Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
5.2.09 09:20

Tak my mažem k doktorovi, Jířa má zvýšenou teplotu a pupínky - takže hádám neštovičky! To bude únor jak vyšitej! Doufám, že stihnem ten karneval, když už se s tím tak piplám. Katy jak dlouho musel být Radimek v izolaci? A napíšeš mi prosím nějaké typy jak to co nejlépe ustát? :lol:
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
5.2.09 10:12

Ahoj holky,
u nás noc celkem šla, ale zato dnešek :roll: - bude to asi stejné jako u Katy , Adam už od rána kńourá a pláče a sápe se po mě a chce se nosit......no doufám, že to bude další zub a že na něho nic neleze… :?
Jejda Lucy - tak to dobře zvládnětě… :?
Simi - tak takovou noc teda závidím :wink: . A fotky úžasné, Ondra je šikulka, jak krásně stojí a sporťák je super, jak si tam spokojeně oba chrupkají :D.
Tak já jdu naházet prádlo do pračky :roll: a něco rychle udělat, než se vzbudí Adýsek ukňouránek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.2.09 10:47

jejej Lucyyy tak drzim palecky!!! Dej prosim hned vedet … ja jsem je sama taky jeste nemela, jsem zvedava az to bude probihat u Sanel. :roll: :roll:
Siiimo uzasne fotky, mate ty deticky pekne rozdelene … :wink: dvojcatka jsou proste dvojcatka … jsou kouzelny!!!
Aaaadovi samozrejme vse nej ke kulatinam … :-) :-) :-) :-) :-) :-) dodatecne!!!
Jinak u nas noc des bes, ale zase jsme se R kochali, Sanel na skoro 10 mesicich zacala spat na boku a dneska v noci brisko … bylo to taaaak
roztomileee … porad jsem cekala kdy to prijde … akorat ji porad vracet, se vzbudila na brisku nevedela kde je … klekla si na 4 a plakala :-)
ted dospava uz pres 2 hodky noc. Ja se chystam na gyndu … bleeee
a odpolko to cvico .. jeste ze mam tu mamku v baraku …
krasny den holcicky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.2.09 11:11

…tak jsme zpět a máme to potvrzeno. Do 14-ti dnů je můžem očekávat u Toma. No super vyhlídky, ale co. Lepší teď, když je tak hnusně (alespoň nemusíme ráno vstávat do školky :lol: :lol:). Ale budu si muset udělat pořádnou zásobu sladkostí a pravidelně obalovat nervy, protože to bude asi záhul!

Jinak Simi závidím takové medvídky, obzvlášť po dnešní noci. Mě se teď Tomda nějak otočil. Vychvalovala jsem, jak krásně sám usíná a spí v postýlce v pokojíčku a ten lump se teď začal dožadovat spaní v naší posteli. Usne sice v pohodě, ale po půlnoci se vzbudí a nepřestane brečet dokud ho neodnesu k nám. Tam si pak spokojeně rochní dál. Jenže se ve spánku hrozně stěhuje, neustále leze se zavřenýma očima, takže já samozřejmě nespím a hlídkuju, aby nespadl! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/391.gif /> Budem muset někdy zas vyslat Jůřu k babičce a trochu Toma potrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.2.09 11:33

Ahoj holky, vcera net nejak stavkoval, tak ted docitam :wink:

Lucy , vy mate teda radost, jak u Katy , jeje, no my jedeme na hory s rodinou, kde to holcicka taky ted dostala a maji jeste mimino, tak doufam, ze to do mesice zmizi (u nich), aby to na horach nedostal Domca.. :roll: Tak at to zvladnes, to musi byt narocny na nervy 8O

Simi , dvojcataaa jsou bozi, me taky prijdou nejak kulatejsi, v tom sportaku, no jo, pekne papaji :lol:
A Ondra stoji?? No vidiiis, to vzal hopem, jak nelezl a uz stoji!! Je to sikula!
Tak zitra beru na cvico kasi a domluvime si to kafco jooo?

Adi , jojo, nocni pretaceni na 4 a breceni zname, je to roztomile, jak spi na boku, ale holt se vetsinou pretoci a musis jit obratit :lol: :lol:

Adel , s tou skolkou me nestras, ja mam taky obavy, co bude az pujde Domca, babyboom, malo mist a ruzne speky od ucitelek 8)

Pacal , ja v Lovele prala hodne, jen Domcovi teda, kvuli tomu ekzemu. Vonela mi, byla jsem s ni spokojena.. Ale pak jsem v ramci eko prani a jeste zlepseni presla na ty mydlove orechy..
Nekomu ta Lovela nevoni, me vyhovovala, takze jestli vyhraju, tak ji budu pouzivat :lol: :lol:

Jinak holkyy, diky moc za hlasyyy 8) :lol: Lucy , s tou registraci je to tak, ze kdyz to poslu 5 maminkam, aby se zaregistrovaly do souteze, tak dostanu tusim 2×5 bodu.. Ale nechtela jsem Vas nutit, ze jo :lol: :wink:
Ted uz zbyva jen cekat, blbe je, ze soutez konci 30.4. coz je hoodne casu a urcite me nekdo predbehne 8) Jedine, cim mi muzete pomoct, kdyz uz mi nemuzete vickrat hlasovat, tak je to, ze tem holkam v „hitparade“ poradi, co jsou prede mnou, muzete dat jen 1 hvezdu, cimz jim zhorsite prumer a klesnou :lol: 8) :oops: teda ja Vas navadim k takove veci, ale me taky klesa prumer, coz znamena, ze me nekdo dava jednicky :lol: :lol:

Ajeje, nekdo tu knuci, kleci opreny o stul, nastesti jeste nenaznacuje, ze si chce stoupat, ale jak kleci, tak uz parkrat spadl dozadu, to byla rana do hlavicky 8) Jdu ho vysvobodit :lol:
Jinak pred chvili byl mezi sedackou a topenim u zdi, je zajimavy, kam se ty deti vsude vlezou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.2.09 13:38

Verčo , tak jsem těm několika holkám, co byli nejlíp hodnocený poslala jednu hvězdu :oops: :lol: . A klidně se registruju, jestli ti to dá hlasy…A taky jsme link poslala manžovi 8)

Lucy , my jsme tu daň platili, myslela jsem to tak, že se vždycky najde něco, na co člověk zapomene :roll:
Ať ty neštovice co nejrychleji přejdou :(

Simi , mě už Beník dosáhne i na poličky, kam jsem myslela, že nedosáhne :roll: (on si lumpík stoupne na čpičky 8O ), tak mě jen překvapilo, že se Ondra nesnaží prchnout z postýlky :lol:
Noc taky závidím :)

Januš , tak ať je to raději ten zub :?

Venku jsme byli dopoledne a Beník spal jen asi půl hoďky a pak už jen koukal :? , ale zato jsem potkala sousedku a konečně jsem si vyzvedla plynový bomby, co nám nabízela už dávno (jsem se nějak styděla tam pro ně jít :oops: ), tak ušetříme elektřinu, plyn tu zatím nemáme 8)

Už včera jsem dělala sekanou, tak jsem nemusela na oběd nic vařit. Měla jsem ji s jáhlama 8O :lol: . A Beník měl příkrm s kukuřičnýma mušličkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.2.09 13:59

Ostudaaa, nepoprala oslavencum, tak to napravuje :oops:

Adamkovi ke vcerejsim 10 mesicum vse neeeeej :-)

Tomaskovi k dnesnim 9 mesicum take vse nejjjjjj :srdce: :dance:

Zebruus , diky za hlasy, jsem podvratny zivel, navadim k hlasovani jen s 1 hvezdou :lol: 8)

Jeste jsem se chtela zeptat, kdyz vidim, jak mel Benik muslicky, holky, vsechny deticky jedi kousky??? Vim, ze tu nekdo psal, ze je taky mimi plive, Janus ? Uz zase nevim :oops:
Ta moje zizala to vzdycky prevaluje v hubicce, dnes tam mel kus brambory, asi minutu premyslel, jestli to vyplivnout nebo spolknout :roll: :lol:
Myslite, ze to je tim, ze nema ani jeden zub??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.2.09 14:37

Ahoj holky,

tak jsme doma z plavča,prima jako vždy :wink:

Veru Vítkovi kousky nevaděj,kupodivu,takže zubama to nebude…asi :D :D :wink: Včera a dneska měl zeleninovou kejdu s těstovinovou rýží a moc mu chutnalo 8) Příští týden už se chystám koupit ty óbr skleničky od Hami co jsou od 10.měsíce :wink:
Zebruš Vítek teď někdy spí jen 20 minut :roll: ,dneska už si to dal 2× :wink:
Lucy tak přeju pevné nervy! :)
Simi gratuluju k zázračné noci :D
Janus tak aˇje Adýs v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.2.09 15:18

Tak jsem zpet z ko na gynde, vse ok a vysledky cyto za 14 dni, to zase budou nervy … cipek jeden!! :cry:
Vrko Sanel taky jedla kousky ale ted to nejak bojkotuje … sice ji, ale ty vetsi plive … chleba max kurku a to akorat rozdrobi a ozuzla a udela bordel :-) jak davate chleba s lucinou? Na kosticky? :idea: :oops:
Jinak Sanel ani neji … tak to uz je co rict … ted si dala prso, aspon neco …
ale dost pije … v lekarne jsem nechala majlant, nakupila vitaminky a leky vypada to, ze i ja a R nejsme v nejlepsi forme.

Jak jaaa se tesim na viiiikend
jak je TEREZCEEEE??? a Nasiii tehulceeee???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.2.09 15:29

Ahojte,
taky jsme dorazili z plavání, změnili nám cvičitelku a je to takové nemastné neslané, tak jsem se musela z našeho oblíbeného čtvrtku přehodit na pondělí…
Kuba usnul v autě, spal mi i při vyslíkání,ale protože je pěkně alergickej na postýlku, tak se okamžitě při ukládání probudil a teď tam řádí jak tajfun… :roll:
Budu muset za ním vyrazit, jinak se neuklidní.

Veru , odhalsovala jsem, podvratně jsem poslala těm na špičce 1hlas, ať se jim ten průměr trošku sníží :wink:
Lucy , ať to brzy zvládnete a budete moci vyrazit i na ty maškarní, stihnete to?

Zatím, musím už vyrazit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.2.09 15:45

Veru já jsem po těch všech pokusech snězení alespoň půlky skleničky rezignovala, uvařím Tomovi kousky zeleniny, kuřecí maso nebo třeba kolínka - takové kusy, aby to mohl pohodlně vzít do ruky a nechám ho aby se krmil sám. Jak se mu do toho začnu montovat, tak se vzteká. Přirozeně jsem se bála, aby mu kus nezaskočil, ale on to žvýká jak žvejku a v pohodě to spolkne a to má jen dva zuby dole.

A jinak jsem tak dumala nad tou soutěží :lol: (krom toho jsem už registrovaná a hupla jsi na 10. místo, tak doufám, že to bylo kvůli mě! :lol: :lol: :lol: - měla jsi nás do toho uvrtat hned, vždyť je jasný, že ti přece píchnem a pak se budem v supermarkáči chlubit: „jé to je moje kamarádka!!!“) Ale k věci, to že budem házet ostatním po bodíku, tak je ale přeci taky lehce šoupeme nahoru, ne? Přeci neurčuje pořadí průměr, ale počet bodů?! Tak aby ti to spíš neubližovalo! Jinak ale udělám co si budeš přát! :lol: :lol: http://www.sirmi.ic.cz/smajl/525.gif :lol: :lol:

Zebruš já tě plně chápu, taky se děsím toho, kde jaké kostlivce ještě objevím a to jsme ještě nepíchli do země. No štěstí, že mám k dispozici ten internet, protože alespoň člověk dohledá jak na to. Ještě tak, kdyby mi někdo pořád připomínal, co kdy mám udělat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.2.09 15:49

Maškarádu snad zvládneme, je to až 26.2. - to by už neměl být infekční. Dneska jsem dostala od babičky spoustu materiálu, takové poklady je jí povalovaly ve sklepě!

Teď jdu rychle upatlat Tomovi nepečený dortík z piškotů, ať z toho taky něco má a svezem se všichni, protože tyhle mňamky milujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.2.09 15:52

Jo a ještě jedna otázka k té Lovele: dočetla jsem se, že je možné hlasovat 10× z jedné IP adresy, ale mě to šlo pouze jednou a víc už ani ťuk. Jde to někomu víckrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.2.09 15:55

Teda po navratu z prochajdy dite stale jeste spi 8O asi vi, ze tu budu vecer sama, takze se chysta, ze spat nepujde a osladi mi to :lol:

Lucy , jeje, nepecenej dort, posli sem kousek :wink:

No a s tou soutezi → fakt se to hodnoti podle prumeru.. Bere se to proste tak, ze kdyz ti hlasuje 10 lidi a kazdy ti da 5 bodu, tak mas 10×5=50 / 10 = 5 bodu.. 8O To je asi prvni soutez podle prumeru :wink: Takze je vlastne lepsi, kdyz ti hlasuje min lidi a daji ti same 5 nez vic lidi, kteri ti daji same 1 :lol: No a jelikoz me prumer klesal, bylo mi to divne a proto jsem tu navadela k podvratnemu hlasovani, za coz samozrejme ostatnim take moc moc dekuji 8) :lol:

Ted jsem neco hledala na netu a nasla jsem tuto stranku, kdybyste potrebovaly najit nejake hriste nebo tak:

http://www.detska-hriste.ds-soft.info/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.2.09 17:02

aojte,
prepacte, stihnem tak precitatt a MAtusko sa zobudii…
stale teplotkuje a cely den donho pcham sirupcek..kvapky..potom to vygrcka.. ach , uz ma ani vidiet nechce… :?

ZELVI, TERKO zahlasovaneee…teda to sa da len raz??? :(
a niektore maminy dali fotky absolutne nevhodne pre lovelu… :roll: ze na sankach..no, keby nezalezalo na hlasoch ale na dobornej porote..maminyy.. teda cena by bola u vas :wink:
a tym pred tebou ZELVI, som dala po jednej hviezdickee. checheee

WENEE< ani sa necudujem, ze ams depku.. cele dni sama so SOfinkou…ale ako pride jar.vsetko bude lepsie…so Sofinkou budete viac vonku… spoznas viac maminiek…

LUCY, jeejda, drzte sa..

viac napisem za chvilu.. ak s apodariii///zdravim soalvencov a marodovv
JANUSKO, kiez by to bol len zub…

ADIKO..jeeej, tak konecne hajanie na brusku..aj mne sa to veelmi paci.a hlavne ked sa zobudi a je na styroch cely rozospaty. chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí