Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
12.2.09 11:37

Jojo, nezda se to, nezda, alkohol je ted nejak silnejsi nebo co 8)

Simi , tos me pobavila, jak Ondra dolejza kdyz delate rikanky :wink: No jo, mas to horsi, u nas doma je nastesti jen jeden obcasny knourac :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.2.09 12:13

Ahojky, tak jsem se konečně dostala k dočítání diskuze. Teda zatím jen poslední dvě stránky. Nějak jsem byla pracovně vytížená a navíc Mára donesl domů průjem a Klárka to po dvou dnech od něj chytla. Takže babička, která původně přijela hlídat jen Klárku, abych mohla pracovat, měla na starosti obě děti. Ale zvládli jsme to. Jen má teď Klárka rozhozený jídelníček, resp. pevnou stravu jí jen minimálně a vrátili jsme se ke kojení, protože to jediný tak nějak snáší. Akorát mě deptá, že se tedy opět v noci budí co dvě hodiny :cry:

Terko, nic si z toho nedělej, manžel dělal státnice natřikrát, ale nakonec to zvládl a dneska se nikdo neptá za kolik měl nebo nakolikrát to dělal…
Mě sem teď do toho mýho pracovního zmatku posílá kolegyně studenty, kteří teď lítaj ze zkoušek na doučování. Zrovna odpoledne přijede paní, abych jí doučila na děkanský termín…

Tak a já letím pro Máru do školky, dneska jsem ho tam poprvé po nemoci šoupla aspoň na dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.2.09 12:28

Ad plácaná :lol: :lol: :lol: Adam taky dostane na zadeček (ale to zatím snad jen jednou-dvakrát, když se taky vztekal v postýlce)… u nás je to hlavně jak u Verči :arrow: dostane plácnuto přes ručičičku :oops: :oops: :oops: , ale to jen když mu říkám několikrát „ne-ne-ne“ a nebo „ty-ty-ty“, ale jen trošku, symbolicky :wink: :wink: :wink:

Veru: Tož to jsi musela mít taky příjemný večer, já jsem byla i před těhu hodně veselá po jedné sklence vína (teda čistého, normoš si ho ředím s kolou…), teďka by mi asi stačil doušek :lol: :lol: :lol:

Ernat: Ať to všechen ten shod zvládneš na 1*, ale určitě jooo!!!! A super že jsi měla výpomoc a podporu v mamince :) :) :wink:

Já chodím spát většinou kolem desáté-jedenácté, ale umím to zalomit už v děvět a to se mi ráno nechce vstávat ještě víc :roll: :lol: :lol:

Adam většinou spí dopledne kolem desáté a pak odpolko kolem druhé…dneska to dopoledne zalomil asi jen na pět minut :x a teďka už spí hodinu, hned po O to zalomil… a tak za hoďku už musíme být někde jinde…ale nevěřím, že by spal dýl než hodinu a půl :lol: :lol: :lol:
Nás dneska odpol čeká dlouha prochajda z dvouma kámoškama (sestrama), takže ahooj večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
12.2.09 13:48

Hoj Hoj holky, jsem bez nalady , myslela jsem si, ze dneska konecne zasednu a doctu vse co jsem mela a prd. Prijeli jsme od dr. Sanel se mi prad nezdala, od tech teplot porad prujem a malo ji … kasle.
Tak uz jsem dneska mastila … mame za tyden 600g dole! Ma rovnych 9kg. Poslouchala ji a slysela nalez, zitra prevazeni, snimek a uvidi zda ATb-
Ach joooooooooo … me ji taaaaaaaaaaaak lito!! Je to pani kadilova … nechce papu .. a me to rve ♥
Tak zatiiim paaa a :huban: vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.2.09 14:16

Adiko, Sanelce přeju ať je jí brzy dobře, to je hrůza, když je mimi nemocnýý, já vím, y se teď potýkáme s neštovicema, ale už je nám hej, přešli horečky a vypadá to, že nový pupeny se už neobjevujou. Tak snad.
Takže Sanelkooooo :srdce: :huban: :huban: :huban:

A všem přeju - nemoci pryč!!!!!! huš huš huš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.2.09 14:46

Tak u nás se po tom dopoledním výstupu probudilo úplně jiné miminko - Adýsek spal skoro dvě hodiny a pak se vzbudil usměvavý a pohodový chlapeček :P Tak jsem mu zkusila podstrčit k obědu skleničku s kousky a zírala jsem, protože na:,–(il úplně jinou taktiku než dosud - už kousky neplival, ale syslil si je v pusince a čas od času kýchnul nebo zakašlal - a kousky oběda byly všude - na mě, na židličce, na něm.....a pak ještě vymyslel druhou fintu, občas si v té nacpané pusince porejdil ručičkou a nějaké ty kousky vylovil a pohodil na pultík u židličky…za chcíli, když už tam byla notná hromádka, tak to probral a něco zase strčil zpátky do pusy :roll: :roll: …no komedie, ale výsledný efekt byl, že byl on i všechno okolo totálně jako prase, protože tou zamatlanou ručičkou si vjel do vlasů a pěkně to tam rozmázl… :roll:
No nakonec jsem neodolala a vyfotila ho, takže večer sem hodím nějaké foto, aby se vám zvýšilo sebevědomí, jak máte krásně čisťounce papající děti :wink:
Sanelce chudince přeju, ať je brzy v pořádku.
Veru - ten míč máme, zkusím ho, třeba to pomůže. Už jsem to zkoušela dřív a nic, ale třeba teď to bude lepší…
A holky, díky za uklidnění, už jsem si říkala, jaká jsem krkavčí matka, že plesknu takového mrńouska… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.2.09 15:07

Ahoj holky,

tak jsme zpátky z plavča,pan Rýmička je s mámou venku,no ale má tu rýmu fakt děsnou :roll:
Vítek už taky párkrát dostal plácanec,nemyslete se,oni moc dobře vědí filutové! :wink:
Jo spát chodím v deset,v půl jedenáctý,s tím naším vstáváním… :roll:

Sanelce přeju brzké uzdravení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.2.09 15:08

Tak Adýsek ještě chrní, tak sem snad stihnu dát ty fotky ještě teď: …dnešní obídek…

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1060073.JPG

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1060077.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.2.09 18:31

Januso a tomu říkáš špinavý dítě? :lol: :lol: :lol: Vždyť je sladkej, potřeboval si jen trochu nagelovat ten kokrhel! :lol: :lol: :lol:
S tím plácáním si teda rozhodně nelam hlavu, žádná z nás tu děti určitě netluče hlava nehlava, ale zas si nebudem nalhávat, že občas ujedou nervy každému a počítej s tím, že s každým dalším špuntem je to častější. (alespoň u mě) Včera jsem tu stála jak gertruda s vařečkou v ruce a nutila Jiřana, aby srovnal přehoz přes sedačku, který 150× za den strhne a já to pak rovnám. Sice jsem ji nepoužila, ale někdy mám opravdu chuť jí o něj přerazit. Na Tomáše spíš zařvu (ale přiznám se, že to je takový skrytý signál pro manžela, aby vyskočil z gauče a vystřídal moje narušené nervy! -jinak by ho to totiž netrklo ale když hudruju na jeho pupínka, tak to běží jak o život, snad abych ho neuškrtila, či co :roll:)

Veru , tak u nás to chodí úplně stejně. Tomas taky usíná před jedenáctou totálka ukňourus a míč je u nás taky dobrý zabíradlo. A spát chodim taky většinou kolem půlnoci, občas se zapomenu a zjistím, že jsou třeba dvě hodiny - to je pak ťafka ráno v sedm!

Adi ať se berušce Sanelce co nejdříve uleví, posíláme pofoukání!!!

My už máme téměř všechny pupance pěkně zaschlé a čekáme na vyloupnutí, takže co se týče nemoci, kromě puntíků je ta tam. Bohužel tu s ním musím stále válčit a už je to docela na palici. Dneska jsme už postavili skoro celý dánský legoland, vyrobili si masky, namalovali milion obrázků, přezpívali celou hudební knížku dvakrát tam a dvakrát po zpátku a nakonec jsem ho stejně vytáhla ven, protože by to tu jinak zboural. Jéé když si vzpomenu, jak jsem obrečela jeho první den ve školce, teď bych ho tam nechala klidně i na víkend! :lol: :lol:

No nic už zase tahá Tomáše za nohy, tak musim .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.2.09 19:25

Tak u nás už se spí.Vítek si odpol ještě hodil chrupku u babičky na klíně,tak nemohl zabrat,Jiřulka mi usnul sotva jsem začla číst :roll:

Janus fotky dobrý :D

Lucy ty scénky s vařečkou jsou u nás taky,posledně Jiřula i dostal,ale málo,protože to bych o něj tu vařechu musela přerazit,tak jsem radši šla pryč :roll: Dost často mu nadávám a přižnám se,že dneska ráno v pět jsem nadávala i Vítkovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.2.09 21:42

Ahoj holky,
tak k tomu spaní - já se většinou nedostanu do pelechu dřív než kolem půlnoci nebo půl jedné :roll: a ráno v sedm budíček je vždycky krušný, ale jsem nepoučitelná…ale teď začal Adýs vstávat už v šest 8O , tak jestli to nezmění, tak budu já muset změnit moje ponocování :roll: :?
Lucy - gertruda s vařečkou…to jsi mě teda pobavila :lol: :lol: :lol:
Zítra má Tom dovolenou - hurááááá :pankac:
Tak jdu vyklidit pole, Tom chce taky něco tropit na netu, tak ho musím na chvíli pustit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
12.2.09 21:44

ahooooj, tak jsem vás konečně dočetla. Já chodím spát většinou kolem 1, akorát včera jsme se s manžou nějak zakecali a protáhli to do půl 3 8O no a vstávat pak v sedm s Pájou…nic moc…Dneska jsme byli na kontrole u mudry, tak 73cm a 11,72kg, má skoro stejnou váhu jak před měsícem, tak jsem šťastná…a děkujem za přání k mininarozkám :)

Janus: krásný fotečky..

Adik: at je Sanelce lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.2.09 22:29

Hezký večer, holky,

tak Terezce je už konečně lépe, žádný kašel ani teplota, já mám takovou radost :dance: .
Všem nemocným přeju brzké uzdravení, už aby bylo jaro..a se Sanelkou to snad nebude nic vážné, myslíme na vás :huban: .

My jsme byly minulý týden na 10m kontrole, tak Terinka má 10,76 kg a 76 cm :roll: :lol: , takže asi tak, ruce mám už samý sval :lol:.
Ale říkala doktorka, že pokud nejí nezdravě, sladké a pod. tak je to v pohodě, ona byla vždycky větší..měla jsem trošku strach, jestli ji nezadělávám na obezitu, ale zdědila to nejspíš po tatínkovi, ten měl v roce prý 13kg 8)

Terko , ze státnic si nic nedělej, už i tak máš můj obdiv, že to tak zvládaš i s Pavlíkem :srdce:

Jani , jsem ráda, že se vám cvičení líbilo, tak příště se tam už uvidíme :wink: . A kdybys chtěla chodit cvičit, tak se můžeš přidat, chodím sem do sportcentra, na spinning, pilates a p-class, 3-4× týdně, podle toho, jak to Tomovi vyjde, aby mohl hlídat.
Tak příští týden bychom se mohli potkat, zatím tam máme docela volno, ozvu se :wink: . A fotky papajícího Adámka jsou úžasné, je vidět, že si to užíval pořádně :lol: .

Jak jste tady psaly o tom spaní, tak já jsem taky nepolepšitelná a dřív než o půlnoci neusnu, ale dneska už musím dřív, Terinka se poslední dobou často budí v noci, vstává v 5 v tom lepším případě, jinak pořádá noční party :-) a diví se, že se nechci připojit :roll: . No ale snad to budou jenom ty zoubky, delší dobu bych to takhle moc nezvládala :roll: . A s plácáním přes zadeček zkušenost nemám, nebyla zatím příležitost, asi je Terinka moc hodná :lol: :lol: .

A ještě ohledně těch botiček, tak my máme zatím kožené Robeez, s těma jsem spokojená a pak protiskluzové ponožky z HM, ale máme je krátce, tak nevím, jestli jsou kvalitní, snad jo :roll:. No ale co jsem chtěla říct, doktorky jsem se na to ptala, jestli je potřeba pevné botičky, tak říkala, že už je můžeme pomalu zkoušet, že až bude chůze převažovat, tak jsou lepší kvůli vývoji nožičky a klenby. I lektorka tuším říkala, že dokud dítě nechodí samotné, tak botičky určitě ne, kvůli tomu, že hodně lezou a sedí, tak to není nic moc pro nožičku. :wink:

Tak dobrou a ať nás ty zlatíčka nechají pořádně vyspinkat :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.2.09 23:09

Zuzi - ahoj, to je dobře, že už je Terince líp. A Terinka má pěkné míry :D . Příští pátek bohužel na cvičení nepůjdeme :? , protože zrovna v pátek odjíždíme na týden na Moravu k rodičům. Ale určitě se ozvi, jak se vám to bude hodit. :) A Terinka ať má v noci lepší spaní, ať si odpočineš ty i ona :wink:

No tak já jdu asi chrnět, Adam určitě zase bude v noci pořádat „pochodové cvičení“ - no spíš „lezoucí cvičení“ v postýlce s následným vzbuzením půlky paneláku:roll: :roll: , tak ať jsem fit na ponocování s tím mým broučkem :wink:

Jo a dnes mě docela hodně kousl do ruky a fakt to bolelo 8O 8O - holky, co kojíte (takže skoro všechny :wink: ), máte můj velký obdiv, já bych trnula hrůzou, že mě rafne a to by bolelo asi ještě mnohem víc… :? :wink:

Tak dobrou noc a hezké sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.2.09 08:11

Nazdárek,
u nás v noci bylo cvíčo - Péťa si stoupnul v postýlce aječel a ječel. Dala jsem mu mlíko (140ml.) a za 20 minut vypil další 140ml. Tak nevím, ale než to vždycky vycucá tak to trvá tak 10minut - hrůza, asi mi upadnou záda. :roll: Ale vztával po 6tý hodině, tak snad za chviklu půjde chrnět, potřebovala bych vyžehlit.

JANUSO a ZUZI: kam chodíte cvičit???

JANUSO: oni začnou kousat ještě víc, ale ne do prsa, ale do ruky, nohy atp. Pamatuju si jak mněl Radimek kousací období. JEdnou kousl manžela asi docela hodně, on vylítl a kousnul ho taky. Byl řev a pak kousání přešlo.(no já se namanžela nejdřív zlobila, ale už jsem nebyla pokousaná)… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí