Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
13.2.09 08:14

Zdravim!

Dneska vyjimecne mezi prvnima :twisted: Stepan se vzbudil po seste a uz jsme nejak ani jeden nemohl zabrat, akorat uz to na me zacina dolehat, usla jsem nekdy kolem jedne, tak mam naspanych kraaaasnych 5 hodin :twisted:

Sanelce prejeme brzke uzdraveni a vsem ostatnim marodum samozrejme taky :huban:

Janus, fotky dobry, ale takhle nase dite vypada normalne po jide :lol: Vzdyt ani ten pult nebyl nijak upatlanej 8O

Pajovi dodatecne vse nej :-) :srdce:

Si zase nic nepamatuju, jsem ted nejaka presla a trochu vystresovana kvuli bakalarce, fakt ted moc nevim, jak skloubit jeji co nejrychlejsi prepracovani a k tomu se dostatecne venovat Stepanovi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.2.09 10:31

Ahojte

Beník zápasí s krabičkou s křupkama, tak můžu psát :lol: . My máme tento měsíc taky dvoje narozky - dědu 25.2 a ségru 28.2 :)

Včera jsme byli u ségry a bylo to super, Beník se hned rozzáří, jak je s dětma, už se tu se mnou nudí :roll: , asi od jara chceme se ségrou chodit někam do mateřskýho centra, aby si děti pohráli s jinýma dětma, už se těším. Od včera víc mluví, tak ho to asi bavilo s dětma :D
Ale se spaním trochu zlobí, jak večer zjistí, že nejsem v posteli, tak začne lézt, mrčet a musím ho posunout na mou půlku, dělat že spím a pak se odplížit… :? :lol:
Vidím, že jsem vám udělala chutě s palačinkama, našla jsem na netu konečně dobrej recept, asi není nic extra, ale konečně nám chutnají :)

Wenee , Beník taky občas leze k zásuvkám, mám je schovaný, ale pořád ho lákají :evil:

Terko , však to vyjde příště, stejně jsi šikovná, že si na to troufáš s dítětem, já už bych se k tomu nedonutila :oops:

Týnko , krásný fotky, ta s tím traktorem je dokonalá :)

Januš , i já občas Bendu plácnu po rukách (hlavně když mi tahá brýle, to ví, že nesmí) nebo po zadečku, když si vymýšlí. Myslím, že hlavní je to dělat výchovně a ne v afektu ze vzteku (ale je to těžký :oops: :roll: ), a myslím že to chápe, protože pak zuří. Ale většinou funguje ne-ne, takže ho plácat moc nemusím
Taky super fotky :)

Lucy , to není problém ne? Motýl dělá mo-mo, beruška be-be a šnek šne-šne :lol: 8)

Verčo , ne zuby zatím nikde, Beník si sahá do pusinky, slintá jak bernardýn a teď nově začal tak divně vyplazovat jazyk - jako kdyby si s ním jezdil po dásních vepředu (blbě se to popisuje) :roll: :lol: , tak snad už brzo. Už si nenechá sahat na dásně, musím čekat, až se zasměje nebo něco, abych tam viděla :lol: . Já myslím, že jim ty zuby pomalu lezou, ale ještě nejsou vidět…
Narozky na Valentýna to je hezký, alspoň na to pak budoucí manžel nebude zapomínat 8) . Manžův strejda se Valentýn jmenuje 8O :lol:

Adiko , snad bude Sanelka brzo zdravá :(

Zuzi , pěkné míry a super, že už je Terce líp :)

Pavlíkovi, Sanelce, Vítkovi a všem, kterých jsem si nevšimla ( :oops: ) vše nej… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.2.09 19:59

Ahoj holky,

tak konečně čásek na PC :D Včera večer jsem byla s kámoškama a dítkama na obr procházce a večer ještě hopsat, hlídala mamka s tátou, Radek byl poprvé v nové práci, takže kdyby jste se dostali někdy do libereckého Globusu, tak ho tam možná i potkáte 8) :wink: :wink:
A dneska pro změnu Liberec, musím se ho nabažit, než začne to mistroství, pak tam bude hodně omezení a lidu jak v Číně :lol: :lol: :lol: Tam jsme jeli mašinkou (což se tedy Aďáskovi nad míru líbilo) a zpátky nás vzal Radek autem :D :D :D

Lucy: Gertrůda s vařečkou :arrow: to se mi taky líbilo :lol: :lol: :lol: ale ono je to občas zapotřebí, aby ty dítka měli z nás trošku respekt 8) :) :)

Nejsem moc zastáncem vysvětlovat-vysvětlovat- vysvětlovat a ani řezat-řezat-řezat…jj, zlatá střední cesta :) :) :)

Zebruš: Super že sis užila návštěvu u ségry :) Mateřské centrum není špatný nápad, škoda že u nás na maloměstech nic takové není, co? Ale zase ho založi jak Nela bych asi tedy odvahu neměla :lol: :lol: :lol: Já mám naštěstí dost kamarádek, které mají dítka +- jako je starý Adam (vtšinou je to půlrok-rok sem-tam)…
Jo a Adam taky legračně vyplazuje jazyk, hlavně ho dá špičkou nahoru :lol: :lol: :lol:

Zuzko: Terka má krásný míry 8) :D :D A dobře že už jí je líp!!! Tý jo a to seš dobrá, že chodíš cvičit 3-4 krát týdně :) Já jsem ráda, když se dokopu jít dvakrát a jako bonus to mám občas třikrát týdně…většinou se mi nechce a pak jsem ráda, že jsem šla, hlavně když už to skonči :lol: :lol: :lol:

A co Sanelka??? Posíláme :huban:

Jančo: Pěkný fotky :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.2.09 21:03

Holky, kde jste dneska :?: :wink: :wink: :wink: Chlapi mi zařezávájí a mě se nechce jít učit a tak sonduju a sonduju :lol: :lol: :lol: 8) 8) :wink:

Dneska jsem zase navštívila CAčko, no, mám to jak libereckou závislost :lol: :lol: :lol: Chtěla jsem pěknou mikinku, ale „naštěstí“ ji neměli :roll: :roll: , ale s prázdnou jsem neodešla, ulovila jsem si dvě bodýčka :D :D A jak jsem byla minule, tak měli pěkný jarní budničky, jenže je měli daný vysoko a tak jsem šilhala po ceně a myslela jsem si, že je na cenovce nepsáno 298 Kč a dneska je měli níž, tak jsem na ně koukala a ona tam byla cenovka 698 Kč 8O 8O :? :? No, to jsem se teda pořádně přehlídla… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.2.09 21:26

ahoj kočky, taky koukám, že jste nějak mimo dosah počítače…hihi, před chvílí jsem po třech dnech dodělala manžovi daně a díky novejm zákonům jsem mu ušetřila dost velkou částku, tak jsem šťastná, páč to vždycky byly nehorázný sumy. Jinak pozítří už nám manža odjíždí pracovně do Liberce, tak tu budem válčit 14 dní sami…Dneska nám přivezli dveře, hurááááááá, ale ještě je musí truhlář přidělat…to zas bude trvat, než si na ně zvyknu, dva měsíce sme bez nich byli…

Týnko: závidííím cvičení, taky bych už se ráda do něčeho pustila, mám to tu sice pár metrů, ale cvičení maj kolem sedmý večer, když Páju krmim na noc… :( :(

a honí mě mlsná na tlačenku s cibulí, už se mi tu jedna rozmrazuje z listopadový zabijačky, tak se nemůžu dočkat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.2.09 22:29

AHojte..
akosi si nic napamatam :oops:

JANUSKO, fotka naadhernaaa :D :D :D teda ale ze spinavy,…MAtusko vie byt spinavy taak, ze enviem, ako ho chytit :lol:

ZEBRUSKO, super, ze ste boli u sestry na navsteve… u ans ako je chripka, MAtusko bol chory..potom zas ini v rodine… tiezs a drobec so mnou nudiii a neviem, co uz stvarat… :( vzdy daco vymyvslim,a le chyba mu spolocnist..nasi… nech su uz zdravi.. :(

RYNTYNTYNKA, teda ty sem vzdy hodis take paradne fotky..takrot je uuzasnyy, ten tak lahko neprekotii…

ZUZINKO, nadherneee miery.. normalne velka slecna :D

u nas je riaadna fujavica.. uz chcem teplooo :(

TERKO, teda tie vase miery, nieco uuzasneeeee… a statnice.. to vie radine nahnevat… ale hlavne, ze ejdnehod na budu hotove.. co tam po tom, ze opravny termin.. to nikoho nezaujima, hlavne ze skolu ma.. a teda ty si to budes pamatat mozno oovela vaic, ako ti, co to spravili hned… urob si teraz volno, kup si daco na seba.. a za nejaky cas sa na ot ucenie zas kuknes, ale odddychni si..potrebujes aj volno a nejake to odmenenie..ved mamina..ot nei je voebc lahke, drobec , skola, manzel, domacnost..
alebo si sa jednoducho zapacila dakomu z komisie a chcu ta vidiet zas.. no darmo, si fesanda

ADIK, drzte sa, teda musi to byt fakt hrozne a tazkeee. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.2.09 22:31

TERKO< teda mas toho an roztrhanie,,,ale sikulaaaa , ze si usetrila peniazky :D a gratulujem k dveriam… a 14 dni ubehne cupidup..ani si vydychnut nestihnes :wink:

jeejda, my by sme amli spravit dlazbu v kuchyni..mame kupene aj dlazdice, ale tak sa nam do toho nechce,, asi to este odlozime :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
13.2.09 23:28

Ahoj holky,
tak já dnes měla nákupní den, Tom měl dovolenou a hlídal a já šmejdila po obchodech - koupila jsem si konečně nové plavky na plavčo s Adamem a při té příležitosti jsem se tak znechutila v kabince při zkoušení těch plavek :evil: , že jsem se odhodlala, že začnu konečně cvičit!!! Jeden známý má tady kousek fitko, tak tam konečně budu chodit :wink:
Týnko - taky jsem byla v CA a nakoupila hromadu věcí pro Adýska, zase jsem se rozjela-bodyčka, mikinky, trička, overálek… :roll: takže teď mám na nějakou dobu utrum… :?
Evelín - pultík nebyl moc upatlaný, protože jsem ho už předtím trošku čistila :wink: A ať ti jde bakalářka pěkně od ruky…
Katy - u nás byla v noci taky bojovka, Adam si o půl čtvrté usmyslel, že už se bude vstávat a nechtěl ani za nic zabrat…byli jsme vzhůru až do pěti a pak jsem ho nakonec přece jenom uchovala v náručí a ještě usnul… :roll: . Doufám, že dnes se to opakovat nebude. :?
Jinak cvicit chodíme s Adýskem tady na Praze 13 - je tu při základní škole cvičení pro mimča i větší děti (je to myslím v rámci místního Domu dětí a mládeže :wink: ). Jo a Katy, manžel to teda rázně vyřešil s kousáním, hlavně, že to mělo úspěch :lol:
Zuzi i ostatní - tak jsem si vzpomněla, už jste byli na vítání občánků? Tady zatím kde nic, tu nic :nevim: …tak to už se potom Adýs přivítá nejspíš sám :roll:
No nic, zase půl dvanácté :roll: , než se dohrabu do postele, to zase bude půlnoc :? - ale koupila jsem dnes takové dětské plakáty Adýskovi do pokojíčku, tak jsem to tady teď večer ještě rámovala a ten čas strašně rychle letí… :evil:
Tak všem dobrou noc a pokud možno klidnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.2.09 08:06

Ahoj holky.
Noc na dnešek - hrůůůza :evil: V půl osmý šel chrnět (mlíko 140ml) a za deset minut deset už řval (mlíko 140ml) ve 23:18 opět (120ml) ve 2:48 - 3:59 řev a stoupání v postýlce (vypil 2× 120ml 8O ) Nakonec spal až do 6:35. Takže nic moc. Nevím, ale on ječí dokud nedostane najíst, tak nevím jestli má hlad čico, ale víc než těch 140ml najednou nevypije.

JANUSO: a co je praha 13 :oops: ? Já jsem praha 11.

Taky bych ráda udělala razii v CA nebo HM :wink: , ale zatím toho tolik nepotřebujem, ještě máme věci po Radimkovi, tak dobrý. (stejně někdy neodolám a koupím :wink: )

Péťa tady ječí, tak jdu na něj, je púoslední dobou nějaký mazlivý, furt pokládá hlavičku na mě. Má ještě spoustu pupenů a pomalu se mu to začíná hojit, ale v plenkové oblasti teda nic moc :twisted:

Tak pa letim

Jo a je tu sluníčkoooo, nádhera, ale venku je pod nulou - brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.2.09 09:11

Dobré ránko,

jojo tady sluníčko,ale ráno - 7stupňů 8O
U nás noc taky bída,manžel spal s Jiříčkem,ten pořád smrkal a Vítek papal 23.15,1.30,3.30 a v pět ještě aby zabral…tak do šesti :roll:

Zuzi to je dobře,že už je Terince líp.A míry pěkné :wink:
My jdeme na ko v úterý,taky jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.2.09 10:44

Ahoj holky,
my vcera jeli k nasim, pac ma segra dnes ty narozky + nejake sportovni vyziti :wink: takze jsem nepsala..

At je vsem lip, nestovice zmizi a chripka takyyy!!! Mejte se pekne, Domca chrni a my supajdime na squash…

Jo Adel , to je legracni, jak nemas pod podpisem ty metriky, je tam napsano, ze delaji udrzbu na strankach, tak ja to mozna budu mit taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.2.09 11:17

Ahoj holky,
já včera taky nestíhala, dopoledne jsem byla cvičit s Ondrou a odpo sraz s kamarádkou a jejím 10měsíčním chlapečkem, který to teda prokňoural, no mně to nevadilo, jsem zvyklá na horší, dvojitej kníkot :lol: ale kamarádka už z něj byla chudák na nervy… navíc chlapeček nechce moc jíst příkrmy, takže pořád kojí 6× denně… uf…

Jinak cvičení s Ondrou bylo supeeer, normálně tam balil baby :lol: hlavně na maminky se culil jak andílek tím svým jedním zubem a dělal něžnýho a roztomilýho :lol: Jsem zjistila, že preferuje stejný typ, jako jsem já - tmavé oči a tmavé vlasy, teda zatím… :lol: Ale teda jsem z toho cvičení taky pořádně protažená 8O Verčo, ty taky? :D

Terko , to jsi dobrá, že zvládáš ještě daně 8O Obdivuju takhle všestranný lidi! Pro mě je tohle španělská vesnice :oops: :lol: i když je fakt, že teď už na to jsou programy, jen vědět, co kam zadat (což bych ale právě nevěděla…).

Ondra zas prokňoural v noci dvě hodiny, Jára se naštval a šel si lehnout do obýváku, a já s malým válčila. Nakonec jsem ho nakojila, pomazlila u mě v posteli, tam ovšem nehodlal usnout, tak jsem ho vrátila k němu do postýlky a dala mu novej „fetišistickej“ polštářek - a usnul za chviličku. (Četla jsem, že závislé děti, co špatně spí, spí líp, když jim mamka dá polštářek, na kterém pár dní spala. No, u nás to, zdá se, vcelku zabralo :wink: :lol: )

Přeju všem krásného Vaaaalentýna! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.2.09 11:47

Ahojda,

malej spí, já jsem už po O, tak rychle datluju než se mi srdíčko vzbudíííí :D :D Dneska dopoledne je podezřele hodný, dokonce si i sám chvilku hrál 8O 8O

Terko: Já zas sbírám odvahu, abych vyplnila Radkovi daňové přiznání a do toho tam ještě vypsala ty daňové úlevy, na hypošku, na mě a na Adama…kdyby něco, můžu se tě zeptat? :wink: :wink:

Zebruš: Tak nakonec si můžeme z daní odečíst tu hypošku :dance: Jsem zvědavá, kolik to z celkové částky udělá :D

Veru: Užijte si to na severu 8) :wink: :wink:

Katy: Teda Péťa se ti budí :roll: :roll: Ale hladem bych řekla, že to asi není! Zkus mu dát na noc sytější UM (já dávám Hajaju a Adam vydrží od sedmi do čtyř až pěti :wink: )

Jani: My měli vítání občánků na začátku třetího měsíce, ségra má červnovýho chlapečka a byli teďka na konci ledna…

Joooo a zapomněla jsem napsat, že asi od dubna/května půjdu do práce!!! Na částečný úvazek, čtvrteční-což by mělo dělat 4/5 dvanáctek do měsíce…ale i nočních…no, musíme to nějak zkloubit s Radkem dohromady, ale mamka taky slíbila výpomoc a navíc by jsme třeba mohli nechávat Adama u kamarádů (kdybych ten den jela na N a R. by si ho vyzvedl po práci … A už se těšíííím!!!! Ale jsem nerozhodná kvůli Adámkovi…a penízky navíc by se taky šikly, páč nějak slavnou výplatu R. ze začátku nebude mít…
CO MYSLÍTE??? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.2.09 11:56

Týnko , jasně, na tvém místě bych do toho šla, myslím práci - tedy pokud se tobě samotné chce :wink: Malýmu už bude rok, tak proč ne? Navíc nekojíš, takže jsi víc zastupitelná… Jde jen o to, jak to sama cítíš, aby to pro tebe byl hlavně přínos a ne spíš stres a jen povinnost… Pokud se ti po práci už stýská a navíc bys měla dobrý pocit, že přispěješ do rodinného rozpočtu, tak není nad čím váhat! :D

Holkyyyy, Járovi už přišlo to odstupný a dokonce je o něco vyšší, než čekal 8O takže se mě dokonce ptal, jestli nechci nějaký dárek (Valentýn + 5. výročí svatby 20. 2.)… a já už jsem na tom tak, že mě ani nic nenapadlo :lol: Spíš se těším, že si v úterý zajdu do toho HM a spol. pro pár drobností pro děti :wink: Ale možná se teda cestou stavím i v jiném obchůdku :wink: :lol:

Jinak má za sebou první dva týdny v nové práci a prý má pocit „mírného optimismu“… já jsem radši opatrnější, ale byla bych fakt ráda, kdyby to klaplo. No, uvidíme…

Taky jsem právě dokončila poslední dva autory pro tu antologii poezie, na které jsem začala pracovat po šestinedělí :lol: dělala jsem celkem asi 27 autorů (resp. výběr jejich básní pro tu antologii), teď jsem si od podzimu udělala pauzu, v lednu jsem pořád lítala po knihovnách… a teď už je to odeslaný a komplet. Hurááááá!!! :D Ne že bych neměla dost jiných restů, hlavně do školy :roll: ale aspoň jedna věc je uzavřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.2.09 17:21

Týnko jestli se ti do té práce chce,tak do toho jdi! :wink:
Mě by se nechtělo.. :roll: :wink:

Simi my budem mít v dubnu 4.výročí…a být tebou,tak bych rychle vymyslela ten dárek! :D :wink:
Jinak Valentýna nějak neslavíme,ale dostala jsem vééélké balení Ferero Rocher,u manžela v práci ho měli ve slevě :D a já jsem mu objednala vůni od Oriflame :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí