Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
14.2.09 18:39

Adél, no Jára sám naťukl, že mi přišel nový katalog Allure (zlatnictví) plus slevenka, takže se na něj asi podívám trošku víc zblízka :lol: Jako by nestačilo, že jsem ještě nedostala ani jedny šaty za první zuby dětí! :wink:

Holky, mám oooobrovskou radost - Silvinka si před chvilkou poprvé sama sedla!!! :D 8O :D :D A od té chvíle si vsedě krásně hraje, mává u toho ručičkama, jako by chtěla vzlétnout :lol: Zajímavý, že děti mají každé jiný styl: Ondra si sedá zá:,–(ně přes klek, malá přes „plaz“ dala dopředu nejdřív jednu nohu a udělala „provaz“, vepředu se opírala o ruce, a pak dala dopředu i druhou nohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.2.09 19:17

Simi tak dej vědět,co pěkného jsi vybrala :wink:
A Silvince gratulujeme :-) Já se sedícího Vítka nemůžu nabažit,je to hrozně roztomilý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.2.09 19:43

Ahojda!

U nás se už spinká, dneska jsem to nějak čekaně-nečekaně Aďáskovi natáhla 8O :D
My jsme byli odpolko ve vedlejší vesnici s kámoškou na dětském karnevalu v místním kulturáku a super, Adam se bavil, na to jak tam byla hlasitá hudba se vůbec nebál a doknoce i na mě na chvilku usnul 8O :) :) … užili jsem si to pěkně, už se těším na příští rok, to už taky budeme mít masku 8) :lol: :lol:

Simčo: Gratulace Silvince :dance: :dance: :dance:

Adél: No právě že se mi chce :D :D :D Ale obavy jsou :! Jak to zvdládnem a hlavně jak se to toho pracovního procesu vžiju, kamarádka-kolegyňka mi říkala že v poho…odcházeli jsme tenkrát z koronárky nastejno, já na PN kvůli těhu a ona na denní studium VŠ…a teďka taky chodí na částečný úvazek (znovu na koronárku) a lidi jsou tam stejní, i když jsou mezi nima jiné vztahy…
No, ale asi do toho PŮJDU!!! :D :D :D 8) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.2.09 20:03

Simi, ja teda presne znam to, ze od narozeni Domci kupuju skoro porad neco pro nej :wink: Takze kdyz Jara nabizi, tak nevahej a fakt si kup neco pro sebe :lol: Takovych dni moc nebude :lol: 8)
No, ja jsem vzdy po cviceni protazena, staci, kdyz udelame trikrat „skooooulely se do kopriv“ a moje brisni svaly nestihaji :oops: Dnes jsme hrali squash a badminton a nemuzu zvednout ani konvici na caj 8) :P
Gratulace Silvince k sezeni.. U nas to asi fakt bude jako posledni, leze, stoji, ale poradne nesedi, provazy a tak zkousi, ma k tomu nakroceno, ale pak se na to vyprdne :roll:

Tynko , jestli se ti chce, tak bych fakt do prace sla :wink: Budete mit vic penez, budes mezi lidma… Ja bych sla treba na 1 den v tydnu, nekdy treba od cervence/srpna, ale to je asi malo, to by neslo 8) Na druhou stranu se mi nechce od Domci, takze asi nepujdu.. Ale provetrat si mozkove bunky, proc ne… :lol:

Tak dobrooou a hezkeho Valentase (me Dan slibil, ze me jako darek dnes necha vyhrat a prdlajs… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.2.09 20:16

My teda Valentýna neslavíme… :) Teda…vloni a předloni jsem dávala Radkovi bomboniéru a letos jsem na to hodila bobek a najednou jsem dostala valentýnku-asi druhou/třetí za sedm let :! a bombošku (ktrou beztak zblajzne Ráďa :lol: :lol: )

Veru: Jednou týdně to není špatný :) :wink: :wink: A určo nebudeš mít v kanceláři dvanáctku jako já :wink: :wink: :wink: Ale ono do toho příjde určo dřív druhý baby 8) :D :D
A squash bych si taky dala, ale neměla bych spoluhráče-protihráče :)

Simi: Jj, dokud nabízí, ber 8) :lol: :lol: Já taky spíš nakupuju pro Adama :roll: 8) :lol: :lol:

No, nic..jdu žehlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.2.09 20:40

Ahoj holky, my valentýna taky nijak zvlášť neslavíme, spíš, že třeba dám manžovi bombošku, nebo něco malýho sladkýho. Dneska sem manžovi sbalila do toho Liberce, a zjistila sem, že nemáme druhou nabíječku na mobil, tak sme jí s Pájou jeli koupit a dostane jí jako valentýnku :lol:

Simi: tak at si dobře vybereš..a gratulace Silvince k sezení

Týnko: klidně se ptej, kdybys něco potřebovala, manžovi už ho dělám 3 roky, včetně účetních knih, kdy musim za celej rok dát dohromady všechny účty, co jdou odepsat, seřadit, zaúčtovat…no to mi na tom dá tu největší práci…jinak hypošku sem taky letos hledala, jestli jde odepsat, a max 300 000 z úroků…tak paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.2.09 20:50

Terko: Až 300 000?? My si letos budeme odečítat necelých 50 000 (defacto ještě neplatíme hypotéku jako hypotéku, ale zatím to co jsme si půjčili..), takže oni nám pak v daních vrátí celou tu částku?? Nevíš? :wink: :wink: :wink:
Tý jo a jseš fakt dobrá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.2.09 21:24

Tak seďoška si to pak ještě zopakovala a stejným stylem :lol: mám fakt radost! Na to, že Ondra byl vždycky pohybově hodně výrazně napřed, ho v sezení prakticky dohnala: on poprvé 3. února a ona 14. :D On ale předtím už lezl, a plazil se už x měsíců…

Týnko, tak místo vybírání jsem taky žehlila :lol: :lol: a pěkně mě bolej záda!

Veru , my byli dneska zas v posilovně, tak jsme taky protažení :lol: Jo a vypadá to nadějně - že by tento pátek jel s malým na cvičení Maruščin přítel a vzal by nás s sebou :D Byli jsme u nich dnes na chvilku na návštěvě, ten jejich Ondruch je pěknej divoch 8O :lol: malí se ho normálně báli :! :lol:

Jinak my Valentýna taky nijak extra neslavíme, nedáváme si sladký ani valentýnky, ale je to dobrá záminka k tomu, zajít na večeři :wink: A Jára dnes jel nakupovat do Tesca, tak mi tam koupil pugét růží - akorát jsme museli obrat listy, byly v hrozném stavu… prodejci evidentně chtějí prodat na Valentýna všechno :evil: Ale i tak mě kytka potěšila :D myslela jsem, že to sfoukne zároveň s výročím, tak jsem koukala :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.2.09 21:24

Jo, Terko, vy s Pájou se nepojedete kouknout na manžu do Lbc?? Že by jsme dali i mimopražský srázek? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
14.2.09 21:38

Hezký večer všem,
u nás dnes byl celkem pohodový den, odpoledne tu byl na návštěvě kamarád s dvouletým chlapečkem, tak měl Adýsek zábavu - a my taky :wink: .
Katy - Praha 13, to jsou Nové Butovice, Stodůlky a okolí :wink:
Týnko - pokud se ti do práce chce, tak hurá do toho, Adámek to určitě krásně zvládně :wink:
Simi - veliká gratulace Silvince k sezení, je to šikulka :dance: A vyber si nějaký hezoučký dárek :wink:

Všem přeju příjemný večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.2.09 22:02

Tynko: jdou odečíst jen úroky z hypotéky, a to maximálně do 300 000Kč za rok, na konci roku bys měla dostat vyúčtování z banky včetně úroků a ty pak hodíš do daňovýho přiznání…my máme hypo od července na necelejch 4mil a úroky dělaly nějakejch 70tis…JInak bych se s manžou ráda viděla v lbc, ale jelikož vůbec neřídim, tak nevim, jak bysme se tam dopravili a navíc taky nevim, jestli by měl vůbec na nás volno…kdyby to vyšlo, tak se ti určo ozvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.2.09 22:36

Tak ještě vkládám pár fotek…

…a mám ho, bráchův dudlík, joooo!

Mazlíme se… když se na sebe zrovna skácíme :wink:

Poprvé sedííííím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.2.09 22:54

Ahoj holky, jen vás zdravím :)

Dnes jsme byli konečně na těch bratrancových narozkách a přijeli jsme večer, takže Beník má rozhozený spaní a šel spát až před 22h. :roll:
Po cestě k ségře Beník zívnul a všimla jsem si, že má dole jak mají být jedničky rýhy v dásni, takže zuby asi už fakt lezou :D

Koupili jsme dnes v Globusu plno pěnových puclíků (měli je v akci) a tak jsme s Bendou do těch 10h. skládali a je to přes půl pokoje :lol: , máme studenou zem, tak je to super, teď už je teplá s puclíkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.2.09 23:25

JANUSKO, super, ze si si spravila nakupny den…

SIMI no to tak byva, ze syn si vybera nevestu podla toho aka je jeho mamina…no uz je to tu :lol: a taaak v skorom veku.. teda dievcata budu z neho saliet :wink:
gratulujeeem k odstupnemu
a sikulaa, ze mas hotovu tu antologii poezie.. jeeeeeej. etda ako to ty stihas…
jeeeej a Silvinek gratulujeeem k sedeniuuuu
a fotky uuzasneeee..teda ako tie deti rastuuu

RYNTYNTYNKO, teeeda tebe sa chce do prace?? no peniazky sa vzdy zidu.. tak aspon bude medzi ludmi.. :wink: a potom budes pri Adamkovi spokojnejsiaa. ..myslim,ze zmena dobre padne..teda ale musis to fakt chciet ty sama.. co tam po nasom nazore…ak chces ist do rpace.. tak potom suuup… urcite to prida k rodinnej spokojnosti, ak budes aj ty spokojna… ja si planujemuzit cele 3 roky na MD :D

ZEBRUS, super, ze sa oslava konala a teda dobry ankup s puclikama ste spravili :wink: a gratulujeeem k zubom

MAtusko uz fit. a zas spravil anlet na moj tanier..tak dnes mal cetoviny s maskom a mrkvickou a hraskom.. uz nesolim, ale z mojho mu ejdnoducho chuti viac :roll: :lol: :lol: my mame tiez dalsi zub..tak dokopy 6… ale hryzie s nimi teda statne , auuuu
inak nic nove.. stale sa len tak tak stavia.. ved uz ot bude emsaic, ale zeby robil krociky okolo nabytku to nie :? a vzdys a pusti, ked stoji, ze sa za dacim docahuje..takze ho chytam, inak by sa dorantal.. dakedy si zo stoja :,-(ne..ale dakedy nie.. mam ho nejak motivovat, alebo an to proide sam, ako zo stoja??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.2.09 08:13

Ahojda kočky,

Simčo: Dvojčátka jsou kouzelná, hlavně ta první fotka 8) :lol: :lol:

Zebruš: Jj, puzzlíky jsou dobře teplé :D :D :D

Zuzko: Nebooj, když už stojí, on na to příjde sám, že se dá chodit kolem nábytku :wink: :wink: :wink: Nebo zkus nějaký kus jídla a lákat ho na druhé straně nábytku, jestli půjde…my se takhle s Aďáskem honíme kolem konferenčního stolu :lol: :lol: :lol:

Holkýýý, a mě dneska spadnul po snídani Adam z jídelní židličky!!!!! 8O 8O :cry: :cry: :cry: … chtěla jsem ho vyndat po jídle, takže trošku posunu ten pultík do předu (ale on i tak držel!!!!), najednou si ublinkne, že se otočím pro plínku a najednou vidím, jak letí i s pultem dolů :cry: :cry: :cry: No, naštěstí si tam stihl dát ručičky a má hrču na čelíčku…chjoooo..... to jsem teda matka :evil: :evil: :evil: a to se musím ještě „pochlubit“ Radkovi… :roll: :roll: :roll:

Tak ať nejste dneska „uspěšní“ jako my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital