Poradna duly
Jana Čurdová
teeeda Dalmatinci drzte saaaa… jeejda, ja neviem natlacit liekmi MAtuska a co takto vacsie dietatko… des anhanat ho po byte…
LUCYNKO…ale to nie vsetko ja samaaaa.u nas je na hlasovanie aj manzel..a ten pokukoval po maminkach
![]()
No Zuzi tak to jsme na tom podobně, manžel mi do toho taky pěkně fušuje, každou chvilku ho odháním, protože ty mamči zkoumá až moc podrobně
. Včera mi hlásí: Hele už je první zase ta prsatice! No chlap! Ale v tu chvíli bych na něj naběhla s válečkem! ![]()
Katy já bych ale docela brala, aby si to kluci vybrali najednou, buhví, kdy by to pak skočilo na Toma. Kamarádky holčina měla neštovičky v létě a to mi přijde horší. Takhle mě to ani moc nemrzí, protože venku je stejně hnusně, takže jsme doma tak nebo tak a alespoň nemusíme ráno konat výpravy do školky. Kdyby byl Jířa míň ukňouraný a víc spolupracoval, tak je to pro nás vlastně docela fajn. Ale uvidíme co budu říkat po týdnu! ![]()
Já bych taky brala aby si to odbyli oba dva, máme ještě 2 týdny na Péťu, než skončí inkubační doba. Tak uvidíme. Je to tak jak píšeš, venku hnusně a ani ven se nechce, tak by to bylo lepší a v létě se děti potěj, tak je to horší.
jo jo, naplánovala si to školka dobře!
![]()
No nic já jdu pokračovat v šitíčku, je tu relativně klid, tak ať tu rámusí alespoň šící stroj!
![]()
Ahoj holky,
nemůžu tomu uvěřit, ale vypadá to, že se moje děti naučily spát celou noc bez kojení a podávání dudlíku
Jen teda doufám, že jsem to teď nezakřikla… ![]()
Je mi líto všech marůdku, Evelín , už i u vás?!
S tou školou jsi fakt dobrá!!! Mě právě zatím nic netlačí - mám do října přerušeno, pak si musím za další rok odchodit dva semináře a poté udělat státnice (příští červen či nejpozději v září), ale na psaní disertačky mám ještě klidně i několik let… nicméně ráda bych ji měla napsanou v době státnic. Tak uvidíme.
Veru , cvíčo bylo super, viď?
A moc děkujeme za kaši i mlíčko! ![]()
Ahojda ![]()
My jsme doma z poradny, uf… jsem fakt ráda, lidí jak mravenců, no děs
Ještě že dr. bere podle věku pacientíky neb by jsem se učekali…ale zase za rok-dva už to nebude výhoda
Myslela jsem, že bude mít Adam snad už přes deset kilo a ono ne
Naše váha na deseti měs. je 9300 g
, délku nevím, tu dr. neměří, zkusím ho přemeřit sama ![]()
Mahul: Gratulace k srdíčku a příště už tu průkajdu na pupík
A už se těšíme na fotky rostoucího bříška
![]()
Simčo: Tož rychle ťuk-ťuk-ťuk
![]()
Teda, ženský, tak vaši chlapi nakukují na ostatní lovelácký maminky, nestydy jedny
Raději to ani nebudu R. ukazovat
![]()
Jančo: Koukám, že máte „veselé“ noci
Už aby byli tu zuby venku
a nebo Adýs tušil, že taťka odjel a smutnil…
![]()
Evelín: Přejeme brzké uzdavení!!!
![]()
Nemoce u dětí měli zakázat…
.....
Ahoj ahoj,
tak jsem se taky dostala k netu, dite je na chvili zabaveno = cte si vcerejsi Mladou frontu a zuzla u toho moji propisku
Doufam, ze je zavrena, minule byla otevrena ![]()
Tak jsem se tu ted smala, jak si Lucy a Katy psaly, o nestovicich a o hlasovani do souteze
Je fakt, ze je to jak na houpacce, ale s tema chlapama mate taky pravdu, ja zadost o body poslala ruznym kamosum a muj byvalej byvalej kluk (z VS
) mi napsal "hlasoval jsem a taky jsem na tom vytuhnul asi hodinu, pac jsou tam docela pekny baby
"
Jsou to proste smiraci
Dan na to taky v praci furt kouka
a nemyslim, ze kouka na me ![]()
Tynko , u nas se to u Dr. podle veku teda nebere, kazdy je sice objednany na urcitou hodinu, ale stejne se tam bud ceka, nebo jde na radu hned, fakt zalezi na dni ![]()
Ze by se u Vas „rust“ zastavil? Tak zase je Adamek pohyblivejsi, takze to vybehal ![]()
Simi , jeste me napadlo, ze bych v pondeli dosla driv, obed by dostali vsichni najednou (i Domca), my si dame caj a pak po vytraveni vyrazime co? ![]()
Katy , holkyy, ja taky nemuzu do toho kina v breznu
My jedeme taky 28.2. na hory, takze prvni stredu v breznu tu urcite nebudeme.
Hlavne ze kazdyho navadim, at jde se mnou do kina
ale prvni stredu v dubnu tu budeme, tak pujdeme pak
A to uz bude hezky a pomalu se bude schylovat k nasemu srazu v ZOO u lemuru ![]()
Jdu diteti vyrvat propisku z ust aby nemel pusu jak od boruvek ![]()
Ahoj,
já dnes jen na skok, cvíčko bylo super a navíc dnes přijeli naši - hurá, tak mi trochu pomůžou s Adýskem, právě jsou venku s kočárkem, tak musím narychlo poklidit největší bordel a pak si dám kafe a veget..... ![]()
Nevím, jak se sem moc teď o víkendu dostanu, tak dopředu všechny moc zdravím......a pak všechno poctivě dočtu
![]()
Ahojda,
Adam si dává šlofíka na Radkovi a ten zase s ním
Usnul před chvilkou a zase ho za chvilku budu muset jít probudit, aby tady nebejčil ještě v osm hodin
A asi nám rostou dvojky dole
Což by vysvětlovalo jeho ukňouranost, rozmrzelost a taky mamánkovství
!!!!! Poslední dobou z něho začíná být ukrutný mamánek a to jsem se ještě nedávno vychvalovala, že u nás nic
Teďka teda každopádně jo…, přes den usne občas dopolko po mlíku, pak většinou v kočárku a hlavně u mě na prsou
To náchápu…kojený pořádně nebyl ..... ![]()
Veru: Taky jsem se divila, že se to u nás zestavilo…
Já jsem měla na roce 10.5 kilo, takže jsem zvědavá na Adama a jelikož asi za dva měsíce přes kilo nenabere, mě nemá šanci odhnat
A borůvku v pusince?
![]()
Jani: Užij si rodiče a rozmazlování Adýska
![]()
Já teda se srazíkem počítám, jen to musím říct ještě ségře, páč se k nim na noc s A. naliftrujeme..a kino je ve středu, tož by jsme museli do Praglu vyrazit už n úterý a tím moje otázka
Myslíte, že v tomhle věku může jezdit dítě-kojenec busem????
![]()
Ahoj holky,
Veru, to by bylo ideální!!! Taky mě to napadlo
bude to šikovnější! Akorát jak my s jídlem? Těstoviny můžeš? Mám ráda těstoviny s lilkem a konzervovanými rajčaty, to je taková dobrá rychlovka…
Týnko , ony děti v tomhle věku často nepřibývají, hodně se hýbou a stravu mají vlastně stejnou, co do množství, jako v 7-8 měsících…
Jdu na aerobik, dnes ukládá děti Jára s mojí mamkou
Volala jsem do místního fitka, jestli se ta hodina bude konat (oni to často ruší, moc lidí nechodí) a prý ano - jsme přihlášené dvě a „Kája dorazí“ (cvičitel Karel). To jsem na to zvědavá
![]()
Ó tak dostaveníčko s Kájou! Tak ať vám dá pěkně do těla!
Teda já bych to potřebovala jak sůl, ale dneska to vidim zase na rozvalindu u telky a nějakou mňamku
Babička totiž donesla marůdkovi samé dobroty, tak ho o něco připravím! ![]()
Jinak teda ty neštovice se rozlézazají, to je děs! Už ho můžu brát rovnou válečkem. Říkali jsme si s Jirkou, že splašíme někde vanu pudru a budem ho v tom máchat za patu, páč stejně je Jiřík celý na bílo.
Jee, Simi , ja jsem nemyslela, ze se jako zvu k Vam na obed
Ja myslela, ze dorazim driv a deti se nakrmi spolu, ja si muzu neco vzit doma..
Ale zase na druhou stranu, takove testoviny s lilkem, mnaaam
Testoviny neresim, jim i vajecne, protoze doma jsem mela mix a nevedela, ktere jsou ktere, lilek muzu, ale rajcata = alergen, tak ty muzu vypreparovat z jidla ![]()
No a Kaja byl urcite bozi, kamoska zase chodila k jednomu takovemu na Smichov, to byl zase Misa (rozhodne teplej
) a byla z nej unesena ![]()
Tynko , ja myslim, ze zalezi na matce, jestli dite do busu vezme. Protoze deti letaji i letadlem, ze jo
Max muze nekomu vadit, ze po hodine v buse uz bude dite otravovat, ale tak to maji smulu
Ale jestli jede 10 mesicni nebo rocni dite, to uz je podle me jedno..
Pusu od boruvek jsem myslela, aby se nepocmaral propiskou, minule ji zuzlal a mel celou modrou ruku, pusu nastesti jeste ne ![]()
Dobrou vsem, marodum prejeme at je lip, dite uz bylo odeslano do hajan a my se pripravujeme na spolecny vikend, huraaaa ![]()
Veru: Já jsem to taky tak myslela, jen jsem to blbě napsala
![]()
Simčo: Užij si Káju
U nás je většinou dost našlápnutá velká tělocvična
Jj, dítka už tolik nepřibívají a navíc to už vysportujou
![]()
Já jsem dneska nějak unavená, ani na učení nemám náladu… asi si už půjdu dát šlofíčka, kdyby náhodou zase chtěl Adam v noci koncertovat jako dneska
![]()
Marůdkům
, ať jim je brzy líp
![]()
Tak hádejte, jak to dopadlo - druhá zájemkyně o aerobic nedorazila, takže jsme měli s Kájou individuální hodinu
Nejdřív mi to bylo trapné, ale pak jsem si řekla, no co, užiju si cvičení, a bylo to fajn! Dala jsem si pěkně do těla, což opravdu potřebuju
![]()
Veru , a česnek můžeš, jen tak na ochucení??? Já dávám 1 stroužek pod ten lilek, má to pak výraznější chuť… Rajčata si tam můžu dát jen já, ty se stejně dávají, až když se lilek opeče ![]()
Lucy, chudáčci zapudření…
Jak to snášejí, drbou se moc?
Jinak v Járově nové práci se v pátek chodí dřív domů, tak aspoň tak
Byl doma už v pět! Paráda ![]()
Ahojte, jen vás zdravím. Jsem dnes nějaká unavená
, Beník nechtěl usnout, jak jsem odešla, tak už řval, nakonec vytuhnul na mém polštáři a snad už spí ![]()
Verčo , tak už jsem taky registrovaná, tak snad ti to pomůže
a manža chtěl tu tapetu se mnou na lovele, že prý to jen tak z legrace pošle ségře a bráchovi, jako že jsme slavní
. Ale neboj, nesoutěžím
Navíc jsem se trošku upravila ve photoshopu, což je asi podvod
(ale fotila jsem se nenamalovaná, tak jsem si přikreslila trošku make-upu, abych tam nestrašila
)
S těma těstovinama s lilkem mi děláte chutě, asi se jdu podívat do ledničky
a pak se natáhnout k tv ![]()
Simi , jak ten lilek děláš? Nikdy jsem to nezkoušela
, loupe se vůbec? ![]()