Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, a zítřejší oslava zase padá
, tentokrát má chřipku mamka
, ty chřipky jsou hrozný
, jdu v pondělí na kožní pro mastičky, tak snad něco někde nechytnem. Možná tam pošlu manžu ![]()
…neštovičky zatím trápí jen Juráška, ale od včerejška má stále teplotu a dnes ho to začlo ukrutně svědit, tak pořád naříká. Navíc se mu to rozlezlo teda šíleně, má toho i plný obličej a hlavu, no snad jediné čisté místo jsou dlaně a chodidla. Je mi ho hrozně líto, tak pořád honím nějaké rady, jak mu ulevit. Čeká nás asi náročná noc, tak jdu raděj do hajan.
Mějte se krásně, pa
Ahojte,
zdravím jen v rychlosti, chtěla jsem jít dnes brzy spát a ještě tu ponocuju…
Kubík má možná taky nakročeno k nemoci…je ukňouranej a měl i řidší stoličky. Snad to budou jen zoubky ![]()
Zítra ráno máme domluvenou náhr. hodinu plavání, tak snad tam dorazíme.
My jsme dnes vyrazili s Jirkou do mesta, dali si jidlo ve vegetarianske restauraci, protoze doma bylo v lednicce pekne vymeteno
, zaridili nejake nezbytnosti a vecer se u na stavil kamarad na pokec a veceri.
Jo a mimochodem, pokud jste nekdo u VZP, poskytuji novorocni balicek ve vysi 2litriku, ale musite mit uctenku za plavani nebo cviceni(nebo ockovani atd..) za leden. Nam ji nastesti v plavani napsali s lednovym datumem, takze budem mit jeden kurz zadara ![]()
Tak dobrou, snad zitra.
Ahoj holky,
u nás noc v pohodě, Adam se proubudil jen dvakrát (dudlík-jídlo) a v šest budík…
… to ho zabavil skoro na hodinu v posteli R. a pak jsem s ním v půl osmé vstávala…ale stejnak mě polovička nas.rala, jelikož s ním měl vstávat on a teďka si milost-pán zase vychrupkává!!!! Což dělá co je teďka doma skoro pořád
a tím je u nás zlel, jelikož povalečství vážně nesnáším
No…tak nevím-nevím, jestli je to ponorka nebo krize, ptž takových věcí, co mi vadí je stále víc a víc
![]()
NO, jsem si hned po ránu posmutněla a postěžovala…
Mahul: Jsem tady na e-mimi četla, že se to dá podat až do poloviny února..musím se kouknout na stránky VZP…za plavčo to asi nevyčerpáme, očkování teďka naplánované žádné nemáme, škoda to nevyužít
![]()
Lucko: Tak jaká byla noc?? Děs-běs??? ![]()
A unás svítí krásně sluníčko, alespoň mi něco zvedne náladu (teda krom toho mýho zlobidla
)
Čauvec, tak u nás noc docela šla. Ráno sice trochu zlobil, ale šlo to. Kluci šli v půl sedmý do obýváku a já přišla v osm. Manžel se tváří jak kakabus a prí mu nic není, řekl to jakobych ho praštila. Tak nevím co s těma chlapama je?? Dal Péťovi mlíko moc brzo, ale naštěstí teď malej usnul i bez mlíka. Ptal se mně jestli nemám něco naplánovanýho, nebo budem doma: nemám nic naplánovanýho a doma jsem už měsíc a jsem z toho nešťastná, což on moc dobře ví, tak nevim..
No, přidala jsem se k TYNCE, tak pardooon.
TeĎ se Radimek s manželem válej u TV a já přemýšlím co si s Radimkem uděláme k obědu, páč mně nic nenapadá.
PoraĎte nějakou rychlovku a dobrotku.
Ahoj holky,
vcera jsem ani nemela naladu psat, ten nas mrnous byl jeste porad uknouranej a spal jen u nekoho na brise
A predchozi noc byla opravdu hrozna, takze jsem o vyspani se tak moc mluvit nedalo.
Ale za to musim pochvalit manzela, protoze dneska se ujal Stepana a vstavala az pred desatou
I kdyz to nase trdlo se vzbudilo uz o pul pate
a o hodinu pozdeji si dal naststi rict a usnul ![]()
Tak nevim,jetsli jsem Vam zvedla naladu, ze ne u vsech je to momentalne na zabiti
![]()
Jdu koupit kytky na dnesni oslavu - babicka 70-tiny a teta 40-tiny, akorat za nasi rodunu jdu jen ja, ale aposn si odpocinu a nebudu muset kontrolovat, strhavani ubrusu a jine lahudky ![]()
Dobre ranko holky,
tak jsem se vratila od kadernice, protoze jsem si rekla, ze s tema chlupama roztrepenyma uz musim neco udelat
Nastesti mame za rohem salon, co ma otevreno i v sobotu, to je moje zachrana ![]()
Tynko, Katy , nesmutnete, chlapi jsou desny
Oni to proste nepochopi, na co si stezujete, maji pocit, ze se asi doma na ty MD valime a porad si na neco stezujeme
a pritom nemusime pracovat ![]()
Taky je to tou zimou, vseobecna deprese ![]()
U nas totiz nesviti nic, je tu hnus hnusnej, smog, mlha, fuj… ![]()
Zebrus , jojo, ja uz jsem pro Vas hlasovala, to plati i pro Lucy , Katy a Wenee , vsem jsem Vam dala 5 boduuu ![]()
A Zebrus , si dovolim tak soukromne → me se fakt u tebe libily vic ty hnede vlasy (tmave
). Nerikam, ze ted ti to neslusi, ale me to proste prislo takove hezci ![]()
Lucy vydrz!!! To musi byt hrozny, chudak Jirik… Jo hele a jak jsem koukala na tu soutez Lovela, tys tam psala, ze se Tomasek narodil v Usti, vy jste primo z Usti nebo okolo?? Protoze segry obe delaji v Usti a od nasich je to kousek, ze jo, ze bych se nekdy stavila
Uz se zase nekam zvu ![]()
Simi , jo, cesnek si taky uz davam, Domca krasne kaka a nema prdiky, taky uz je velkej, ze jo, takze cibuli a cesnek uz si neodpustim ![]()
Noc byla příšerná!
Prakticky jsem si šla lehnout až v šest ráno, jenže v sedm už byl vzhůru zas Tomáš, takže čučim jak sůva a čekám, kdy se zkácím.
O půlnoci jsem Jířu už musela zahnat do vany a sprchovat ho, abych ho trochu zklidnila. Nemůžeme se ho vůbec dotknout, hned se rozbrečí, že ho to bolí - vadil mu i potisk na polštáři. Dneska ráno zas manžel vybrakoval lékárnu, takže jsme konečně sehnali ten homeopatický lék, ale zas fenistil, který jsem vyčetla proti svědění je na předpis, takže doufám, že nějak do pondělka přežijeme.
Katy měl Radimek taky pořád takový teploty, Jířovi se na chvilku uleví po podání Nurofenu, ale jsou to opravdu jen takové okamžíčky klidu. No přiznám se, že jsem to čekala pohodovější, teď už si docela začínám přát aby se to Tomovi vyhlo, protože jet tímhle rytmem celý měsíc, tak mi hrábne. Mám za sebou dvě noci a neštovice nenávidim!!! ![]()
Veru klidně se pozvi, hrozně rádi vás uvidíme. Bydlíme cca 9 km od Ústí v Krupce, ale mohli bychom si klidně někdy udělat i dostaveníčko v ústecké zoo (rozhodně ale až bude teplo, protože v tomhle mě nikdo ven nedostane
)
Lucy: to je mi teda líto, já jsem Radimka cpala těma homeopatikama od začátku a byl celkem v pohodě. Teplotu mají 4 dny i ten první týden, ale pak by se to mělo zlomit a hojit se to, jinak volejte dr. Dáváte ty homeopatika 4× denně 5 kuliček? To by mnělo zabrat na svědění a urychlit hojení.
Moc na vás myslím, vzpomínám si, jak jsem se drbala v posteli a svědilo to, až to beolelo.
Držím palce ať je to co nejdříve OK.
Ahoj holky,
u nás novinka,Vítek se dneska poprvé sám po:,–(il
Samozřejmě hned vzápětí se bouchl do hlavy o stůl
![]()
Lucy snad bude dnešní noc lepší,držím palce!
Veru kadeřník,hmm,pošli fotku jak ti to sekne.Já jsem ještě neposlala tu melírovou,teď už bych to pro změnu potřebovala ostříhat,tak snad potom
![]()
Všem marůdkům přeju rychlé uzdravení a manželům ať se trochu rozsvítí v hlavě! ![]()
Ahoj babulky, tak už to tady máme
![]()
Péťa má 3 pupeny a spooooouuuustuuuu malilinkatých na hlavě. Namazala jsem mu ty největší a dala homeo, ale zítra ráno, to bude teda jak beruška. Na jednu stranu jsem ráda, že to bude mít za sebou, ale v pondělí jdem k dr (to půjde manžel) s Radimkem, jakože už bude moct do školky a já nevím jak to udělám, páč s osypaným a infekčním Péťou rozhodně do školky nemůžu
![]()
Tak nevím, pokusím se přemluvit manžela, aby se zeptal v práci, jestli by nemohl ráno chodit později a vodit Radimka do čkolky, al eto bude asi problém, páč manžel dělá od čtvrt na sedm a tady školku otvíraj v půl sedmý. ![]()
Tak hezkou noc, my jí budem mít asi pernou, páč je Péťa úplně hotovej.
Ahoj holky,
u nás nakonec den na ranní očekávání pěkný
Asi Radka bolely uši od mého stěžování se vám
vysál, poklidil
Pacal, takže to funguje i u nás
![]()
Katy: Chlapi jsou fakt nechápaví (teda v tomto ohledu jak psala Verča)
R. po O jestli bych si nemohla na chvilku Adama vzít, že už toho raráška má plný oči
Jsem mu řekla : Vítej v mém světě a šla se připravovat na oslavu babiččiných narozenin
Občas to potřebují, aby si uvědomili, že se doma vážně neflákáme
![]()
Evelín: My jsme dneska taky měli oslavu babiččiných 70-tin
Měli jsme to v restauraci a dieta vzala dneska za své
![]()
Luci: Pevné nervy a ať vám homeopatika brzy pomůžou!!!
![]()
Katy: Tak i Peťulka
Na druhou stranu si to odbydete teďka najednou a už vás to nebude trápit
![]()
ADELKO< gratulujeeem k po:,–(eniu.juchuuu
KATYNKA… no, drz sa maminka..dufam, ze ty bude moct manzel pomoct…
LUCYNKA< drzte sa, no to je des..ked je dietatko chore..
ZELVI, sup sem fotkuuu
KATYNKA< RYNTYNTYNKA< no chlapi su uz taki.. aj ked sa postazujem..tak zeby nejaka zmena… ani napad…
EVELINKO…dufam, ze si si solavu uzila ![]()
no, a MAtusko je uz tak z tych sirupcekov.. co mu davam nahnevany.. ze ked je u manzela, ku mne vobec nechce ist a mrnkaaa… teraz pred spanim som mu odsavala sopliky a dala este vitaminy.. a ani mliecko nechcel..len swom ho ponosila na rukach a hned zaspal a ked som mu dala , nech sa nacucka, tak sa otocil a spal… no, dufam, ze bude chciet mliecko… vacsinou pred spanim cuca vzdy a teraz pred spanim nic ![]()
Hoj, hoj ![]()
Ja mam dneska hned lepsi naladu, cele odpoledne se slavilo v restauraci a ja si pripadala jako za „mlada“, protoze Milan se Stepanem zustali doma a ja mela kliiiid
Fakt jsem si odpocinula! Holky, fakt zkuste bez deti nekam vypadnout!!! Mne tech par hodin vzdycky moc pomuze a muzu doma dal normalne fungovat ![]()
Lucy, fakt Te lituju
Nejen, ze kolem deti litas pres den, ale jeste v noci
Moc Ti preju klidnou noc a dost sil!
Katy, Tobe taky preju pevne nervy a at to Petu moc netrapi
S tou koordinaci deti je to nekdy dost narocne, ale treba to manzelovi povoli!?
Tynko, tak dieta vzala u me dnes taky za sve, myslim, ze mam zase o kilo navic
![]()
A super, ze se R. zacal sekat dobrotu
U nas tata se Stepanem pomaha docela dost a ani si nestezuje, takze toho vyuzivam co nejvic
![]()
Veru, fotkuuuuu!
A stav se nekdy i do Brna, muzes se pozvat i k nam
![]()
zatiiiim …