Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
5.2.09 17:08

Ahojda kočky,

všechny moc zdravím a marodům přeji brzké uzdravení!!! Hlasuju pro heslo: „Ať už je tu léto!!!“ Dneska mě docela bolí škepule, už jsem se musela před chvilkou nadopovat dvouma čajíkama, abych to přežila do večera a mohla jít hopsat v rytmu hudby :lol: :lol: A to byla dneska celkem slušná noc a Adam spal AŽ do sedmi hodin 8O
Včera večer už jsem neměla sílu psát a ani se učit, jelikož jsem se trošku nepohodli s R. a tak jsem šla spát už v devět…Už asi chytáme ponorku či co, jak je teďka doma bez práce :roll: :roll: … no snad to ve zdraví přežijeme :?

Mě Adam po tom průjmovém začátku týdne zase nechce jíst skoro vůbec :-) :-) :-) Co vezme na milost je mlíko a to ještě né celou dávku jako jedl obvykle :roll: :roll: V poledne oběd skoro vůbec a bojkotuje i odpolední svačinu :? :? Nevím-nevím…zítra jdeme k dr. do poradny (teda snad tam bude!), tak se jí zeptám co a jak…

Lucy: Neštovice vypukají i u vás…alespoň to pěkně zvládnete najednou :wink: :wink: Snad stihnete na konci února maškarní :D :D Téééda a šiješ, tvoříš a ještě pečeš nepečený piškotový dort 8) 8) :wink: No, to by si možná ten můj lump taky dal :lol: :lol: :lol:

Adik: Fotka kouzelná, i když je na ní Sanelka nemocná :wink: :wink: :wink: Chlebík dávám na drobný kousky a buď je dávám Adamovi sama a nebo se jimi krmí sám :lol: :lol: :lol:

Lucko: To jsi dobře vymyslela s obědem 8) , asi to taky budu muset takhle ošéfovat, jelikož jinak se to moje dítě nenají
A Tomáškovi dodatečně vše nejlepší k devítiměsíčninkám :-) :-) :-)

A Adámek děkuje za přáníčka a všem tetičkám posílá :huban: :huban: :huban:

Simčo: Ondrášek krásně stojí v postýlce, jak tyčka 8) :wink: Adam se taky vztekal, když jsem mu posunuli postýlku ze střední polohy do nejnižší a on si nemohl v postýlce stoupnout, ale potom přišel na to, že se dá pomocí těch žbrdlinek nahoru vyšplhat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.2.09 17:14

Zuločku: Ahooj :-)

U nás je Adam už protivka nad protivky, ale spát ho teďka už nechci dávat, takže ho tady zabavuju různými způsoby :lol: :lol: :lol: Zrovna teďka si hraje s nádobkou na ostříávání květin :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.2.09 17:15

ADIKA, drzim palce na cyto :(

RYNTYNTYNKO, Adamkovi vseetko naj… a snad ponorku zvladnete

NELY, teda sikulaa, ze sa budes takto angazovat ..paraadaa

ZEBRUSKO, pekne oslavte anrodeniny, hadam sa teda budu konat…

TERKO, gratulujeeem, a co tam po znamke, hlavne,z e hotovo…

KATY, ono je veela sikovnych ludi bez vysokej skoly a su uspesnejsi ako vysokoskolaci..ja sice vysoku mam, ale pedagogicku a ked som si hladal pracu mimo odboru, des..kazdy akoby som ani vysku nemala..tak asi tak..

SIMI, fotky kraasne a super, ze ste spokojni so sportacikoom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.2.09 17:15
adika píše:jak je TEREZCEEEE??? a Nasiii tehulceeee???

jeeeej, kto je tehulkaaaaa????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.2.09 17:18

RYNTYNTYNKO, no MAtuskoz as spi teraz furt..no teda spal by ale neda sa mu cez sopliky… :roll: som ho ulozila na vankus, nech ma trup s hlavickou vyssie…tak hajaaa :D
teda Adamko ma super hracku… neviem, neviem, ale mnes a obycajne bezne veci viac osvedcai ako draha hracka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.2.09 17:20

Tak jsem to napsala a spadlo to, tak znova :twisted:

Zulocku , tehule je Mahule :lol: 8) Nevis, nevis??

No a vsem marodum brzke uzdraveni, to je hruza, chudaci deti a 2× vetsi chudaci mamky 8) At uz je alespon slunce = serotonin do mozku, tohle hnusno co je venku, je fakt hnus :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.2.09 17:21

jeejeee, ja som prespla dobu ci coo???

MAHULKOOOO<| GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM<>.. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.2.09 17:26

sa az hanbim..postrehla som, ze nastastie skorosvagrova neprisla, nastastie..fujha.. a vidim aj rkaasny metriik.. teda ako to aj ciitam :oops:
teda , kukam… ze je to uz riadne stara sprava o ansej tehulke..MAhulko prepaac :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.2.09 17:39

Zuzi: my jsme zas (když měl ADam tu rýmu), povykládali postýlku výš, přesně aby se líp dýchalo :wink: :wink: :wink: A ještě když je doma suchý vzduch, tak je lepší dát přes postýlku k hlavičce pokrou plínku, aby mělo dítko zvlhčený vzduch (ale to vlastně zas při kašli :oops: :oops: :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.2.09 17:39

Ahoj holky,
tak Silvinka začíná zkoušet kolínka! 8O Až ta se tu rozleze, to teda bude tóčo 8O :lol: divoška moje…

Veru , neboj, Ondra kousky nebere ani náhodou - ten teda žádné přemýšlení o spolknutí nepěstuje, tím se absolutně nezdržuje - rovnou blije nebo se aspoň nadavuje :lol: Takže každému dávám něco jiného (ze skleniček), jen domácí stravu mají společnou, protože to mixujeme… A představ si, že na zítřejší cvičení je už plno :evil: Ale jedem stejně, kdyžtak budeme v herně :wink: A předpokládáme, že se něco uvolní, divila bych se, kdyby během chřipkové epidemie dorazily všechny děti… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.2.09 17:52

Simi , aha, ja jsem se taky jaksi neobjednala, protoze pocitam s tim, ze jsem se napsala uz minule, ze jsem vedela, ze urcite pujdeme :oops: 8) Ale nepamatuju si to… Tak kdyztak budu s Vama v herne, ale taky si rikam, ze lidi nedorazi, neboj, budete cvicit!! :wink:

No a pobavila si me s tim Ondrou, jak kousky nebere :lol: :lol: Jsou to vycuranci :roll: :wink:

Jinak preju asi vsem dobrou noc, protoze opet nejak blbne net, pak jsem tu sama (muz si dovolil odejit na motokary s firmou, se tak nekdo ma :wink: 8) ), takze zaopatrim dite a pak se asi vyvalim k TV nebo do vany 8) :P
Hlavne at se spi vsem lip, zadne smrkani, breceni a tak, zuby, prujem, nestovice, proste nic :wink: To si asi prejeme vsechny co? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.2.09 19:54

Ahojte

Konečne sa mi net pripojil,skúšam to celý deň.Hlavne,že nás v nedelu prepojili na inú sieť,vraj je rýchlejšia a bez problémov.No figu borovú,stále sa nedá pripojiť,je to rovnako pomalé a stále to padá :evil: :evil: :evil:

Neviem,či Vám poradím niečo nové,asi to všetky viete,ale mne doktorka poradila,keď sa Sofi nemohla dostať zo soplíkov,že pokiaľ sa soplíky poriadne neodsajú,tak sa ich tak ľahko nezbavíme.Lebo sa to všetko zlé drží v soplíku v nosíku.
Poradila mi odsávačku na vysavač a to Vám poviem paráda ako rýchlo to šlo von a aké množstvo.A keďže to bola chvílinka,tak Sofi plakala len tú chvíločku odsávania,lebo sa toho bála a potom už nie.Keď som odsávala klasickou balónikovou,alebo hadičkovou,tak to dlho trvalo a nedostali sme von ani polovicu soplíkov.A ešte k tomu Sofi sa metala,revala ešte 10 minút potom,takže hneď mala znovu plný noštek.
Takže sme dva dni vysávali vysavačovou odsávačkou a raz dva sme boli zdraví,teda po tých dvoch dňoch odsávania.
To je teda ale dlhý príspevok o soplíku :lol:

Tak rýchle uzdravenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.2.09 19:55

Hola hola, kde jste kdo?
Asi jste vsichni u marodu :wink: , my jsme nastesti zatim zdravi, zatim, tuk, tuk…
Jsem doma sama a nevim, co provadat, asi pujdu poklidit kuchyn a zasednu k Poirotovi :D
Kubik dneska usnul bez zabreceni, konecne je nase usili korunovano! Temer po mesici, kdy jsme davali opet dohromady rezim po tom, co jsme mu ho pekelne rozhasili :roll:
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.2.09 19:58

A jeste jedna chlubiva - dopoledne jsem byla u dr a vse je v pohode, priste uz dostanu prukajdu. Byli jsem tam vsichni, ani manzel si to nechtel nechat ujit, tak jsme tam byli velka presila i s Kubou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.2.09 19:59

Lucy-všetko najky Tomíkovi k 9 mesačninkám :-)

Tynka-všetko najky Adámkovi k 10 mesačninkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí