Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, Veru, faux-pas, já zapomněla pochválit účes!!!
Ale když mně přišlo, že to ani žádná změna není, prostě ti to slušelo jako vždycky
takže si myslím, že i Dan musí být spokojený!
No jo, nefotily jsme, jen Verča něco mobilem, já se v té chvíli chystala na dvojité krmení (a teď nemyslím sebe a Verču
), tak jsem byla trochu nervózní a musela jsem se soustředit, a pak jsem na focení úplně zapomněla. Nooo tak příště, ne? Já teda focení dost nemám, děti fotím pořád ráda
![]()
Jeee, holky, zapomněla jsem se pochlubit
v sobotu jsem strávila většinu dne (když děti spaly nebo se staral Jára) tím, že jsem kámošce redigovala prvních 5 kapitol (rukopis) detektivky… mě to tak děsně bavilo, číst to i dělat poznámky!
A jsem děsně napnutá, jak to bude dál…
Ona už jednu detektivku vydala, předloni, je to šikulka
Měla úspěch, hned dostala cenu Detektivka roku
To je ta, co nám udělala ty krásné fotky dětí v parku - takže už jsme domluvené na jarní focení (asi i jako „honorář“ za to redigování
).
Všem dobrou a co nejpohodovější noc!!!! ![]()
Já jsem ten nový seriál na ČT ještě neviděla, nějak nestíhám moc telku
Vodáctví jsem vždycky tajně záviděla, jelikož já sama jsem sjela část Vltavy jen dvakrát, brala bych to častěji, ale nebyl kdo by šel se mnou do toho…a vzhledem k tomu, jak Radek miluje vodu to asi jen tak ani nebude
![]()
Dekuju za pochvaleni vlasu
Simii, to prece vubec neva, hlavne, ze si vsimnul Dan
![]()
Tak dobrooou…
A Simčo , jak se kámoška jmenuje?? Detektivku si ráda přečtu, i když ještě radši mám thilery
Joooo, Evelín, nevíš, jestli nevyšlo něco nového od Jefferyho Deavera?? (teda jestli jsem to teďka nepopletla, ale myslím, že ty ho máš taky jako spisovatele ráda?
)
Jdu taky do hajan, kdyby byla nááááhodou zase akční noc
![]()
Ať se všichni krásně vyspinkáte
![]()
teeda , clovek tu chvilu nie je a nestiham docitat..MAtusko siel skorej spat..teeda,m nestiham sa cudovat, tak hor sa na emimi ![]()
TERKA< teda ty ams doma ale krasne velkeho chlapa …sikula, ako krasne stojii
jeejda, tak aj u vas sa bude zas marodit…
MAHULKO,skoda ze navsteva dvojcatek sa nekonala…
LUCYNKA, no nech ste uz zdravuckii..a auto vie dakedy pooriadne nahnevat
AMAZONKOOO, ahooj po dlhej dobe,,.teeda vy mate doma ale sikuluuu ..a fesanda to je
KATYNKO..tu je tych chorob na rozdavanie..skor sa spytam, u koho su deti este zdraveee…
jeeej , tak uz miesto plazenia lozil?? juchuu,..gratulujeeeem
JANUSKO, super, ze s avikend vydaril
PACALKO..teeda, ty tak cvicis,..uuzasneeee..aj ja by som potrebovala fitko…
Viteckovi a MAtyaskovi vseeetko naaaaaj
ZEBRUSKO…jeejda, dufam, ze bude Benikovi lepsie…
SIMI< super, ze ste boli vsetci cvicit…
nadherna rodinna idylka
a vitaj v klube, ze si za tebou dietatko kamkolvek prilezie a pistiii
RYNTYNTYNKo, teda ty si sikula, ze stihas kukat aj brezen 2008..ja si hovorim, ze tam musim kuknut,,,,ved MAtusko je breznovy,male ledva stihnem recitat, co noveho tu
jeejda a ench sa to uz kludni..nech mas pohoovy den
ADELKO..teeda, rteba si kaviaren uzit castejsieee…
ADIKO…jeeejda, drzte sa, nech je Sanelka rychlo zdravuckaa
PUSINKOVANIE.. aj AMtusko vie davat francuzaky, otvorena pusa a cmuuk, a dakedy aj riadne kusne, ale hje to tak zlatunke..ked stoji a dam mu pusu na hlavicku, tak sa otoci a cmukne ma ![]()
ZELVI..pekny uuces..teda mladica jedna… a DOmca je zlatunkyyy..jeej a MAtusiak ma rovnake teplacky ![]()
a MAtuskovi je uz lepsie, ani enam taku teplotu, menej kasle..menej soplikov..no nech to le pekne napreduje a dnes sa postavil k stolu a z mojho taniera si zobral za hrst ryze a suuup do pusy..nastastie vsetko netrafil..uz som sa bala, ze sa tym zadrhne ale pootm si vzal aj masko.. a zul a zul a vyplul taku uzutu gulicku maska.. ale teda sranda.. bola som rada, ze sa nezakuckall.. no,ale bolo to slanee.. a vecer sa scenar zopakoval, ked jedol manzel ..pistal, ze s achce pohrabat v tanieri a zas kusok amska zjedol a to bolo teda slane az az..
a normalny obedik nechche..
zajtra mu naservirujem kusky maska a uvidim.. ale nesolenee
Simi, jeej, sikula, ze redigujes detektivkuu..jeej, super, ze ta to naviac tak bavii
teeda ale si super mama, ako to ty stihas..
ja som dnes boal hore asi do tretej, ako som potrebovala dokoncit par veci a poslat..a to si etda neviem rpedsatvit casto…
Ahoj holky, tak včera cvičení super, akorát bych taky uvítala větší zápřah, uvidíme ve čtvrtek, mělo by to být lepší. Kdyžtak si k tomu ješě něco přidám. Uvidíme, páč já mám vždycky velký voči a pak mi bude stačit tohle
![]()
VERU, SIMI: to jste si užili
, Já mám jen takové zkušenosti, že holky terorizujou a kluci čuměj, al ejen do té doby, než jim dojde, že se maj bránit
![]()
SIMI: teda detektivku, to je bezva, vždycky jsem si snila, že napíšu detektivku, ale nemám buňky a ani čas a hlavně to neumím
, ale představa je to hezká, že?
LUCY: jak je u vás,? Už je to lepší?
ZULOCKU: to je dobře, že je Matuškovi už lépe, jen ať je to už dobrý s nemocema.
TYNKO:tak sned byla noc klidná. U nás se to po mlíku uklidnilo, ale nevím jestli to nesouvisí s neštovicema
, uvidíme z dlouhodobého hlediska, jestli se zlepšilo spinkání
![]()
Holky včera tak nádherně a dneska je venku sníh, tak nevím, ale já chci sluníčkoooooo ![]()
Dobré ránko,
nojo sluníčko nikde a nasněžíno.. ![]()
Katy takže cvičení byla moc brnkačka? ![]()
Zuločku tak to je dobře,že už je Matuškovi líp,jo a mate na tu rýmu mořskou vodu,např. Physiomer,moc to pomáhá!
Veru sestřih bezvadnej a stojící Domča taky ![]()
Ahoj holky,
tak noc super
akorát teď už mám zase na klíně toho svýho závisláka… kam se teď vrtnu, hned je za mnou! Jdu na záchod, jsem tam minutu, a když vyjdu, on už je skoro u dveří!
Taky mi asistoval u mytí vlasů, šplhal mi po noze…
Veru , závidím, že Domča dokáže tak dlouho stát nebo sedět! Ondra si sice sedne nebo klekne, to jo, ale jen do chvíle, než se já kamkoli pohnu… přinést si čaj bez něj? Neexistuje!
A když ho položím na zem, tak se hned sebere a zas je u mě…
Katy , detektivku, jo? To já bych si na prózu netroufla, nedokázala bych vymyslet ten dějový propletenec… kdysi jsem psala něco jako román či novelu, a když jsem měla 11 kapitol (ze 14), shořel mi hardddisk
No možná je to dobře
Jinak ta kámoška a její detektivka: http://www.kosmas.cz/…kroky-vraha/
Dám sem pak odkaz na tu novou knížku, nakladatelství to plánuje před létem, aby to lidi měli na dovolenou ![]()
A cvičení byla pohoda, jo? Já měla poprvé, po power józe, taky ten pocit a pak mě tři dny bolely břišní svaly
No, za hodinku jdu taky cvičit!
Ve čtvrtek jdeš na jaké cvičení ![]()
Zulocku , super, že už je malému líp! A vidíš, jaký je to společenský chlapeček - nejradši jí s někým…
šikulka je to!!! Dej vědět, jak mu dnes chutnaly ty kousky masíčka…
Týnko , ta detektivka je spíš psychologická, no, mně se to líbilo
Doufám, že noc nakonec zas tak akční nebyla ![]()
Ještě musím dodat, že jsem fakt moc ráda, že moje děti jsou každé v jiné fázi - malá si teď krásně vyhraje sama, a sice zkouší kolínka, ale k lezení to má ještě daleko…
Kdybych měla dva takový Ondry, tak mě z toho asi klepne
Až malá bude umět to, co Ondra teď, bude on doufám už chodit ![]()
Ahoj všichbi,
trošku jsem to tady teď zanedbávala, tak se musím polepšit ![]()
Včera jsme se s Tomem děsně zhádali
, tak jsem neměla na nic náladu a zalezla do pelechu
. Tak snad dnes bude líp…
Po obědě jdeme s Adamem na plavčo, tak se celkem těším, i když je tady ták hnusně ![]()
Veru - super vlasy, moc ti to sluší. A je to bezva, že jste si to se Simčou a detma tak hezky užili. A hezké fotky, Domča teda bezvadně stojí
, šikulka!
Katy - super, že si užíváš cvičení, taky bych to potřebovala, jenže jsem tak strašně líná někam vyrazit…ale zkusím to napravit ![]()
Týnko - doufám, že noc byla klidnější......a ať už zuby Adámka tak moc nezlobí!
U nás teď Adam spí, no jsem zvědavá, jak dlouho ještě …
Tak já jdu nabalit věci na to plavčo a doufám, že dnes večer u nás bude bez hádek…a že se sem ještě večer dostanu ![]()
Dobre ranko,
tak tady je dnes po ranu taky zasnezino, snad se to aspon vybere, ach jo
Leeetooooooooo!!!
Simi , si me po ranu pobavila
Nejprve tim, jak ti shorel HD a ze to snad bylo lepsi
a pak tim, ze ses rada, ze nemas dva Ondry ![]()
Domca to kleceni a stani ted objevil, takze proto je z toho asi nadsenej a vydrzi, jinak taky kdyz jsem treba v koupelne, nebo v kuchyni, tak vetsinou zvedave prileze ![]()
No ale dnes rano vstaval po 7 h, byl se mnou v posteli, ale rval neskutecne, pri oblikani rval, furt rval, tak jsem uz nevedela a hodila ho do postylky a normalne to zalomil
![]()
Hm, tak ted jsem ho prinesla, jsem to zakrikla ![]()
Katy , po cviceni dobry jo? Me Dan donutil v sobotu neco predvest na stepru a na slapacim pristroji, no a svaly me boli jeste tedka
to ses teda dobra ![]()
Tynko , ja jsem fanousek J.Deavera (teda Evelin mozna taky
). Ted mam novou knizku Rozbite okno, dostala jsem ji k Vanocum, je to 8.pripad Lincolna Rhyma, takze ta je asi posledni ![]()
Zulocku , Matusko je teda sibal, s tim jidlem
Hihi, jsem se smala, jak vyplivnul masovou kulicku ![]()
Zebrus , tak co Benik?
Jé, ještě jsem se chtěla zeptat Týnky, Adel a dalších X-landerek, jde vám dát sporťák úplně do sedu? Asi jsem technicky úplně mimo, ale šťourala jsem teď tady do toho a nevím, nevím.....??? Dám to sice skoro do sedu (když úplně utáhnu ten pásek), ale pořád to není úplně rovně… ![]()
Tak nemoc si zřejmě došlápla i na nás. Kuba má 37.2
A to jsme měli jít odpoledne ke kamarádce na prochajdu (ta by se asi vzhledem k počasí nekonala) ale taky na kafíčko se štrůdlem
. nebude nic, nemůžem jejich princeznu případně nakazit. Ale možná to jsou jen zuby…
A to jsme byli ještě včera odpoledne v poradně a to mi přidalo taky pár vrásek.
V 10měsících 8,77kg a 71cm ( takže za 2měsíce přibral „jen“ 0.07kg a za 4měsíce 3deka..), útěchou mi je jen to, že roste.
Ale i tak se mi hlavou honí všelijaký diagnozy, co by mohlo být špatně ![]()
Simi , detektivku bych si taky nechala libit. Ja ted ctu Jana Šmída a jeho poznámky z provence a vzpomínám, jak nám tam bylo
![]()
A klobouk dolu, jak to všechno zvládáš!
Veru , supr střih. Já mám vyhlídlý kraťounký mikádo pod uši, ale vždycky to vzdám moc brzy a zase s nechám ostříhat na ježka
To dorůstání vlasů je hrozný…
A zapomněla jsem Ti odpovědět: doma máme belgickou pekárnu Domo Bielmeir B3955. Jsme maximalne spokojeni, doporučujem všem. A už jsme v tom tak daleko, že se nám ji podařilo propašovat i 2× do rodiny
V neděli jsem pekla mazanec a dneska se dopéká chlebík se slunečnicovými a lněnými semínky. A od té doby, co ji máme, tak jsme si úplně odvykli kupovat pečivo.
Januso, x-lander taky máme, ale úplně do sedu jsem ho zatím ještě nedávala.
A třeba dneska bude sladké udobřování ![]()
Katy , taky jsem byla včera cvičit - aqua. Vůbec se mi tam nechtělo, musela jsem se přemlouvat. Při odchodu Kuba ještě vřískal v postýlce a můj trpělivý manžel mi nazančil, že bych si měla změnit hodinu cvičení. Snad to příště zvládne líp
. Ale ve cvičení nás bylo jen pět, takže bazén poloprázdnej a bylo moc fajn.
Objevila jsem leták na termální bazén nedaleko Brna, ale bohužel se tam nesmí s dětmi mladšími 4let. škoda, jinak bysme se tam vydali.