Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem se trochu uklidnila
Koukam, ze dnes ma kazdy trochu „depkoidni“ naladu ![]()
Katy , ja chci na tu vystavu
Ale za ty penize to nema cenu, kdyz nemuzu ani ochutnat
![]()
Evelin , tak jsem rada, ze Stepanek je taky kakac, jako Domca
Me taky prijde malo, kdyz kadi 1× denne
![]()
Adel , jojo, s tema mirama, Danuv bratranek ma holcicku, v srpnu ji byl rok a je ted o malo vetsi nez Domca, fakt pidi holcicka
Ale kdyz to mam doma, je mi to divny, zvlast kdyz to srovnam se vsemi tady okolo..
Takze te chapu, kdyz ti vadi, ze Vitek neleze ani se nestavi… A otaci se dokola (bricho, zada myslim)? Jestli jo, je to ok podle me, proste to ma jinak, zase sedi, ze jo ![]()
No jo, nejhorsi je to srovnavani, zname ![]()
Jinak v soutezi s Lovelou jsme na krasnem 514.miste, takze asi uz na to opravdu prdime
A ze jsem do toho zahackovala lidi
Ted jdeme ven, dokud je tam hezky ![]()
Veru, Adel, nj, zase ty tabulky
Vase deti jsou proste originalni
Ale chpau, ze to znervoznuje
Ale pokud vypadaji spokojene a Vam pripadaji v pohode, tak se fakt nestresujte, kazde mimco to ma jinak. ![]()
My jdeme na kontrolu ve ctvrtek, tak uvidime s cim prijdeme my ![]()
Ahojky, jen vám jdu zamávat! ![]()
Chystáme se k babče na gratulandu, ale Tom nám odpadl, tak se to trochu posune.
Jinak nic nového, venku právě pěkně chumelí a já jsem zrovna pověsila prostěradla, tak to budem mít pytle sněhu! ![]()
Tenhle týden je u nás nějak víc akčně, samé svátky, doktoři a začínáme kácet
, tak se sem moc nedostanu.
Takže se mějte krásně, pohlaďte bobínky a pápá
Ahoj holky,
zdravím vás po „úspěšném“ dni
Pokud má někdo po dnešku „depokoidní“ náladu, tak to zaručeně já
Až vám napíšu, co mi zase Adam vyvedl… Pořád doma říkám, ať kurňa zavírají ty dveře na WéCé-čko a dávají dolů prkýnko, chjooo, jako kdybych mluvila do zdi, že…Adam mi dnes v můj nestřežený čas proklouzl na WC a holky on si normálně začal hrát s náplní, kterou máme v míse
Opatlané celé prkýnko, Aďas vysmátý jak lečo a já hrůzu v očích!!!! Měl to na ručičkách a voňěla mu za Brefem pusinka, takže urychleně výplach pusy, vyvolání zvrazení a zase výplach, umytí ručiček a obličeje a potom UM jako neutralizér…no MAZEC!!!! Zaplať Pánbůh se mu to nedostalo do očiček a do zažívacího traktu, no já kravka!!! Hned jak jsem zpozorovala, že je ticho, jsem ho hledala, páč u nás ticho-rovná se- lumpárna
![]()
Naštěstí odpolko jsme měli příjemnější, byli jsem se venčit s kámoškama a pak jsem zapluly k nám, upekla jsem jim zákusek, Adámek s Nelinkou si krásně pohráli a občas chtěli něco sabotovat na Klárce (4,5 měs.), potom vám sem dyštak hodím foto…No, a byl tááák z toho utahaný, že už to od 3/4 na šest zařezává umytý v postýlce
![]()
A kámoška když šla u nás na WC, tak se musela té mé dopolední příhodě smát
![]()
Evelín: Já jsem taky zvědavá jak to budu stíhat
Ale stíhají to maminy na plný úvazek s rodinou, tak kdyby! mě vzali-snad mi to taky půjde
![]()
Veru: To je mi líto, že Domčovi vyšla alergie na vajíčko
A ať vám výjdou testy ve čtvrtek dobře a nebudete muset brát železo, i když to na druhou stranu staví
![]()
A ty tabulky a váhy
Každý brouček je originál a srovnávat se to fakt nedá
![]()
Lucko: Ať se vám dobře kácí
![]()
Adél: Míry pěkný
Máte váhu jak my, jen jsem zapomněla před dvěma týdni Adama přeměřit, takže nevím u nás délku, ale asi bude víc než 74
![]()
A už cvičit Vojtovku, jo?
Vždyť si Vítek sedá
![]()
Ahoj ahoj,
tak oba kluci v posteli,huráá ![]()
Jinak Vítek to plazení už začal občas prokládat lezením,takže to snad bude dobrý ![]()
Týnko to jsou teda věci
Jojo u nás taky jak je ticho,tak je zle.Vítek zas pořád vytahuje roztrojku ze zásuvky ![]()
Jinak jeho oblíbená hračka je vysavač,tahá za hadici a šmrdlá s ní po podlaze,nejlépe v šest ráno jako dneska,jelikož budíček byl v pět
![]()
Adik super,že už jste se Sanelkou zdravé! ![]()
Katy hory zááávidííím
Užijte si to!
Veru Vítek kajdí 1-2× denně ![]()
ahoj holky, teda vy jste toho zase popsaly…U nás nějak vše při starém, jen jsme dneska byli s Pájou vyzvednout objednanej vláček od fisheru a Pája si s nim tak krásně vyhrál skoro dvě hodky, fakt jsem koukala…hihi.
Benikovi dodatečně vše nej k miminarozeninkám
Tynko: páni, tak hlavně, že je ten den za váma a Adámek v pořádku, já mám podobný šoky z nezavírání koupelny, kde mám hned za dveřma otevřenej prášek na praní…budu ho muset přesunout na bezpečnější místo…
Lucy: tak hezky oslavte gratulandu a at vám jde to kácení od ruky
Adel: pěkný míry, do vojtovky bych se taky netlačila,když hačáte…
Zelvi: bud v klidu, hlavní je, že je Domča spokojenej, jinak jak mudra testuje Domču??mně by to docela zajímalo…nám jen řekla, že nemá jíst do roka rajčata, ryby, žloutek, med…
Holky, taky jsme dnes byli na kontrole a máme 9,6 kg a 81 cm ![]()
Beník mi spal od půl paté do šesti, takže teď je ještě vzhůru, tak vás dočtu později ![]()
My jsme tu dneska nejaky chciply, ja studuju zpravu z laborky
(jako kdybych tomu rozumnela) a Dan je trochu nachcipanej.. Jen Domca ma energie nejvic, nastesti uz spi ![]()
Tynko , to je teda desny
Taky by me to hodne vystrasilo!! Jak se vlastne vyvolava zvraceni?? Vim, ze mas pri poziti nejakyho pripravku dat mleko, nebo se pletu? Tak snad to nebude mit nasledky, v tom cistici snad nejsou nejaky hnusy ![]()
My mame vsechno tohle v kumbale, vetsinou je pootevreny, aby se „vetral“, ale zacnu ho asi taky zavirat ![]()
Terko , zkouma se to normalne z krve, vzali mu z rucicky (byli jsme ve studii na ockovani, takze by mu brali tak jako tak, vzala vic zkumavek, ale ani moc nebrecel) ze zily, udela se imunologicky rozbor krve a testujou ho taky na ruzne alergeny, podobne jako kdyz jde dospelej na alergo a tam mu na predlokti kapou takovy ty „pyl, pes, kocka, kun…“ tak u deti se dava i „mleko, treska, psenicna mouka, bilek, soja…“ a tak, ruzne kytky taky…
Ale stejne, neni to uplne prukazny, jak rikala, imunitni system neni dovyvinuty, takze treba mleko vyslo negativni, ale vime, ze je pozitivni
Po roce pomazeme na alergo ![]()
Zebrus , krasne miry… to mi vlastne pripomina, ze Domca by se na WC ani k tomu cistici nedostal, protoze nedosahne pres misu, ale Benik uz by taky dosahl co? Je dost dlouhej! ![]()
Adel , ty Vase budicky a jeste 2 deti.. to odpoledne musis byt unavena co??
No zvladas to super..
Posilame s Domcou vsem pusu, at jsou zdravi
a hodni
Dobroou, dnes to asi zalomime driv… Pada na nas zimni unava..v unoru ![]()
Ahojda,
Zebruš: Krásné míry a Beník je tedy velikááánský
![]()
Veru: Já mám taky všechny ty různý dezinfekce a šištiče uklizený, ale zrovinko toto uklidít nejde
Už si na to musím dávat sakra bacha!
![]()
Příjemnou noc ![]()
Terko: Taky se chystám nakoupit Adamovi nějaké hračky od FP, takže vláček zaujal ![]()
Adél: To věřím, že s dvouma klučíkama jseš ráda, když večer odpadnou
![]()
Ahojkýýýýý
Ako sa máte?Dúfam,že všetci ste o.k. a že robíte nové a nové pokroky.
Sofinka sa už za chvíľu asi rozbehne.Dnes urobila svoje prvé tri krôčiky bez držania.
Ozi,už rozmýšlate nad darčekom k prvému rôčku?Čo chystáte?
Musím končiť,dúfam,že zajtra Vás stihnem dočítať a niečo viac i napísať.
Papa
Wenee: No TOTO
Sofinka je šikulkáááááá
Samostatné tři krůčky
![]()
A já už rozmýšlím nad dárečky
Ale jediné čím jsem si jistá, že radši pořídím víc než jeden obr drahží
![]()
Tynko
Jezkovy, jsem to ted rekla manzelovi a uz leti uklidit vsechny cistice z dosahu, ale ten bref mame taky v mise, to by me nenapadlo, ze by se po tom sapal
U nas mam spis strach ze skladu, kde mame sklo na vyhozeni, mop, zebrik a same takove uzasne veci pro deti a to tn sklad nemuzeme zavirat, protoze v nem je kotel
A zrovna zakazane ovoce nejvic laka ![]()
A jinak z Tebe asi bude super zena, protoze to vsechno stihnout bude docela makacka
Ja budu rada, kdyz dodelam skolu a pak budu mit klid. Uz ted mamm totiz pocit, ze Stepana trochu odbyvam, protoze mam myslenky u psani
Musim si ted docela casto opakovat, ze moji prioritou je Stepan a skola je ta vedlejsi…
Wenee, jeeee parada! Sofinka je sikulaaa
![]()
Jo a Stepan uz se zacina projevovat i jinak nez jen hlasitym „aaaa“ O vikendu zacal rikat „ba ba ba“ ![]()
Hezký večer,
tak u nás dnes den celkem v pohodě - super plavčo a pak spací Adýsek…a později odpoledne si dokonce sám hrál asi čtvrt hodiny
- s krabičkou s jeho ponožkama - strkal je dovnitř, ven, žužlal…
![]()
Týnko - Adámek je teda akční, mě by asi taky trefil šlak, kdyby se nám to stalo - a díky za poučení, taky budeme muset kontrolovat zavírání, protože ten Bref tam máme taky a Tom teda důsledný v zavírání zas až tak není
A taky by mě zajímalo, jak vyvolat zvracení? Doufám, že to nebudu potřebovat, ale člověk nikdy neví…
Wenee - gratulace Sofince, je moc šikovná ![]()
Zebruš - parádní míry ![]()
Tak já teď přemýšlím, jestli jít do sprchy a riskovat, že mě z ní Adam vytáhne zase celou mokrou nějakým jeho nočním koncertem, nebo čekat, až přijde Tom z tenisu - nějak se zdržel, asi na pivečku
…asi ještě chvíli vydržím
No nechci to vstávání zase ráno vidět…
Zítra jedeme odpoledne za kámoškou na návštěvu, má skoro dvouletého chlapečka (jak tak o tom přemýšlím, tak spousta našich známých má dvouleté děti, to byl nějaký plodný rok…
), tak už se těším. Navíc nám vždycky vybaví spoustou oblečků po jejím broučkovi, tak to je paráda… ![]()
Tak všem přeju klidnou a dlouhou noc ![]()
Dobré ránko,
Janus to sprchování je hrůza,když je člověk sám doma
Mě se to stalo jednou,že mě Vítek vatáhl ze sprchy a od té doby vždycky trnu a děsně pospíchám ![]()
Evelín u nás je to samé tata tata,je to k vzteku ![]()
Jinak máme všechny čističe uklizené a na všem máme ty pojistky ještě po Jiříčkovi,to byl taky všetečka ![]()
Wenee dodatečně všechno nej Sofince k mininarozkám a gratulace k chození! ![]()
A včera jsem se zrovna ptala manžela,co koupíme k roku,ale vůbec nevíme!
Tak holky vymejšlejte!
Ahoj holky, všechno nejlepší oslavencům
![]()
Taky dumám co k narozkám a ještěmá Péťa v neděli svátek, tak nevím nevím. Chci mukoupit k svátku navlíkací kroužky, ale žádné hezké co by se mi libily jsem neviděla. Tak nevím a ten rok, to taky teda nevím, ocením nějaké nápady.
TAky u nás probíhá rychlosprcha ![]()
EVELIN: u nás se to mele tak různě:MAMA, AM -to jako mňam, abů, mňáb a podobně. Ale spíš se jen tak směje se zavřenou pusinkou a má výraz nějaké moc velké inteligence (ha ha jen kdybych věděla na co myslí
)
Jdu se převlíknout z pyžama - ostuda
![]()