Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
11.2.09 21:59

Příjemný večír :) ,

dneska jsem byla cvičit a jsme nějak KO :) Ale příjemně 8)

Terko: To je mi moc líto, že ti dneska státnice nevyšly :( :( :( Ale příště to dáš určitě!!!!! :wink: :wink: :wink:
A Pavlíkovi vše nééééjlepšíííí :-) :-) :-)

Zebruš: Hmm, palačinku bych si taky dala :-) Ale pak bych jí musela jít vycvičit :lol: :lol: :lol:

A tady pár fotek Aďáska :)

Přistižen při činu :lol:

http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8576.jpg

A na dnešní návštěvě řádil Adam na Martínkově traktoru :wink:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8616.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8624.jpg

A taky řádili kluci spolu, už aby byl Adam starší a kluci si vyhráli :D
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8617.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.2.09 23:18

Hezký pozdní večer :wink: ,
tak jsem se vrátila z posezení s kámoškama z práce - a doma klid, Adam vykoupaný, nakrmený a hlavně spinká jak andílek :lol:(snad to nazakřiknu) - Tom má dnes jedničku s hvězdičkou :potlesk: Tak to budu muset někdy zopakovat..... 8).
Týnko - bezva fotky, Adámek je takový pohodář :wink: , to je dobře, že jste si návštěvu užili.
Terko - nebuď smutná, příště to určitě vyjde!
Zebruš - ty mi ale děláš chutě, palačinky miluju :-) , ale neměla jsem je, ani nepamatuju…tak už asi vím, co budu klohnit zítra… :wink:
Adel - gratuluju Vítkovi k sezení, je to šikulka :dance:
Nějak mě začala honit mlsná, tak musím rychle do pelíšku, než vyluxuju celou lednici :roll: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.2.09 07:02

Ahojte.
PAvlíkovi všechno nejlepší k mininarozkám :huban: :-) :srdce: :-) :-) :-)

TERKO:to je napotvoru, ale nesmutni, ještě je opravný termín a to se povede. Já budu určitě držet palce.

TYNO:super fotky, ta poslední tam sice není, ale Adámek je bezva a ten traktor…
Já jdu dneska na další cvičení, tak uvidím.Včera jsem trochu pociťovala tělo. Ještě bych potřebovala něco udělat s tím jídlem :oops: :oops: To prostě nezvládám, já jsem prostě závislák na jídle.

EVELIN:Teda to je fakt dobrý se spaním do devíti :wink: :wink: , taky bych chtěla. U nás se vztává klidně i v půl šestý :roll: :roll:

ADEL:Péťa teĎ taky nějak fláká spaní. Spinkal 2hoďky dopoledne a 2hoĎky odpolko a teĎ spí sotva hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.2.09 08:06

Dobré ránko,

tak u nás dnes budíček s Vítkem 4.45 h. :roll: a Jiříček 5.30…,ten se od půl třetí budil každou hodinu na smrkání :roll:
Dneska měl jet na celý den k mámě,ale není ve své kůži,tak máma přijede sem,jdu s Vítkem na plavčo.Při tom vstávání mi teda nebylo hej :(

Katy tak si zase pěkně zacvič :wink:

Týnko krásný fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.2.09 09:01

Ahoj holky,
včera jsem tu byla až do půl čtvrtý s dětma sama, tak jsem nestíhala psát, jen jsem rychle dočetla. Ono se s Ondrou na klíně nepíše nejlíp :wink: :lol: Na včerejšek navíc hrůza noc - Ondra byl vzhůru nonstop o 1.30 do cca 4 hod., takže jsme skoro nespali (všichni krom malé) a přes den měl Ondra odpovídající náladu - doslova prokňoural celej den :roll:

Takže i v tom sněžení jsem s nima šla na hodinu a půl ven, trošku se prospali - a zjistila jsem, že jim vyhovuje, když dám přes kočárek pláštěnku, protože na ně nemůže vítr (před sněhem jsou docela dobře chránění i bez pláštěnky).

Veru , já nožičky zatím moc neřeším, mají ponožky a to je vše. Capáčky nemáme, zima jim myslím není, kdyžtak jim spíš dám mikinky. Stejně jako Evelín jsem všude četla, že boty dávat, až když chůze převažuje nad lezením, takže to nebudu zatím hrotit. Jak se těšíte zítra na cvičení? :D

Týnko , ty jo, tak ty protiskluzový tečky se smejvaj, jo?! Já měla právě ty z HM vyhlídnutý… ty po třech, to budou asi ony. Hm, tak se asi poohlídnu jinde… když ony se mi zrovna tak líbily… :? :roll:

Terko , to je pech, ale nesmutni - kolik máš termínů? Já taky dělala bakalářky nadvakrát :wink: a podruhý úplně v pohodě! Jsi náhodou dobrá, jít na státnice, když máš takhle malý miminko!!! Jsem zvědavá na sebe za rok… :roll:

Evelín , kolikátého máš narozky? :D Moje mamka má 23. 2., jdem tam příští sobotu na oběd, tak se těším, jak jí to tam Ondruch prošmejdí :lol:

Janus , super, že večer byl fajn a tatínek se o malého vzorně postaral. Tak to má být! :D Já byla včera taky na večeři, s kámoškou, ale Járovi pomohla s dětmi máma (navíc jsem šla až v sedm a je to tu za rohem).

Tak dneska jdem s Járou na večeři do naší oblíbené thajské rest. na Vinohradech, mňaaaam… je to „předsunutá“ valentýnská večeře, abychom nikoho neotravovali s hlídáním o víkendu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.2.09 09:18

Ahoj holky,

Adam teďka baští dětský piškotek, tak mám chvilinku čásek :oops: :oops: :wink:

Adél: Takový budíček opravdu nezávidím :? Ale plavčo ti spraví náladičku :D :wink: :wink:

Simčo: Ty ponožtičky mám C-Ačka, třebas budou HM-ku lepší kvalita…ještě se úplně nesmyly, ale některé ty ťapky jsou slabší a i kousky chybí :evil: Hlavně že stál pár 50 kaček :-) :-) :-)
A užijte si „valentýnský“ večer :wink: :wink: :wink: Nám když se poštěstí v sobotu hlídání, tak snad taky vyrazíme 8) 8) 8) Ale jinak Valentýna neslavíme :) :) :)

Jančo: No super že sis užila večer s kámoškama!!! Člověk se hned cítí odreagovaný a načerpá síly 8) 8) :wink:

Děkujeme za pochvaly fotek, potěší :oops: 8) :wink: :wink:

Katy: Já necítím po včerejší power joze nic, občas břicháče (páč jsou tedy stále v dezolátním stavu, ale už naštěstí nééé tolik co po porodu :lol: :lol: :lol: ), s jídlem se držím, ale stejnak ta blbá váha neukazuje míň :-( :-( :-(

Piškotek je už v Aďáskovi, siréna se spustila a my se odporoučíme :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.2.09 09:46

Týnko , no vidíš, já to popletla, no CA nebo HM, písmena jako písmena :lol: :cry: V HM mají balení po třech, a stejný typ pro holky a pro kluky, proto je mám vyhlídnuté :wink: :D Járovi má každým dnem přijít odstupné z bývalé práce, tak tam hneeeedle naběhnu a je mi jasný, že neskončím jen u ponožek :oops: :lol: Taky mám vyhlídnutý hračky: navlékací kroužky a pak takové tři aktivní kostky tuším od Fisher Price…?

Jinak Ondra už se staví o konferenční stolek :D a Silvinka dělá na požádání paci paci, a to tak, že to ani nemusím sama ukazovat, jen řeknu „paci paci“ a už tleská :D

Jdu kňourům předvádět hlasy zvířátek dle obyvatel kostek (i když třeba modro-zeleného pejska měla tchyně za „šneka“ :lol: ) tak zatím… jo a nevíte někdo, jak dělá tučňák?! Já zatím používám pracovně „tuč tuč“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.2.09 10:12

Ahoj holky,
tak a je to - Adýsek dostal na zadek - sice jen tak symbolicky, ale dostal :( :oops: , protože to, co předváděl v postýlce prostě už vážně nemá obdoby - dnes budíček už v šest a kolem deváte zívání, že jsem měla strach, aby mě nespolknul :roll: , kňourání, ale když ho dám do postýlky, tak hysterie a pak si stoupl v postýlce a začal „poskakovat“ - tak ho vytáhnu a pochovám a u mě zase řev, jen ho dám do horizontální polohy…a vztek :roll: …tak už mi ruply nervy :oops: No tak jsem si postěžovala, jak jsem hrozná :( , tak doufám, že už se to nebude opakovat - musím být víc v klídečku… :?
Simi - my máme ty protiskluzovky z HM a puntíky zatím drží - i po několika vypráních :wink:
Jé, tady svítí sluníčko, hned mám lepší náladu, tak po obídku vyrazíme ven :wink:
Tak zatím přeju hezký den a večer ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.2.09 10:22

:lol: :lol: tuč tuč, zdravim!

To je sympatický, my máme taky knížku, kde je např. motýl, beruška, šnek, takže občas taky pěkně tápu! :lol:

…děti se mi perou, tak jdu zasáhnout a vymyslet nějakou tvůrčí činnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.2.09 11:07

Ahoooj, me normal nechodily ty upozornovaci e-maily, tak jsem si rikala, ze byste od vcera nic nenapsaly??? :wink: :lol:

No u nas se to spani taky zmenilo, vstava kolem 7-7:30 h, to by jeste slo, kojim v posteli, tatka ho prinese, takze se tam jeste valime :lol: i kdyz Domcovi se moc nechce, furt se tam sape na kozu, jako ze vi, ze v posteli se koji nebo co :wink:
Ale prekvapive kazdy den po svacine, kolem pul 11 to zalomi 8O to proste nikdy nedelal!! Ale zalomi to tim stylem, ze knoura a je otravny, tak ho na chvili vezmu na mic a on do minuty usne, Janus , nemate doma ten skakaci mic? Treba by to bylo lepsi… Protoze kdyz ho dam do postylky jen tak, tak se tam prevraci a rve :lol:
Ale vecer to nedelam, to ho tam normalne dam, mic slouzi jen na dopoledne :lol:

Simi , no tesim se na zitra, zase na setkani s detmi, zjistila jsem, ze Domca to ma fakt rad, vcera tu byla navsteva, 1rok a 3m. holcicka a porad se na ni culil a hrali si spolu :wink:
Ja teda taky pevny backurky davat nechci, co mi rikala fyzioterapeutka, takze proto se ptam na ty ponoztaky :wink:

Tynko , koukam, ze Adamek je porad slinta co? :wink: A ma takovy sibalsky pohledy 8)

Terko , to me mrzi, ze statnice nevysly… Ale kdyz si vzpomenu, tak ses fakt dobra, ze ses do toho pustila, me by do hlavy asi nevlezlo nic :? Maximalne bych jim tam rekla nejakou basnicku nebo paci paci :lol:

A co nestovicove domacnosti, jak to doma valite, uz krize pominula??? Z nejhorsiho jste venku???

Jinak ja tu vcera mela kolegyne z prvni prace, pekne jsme pokecaly, hrozne se prezraly ruznych jednohubek a bramburek, muffinu, fuuuj :oops: 8) a ja mam normalne kocovinu 8) dala jsem si asi 2 dvojky a trochu me boli hlava nebo co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.2.09 11:10

Jeste jsem chtela, Zebrus , vy taky jeste nemate ani jeden zub? A saha si Benik do pusinky? Nebo vic slinta??
Me Domca furt lovi prstama v puse, nevim proc, nema tam skoro nic nabehlyho… Myslite, ze to jsou zuby? Teda jako nejake zarodky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.2.09 11:11

Zdravim!

Tak Vas jdu trochu nastvat :lol: Vzbudil se v 4:45 a po nakojeni spal saaaam do tech deviti :oops: 8) ja samozrejme taky a to jsme sli vcera s manzelem do postele uz v devet :lol:

Holky, kdyz vam deti vstavaji tak brzo, tak kdy chodite spat??? My normalne chodime kolem pul dvanacte a vstavat pak v sest by pro me byla smrtelna kombinace 8O

Terkooo, to je mi litooo :( :( :( Moc jsemna Tebe myslela a uplne chapu to zklamani :( Ted si dej pohov a verim,ze priste uz to bude doma :wink:

Jooo a ten slavny den, kdy jsem byla narozena byl 19. unor 8)

A „tuc, tuc“ fakt dobry :lol: :pankac:

Janus, Stepan taky dostava na zadek, ja vlatsne obdivuju ty matky, ktere nikdy nedaly a vse resi jen vysvetlovanim 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.2.09 11:16

Evelin , ja chodim spat mezi pulnoci a pul 1, fakt jsem se jeste nenaucila chodit driv :roll: 8) Jo, obcas to vyjde v pul 12 :lol: Takze ted ta 7 rano me docela depta :wink: I kdyz je to vlastne krasnych 7 hodin :lol:

Moje segra ma ted taky narozky, ona je 14.2. na Valentase, to je dobry :wink: Bude ji 22, to jste skoro stejne stary co?? :wink:

U nas se zatim tresty omezuji na placani pres rucicku, protoze pres plinu mu to ocividne nevadi :roll: Kdyz napotreti nezabere „nesmis“ a „nenene“ a „tytyty“, tak placnu pres rucicku.. Ale maaaalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.2.09 11:18

V patek je patek 13, ted na to cucim 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.2.09 11:26

Janus , prosím tě - Ondra už dostal na zadek několikrát… :oops: Silvinka párkrát taky, ale hooodně dlouho ne, tak dva měsíce určitě. Ondra dostal naposledy včera v noci, když už jsme toho řvaní měli fakt dost a po dobrém to prostě nešlo. A víš co? Po tom naplácání (přes plínku a dokonce přes spacák, takže zaručeně bezbolestně :wink: ) se zklidnil a už jenom kňoural, a za čtvrt hodiny spal! Samozřejmě se taky snažím po dobrém a po dobrém, ale někdy už člověk prostě nemůže :roll:

My chodíme spát kolem jedenácté, byla jsem zvyklá kolem půlnoci, ale posunula jsem si to o hodinku dřív. Ale stejně většinou nemůžu usnout :roll: To Jára si lehne a hned chrní! :?

Veru , to jste si užily, super, co? :D A člověk odvykne, takže i dvě dvojky mají efekt :wink: :lol: já teda někdy cítím i 1 dcl! 8O :lol: A náhodou, básniček umíš z cvičení dost, třeba „Houpala se s kočkou kočka…“ a tak :lol: :lol: Já jsem začala pár těch hracích říkanek doma uplatňovat a dětem se to moooc líbí - akorát že Silvinka na Ondru nežárlí (když „cvičím“ s ním - naopak se směje a sleduje nás), ale on na ni jo, hned k nám leze a kňourá :lol:

Jo jo, pátek 13. zítra je, ale to je fajn den - Jára se v pátek 13. narodil :lol: akorát že v říjnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí