Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska bylo kraaasne, co??
No a mnaam, Simi mi dnes udelala vyborne testoviny s lilkem, ja mam na ne ted zase chut
fakt…
A pak si deti pohraly, normalne u nich doma vladne holcici teror, Silvinka bere Ondrovi hracky a Domcovi dudlika a oni se chlapaci normalne nechaji
A pak jsme je vyvencily ![]()
Tak Simi , musime si to zopakovat, bud musis s dvojcatama k nam a nebo nam u Vas zase uvarit
Co Ondra, spal jeste? Domca dospaval jeste doma, vzbudil se az po 16 h
![]()
Zebrus , u nas se zuzle taky hodne veci, ale mas pravdu, ze klice nedavam, tam je hodne bakterii, ale jinak mhourim oci, hlavne, ze je chvili klid ![]()
Katy , supeeer, ze chodis cvicit
No a diky za „jednickove“ hlasy ostatnim holkam
ja jsem dnes normalne uz asi na 90.miste, tam je tolik soutezicich, ze jeste chvili to budu zkouset a pak se na to asi vyprdnu
![]()
Pacal , si me pobavila „uz se mi rysuje pas“
![]()
Janus , koukam, ze Adamek bude tady dalsi zubejda
Tak at ty zuby zvladnete, u nas stale pizizubka bezzubka ![]()
Lucy , ja myslim, ze se za karticku pojistovny nic neplati, kdyz Danovi ukradli penezenku, tak jen zazadal na pojistovne, oni mu hned poslali ten nahradni papir a do 10 dnu tusim tu karticku.
Jinak u nas se dnes cele odpoledne stoji u stolku v obyvaku, je to hruza
uz jsem sundala skoro vsechno, takze tu je jen pocitac a Domca furt macka Esc a nebo napovedu F1
Uz mi to taky zacina, to jsem mela klidek zatim.. Ale dozadu spadl jen jednou a to na puzzle, takze tou hlavou tolik neflaknul o zem
![]()
Dnes vám asi nic moc nenapíšu, Beník je dnes pěkně protivnej a pořád se na mě věší. Ani jíst dnes nechtěl
. V noci jsme moc nespali - ráno jsem zjistila, že byl úplněk, tak alspoň vím proč
. Už ani nebudu zkoušet kaši, nejedl mi ani oběd ani jogurt, jen se sápe po prsu
, tak dostal homeopatika na zuby a jinak nevím ![]()
Ahoj holky,
Vítek děkuje za přání
,letí to fakt děsně..Oslavenec už spí
Dneska si dopoledne dal místo obvyklé půlhodinky dvouhodinovku
,spal až do oběda,takže pak už byl až do večerky vzhůru ![]()
Veru tak u vás už se postává u stolku
,u nás-manžel to sezení ještě neviděl
![]()
Pacal kalanetiku jsem taky kdysi dávno zamlada cvičila a bavilo mě to
Nebo stepaerobic mě bavil…
Zebruš oběd závidím
,my měli řízek s bramborem,což je vyjímka,normálně to vůbec nejíme
Snad Beníkovi nic nebude..
Jejeje, ja zase zapomnela poprat oslavencum, si vzdycky rikam, co chci napsat a pak pulku zapomenu.. ![]()
Tak Matyaskovi a Viteckovi vse nej nej k 10 mesicum
![]()
No u nas se (jako posledni 3 dny) hrozne rve v postylce
Pekne ho polozim a rve tak 5-10 min, pak tam jdu, rve 5 min a pak usne
Radost ![]()
Ahoj holky,
Veru , no jasně, že to musíme zopáknout! Ráda ochutnám pro změnu já nějakou dietní dobrotu
Akorát jak nejsem mobilní autem
tak by to bylo lepší zase u nás… Ale na jaře na to sednu a v létě už budu jezdit jak drak (po naší čtvrti určitě
). Jo jo, děti taky spaly skoro do čtyř, v půl čtvrtý jsem si dala sraz s mamkou u baráku a pak jsme se ještě procházely s kočárkem a užívaly si předjraní idylky ![]()
Jinak dneska byl Ondra totálně ukňouranej
navečer taky horor, a o usínání ani nemluvím
Snad to budou ty zuby, má tam dva kandidáty na proříznutí…
Jo a musím říct, že Silvinka si Verču s Domčou vysloveně oblíbila, pořád se na ně zubila
a je fakt, že dudlíky kradla ostošest
ale zase Domča není takovej bábovka submisivní jako Ondrášek
takže s malou zdatně „soupeřili“ o hračky, ale přišlo mi, že víceméně v klidu a míru…
Prostě super návštěva!!! ![]()
Ahoj holky,
zdravim po vikendu!
Preji jeste rychle Vitkovi a Matyaskovi vse nej ke „kulatinam“
![]()
Tak uknouranka jsme dnes odpoledne taky meli a bylo to uz docela na palici
Dopoledne spal pres dve hodiny, tak jsem stihla i kafe v kavarne a pak jeste projit par obchodu, ale odpoledne se po me porad sapal a nestacilo mu chovat, jeste jsem k tomu musela pochodovat
Ale jinak ho fakt miluju ![]()
Simi, Veru a fotky nejake budou
Super, ze jste si to uzily ![]()
Veru, Domca stoji?
![]()
Katy, gratuluju k lezeni!!!
Adel, a Vitkovi k sezeni! (doufam, ze jsem to ted nepopletla
)
Lucy, se ztratou kartiky asi moc neporadim
Ale tady to hledani je fakt lahudka
A super, ze ma Tomasek lepsi naladu, hlavne at to dlouho vydrzi, ze? ![]()
No nic, tak ja jdu zase neco delat do skoly ![]()
Holky nekoukáte někdo na ten seriál Proč bychom se netopili?Já jsem z toho vždycky hotová…léto,voda,vzpomínka na mládí
![]()
Jinak jsem dost nechutně povečeřela chleba s vajíčkem a obrovskou makovou buchtu…ať žije štíhlá linie
![]()
Evelín nepopletla,ale Vítek se zatím po:,–(il jen jednou a asi to zase zapomněl
![]()
Taky vám děti oplácejí úsměv?Vítek je úplně zlatej,vždycky se na mě tak krásně směje ![]()
Adel , ja jsem tu vzdy v pondeli sama, tak si ten serial pustim jako kulisu, sedim u PC, jim, obcas na to mrknu
Shlidnu Vaculikovo pekne telo a tak ![]()
Ty a to bych si taky dala, chleba s varenym vejcem, na kolecka a nebo topinku s michanyma vajickama, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
dalsi jidlo na seznamu
No a buchtu… tu maj u nas jen makovou nebo tvarohovou a ty nemuzu ![]()
No a u nas se uz taky nesedi, jak jsem tu psala, tak to udelal tak 3× a od ty doby nic
to asi taky zapomnel…
Jinak Domca usmev vraci jen nekdy, ale ted se naucil novinku, kdyz mu reknu „dej mi jednu sladkou“ nebo „dej pusinku“, tak naspuli a pusinkuje (ale je to spis francouzak, ma otevrenou pusu a jazyk venku
) ![]()
Evelin , my dnes nefotily, asi uz mame tech deti dost
Ba neee, ale nejak nebyl cas nebo co, ja ty tri kulichy na koberci vyfotila mobilem, ale nemam kabel, abych to stahla
Tak si predstav tri zizaly na koberci, jak se obcas chytnou, obcas nekam lezou…
je to fakt super, jak ty deti rostou… ![]()
Me tohle prijde jako nejlepsi obdobi, uz to neni mimino, ale jeste to neni takovej chodic a lezec, takze je milouckej
(kdyz teda neknuci, to je na presdrzku, jak rika Lucy
)
Jo a tady jsou slibene fotky:
kratsi sestrih ![]()
http://emimino.cz/…lasy%202.jpg
a nas stojici frajer ![]()
http://emimino.cz/…ojim%201.jpg /> http://emimino.cz/…ojim%202.jpg
on je schopnej takhle stat treba 15 minut, pak jeste 20 minut kleci u toho stolecku, novinka, tak ho to bavi nebo co
![]()
A je tu Dr. House, hura na nej, i kdyz jsem to uz videla 2× ![]()
Ahojda,
u nás dnes celkem náročný den a hlavně noc!!!
Už aby byla ta dvojka venku nebo budu brzy zralá na cvokhaus
Dopoledne i část odpoledne šla, byli jsme v tom Liberci, ještě jsem se dopolko stavovali pro kámošku a brali ji s dítkem s sebou (měli kontrolu na kardiologii) a odpoledne na prd…pořád samý scénář
Jj, jako u Evelín: Vážně ho miluju
![]()
Veru: Vy už stojíte
Jak panáček
A když jseš takový Housovský závisláček, tak na AXN začínají opakovat třetí řadu Hause a dokonce dvojitá dávka
![]()
Joooo a účes pěkný
Co na to říkal Dan? Když má rád dlouhovlasý kočky
![]()
Adámek zatím pusinky neoplácí, ale už se moooc na jeho sladký uslintaný pusinky těšíííím
Ale umí krásně DEJ a hlavně mi dost často nabízí třeba jídlo
Až na ty zuby je to krásné období, až je mi trošičku líto, že za chvilku bude cupitat a budeme úplně někde jinde
![]()
Matyáškovi a Vítkovi přejeme ke kulatinkám vše néééj!!!
![]()
Katy: Tak co?? Jaké bylo cvíčo??? Nám dneska dala lektorka na aerobicu docela do těla… akrotát jsem tam zas dneska lítaja jak nadbutá koza, minule mi to teda šlo líp
![]()
Veru-Simi : Super že jste si to užili
![]()
Veru, ses krasnaaaa
a Domca uz je peknej frajer, kdyz uz takto stoji
![]()
Jo a ten serial se nam taky moc libi. Taky na me vzdycky padne vodacka nostalgie
Uz premyslime, kdy do vodackych taju zasvetime i Stepana
![]()
Adel, to je Stepanovi taky stava, ze se neco nauci a pak jakoby to zapomnel, ale jak mu to pak docvakne, tak uz nebude chcit delat nic jineho, ze Veru?
![]()
Luci: S kartičkou od VZP taky neporadím, ale myslím si, že se neplatí
Já jsem jí taky jednou někde ztratila a pak mi přišla domů poštou
![]()
Pacal: No to musí být fajné podnikat s rodinkou aktivity
Už se taky na to těším, včera jsem lákala Radka na bazén, ale on není moc koupací typ, takže nevím-nevím, s kým tam nakonec půjdu…
Téda, holky, a děláte mi chutě takhle pěkně na večer
![]()
Ted je reklama, tak muzu psat
Zavislak…
Tynko , ty ses chudak
Tak at zub brzo vyroste!!!
Co rikal Dan na vlasy? No uznal, ze pekny, ze se mu to libi
Mozna kecal, ale tvaril se docela pravdomluvne ![]()
My AXN nemame, nemame kabel, ale ja uz mam zkouknutou i 5.serii, co ted davaji na Foxu, protoze to mam stazeny z netu, heheheeeee
![]()
Evelin , presne, furt jen lezel na zadech a najednou celej den stoji
a kleci teda, fakt ho to bavi, ale to sezeni se nevratilo ![]()
Jinak holky, nabizim vybornou edukacni pomucku → mravenci
Jak mame tu terasu, tak obcas lezou do obyvaku, ted jak je teplejs, tak vylezli zase
No a Domca na ne cuci, leze za nima, hrozne se tomu smeje
a picha do nich.. Dneska bohuzel uz 2 rozmazl, protoze se naucil na ne spravna mirit, jojo, mravenci rozvijeji motoricke schopnosti
![]()
Veru: No jooo!!!! To mě taky mohlo napadnout, že závislák jako ty bude mít shlédnutou řady dopředu
![]()
Hlavně že se účes líbil, sluší ti
![]()