Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak u nas uz je taky „veselo“
Stepan ma od rana teplotu, skleneny oci, uknouranej je az hruza a celej den ho mam na rukach nebo u prsa. Manzel prisel driv z prace, boli ho v krku, je nevyspanej a celej rozlamanej, tak ted uz do sesti spi. Takze ted se musim drzet aspon ja, aby se o ne nekdo postaral
Odpoledne tu byla manzelova mamka, tak chvili hlidala, abych mohla jit aspon dokoupit vitaminy a dat si od Stepana trochu oraz…
Vsem marodu preju brzke uzdraveni a maminkam pevne nervy (ja je teda porebuju jak sul
) ![]()
Vecer sem snad jeste mrknu, ted jdu poslat cast bakalrky, kterou uz mam napsanou me vedouci a budu doufat, ze me s tim neposle do haje
![]()
Tak zatim pa!
No koukám tady to jde s těma chorobama od desíti k pěti…
Jojo,odsávačka na vysavač je super,používáme jí i u Jiřulky ![]()
A Tomajdovi jsem ještě nepopřála ![]()
A všem marůdkům rychlé uzdravení,maminkám pevné nervy.
Čekám,až Vítek pořádně zabere,usnul krásně,ale za hodinu co spal,se už 3× vzbudil ![]()
Manžel koupil Vítkovi ve slevě bundu,tak jsem zvědavá.
Howgh
MAhulko, gratulujem k uspesnej kontrole…
Evelinko, jeejda, nech ste rychlo zdravuckii
Wenee, aj ja mam odsavacku. odsajem mu sopliky a za par sekund, znova sopliky
ako casto si odsavala????
Ryntyntynko, no vlhko mame teraz ajajaaaj.. vesiam u nas v izbe pradlo na susici.. dakujem za radyyy ![]()
Adelko, ahooj
u ans sa spinka, ale to sa este zobudiii…
zajtra ideme na kontrolu, lebos tale ma teploty 37,7.. a pod.. uz od nedele ![]()
Ahoj Zulok
A odsávaš odsávačkou na vysávač,alebo obyčajnou?
Ja keď som už odsávala tou na vysávač,tak stačilo 3× za deň a to mala Sofi poriadny soplík.
Dúfam,že rýchlo vyzdraviete.
Posielam všetkým maródikom
![]()
Tak mam volny vecer, vsichni uz spi, tak si uzivam klidu ![]()
Tomaskovi preji vse nej!!!
![]()
Mahul, to je super, ze je vse v poradku!! A taky dobre, ze se svagrova nedostavila ![]()
Mahul, Zebrus, tak na ten srazik na prelomu unor/brezen myslete, at na to nezapomeneme
Uz se na Vas i na deti tesime ![]()
Simi, no vidis, jake mas sikovne deti
Za chvili nebudes vedet, kteremu z nich stat za zadkem
![]()
Jinak s tou skolou to zacinam hrotit az tedka posledni tydny, uz to chci mit napsane, at se muzu pripravovat na statnice
Jak dlouho ty mas v planu delat doktorat ??? Mas nejaky deadline?
Jsem ted snedla celou Milku, abych si trochu obalila nervy, sice je mi lip, ale moje hubniti ted utrpelo velky sram ![]()
Děkujeme za přáníčka!!!!
Wenee jukala jsem do galerky a úplně mě dostala ta fotka Sofinky v „santovském“, tedy i ostatní jsou krásné, ale tato je naprosto výstavní! Tak jsme se tu s manžílkem jevili jak malé děti!
![]()
Mahul super, už budeš mít řidičák na pupík! A dobře, že je vše ok! Tak se šetři!
Jinak teda u našeho Jíři jsou neštovice za trest!
První den a všechno máme na bílo! Udělám jednu ťupku a ten pacholek mi to hned utře třeba do sedačky
, kroutí se u toho jak žížala, takže než se trefim na pupínek, tak je půlka pudru v háji. Bóže ty moje děti jsou ale posery!!! To mají po tátovi, ten kňučí ještě dneska jak má jí k doktorovi. Jenže kdo se s nima má nervovat?!
Tak ať je zítra zas o něco lépe, papapa
Ahoj mamušky,
tak Veru - trefila jsi se
, Adam kousky sice neplive, ale dělá, že bude zvracet a pak je nenápadně vysunuje z pusinky ven…a když to nepochopím, tak dělá, že se zadusí
…no takže veselo…a to zuby má
![]()
Koukám, že marodů je čím dál víc, tak ať jste brzy fit!
My jdeme zítra s Adamem poprvé na cvičení, tak jsem zvědavá.....
Já jdu dnes do pelechu dřív, jsem nějaká zmožená.
A Adam opět předvádí svůj „úžasný“ noční kousek - přetočí se na břicho, pak ve spaní strčí nohy pod sebe a za chvíli si sedne - celý rozespalý a když nepřiběhnu dost rychle a nepoložím ho, tak se skácí a bouchne se do hlavy o šprušle postýlky…a pláče.....a když přiběhnu dost rychle a položím ho, tak se probere úplně a pláče taky…takže fakt „veselo“. Zrovna nedávno tohle předváděl od tří do čtyř ráno a pak znovu od šesti až do probuzení
, a to zhruba v pěti až desetiminutových intervalech…takže mazec. Dnes zatím jenom jednou, ale jak se jednou rozjede.....
takže se mám v noci na co těšit...... No a teď chci jít do sprchy, tak se v:,–(ím, že bude řev, jenom co se namydlím… ![]()
Tak jsem jeste tady..
Dnes byl Poirot, kteryho uz davali, takze me nastvali ![]()
Wenee , Sofinka ma krasne fotky, je moc roztomila ![]()
Mahul , super, ze budes mit prukazku, to uz ma clovek „lepsi“ pocit, ze to ma preci jen potvrzene ![]()
Evelin , ja si taky dala Milku, ale pidi, dostala jsem to od tchyne k narozkam (vybornej darek, kdyz vi, ze nesmim cokoladu, me akorat nastvala
) a nevydrzela jsem, tak jsem mela pidi jahodovou a pidi nugat, mnaaaaaaam ![]()
Janus , musela jsem se smat, kdyz jsem cetla tvuj prispevek, i kdyz asi to smesny neni, ani kdyz Adamek plive kousky (uplne presne si vystihla, jak nenapadne vysunuje ten kousek z pusy
) ani kdyz kleci a spi ![]()
Tak si hezky zitra zacvicte.
A my snad taky, jestli jsme se nezapomneli zapsat
![]()
Dobrou noc jeste jednou a vsem marodum uzdraveni a pusu na to ![]()
Veru tak se mi zbláznil manžel, každou chvilku mi od počítače hlásí na jakém jsi místě! No vzhledem k tomu, že je to jak na dostizích, tak má pořád co hlásit! Je to docela fofr, jak to tam skáče!
A mě už taky nějaká dobrá duše poslala hlasy, přitom o to vůbec nestojim! Škoda, že ti je nemůžu nějak věnovat!
Taková děsná fotka, co jsme tu s Tomem na rychlovku vytvořili!
![]()
Janus já už z toho mám normálně tik, protože jak jsem vystreslá z toho, že mi Tomáš začne řvát, jen co vlezu do sprchy, tak pořád pouštím a zapínám vodu, abych ho slyšela - no jak blázen!
Tak adios, vaří se mi na plotně barva na třásně, tak to jdu pohlídat a pak hurá do peřin! ![]()
LUCY, jeejda, aj ty si tam dala fotku??? ja som si to akosi v tom svungu nevsimla a vsetkym okrem Zelvicky a Terky dala len jednu hviezdicku, nech maju horsie skore..
prepaaac..
teda ale bola to makacka… poslat vsetkym i ten pidihlas
ZELVI, take darceky poznam… cokolada
kazda navsetva priniesla so sebou cokoladu a tu aj tiez nesmiem…
![]()
LUCY, JANUSKO, amte to s detmi „vesele“ ale enmozem si pomoct, ako ste to opisovali.. LUCY ten pudr a JANUSKA , ty to budenie sa zo spanku..tak mi to prislo vtipnee..ale ono je to vskutku na slak trafenie…
WENEE, dakujem…no ja mam vysavacovu odsavacku..odsajem mu, ale on ma len taku vodicku a za chvilu zas pocujem, ze ma soplou na rozdavanie
to som odsala dnes dvakrat za den a nemal ich odsatych vela..ale zato pistaaaaaal
teda SOfinka je velkaaa
v tej vanicke je riadna slecna… ale teda sak cupidup uz bude mat rok
to letiiiii
EVELINKO, obalovanie nervov nie je nikdy na skodu… ![]()
Teda holky, vy píšete jak divý
, chvilku tu nejsem a tohle ![]()
Nemám vůbec dočteno, ale LUCY: My jdem po 14 dnech k dr dneska a zatím jsme venku nebyli. Dr taky říkala, že to Péťa chytne, ale nechytl. Infekční je dítko od prvního pupínku do zaschnutí posledního pupínku na těle. Radim to zvládl na jedničku a používali jsme: TANNO-HERMAL LOTIO na mazání. A homeopatika RHUS TOXICODENDRON 9ch - 5kuliček 4× denně. Jo a ještě jsem ho ob den koupala v hypermanganu (slabý růžový roztok, to se mu moc líbilo)
Teď už má asi 4 suchý pupeny a ty možná odpadly teď v noci, ještě oba spěj
.
Ty homeopatika jsou dobrý i na opary a tak, dr říkala, že jsou super a že je používá. A díky nim, to Radimka skoro nesvědilo, takže dobrý.
Dál budu reagovat za chvíli nebo během dne, páč nemám dočteno.
VERU: zaregistrovala jsem se, tak snad ti to pomůže, ale soutěžit nebudu. Posílám hlasy, tak pak taky pošlu nějaké ty svršky k vyprání jo??? (slibuju, že je n Péťovy)
![]()
Tak jsem dočetla, ale už si neamatuju co kdo psal
.
Nejdřív všem oslavencům dodatečně všechno nej
![]()
Veru, tak já ještě pošlu jeden hlas těm ostatním. Užijte si cvíčo se Simi a dětičkama
![]()
HOLKY HRUUUUUZAAAA, já nemůžu do kina, včra jsem si uvědomila, že jedem na přelomu únor březen na horyyy
![]()
Zkoušela jsem manžela, že bych jako zůstala s Péťou doma… neprošlo to ![]()
Chjo, to mě štve ![]()
LUCY: Radim taky vyšiloval a že ho to bolí a tak, ale bylo to prostě tím, že je to něco nového. Nám to mazání zasychalo rychle a styčilo jen ďubnout, nemusela jsem nanášet takový vrstvy ![]()
MAHUL:průkazka, tý jo, když si vzpomenu…
Tak ať pupík hezky roste a je všechno OK ![]()
EVELINO: když všichni spěj to je parádička, doufám,že sis to užila ![]()
Držím palce na státnice a ať to jde jak po másle. Z Milky si nic nedělej, já snědla včera celou margotku
Včera bylo nějaký sladký fluidum ve vzduchu ![]()
WENEE: Super fotky ![]()
Katy díky moc, ten Tanno jsem si taky vyčetla z diskusí, ale když jsem pro něj přišla do lékárny, tak ta naše chytrolínka na mě čučela jako bych přiletěla z Marsu. No naštěstí mi ho objednali v jiné a teď pro něj manža jel. Hypermangan doma mám, občas si v něm můj chotíček vymáchá haxničky aby mu nesmrděly
A na ty homeopatika se zeptám. Jinak taky počítám tak 14 dní a s Tomem jsem sama zvědavá, četla jsem, že většina kojených dětí je proti neštovicím imunní.
Jinak Jirku taky jen „ďubu“
, ale to trdýlko sebou vždycky škubne dřív než se ho dotknu a já to pak fláknu úplně vedle - takže je oďubanej kolem dokola.
A to mi mezi tím ještě tak 4× uteče, takže tady na něj hulákám - no celej barák prostě musí vědět, že zrovna ďubkujeme neštovice!
Zuli **to se vůbec neomlouvej, vždyť já jsem se zaregistrovala jen kvůli Želvičce abych jí zvedla score, ale překvapilo mě, že i tak se našlo pár nadšenců co hlasovali pro mojí fotku. Asi to byli právě takový blázínci, co to vzali všechno jedním vrzem, jako ty. Ale nechápu jak jsi to zvládla, vždyť tam bylo nějakých 800 a více fotek. ![]()
Tak já jdu na snídani, zatím**
LUCY:Péťa podle mne taky ty neštovice nedostane, páč jsem ho kojila. Už teda asi 4dny nekojím, ale to nebude mít vliv. Bude si muset prostě počkat až půjde do školky. ![]()