Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
9.2.09 18:30

Dneska bylo kraaasne, co?? :wink: No a mnaam, Simi mi dnes udelala vyborne testoviny s lilkem, ja mam na ne ted zase chut :lol: fakt… 8) A pak si deti pohraly, normalne u nich doma vladne holcici teror, Silvinka bere Ondrovi hracky a Domcovi dudlika a oni se chlapaci normalne nechaji 8) :lol: A pak jsme je vyvencily :wink:
Tak Simi , musime si to zopakovat, bud musis s dvojcatama k nam a nebo nam u Vas zase uvarit :lol: :lol: :wink: Co Ondra, spal jeste? Domca dospaval jeste doma, vzbudil se az po 16 h 8O 8)

Zebrus , u nas se zuzle taky hodne veci, ale mas pravdu, ze klice nedavam, tam je hodne bakterii, ale jinak mhourim oci, hlavne, ze je chvili klid :lol:

Katy , supeeer, ze chodis cvicit :wink: No a diky za „jednickove“ hlasy ostatnim holkam 8) ja jsem dnes normalne uz asi na 90.miste, tam je tolik soutezicich, ze jeste chvili to budu zkouset a pak se na to asi vyprdnu :oops: :wink:

Pacal , si me pobavila „uz se mi rysuje pas“ 8) :lol: :lol:

Janus , koukam, ze Adamek bude tady dalsi zubejda :wink: Tak at ty zuby zvladnete, u nas stale pizizubka bezzubka :lol:

Lucy , ja myslim, ze se za karticku pojistovny nic neplati, kdyz Danovi ukradli penezenku, tak jen zazadal na pojistovne, oni mu hned poslali ten nahradni papir a do 10 dnu tusim tu karticku.

Jinak u nas se dnes cele odpoledne stoji u stolku v obyvaku, je to hruza :roll: uz jsem sundala skoro vsechno, takze tu je jen pocitac a Domca furt macka Esc a nebo napovedu F1 :lol: :lol: Uz mi to taky zacina, to jsem mela klidek zatim.. Ale dozadu spadl jen jednou a to na puzzle, takze tou hlavou tolik neflaknul o zem :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.2.09 18:43

Dnes vám asi nic moc nenapíšu, Beník je dnes pěkně protivnej a pořád se na mě věší. Ani jíst dnes nechtěl :roll: . V noci jsme moc nespali - ráno jsem zjistila, že byl úplněk, tak alspoň vím proč :? . Už ani nebudu zkoušet kaši, nejedl mi ani oběd ani jogurt, jen se sápe po prsu :roll: , tak dostal homeopatika na zuby a jinak nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.2.09 19:33

Ahoj holky,

Vítek děkuje za přání :huban: ,letí to fakt děsně..Oslavenec už spí :wink: Dneska si dopoledne dal místo obvyklé půlhodinky dvouhodinovku 8O ,spal až do oběda,takže pak už byl až do večerky vzhůru 8)

Veru tak u vás už se postává u stolku :D ,u nás-manžel to sezení ještě neviděl :roll: :wink:

Pacal kalanetiku jsem taky kdysi dávno zamlada cvičila a bavilo mě to :) Nebo stepaerobic mě bavil…

Zebruš oběd závidím :-) ,my měli řízek s bramborem,což je vyjímka,normálně to vůbec nejíme :wink: Snad Beníkovi nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 19:44

Jejeje, ja zase zapomnela poprat oslavencum, si vzdycky rikam, co chci napsat a pak pulku zapomenu.. :wink:
Tak Matyaskovi a Viteckovi vse nej nej k 10 mesicum :-) :srdce:

No u nas se (jako posledni 3 dny) hrozne rve v postylce 8) Pekne ho polozim a rve tak 5-10 min, pak tam jdu, rve 5 min a pak usne :roll: Radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
9.2.09 20:27

Ahoj holky,
Veru , no jasně, že to musíme zopáknout! Ráda ochutnám pro změnu já nějakou dietní dobrotu :D :wink: Akorát jak nejsem mobilní autem :oops: tak by to bylo lepší zase u nás… Ale na jaře na to sednu a v létě už budu jezdit jak drak (po naší čtvrti určitě :wink: :lol: ). Jo jo, děti taky spaly skoro do čtyř, v půl čtvrtý jsem si dala sraz s mamkou u baráku a pak jsme se ještě procházely s kočárkem a užívaly si předjraní idylky :lol:

Jinak dneska byl Ondra totálně ukňouranej :roll: navečer taky horor, a o usínání ani nemluvím :? Snad to budou ty zuby, má tam dva kandidáty na proříznutí…

Jo a musím říct, že Silvinka si Verču s Domčou vysloveně oblíbila, pořád se na ně zubila :D a je fakt, že dudlíky kradla ostošest :lol: ale zase Domča není takovej bábovka submisivní jako Ondrášek :lol: takže s malou zdatně „soupeřili“ o hračky, ale přišlo mi, že víceméně v klidu a míru… :D Prostě super návštěva!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.2.09 21:06

Ahoj holky,

zdravim po vikendu!

Preji jeste rychle Vitkovi a Matyaskovi vse nej ke „kulatinam“ :D :srdce: :-)

Tak uknouranka jsme dnes odpoledne taky meli a bylo to uz docela na palici :roll: Dopoledne spal pres dve hodiny, tak jsem stihla i kafe v kavarne a pak jeste projit par obchodu, ale odpoledne se po me porad sapal a nestacilo mu chovat, jeste jsem k tomu musela pochodovat :x Ale jinak ho fakt miluju :lol:

Simi, Veru a fotky nejake budou :?: :-) Super, ze jste si to uzily :wink:

Veru, Domca stoji? 8O :potlesk:

Katy, gratuluju k lezeni!!!

Adel, a Vitkovi k sezeni! (doufam, ze jsem to ted nepopletla :oops: )

Lucy, se ztratou kartiky asi moc neporadim :nevim: Ale tady to hledani je fakt lahudka :? A super, ze ma Tomasek lepsi naladu, hlavne at to dlouho vydrzi, ze? :lol:

No nic, tak ja jdu zase neco delat do skoly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.2.09 21:14

Holky nekoukáte někdo na ten seriál Proč bychom se netopili?Já jsem z toho vždycky hotová…léto,voda,vzpomínka na mládí :roll: :D
Jinak jsem dost nechutně povečeřela chleba s vajíčkem a obrovskou makovou buchtu…ať žije štíhlá linie :oops: 8)

Evelín nepopletla,ale Vítek se zatím po:,–(il jen jednou a asi to zase zapomněl :roll: :D

Taky vám děti oplácejí úsměv?Vítek je úplně zlatej,vždycky se na mě tak krásně směje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 21:33

Adel , ja jsem tu vzdy v pondeli sama, tak si ten serial pustim jako kulisu, sedim u PC, jim, obcas na to mrknu :wink: Shlidnu Vaculikovo pekne telo a tak :lol:
Ty a to bych si taky dala, chleba s varenym vejcem, na kolecka a nebo topinku s michanyma vajickama, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :-) dalsi jidlo na seznamu :lol: No a buchtu… tu maj u nas jen makovou nebo tvarohovou a ty nemuzu :cry:
No a u nas se uz taky nesedi, jak jsem tu psala, tak to udelal tak 3× a od ty doby nic 8) to asi taky zapomnel…

Jinak Domca usmev vraci jen nekdy, ale ted se naucil novinku, kdyz mu reknu „dej mi jednu sladkou“ nebo „dej pusinku“, tak naspuli a pusinkuje (ale je to spis francouzak, ma otevrenou pusu a jazyk venku :lol: 8):huban:

Evelin , my dnes nefotily, asi uz mame tech deti dost :lol: Ba neee, ale nejak nebyl cas nebo co, ja ty tri kulichy na koberci vyfotila mobilem, ale nemam kabel, abych to stahla :? Tak si predstav tri zizaly na koberci, jak se obcas chytnou, obcas nekam lezou… :wink: je to fakt super, jak ty deti rostou… :wink:

Me tohle prijde jako nejlepsi obdobi, uz to neni mimino, ale jeste to neni takovej chodic a lezec, takze je milouckej :srdce: (kdyz teda neknuci, to je na presdrzku, jak rika Lucy :lol: 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 21:48

Jo a tady jsou slibene fotky:

kratsi sestrih :wink:

http://emimino.cz/…lasy%202.jpg

a nas stojici frajer :lol:
http://emimino.cz/…ojim%201.jpg /> http://emimino.cz/…ojim%202.jpg

on je schopnej takhle stat treba 15 minut, pak jeste 20 minut kleci u toho stolecku, novinka, tak ho to bavi nebo co :lol: 8)

A je tu Dr. House, hura na nej, i kdyz jsem to uz videla 2× :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.09 22:09

Ahojda,

u nás dnes celkem náročný den a hlavně noc!!! :evil: Už aby byla ta dvojka venku nebo budu brzy zralá na cvokhaus :roll: :roll: :( Dopoledne i část odpoledne šla, byli jsme v tom Liberci, ještě jsem se dopolko stavovali pro kámošku a brali ji s dítkem s sebou (měli kontrolu na kardiologii) a odpoledne na prd…pořád samý scénář :x :( Jj, jako u Evelín: Vážně ho miluju :lol: :lol: :lol:

Veru: Vy už stojíte 8O :potlesk: :potlesk: Jak panáček 8) 8) A když jseš takový Housovský závisláček, tak na AXN začínají opakovat třetí řadu Hause a dokonce dvojitá dávka :wink: :wink: :wink:
Joooo a účes pěkný :) :) :) Co na to říkal Dan? Když má rád dlouhovlasý kočky :wink: :wink: :wink:

Adámek zatím pusinky neoplácí, ale už se moooc na jeho sladký uslintaný pusinky těšíííím :srdce: :srdce: :srdce: Ale umí krásně DEJ a hlavně mi dost často nabízí třeba jídlo :D :D :D Až na ty zuby je to krásné období, až je mi trošičku líto, že za chvilku bude cupitat a budeme úplně někde jinde :( :wink: :wink: :wink:

Matyáškovi a Vítkovi přejeme ke kulatinkám vše néééj!!! :-) :-) :-)

Katy: Tak co?? Jaké bylo cvíčo??? Nám dneska dala lektorka na aerobicu docela do těla… akrotát jsem tam zas dneska lítaja jak nadbutá koza, minule mi to teda šlo líp :-) :-)

Veru-Simi : Super že jste si to užili :wink: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.2.09 22:13

Veru, ses krasnaaaa 8) :srdce: :D a Domca uz je peknej frajer, kdyz uz takto stoji 8) :D

Jo a ten serial se nam taky moc libi. Taky na me vzdycky padne vodacka nostalgie :oops: Uz premyslime, kdy do vodackych taju zasvetime i Stepana 8) :wink:

Adel, to je Stepanovi taky stava, ze se neco nauci a pak jakoby to zapomnel, ale jak mu to pak docvakne, tak uz nebude chcit delat nic jineho, ze Veru? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.09 22:14

Luci: S kartičkou od VZP taky neporadím, ale myslím si, že se neplatí :wink: :wink: :wink: Já jsem jí taky jednou někde ztratila a pak mi přišla domů poštou :oops: :lol: :lol:

Pacal: No to musí být fajné podnikat s rodinkou aktivity 8) :wink: :wink: Už se taky na to těším, včera jsem lákala Radka na bazén, ale on není moc koupací typ, takže nevím-nevím, s kým tam nakonec půjdu…

Téda, holky, a děláte mi chutě takhle pěkně na večer :-) :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 22:16

Ted je reklama, tak muzu psat :lol: :lol: Zavislak…

Tynko , ty ses chudak :? Tak at zub brzo vyroste!!!
Co rikal Dan na vlasy? No uznal, ze pekny, ze se mu to libi :lol: Mozna kecal, ale tvaril se docela pravdomluvne :wink:
My AXN nemame, nemame kabel, ale ja uz mam zkouknutou i 5.serii, co ted davaji na Foxu, protoze to mam stazeny z netu, heheheeeee :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 22:23

Evelin , presne, furt jen lezel na zadech a najednou celej den stoji :lol: a kleci teda, fakt ho to bavi, ale to sezeni se nevratilo 8)

Jinak holky, nabizim vybornou edukacni pomucku → mravenci :wink: Jak mame tu terasu, tak obcas lezou do obyvaku, ted jak je teplejs, tak vylezli zase :oops: No a Domca na ne cuci, leze za nima, hrozne se tomu smeje :lol: a picha do nich.. Dneska bohuzel uz 2 rozmazl, protoze se naucil na ne spravna mirit, jojo, mravenci rozvijeji motoricke schopnosti :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.09 22:24

Veru: No jooo!!!! To mě taky mohlo napadnout, že závislák jako ty bude mít shlédnutou řady dopředu :lol: :lol: :lol: :lol:
Hlavně že se účes líbil, sluší ti :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital