůůj, vyskoké horečky :( Ať je brzy Sanelka fit!!!

Terko: Ohrádku máte vážně velkou, taky bych takovou brala, jenže bych jí u našich neměla kam dát :roll: :roll: A tak má Adam na ohrádku velkou jak celý byt :lol: :lol: :lol:
A díky za přání, zítra to bude zapotřebí, míříme opět do Lbc…a snad ti učení půjde do hlavy samo, mě to teďka celkem lezlo o víkendu, ale otázka, kolik si toho budu pamatovat :?: :? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
8.2.09 22:39

Ahoj,
tak se hlásím po víkendu s našima - bylo to bezva, naši docela pomáhali s Adýsem a dnes i Tom, který se vrátil z hor.....akorát, že u nás je teď taky Adýs mamánek naprosto neskutečný, to předtím vůbec nedělal, ale zase začal říkat mama, mama, mama.....ale vždycky přileze a chce se chovat a když si ho vzal někdo jiný, tak řev a natahování ke mě… :roll: …a včera jsem zjistila, že se mu prořízla jednička nahoře…takže už známe důvod ukňouránkování a mamánkování… :wink: . Nějak se se zoubkama rozjel, už má čtyři a asi se klube ještě něco dalšího, protože si strká ručičku i na druhou stranu nahoře, tak uvidíme :roll: :wink:
Ještě jsem nestihla dočíst vaše výtvory :oops:, ale dnes jdu chrnět a všechny moooc zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.2.09 23:49

Dobrou noc vsem, jen zdravim :wink: Byli jsme dnes u moji kamaradky ze stredni, prestehovali se za Prahu, tak jsme jeli na „vesnici“ se podivat :lol: Domca tam dracil na gauci a porad si stoupal, tak zase takova buchta to neni 8) :wink:

Jo a Amazonko , Deniska ma o hodne vic vlasku, vid? To je tim, jak jsme ji dlouho nevidely, tak mi prijde, ze se hodne zmenila :wink:

Vsem at je lip!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
9.2.09 08:59

Janus , u nás je to to samý, myslela jsem naivně, že když se Ondra naučí lézt, víc se zabaví a bude samostatnější, ale opak je pravdou - vždycky si ke mně doleze, doslova DOLEJZÁ :lol: a chce se chovat, většinou mi zaleze pod židli, a když ho hned nevezmu, tak tam zůstane a řve a řve a řve… :x anebo za mnou doleze a ještě mi začne šplhat po noze, aby jako nebyla mýlka, co chce :roll: A na zoubky má taky zaděláno… no je to občas s těmi našimi miláčky náročný na nervy, co? :wink:

Navíc mu Silvinka pořád bere hračky, dokutálí se za ním a sebere mu, co chce, a on jen kouká a brečí… ale nechci jim do toho moc zasahovat, jen ať si to pěkně vyříděj mezi sebou :wink: spíš mu podám jinou hračku nebo dudlík nebo se ho snažím zabavit jinak.

Přeju všem hezký začátek týdne! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.2.09 09:11

Dobré ránko,

tak u nás sice zima,ale zatím vidím z okna modré nebe 8O :wink:

Přeji všem pěkný den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.09 09:41

Ahoj holky, sluníííííčkoooooo jupííííí :dance:

SIMI: nojo je to nepříjemný, ale budem to mít za sebou, aspoň je Péťa nedostane až začne chodit do školky a já do práce. :wink:

TYNKO: Nevím co manžela přesvědčilo, ale byla jsem otrávená a nepříjemná (to jsem nemusela vůbec hrát, páč je to pravda), on začal být taky a už to jelo, tak jsem mu vysvětlila :-) , proč jsem já nepříjemná a on se pak uklidnil a na konec mě ještě postrkoval abych zavolala na to cvíčo. :nevim: Prostě jim nerozumím. My taky nemáme problém s usínáním večer. Někdy začne plakat, al eto tam jdu dvakrát dát dudu a pak spinká. Taky ťuky-ťuky-ťuk.

TERI: fotky jsou krásný :srdce:

AMAZONKO: videa jsou nádherný, to je věc, jak rychle ty naše zlatíčka rostou :-)

ADEL: tak to jste si užili srazík v kavárně s dětským koutkem. KDepak je taková kavárnička v Praze??? :wink: MŇam zákusek :-) Mně se jednou podařilo, že mi bylo zle - strašně. Seděla jsem na záchodě a prosila RAdimka aby mi přinesl mobil a on mi ho přinesl a já volala manželovi a ten hned jel domů, páč jsem si myslela, že to je moje poslední hodinka (bylo mi fakt zle) Péťa naštěstí spinkal v postýlce, ale manže nás našel doma jak brečíme, já, že mi bylo tak špatně a tím, jak mě dojalo, že mi Radimek přinesl ten telefon a on, že nevěděl co se děje a že jsem brečela já, no divadlo hadr :wink: . Manžel mně dorval do postele a já spala jak zabitá asi 3 hoďky a pak to bylo lepší. :roll: :wink: Nějaká chvilková nevolnost či co.

JANUSO: u nás to samé, plazí se ke mně a ječí a natahuje ručičku :wink: . A když si ho vezmu na ruku, tak je hned důležitej a kouká kolem sebe jako by nic.

VERU: chtěla jsem zkusit dát hlas, ale nemůžu tě najít :( , tak jsem dala aspoň těm prvním několika jeden hlas.(dávala jsem jeden hlas dokud už Péťův řev byl únosný :wink:

Holky, Péťa se plazí po břiše a když k něčemu dojde, tak si vleze na 4. A včera, když jsem mu namazala neštovice, tak jsem ho nechala nahatýho aby to aspoň trochu zaschlo, tak šupajdil po 4 a žádný plazení. (sice lezl pomalu a opatrně, ale lezl uličník)

Adiko: snižovat teplotku snižovat :cry: je to hrůza, když mají drobci teplotku a různé otravné nemoci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
9.2.09 10:09

Ahoj maminky!
U nás víkend pohodový-v sobotu jsme byli zase na obědě u známých,už se trochu stydím,ona kamarádka super vaří-měli jsme svíčkovou!Tak jsem je na oplátky pozvala já na příští sobotu,ale mám dilema,co vařit,abych se jí aspoň trochu vyrovnala. :?:
A včera jsme byli v posilovně celá family,bylo to super,ale bolí mě ramena…No zdá se mi,že už je to trochu znát-už se mi rýsuje pas!Do léta se snad trochu sformuju,abych mohla do polovičních plavek! :wink:
KATY:to je paráda,že si nakonec manžu ukecala,máš předse taky právo dělat něco mimi rodinu a sama pro sebe!A vidíš,že se i tvůj prcek rozlozil!
Dorča dnes šla konečně do školky,ale Matýsek si to zlobením vybere i za ní,je to vzteklounek!Sice se mu tlačí nahoře druhý zoubek,ale je až nehorázně zlobivý! :evil: Fakt s Radkem kolikrát koukáme.
Tady je dnes taky sluníčko,tak jsem hned dala prát povlečení a dám ho ven na šňůry.
Zdravím AMAZONKU.Videa jsou opravdu parádní!!!Deniska je mooc hezká princezna!
A všem marodům přeji brzké uzdravení.
Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
9.2.09 10:11

Vítečkovi vše NEJ k 10-měsíčninám!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.2.09 10:49

A Matyáškovi taky :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
9.2.09 11:18

Přesně tak, všechno nej nej nej dnešním oslavencům Vítečkovi a Matyáškovi :D :D

Tak se Ondra po totálně prokňučeném dopoledni (ještěže slečna byla v pohodě, smála se a „bufetila“ po Ondrovi sušenky :lol: když nějakou na dece nebo koberci našla…) naučil stoupnout si v postýlce i teď, co je na nejnižší pozici 8O Musela jsem ho asi pětkrát sundavat :roll: stál a řval… a stál a řval… a stál a řval… :?

Jinak dnes jsem litovala, že nemáme kameru - Ondra dolezl k Silvince (ta právě dojížděla tu opuštěnou sušenku :lol: ), hrál si s kostičkou, „koulel“ si s ní, a ona mu ji vůbec nebrala 8O ale sledovala ho a nahlas se řehtala 8O :lol: on pochopil, čemu se směje, tak si kutálel ještě víc… Bylo to hrozně dojemný… :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.09 13:35

Vítečkovi a Matyáškovi všechno nej nej nej k mininarozkáááám :srdce: :-) :dance: :-) :huban: :huban: :huban:

PACALKO: Naplánovala jsem si 2× týdně, myslíš, že do léta by mohlo něco být znát?? Jsem ten typ:velkej zadek, břicho, stehna - prostě hrůza. Budu chodit na pilates a kalanetiku a pak uvidim, jestli ještě něco, nebo budu grogy :oops: :wink:

Holky Péťa má pupínky i u očíček, tam mu to nemůžu namazat, chudinka moje, snad se mu to nedostane do očí, to by mně kleplo. Ty pupínky se dělají na sliznicích, tak snad očím se to vyhne :roll:

Manžel je právě u dr s Radimkem, tak jsem zvědavá, páč ho včera vykoupal v oleji (linola..), tak snad nic nezkazil. (on si prostě nedá říct :evil: chytrolín)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.2.09 14:11

Ahojte

Tak jsem konečně měla na oběd ten lilek (včera jsem to nestíhala uvařit), podusila jsem ho s nastrouhanou mrkví, česnekem a houbovým kořením (to já cpu všude :oops: ) a pak jsem na to dala kysanou smetanu a sýr a super :-)

Beník mi žužlá klíče a ani nedutá, abych mu je nevzala, ale už jdu na něho :evil: , protože doteď měl dudel, tak s něma jen cinkal, ale žužlat mu je nenechám :roll:
Ha, už je nemá, dala jsem mu místo toho obal od foťáku, ten taky trochu cinká :lol:

Zítra jedu k ségře, tak si kluci budou hrát :) . Manža myslel, že na něj něco leze, ale prý je ok, tak šel do práce

Jdu dočítat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.2.09 16:27

Ahojky,
tak jsem se taky zaradovala nad sluníčkem, bohužel ho můžeme jen pozorovat za oknem, ale i tak mi to dodává energii. O tu jsem zas přišla hledáním pojištěněcké kartičky, předávali jsme si je s manžou, když jsme byli lyžovat, ten mi je pak položil na stůl a od té doby jsou nezvěstné. Už jsem to tu prolezala skrz na skrz a prostě se vypařili. Blbý je, že jdu příští týden na alergologii. Netušíte co mě čeká, pokud půjdu ztrátu nahlásit pojišťovně, platí se něco?

No a jinak vše při starém, ráno jsem vyrazila zaplatit celých 45 korun finančnímu úřadu a nenastartovala jsem auto, tak mi svoje půjčila mamka. Ve městě mě málem převálcoval trolejbus a teď jsem zjistila, že Juřínovi se ty potvory vlezly až do pusy, na jazyku má doslova Vesuv jak hrom a my se pořád divíme, proč nechce nic jíst. Naštěstí, co mu dávám ty homeopatika a dithiaden, tak se alespoň nedrbe a má o poznání lepší náladu.

Tak toť můj krásný den Smějící, ale aby to nevypadalo tak dramaticky - udělala jsem taky kus práce, dobrý obídek a celkově se cítím taková energická, takže v podstatě je vše fajn. A Tomovi se konečně otočila „aura“ či co a většinu dne se prořehtá, tak to je hned taky člověku líp, když vidí ten dvouzubý úsměv od ucha k uchu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.2.09 16:31

Jo a samozřejmě vše nej Vítečkovi a Matyáškovi :-) :-) :-) No, dvanáctka je tu raz dva! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
9.2.09 18:17

KATY:určitě to bude znát!!!Já jsem spíš typ jablko,tenké nohy,ruce-ale pupek jak pivař! :D :evil: Kalanetiku jsem cvičila na intru se spolužačkami,bylo to fajn.Pilates je něco obdobného,pěkně si protáhneš svaly!Možno by si měla přidat něco na spalování tuků-aerobic,spinning atd.Já bych toho ráda dělala víc,ale jelikož mám závisláka na prsu,tak nikam nemůžu.
Jo holky ty neštovice,chvíli je to hnus,ale pak jsou jak rybičky,jenom s pupínky.Já už nemohla Dorču udržet v klidu.Tak nezoufejte…
Jak jsem dnes pověsila prádlo ven-tak mi spíš zmrzlo,než uschlo. :D
Byla u mě kámoška,propustili ji z práce,ale kupodivu je docela ráda,že bude chvilku doma-a já taky,aspoň budu mít s kým trávit tady na vesnici čas!
ZEBRUŠ:já už Máťu nechám žužlat cokoliv,hlavně,že je klid!
Co vy to vaříte za divy-to já jen klasiku,nemám nejak odvahu na podobné pokusy!Ale inspirace by bodla,jsem bez nápadů…
Děkuji za přání pro mlaďase,už je to velkej kluk.
Jdu nás všechny vykoupat a pak nakrmit,mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí