Poradna duly
Jana Čurdová
Adél: Museli jste mít super odpoledne, jen kdyby jich bylo víc, co?
![]()
Adik: Jůůj, vyskoké horečky
Ať je brzy Sanelka fit!!!
Terko: Ohrádku máte vážně velkou, taky bych takovou brala, jenže bych jí u našich neměla kam dát
A tak má Adam na ohrádku velkou jak celý byt
![]()
A díky za přání, zítra to bude zapotřebí, míříme opět do Lbc…a snad ti učení půjde do hlavy samo, mě to teďka celkem lezlo o víkendu, ale otázka, kolik si toho budu pamatovat
![]()
Ahoj,
tak se hlásím po víkendu s našima - bylo to bezva, naši docela pomáhali s Adýsem a dnes i Tom, který se vrátil z hor.....akorát, že u nás je teď taky Adýs mamánek naprosto neskutečný, to předtím vůbec nedělal, ale zase začal říkat mama, mama, mama.....ale vždycky přileze a chce se chovat a když si ho vzal někdo jiný, tak řev a natahování ke mě…
…a včera jsem zjistila, že se mu prořízla jednička nahoře…takže už známe důvod ukňouránkování a mamánkování…
. Nějak se se zoubkama rozjel, už má čtyři a asi se klube ještě něco dalšího, protože si strká ručičku i na druhou stranu nahoře, tak uvidíme
![]()
Ještě jsem nestihla dočíst vaše výtvory
, ale dnes jdu chrnět a všechny moooc zdravím.
Dobrou noc vsem, jen zdravim
Byli jsme dnes u moji kamaradky ze stredni, prestehovali se za Prahu, tak jsme jeli na „vesnici“ se podivat
Domca tam dracil na gauci a porad si stoupal, tak zase takova buchta to neni
![]()
Jo a Amazonko , Deniska ma o hodne vic vlasku, vid? To je tim, jak jsme ji dlouho nevidely, tak mi prijde, ze se hodne zmenila ![]()
Vsem at je lip!!! ![]()
Janus , u nás je to to samý, myslela jsem naivně, že když se Ondra naučí lézt, víc se zabaví a bude samostatnější, ale opak je pravdou - vždycky si ke mně doleze, doslova DOLEJZÁ
a chce se chovat, většinou mi zaleze pod židli, a když ho hned nevezmu, tak tam zůstane a řve a řve a řve…
anebo za mnou doleze a ještě mi začne šplhat po noze, aby jako nebyla mýlka, co chce
A na zoubky má taky zaděláno… no je to občas s těmi našimi miláčky náročný na nervy, co? ![]()
Navíc mu Silvinka pořád bere hračky, dokutálí se za ním a sebere mu, co chce, a on jen kouká a brečí… ale nechci jim do toho moc zasahovat, jen ať si to pěkně vyříděj mezi sebou
spíš mu podám jinou hračku nebo dudlík nebo se ho snažím zabavit jinak.
Přeju všem hezký začátek týdne! ![]()
Dobré ránko,
tak u nás sice zima,ale zatím vidím z okna modré nebe
![]()
Přeji všem pěkný den ![]()
Ahoj holky, sluníííííčkoooooo jupííííí ![]()
SIMI: nojo je to nepříjemný, ale budem to mít za sebou, aspoň je Péťa nedostane až začne chodit do školky a já do práce. ![]()
TYNKO: Nevím co manžela přesvědčilo, ale byla jsem otrávená a nepříjemná (to jsem nemusela vůbec hrát, páč je to pravda), on začal být taky a už to jelo, tak jsem mu vysvětlila
, proč jsem já nepříjemná a on se pak uklidnil a na konec mě ještě postrkoval abych zavolala na to cvíčo.
Prostě jim nerozumím. My taky nemáme problém s usínáním večer. Někdy začne plakat, al eto tam jdu dvakrát dát dudu a pak spinká. Taky ťuky-ťuky-ťuk.
TERI: fotky jsou krásný ![]()
AMAZONKO: videa jsou nádherný, to je věc, jak rychle ty naše zlatíčka rostou ![]()
ADEL: tak to jste si užili srazík v kavárně s dětským koutkem. KDepak je taková kavárnička v Praze???
MŇam zákusek
Mně se jednou podařilo, že mi bylo zle - strašně. Seděla jsem na záchodě a prosila RAdimka aby mi přinesl mobil a on mi ho přinesl a já volala manželovi a ten hned jel domů, páč jsem si myslela, že to je moje poslední hodinka (bylo mi fakt zle) Péťa naštěstí spinkal v postýlce, ale manže nás našel doma jak brečíme, já, že mi bylo tak špatně a tím, jak mě dojalo, že mi Radimek přinesl ten telefon a on, že nevěděl co se děje a že jsem brečela já, no divadlo hadr
. Manžel mně dorval do postele a já spala jak zabitá asi 3 hoďky a pak to bylo lepší.
Nějaká chvilková nevolnost či co.
JANUSO: u nás to samé, plazí se ke mně a ječí a natahuje ručičku
. A když si ho vezmu na ruku, tak je hned důležitej a kouká kolem sebe jako by nic.
VERU: chtěla jsem zkusit dát hlas, ale nemůžu tě najít
, tak jsem dala aspoň těm prvním několika jeden hlas.(dávala jsem jeden hlas dokud už Péťův řev byl únosný ![]()
Holky, Péťa se plazí po břiše a když k něčemu dojde, tak si vleze na 4. A včera, když jsem mu namazala neštovice, tak jsem ho nechala nahatýho aby to aspoň trochu zaschlo, tak šupajdil po 4 a žádný plazení. (sice lezl pomalu a opatrně, ale lezl uličník)
Adiko: snižovat teplotku snižovat
je to hrůza, když mají drobci teplotku a různé otravné nemoci ![]()
Ahoj maminky!
U nás víkend pohodový-v sobotu jsme byli zase na obědě u známých,už se trochu stydím,ona kamarádka super vaří-měli jsme svíčkovou!Tak jsem je na oplátky pozvala já na příští sobotu,ale mám dilema,co vařit,abych se jí aspoň trochu vyrovnala. ![]()
A včera jsme byli v posilovně celá family,bylo to super,ale bolí mě ramena…No zdá se mi,že už je to trochu znát-už se mi rýsuje pas!Do léta se snad trochu sformuju,abych mohla do polovičních plavek! ![]()
KATY:to je paráda,že si nakonec manžu ukecala,máš předse taky právo dělat něco mimi rodinu a sama pro sebe!A vidíš,že se i tvůj prcek rozlozil!
Dorča dnes šla konečně do školky,ale Matýsek si to zlobením vybere i za ní,je to vzteklounek!Sice se mu tlačí nahoře druhý zoubek,ale je až nehorázně zlobivý!
Fakt s Radkem kolikrát koukáme.
Tady je dnes taky sluníčko,tak jsem hned dala prát povlečení a dám ho ven na šňůry.
Zdravím AMAZONKU.Videa jsou opravdu parádní!!!Deniska je mooc hezká princezna!
A všem marodům přeji brzké uzdravení.
Hezký den!
Přesně tak, všechno nej nej nej dnešním oslavencům Vítečkovi a Matyáškovi
![]()
Tak se Ondra po totálně prokňučeném dopoledni (ještěže slečna byla v pohodě, smála se a „bufetila“ po Ondrovi sušenky
když nějakou na dece nebo koberci našla…) naučil stoupnout si v postýlce i teď, co je na nejnižší pozici
Musela jsem ho asi pětkrát sundavat
stál a řval… a stál a řval… a stál a řval… ![]()
Jinak dnes jsem litovala, že nemáme kameru - Ondra dolezl k Silvince (ta právě dojížděla tu opuštěnou sušenku
), hrál si s kostičkou, „koulel“ si s ní, a ona mu ji vůbec nebrala
ale sledovala ho a nahlas se řehtala
on pochopil, čemu se směje, tak si kutálel ještě víc… Bylo to hrozně dojemný…
![]()
Vítečkovi a Matyáškovi všechno nej nej nej k mininarozkáááám
![]()
PACALKO: Naplánovala jsem si 2× týdně, myslíš, že do léta by mohlo něco být znát?? Jsem ten typ:velkej zadek, břicho, stehna - prostě hrůza. Budu chodit na pilates a kalanetiku a pak uvidim, jestli ještě něco, nebo budu grogy
![]()
Holky Péťa má pupínky i u očíček, tam mu to nemůžu namazat, chudinka moje, snad se mu to nedostane do očí, to by mně kleplo. Ty pupínky se dělají na sliznicích, tak snad očím se to vyhne ![]()
Manžel je právě u dr s Radimkem, tak jsem zvědavá, páč ho včera vykoupal v oleji (linola..), tak snad nic nezkazil. (on si prostě nedá říct
chytrolín)
Ahojte
Tak jsem konečně měla na oběd ten lilek (včera jsem to nestíhala uvařit), podusila jsem ho s nastrouhanou mrkví, česnekem a houbovým kořením (to já cpu všude
) a pak jsem na to dala kysanou smetanu a sýr a super ![]()
Beník mi žužlá klíče a ani nedutá, abych mu je nevzala, ale už jdu na něho
, protože doteď měl dudel, tak s něma jen cinkal, ale žužlat mu je nenechám ![]()
Ha, už je nemá, dala jsem mu místo toho obal od foťáku, ten taky trochu cinká ![]()
Zítra jedu k ségře, tak si kluci budou hrát
. Manža myslel, že na něj něco leze, ale prý je ok, tak šel do práce
Jdu dočítat ![]()
Ahojky,
tak jsem se taky zaradovala nad sluníčkem, bohužel ho můžeme jen pozorovat za oknem, ale i tak mi to dodává energii. O tu jsem zas přišla hledáním pojištěněcké kartičky, předávali jsme si je s manžou, když jsme byli lyžovat, ten mi je pak položil na stůl a od té doby jsou nezvěstné. Už jsem to tu prolezala skrz na skrz a prostě se vypařili. Blbý je, že jdu příští týden na alergologii. Netušíte co mě čeká, pokud půjdu ztrátu nahlásit pojišťovně, platí se něco?
No a jinak vše při starém, ráno jsem vyrazila zaplatit celých 45 korun finančnímu úřadu a nenastartovala jsem auto, tak mi svoje půjčila mamka. Ve městě mě málem převálcoval trolejbus a teď jsem zjistila, že Juřínovi se ty potvory vlezly až do pusy, na jazyku má doslova Vesuv jak hrom a my se pořád divíme, proč nechce nic jíst. Naštěstí, co mu dávám ty homeopatika a dithiaden, tak se alespoň nedrbe a má o poznání lepší náladu.
Tak toť můj krásný den Smějící, ale aby to nevypadalo tak dramaticky - udělala jsem taky kus práce, dobrý obídek a celkově se cítím taková energická, takže v podstatě je vše fajn. A Tomovi se konečně otočila „aura“ či co a většinu dne se prořehtá, tak to je hned taky člověku líp, když vidí ten dvouzubý úsměv od ucha k uchu!
Jo a samozřejmě vše nej Vítečkovi a Matyáškovi
No, dvanáctka je tu raz dva!
![]()
KATY:určitě to bude znát!!!Já jsem spíš typ jablko,tenké nohy,ruce-ale pupek jak pivař!
Kalanetiku jsem cvičila na intru se spolužačkami,bylo to fajn.Pilates je něco obdobného,pěkně si protáhneš svaly!Možno by si měla přidat něco na spalování tuků-aerobic,spinning atd.Já bych toho ráda dělala víc,ale jelikož mám závisláka na prsu,tak nikam nemůžu.
Jo holky ty neštovice,chvíli je to hnus,ale pak jsou jak rybičky,jenom s pupínky.Já už nemohla Dorču udržet v klidu.Tak nezoufejte…
Jak jsem dnes pověsila prádlo ven-tak mi spíš zmrzlo,než uschlo. ![]()
Byla u mě kámoška,propustili ji z práce,ale kupodivu je docela ráda,že bude chvilku doma-a já taky,aspoň budu mít s kým trávit tady na vesnici čas!
ZEBRUŠ:já už Máťu nechám žužlat cokoliv,hlavně,že je klid!
Co vy to vaříte za divy-to já jen klasiku,nemám nejak odvahu na podobné pokusy!Ale inspirace by bodla,jsem bez nápadů…
Děkuji za přání pro mlaďase,už je to velkej kluk.
Jdu nás všechny vykoupat a pak nakrmit,mějte se!