Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
10.2.09 13:07

Hoj hoj,

Katy u nás už to celkem jde, jen se začíná projevovat dlouhodobé nůďo, Jířa každý den vymýšlí kam bychom šli, tak já zas musím vymýšlet něco, čím nachvíli odvedu od tohoto tématu pozornost, protože dokola vysvětlovat proč nemůžeme, mě už přestává bavit. :roll: Jo a chtěla jsem se tě zeptat, říkalas, že dáváš Péťovi ty homeokuličky, pořám musím myslet na to jak? Zkoušela jsem je sama a je to tvrdý jak šutrák. Tak mi to prosím prozraď, ať můžu zas v klidu spát! :lol: :lol:

Chtěla jsem pokračovat, ale jelítko Jiřulín skočil ze sedačky a ještě si u toho stačil zařvat (včera koukal na Tarzana), takže vzbudil Toma, mě vytočil a tímto se na chvíli odporoučím..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.2.09 14:59

ahoooooooooooojky holky!!
tak hlasím, ze jsme snad z nejhorsiho venku!!!
Dneska vecer si vse peclive doctu, Sanel chrupe, ale delam rajskou a chystam se cvicit .. jen jsem Vas chtela pozdravit!!!
 http://www.33smiley.com/…5/love/8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.2.09 15:24

Ahoj babulky :-)

LUCY: já Péťovi ty homeopatika rozpouštím v malém množství čaje :pankac: , páč se ty kuličky musí cucat v puse a to jaksi opravdu Péťa nezvládne, správně, že tě to zarazilo. Takže rozpustím ve vodě a Péťa pije.Je to u něj lepší, páč když jsem dala kuličky RAdimkovi, tak aniž by věděl, že nesmí půl hoďky nic jíst, tak hned chtěl něco k jídlu :-)

MAHUL: držím palce, ať to jsou ty zuby :wink: . To přibírání neřeš, pokud jinak je v pořádku, tak nepřibírá, protože se hýbe a než si tělo a organizmus zvykne, tak přibírat nemusí, některé děti i hubnou, když začnou lézt a vůbec se pohybovat :dance: Nc není špatně, roste, je v pohodě, tak je to :pankac:
Kupodivu manžel zvládnul doma děti na jedničku, i když je Péťa mrzutý. Jo a aqua, to by se mi taky líbilo.

JANUSO:já mám na sporťáku trochu upravený ty popruhy vzadu, právě aby to šlo do úplnýho sedu, zkusím to vyfotit a poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.2.09 15:24

Ahoj holky,

jsem se vratila z nucene prochazky. Venku chumeli a ja se skocarem promenadovala po meste, Stepan proste jinde nez v kocare opet neusnul :x At uz je teplooooo!!!!!!

Adiko, tak snad uz ted bude jen lip :wink: Uzij si cviceni!

Veru, jsme si rikala, kdo ze je to muj oblibeny autor :lol: Ani podle jmena mi to nic nerika :oops:

Mahul, jako doktorka mas asi jeste vetsi strach, ze? Ale Kubik nehubne, ne? Ja verim, ze je v pohode, akorat roste a vsechno stravi :D

Simi, tak Stepan je ted asi to stejne co Ondra. A breci, kdyz ho nekam odlozis nebo se vzteka??? U nas je oboje a jeste se mi sponuje po nohach a aby byl klid, tak ho musim nosit a chodit (ne sedet a chovat) !!! A mit ho 2×, tak tak fakt nevim 8O :roll:

Katy, jen pockej, priste ti daji vetsi zaprah a pak budes becet :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.2.09 16:55

Ahoj holky,
domu z jeskyne a z mesta jsme tak tak dorazili pred tou vichricovou bouri 8) ale uz jsme v suchu :wink:

Evelin , vis kdo je ten autor?? Videla jsi, nebo znas, film Sberatel kosti? Jak tam vysetrovatelku hrala svudna Angelina Jolie :lol: a toho detektiva Denzel Washington, je na voziku.. No tak to je podle jedne z jeho knizek… Fakt napinavy :wink:

Dite tu ted opet stoji a pobrekava, bud je unavenej a nebo nevi, jak dolu, pred chvili po zadech spadnul a to se mu asi nelibilo 8) me z nej klepne :lol: :P

Mahul , diky za tu pekarnu, jojo, tuhle mam taky na seznamu. A ma to dva hnetaky? Nebo je to jedno?? :wink: Ale uz si na ni brousim zuby :lol:
Ja mam taky strach, ze je Domca malej a hubenej, jestli ma ok traveni a tak… :roll: jdeme asi za 10 dni, tak si tam jako vydesena prvomatka musim postezovat 8)

Jinak ta moje kamoska, jak porodila predcasne v tom 32 tt (Mahul, ted to necti 8) ), tak to vypada spatne, vcera mimi operovali, krvaci do mozku a neokyslicuje se mu, neodteka mu mozkomisni mok nebo co, nevedi, jestli bude ok nebo postizeny :twisted: Ja jsem z toho vzdycky v prd*li, kdyz tem detem neco je, zvlast kdyz je znam :cry: Asi proto pry chtel ven driv… No, meli umely, chteli jen 1 dite, to jim fakt nezavidim :? Trochu depky na konec prispevku..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.2.09 17:01

Tak se k vám vracím, Jiřík mi vytuhnul u tv a Toma vyvezla babča do závějí.

ADEL - včera jsem viděla teprv první díl, ale přesně jak píšeš. Tím spíš, že jsem si to pákrát i zažila, takže pěkná nostalgie… :-(

VERU - je fakt, že tobě by slušel i pytel na hlavě. Ale vzalas to tedy z gruntu. :lol: :lol:

SIMI - Ondrášek už se pěkně pupínkuje k mamince, no ještě nás to bude mrzet až nám ty naše klíšťátka jednou odvedou nějaké krasavice! :lol: :lol:

ZULI - nám by se Tomáš taky krmil z našich talírů, jak je to ochucené, tak mu to jede, ale svoje hamů a papů si nenechá strčit do papuly. Zrovna včera Tom bráchovi ukradl z talíře knedlík s koprovkou a ráno mu sebral smažený chleba ve vajíčku.

JANUSKO - já jsem taky nafrněná na manžela, ráno přišel z práce a místo toho aby si šel lehnout usedl k počítači a hrál nějakou pitomou online hru, mluvila jsem na něj a on mě vůbec nevníma. Po třech hoďkách se beze slova zvedl a šel spát. NO jako bychom tu nebyli, takže mi tím pěkně naštval a večer zas budu ignorovat já jeho. TAkže klasika ping pong! Ale třeba na to zapomenu!

TÝNKO - manža si občas skákne do „levné knihy“, od tama má všechny Deavery a teď si kupoval z r. 2008 „Iluze“.

EVELÍN - já se teda nedonutim, i když vim, že by v kočáru spal hned, ale jsem lenoch a dodržuju zimní spánek! Takže vylezu až na jaře! :lol: :lol:

Tak a teď jdu ještě zablokovat přístup na tu děsnou online hru - to bude ráno supět, až to zjistí! :twisted: :twisted: Ale když my už s tím bojujeme tak dlouho a navíc před časem nakoupil přes sms nějaké bonusy za 2000,–. To jsem řádila jak ďas, tak mi slíbil, že už nikdy více a teď jsem zjistila z účtů, že si zas něco posílal. Už mám fakt vztek - jak malej spratek! Akorát nařezat tomu nejde!!!! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.2.09 17:03

VERU: to je škoda, je mi to moc líto. To moje kamarádka měla štěstí s těma dvojčátkama (narozeni v 28tt). Víš co, je to prostě daný, co musí být, to je. Nezbýdá nic jiného, než držet palce, ať to dopadne co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.2.09 20:11

Ahoj holkýýýýý,

my jsem měli nakonec i dnes den v Liberci :lol: :lol: :lol: Ráno volala mamka, že podala Radkovu žádost u nich v práci na personálním a že by pro něj měli job (a to včera vrátný říkal, že nepřibírají…), tak jsme to jeli vyřídit a domů jsme se vrátili až ve tři :) :) :) Než jsem to oběhali a zařídili…

Veru-Evelín: Jééé, to sorry holky, že jsem si vás popletla :oops: :oops: :wink: Tož Veru budu muset naklusat do knihkupectví pro nové vydání, to jsi mě potěšíla :D :D :D

Evelín: Adam odpoledne spí buď v kočárku nebo u mě, takže to taky není moc výhra :roll: :roll: :roll: Až bude teplíčko, to bude jiné jezděníčko s kočárkem a navíc nám už budou dítka jakž-takž cupitat :) :) :)

Veru: To je mi moc líto s kamarádičiným chlapečkem, snad se předpovědi lékařů nevyplní a miminko se z toho vyhrabe!!!

Mahul: Kubík je určo zdravý klučík jak buk :! :wink: :wink: :wink: Přesně jak píšou holky, ale to ty určo víš 8) :) :)
A termály, hmmmmm…ty bych si taky nechala říct, u nás v libereckém bazénu jsou výřivky a ty taky miluju :D :D :D

Zuzko: No hlavně že Matuškovi šmakuje 8) 8) :D Kamarádka teda solila už 3/4 ročnímu dítku, to já bych se bála…ale občas se nic nestane..... u nás začal Adam zase milovat okurku (teda nééé tu kyselou :lol: :lol: :lol: ), je příjemně studená a chladí mu dásně…ožužlá, vysaje vodu a vyplivne :lol: :lol: :lol:

Jančo: No na BC je o XAčkách solidní diskuze a tam maminky radí, že když chceš udělat víc sed či víc leh, tak se tam ty popruhy nějak přiodpářou, ale vzheledem k tomu, že mám kočárek ještě v zárce se do toho nepouštím, Adamovi ten X-landrovský sed zatím vyhovuje a až odendám fusak a nebude tak zababušený se uvidí :wink: :wink: :wink:
A dneska ať je u vás doma sladké usmiořování :) :) :)

Lucko: No to by mě taky dokázalo vytočit!!! Jsem zvědavá, co na to ráno manža :wink: :wink: :wink:

Katy: Super že se cvíčo vyvedlo a líbilo se… já jdu ve čtvrtek taky :pankac: :pankac: :pankac:

Adrian: Super že máte to nejhorší za sebou, ať je Sanelce líp a líp a ty si příjemně zacvič :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
10.2.09 20:53

Ahojte

Konečne mi ide net.Už zase nám nefungoval,mám z toho riadne nervy.Tak tu dnes bol zase servis a vraj teraz to už bude bez problémov.No ale to hovoril aj minulý týždeň.Tak ak sa tu zase pár dní neukážem,tak nám znovu padol net.

Takže absolútne neviem o čom je tu reč,tak aspoň dúfam,že ste už všetci zdraví.

U nás dnes napadlo ohromné množstvo snehu a ešte stále padá a padá.
Je to krásne,ale už chcem letoooo.

Tak Vás idem čítať a snáď aj postupne reagovať.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.2.09 21:00

Katynka, super, ze cvicenie doapdlo vyborne

SIMI, teda sranda, ako su tie vase deticky uplne rozdielne. ale tusim je to len a len dobreeee

JANUSKO, aj hadky su rteba a urcite sa pekne udobrite :wink:
a kocik do sedu uplne nejde., terab tak take svi rozparat a potom ide do sedu.. je to an diskusii babycafe .. v sekcii kocarky

ZELVI, jeeejda, drzim palce tomu malemu bubacikovi, nech to co anjlepsie zvladne :(

MAHULKO… jeejda, tak teplotujete :( a aj MAtusko malinko pribral, lekarka , ze to rpeto, lebo teraz sa vkuse hybu a rastu… tak rpeto..hlavne ze daco pribral

ADIKO, super, ze je uz lespie, fuujha

aatusko mi masopve kocky iba ochutnal..ale zato manzelovi vychlipal polievku a povyberal zeleninku :lol: no, ale to je zas slane.,. ach jaaaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
10.2.09 21:08

Ahoj Želvička-super vlasy,to musí byť paráda taký krátky účes.Ja sa už toľko chystám ku kaderníčke,že mi stihli narásť vlasy po pás.A už by tak potrebovali skrátiť a prestrihať.Keď ja som taká lenivá tam ísť,desne ma to nebaví.

Mám problém so Sofi.Nedokáže spapať žiadny kúsok jedla.Keď jej dám jedlo s kúskami,tak ju napína a dusí.
Dnes jej tak zabehlo kúsok jablka,že som myslela,že už to nerozdýcha.Bolo to hrozné,stále sa nemohla nadýchnuť,očká mala vytreštené,jak splašený kôň,no hrozné…Už nikdy to dúfam nezažijem.

Dúfam,že to malé predčasne narodené bábätinko bude o.k.
Držíme mu palčeky celá rodina.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
10.2.09 22:01

Ahoj holky,
dík za info o X-landeru, no ještě uvidím, jestli budu experimentovat nebo to nechám tak… :wink:
Lucy - tak koukám, že je u vás doma taky „veselo“, no ono je asi všude něco, tak hlavně, ať se brzy udobříte.. :wink: Veru - ach jo, to je děs s tím mrňouskem, tak hlavně, ať to dopadne nejlíp, jak jenom to jde… :( Zuločku - koukám, že Matuško je teda pěkné číslo s tím jídlem :lol: :lol: Mahul - tak ať je Kubíkovi brzy dobře. A s tím přibíráním si nedělej hlavu, přesně jak píšou holky, Adam taky ze začátku skoro vůbec nepřibíral a já málem zešílela :roll: a jak se teď rozjel :wink: .....navíc teď, jak mají mrňousci víc pohybu, tak to s tím přibíráním asi nebude už tak slavné… :wink:
Jinak já jsem si dnes říkala, jestli mi někdo přes noc nevyměnil mimi - Adam byl celý den jako sluníčko, na plavču ani zakňourání, dokonce se nechal přebalit a obléct bez obvyklého cirkusu 8O 8O - no možná se předváděl před novou slečnou, co byla dnes na plavču :wink: ......přes den spal dvakrát asi hodinu a půl a bez obvyklého řevu u usínání 8O , tak se obávám, jestli nesbírá síly na zítřek, aby mi to pořádně osolil… :?
Zítra večer mám jít posedět do hospůdky s kolegy z práce, tak se moooooc těším, tak doufám, že Adam nebude proti.. :roll: :? . Tom už má migrénu teď z toho, že bude adama koupat a krmit - ale to snad zvládne (dnes trénoval :wink: :lol: ), ale hlavní oříšek asi bude ho uspat - bez mámy nechce usnout ani náhodou…tak jsem zvědavá, jestli se nebudu muset vracet domů :? ......ale Tom říkal, že v nejhorším si ho vezme k televizi a usnou tam spolu :roll: :roll: …no tak uvvidíme.....
Tak jsem se zase vykecala :roll: a jdu ještě něco dělat.....
Jo a s usmiřováním to není zase tak horké, protože tomáš je s bráchou na tenise, ale když přišel z práce, tak se tvářil, že je všechno v pohodě.....tak uvidím ještě večer… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
10.2.09 22:03

Jé, tučně jsem to teda psát nechtěla, ten počítač si teda dělá, co chce :wink: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.2.09 23:29

Wenee , vlasy do pasu joo? To bych teda chtela videt, princezna :wink:

Preju vsem dobrou noc :wink: a hlavne pekne spani a zadnou rymu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.2.09 23:36

WENEE, tak to sme na tom podobne s tym kadernikom :roll: a navyse akos a tam dostat, ze??? jedine so Sofinkou a ktovie, ake by to bolo…
ja uz som naucila podstrihavat manzela.. ale teda zislo by sa nejaku zmenu.. :( takto ked mam dlhe valsy, vkuse v cope… :?
teeeda, ale ryychlo sup sem fotkuuuuu..to fakt ako princeznicka :)

jeeejda a chuda SOfinka… ale ved nemusi papat kusky, kludne nech este papa kasicky, ak jej chutia.. MAtusko ako vela kaslal, vkuse mud aco zabehlo… a kusky sa naucil jest pri keksiku :oops:

JANUSKO.. teeda Adamcok je riaadne zlaticko… :D a zajtrajsok si kraasne uzi :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí