Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré dopoledne,
Týnko tak doufám,že to Adámek nechytil!
Katy tak to jste si přispali
Kyselica je zelí s klobásou a zakysanou smetanou,dělám to podle receptuv kuchařce.S tím vařením je potíž,o víkendu jsme měli kuře s bŕamborem na šlehačce a dneska vepřové na žampionech s rýží..
Veru sraz u lemurů,už se těším ![]()
Taky beru Mamavit,ale flákám to ![]()
Adél: Bohužel to asi chytil…jsem co jsem odeslala příspěvek, tak jsem musela jít osprchovat Aďáska a jít napočit věcičky
No…pokud to bude pokračovat, zajdeme zítra k dr.
Na druhou stranu, jsem takhle hodný dítě neměla snad ani v porodnici
Mazlinkoval by se pořád, posedí chvilku na jednom místě-hlavně u mě na klíně…
Simčo: Uričtě to zvládneš!!
Jak píšeš, výpomoc je fajn, ale nezávislost je určitě lepší, navíc už jsou dvojčátkoví berušky skroro roční ![]()
Katy: Takhle spát dlouho
Hlavně aby to Péťovi vydrželo
![]()
Evelín: Čistě ze zvědavosti
: Jak zvládá návštěva dítka tak brzy po sobě?? Ze začátku asi dost krušný, ale teďka si dítka musí hezky vyhrát ![]()
Ahoj holky,
u nas noc luxusni - spali jsme do pul devate a pak jsem Stepana dala z postele na zem, on si kramaril (zrovna vykramaril moje pradlo, co jsem si kupovala na svatebni noc
)a ja asi jeste vytuhla
![]()
Asi ja s nim spim v posteli sama, tak spi v pohode, ale o vikendu s nama spal i tata a to uz mel ten budicek v pet
![]()
Tynko, jejda, zase nejaka viroza
Tak si aspon uzij tuleni s Adamkem ![]()
Jinak kamaradka ty deti tak rychle po sobe nepalanovala - 3 mesice nevedela, ze je tehotna, protoze vubec nemela MS a prvni rok byl asi docela zahul, i kdyz ta starsi je fakt rozumna a docela pohodovy dite. No a ted si spolu sice vyhraji, ale ta mala je jeste porad dost mala a porad se spolu o neco hadaji, ale rozhodne maji veselo
Navic kamaradka (je stejne stara jako ja) do toho jeste studuje VS, tak fakt docela zahul ![]()
Simi, takze ode dneska sami? Pro me by to byl docela sok
Ale uvidis, jak ti nezavislost zachutna a pak si zase budes vychutnavat hlidani jednou za cas
![]()
Si tu novou Betynku taky budu muset koupit ![]()
Zebrus, hmmm, mozna bych taky jeste se srazem pockala, zase me zacalo bolet v krku, tak zebychom to nechali na konec unora ci zacatek brezna??? To uz by mohlo byt po epidemii ![]()
Katy, takove vstavani bys asi uvitala casteji, ze? ![]()
Veru, takze vikend bez uhony ![]()
Ahoj holky,
ale ne, ony babičky budou chodit dál, jen je tu už nemusím mít na krmení (oběd), prostě si přijdou až odpoledne, jak jim to bude vyhovovat. Chtěla bych pomalu přejít na systém, že buď tu jsem já, anebo někdo jiný a já jsem pryč
Akorát že zatím jsem z rodiny jediná, kdo si troufne na děti sám
myslím na delší dobu než třeba na dvě hodiny… Musím říct, že „nervově“ to už zvládám mnohem líp, nějaký kňučení mě nerozhází
i když jak kdy
ale celkově je to víc v pohodě. Člověk nesmí být tak úzkostný… Taky děti si víc vystačí samy, i když jsou to extrémy - bud si hrají zcela samostatně, nebo se chtějí chovat - teď hned a samozřejmě oba ![]()
Ondra si teď v postýlce kleká a drží se nahoře okraje postýlky
tak mu to budeme muset rychle snížit! Zatím to měl na prostřední variantu.
Týnko, a jeje, tak ať se to moc nerozjede…
![]()
Ahojte po víkendu!
Psala jsem už v sobotu a to mi klekl notas, tak jsem to potom uz vzdala…
Vcera jsme byli na navsteve u tchanu, bylo fajn, jen ta cesta byla hrozna - jeli jsme skoro dve hodiny tam a to same zase zpet
, okolo Brna bylo nejak kluzko ![]()
A vecer jsme se pekne vytocili, protoze brachova holka, ktera u nas bydli, tak ma zitra po skoro dvou mesicich dojet a je nemocna!!!!!
Pry ma dokonce opuchly oblicej s vyrazkou a teploty. Dneska ji musi Jirka zavolat a rozmluvit ji to.
Jeste abysme to chytli. Pokud nakonec dojede, tak ja budu muset zdrhnout. Chytnout to nemusime, ale cekat tady jestli jo nebo nee…
A navic jsme si ji brali do bytu s tim, ze mi pomuze s Kubikem a ja budu moci chodit cvicit nebo jednou za cas si budem moct nekam vyrazit a taky prd ![]()
A to jeste nam dava najevo, ze nam plati najem a ze ma na vselicos pravo! Pritom je to cena spis symbolicka, ani najem se tomu rikat neda…
Aaaaach jooo ![]()
Tak jsem si postezovala…jsem zvedava, jak to dopadne.
jdu si na chvilku lehnout, Kubik vytuhnul a ja jsem posledni dobou tak unavena, ze ty poledni slofiky opravdu potrebuju ![]()
Ahoj
Konečne som zase na nete,boli sme odpojený skoro 3 dlhokánske dne od netu,menili sieť,či,čo.Tri dni sú hrozne dlho pre takú závislačku,ako som ja.
Mahule-Kubíkovi všetko najlepšie k 10-mesačninkám. ![]()
No nič v zlom,ale nieje tá bráchova holka divná?Je chorá a ide k Vám?Veď máte miminko a Ty čakáš bábo,veď Vám môže všetkým ublížiť.Musíte jej to zakázať.
Simi-my sme už madrac v postielke znížili,najnižšie ako to šlo.Takže sme navrtali dierky ešte nižšie ako boli.Teraz už určo nevypadne,teda pokial sa nenaučí šplhať po tých tyčkach na postieľke.
Držím palce,aby si Drobčekov vpohode zvládala sama.
Tynka,Adik,Zuloček-všetci sa rýchlo uzdravte
Jééé Želva,aj ja som rozmýšlala nad tou súťažou s Lovelou.Myslíš,že je jedna pre Čechy aj Slovensko.Ak áno,tak sa neprihlásim,keď si tam už Ty a radšej budem za Teba hlasovať.
No tuším sa Sofinka budí,teraz spáva aj cez deň,čo je super,aspoň si trochu porobím,čo treba,no musím priznať,že dosť často vtedy skončím pri notebooku
,a prácu doháňam večer,keď zaspí ![]()
Tak zatím papa
Tynko , pokud bys mela nejaky dotaz, tak sem s nim
Treba budu moci pomoci…
Wenee , ona to neví, že jsem těhu, zatím jsem to řekla jen mamce a manželovým rodičům, protože ti chtěli vědět, kdy nastupuju do práce, tak jsem nechtěla mlžit…jdu ve čtvrtek na kontrolu a dr by mi měla potvrdit vitalitu. Pokud by se cokoliv pokazilo, tak si to chci vyřešit sama a nechci okolí nic vysvětlovat
Aspoň ještě chvilku.
Poslední dobou mě napadají všelijaké věci ( ohledně těhu), určitě mě to nemíjí, tak jako před rokem, kdy jsem ty všelijaké obavy házela za hlavu a vytěsňovala…asi teď mám víc času přemýšlet ![]()
Ahoj holky,
tak jsme doma z banky.. Napisu neco vic, ale ted jak tak cicham, tu mam smradocha, tak musim prebalit ![]()
Jinak uz jsem zaregistrovana v te Lovela soutezi, na tomto odkazu by mela byt nase fotka, tak nam prosim dejte hlas, co nejvic hvezdicek
Pokud tam nebude ta fotka, tak vlevo na strance je vyhledavani souteziciho, jsme pod jmenem ZelvaVeruna (dohromady) a pak mysi najedete na ty hvezdicky pod fotkou, cim jich je tam vic, tim davate vic bodu, maximum je pet
Tak co, date pet bodu??
Odkaz:
http://www.lovelababy.cz/profil/?…
Kdyby to neslo, tak staci dat www.lovelababy.cz a najit si nas tam ![]()
Wenee, soutez je jen jedna, CR + SR dohromady, ale tak se prihlas, proc ne, stejne pak jeste musime zapojit rodinu a tak
![]()
Jde se prebalovat…
No Adel , o tom vareni mi nemluv, ja kazdy den vymyslim, co k veceri pro nas dva velky, co k obedu pro me, co o vikendu, az vyroste Domca, tak to bude jeste horsi
Me varit bavi, ale kdyby mi nekdo psal jidelnicek, jako v Peliskach
![]()
Tynko , akcni noc
A je to nemoc, nejsou to treba zuby? Jsem nekde cetla, ze kdyz rostou, tak nekdo ma treba prujem a trochu teplotu (z vlastni zkusenosti to neznam
)
Mahul , Kubikovi posila Domca pusinku k mininarozkam
(teda ted spi, tak predtim ji posilal
)
No a ta segra ![]()
Neboj, mimi bude v poradku, to je zajimavy, bych spis rekla, jak te Kubik zamestna, ze nebudes mit na „spatne“ myslenky cas… ![]()
Evelin , no vikend se prezil, fakt, jak jsem psala, neverila jsem svym ocim.. Ono je tezky vysvetlit a psat, co se mi nelibi a jaka tchyne je a co dela, ale tentokrat me prekvapila.. Snad to vydrzi nejen do priste, ale nafurt
![]()
Simi, jdete v patek cvicirovat??
No a jinak, co rict, hlasujte damy
![]()
Veru,
nevim, co se deje, ale nejde mi dat vam hlas…objevuje se mi tato hláška: Tato fotografie nemá dostatečný počet hlasů, aby mohla být zařazena do hodnocení…
je to nějaké divné nebo jsem ńezorientovana ja?? ![]()
A děkujem vše za přání, zrovna dneska si je ale moc nezaslouží…
řve tu jak pavián, to včera u tchánů to bylo ukázkové mimino ![]()
U nas jsou odpoledne taky trochu urvana, ted tu pode mnou kleci a rve, nevim, jsou to drzticky
![]()
No Mahul, vsechny fotky maji malo hlasu, dokud nedosahnou 100 hlasu, pak teprve budou poradne zarazeny do souteze…
Takze jedine, jak toho dosahnout, je hlasovat
Nejak to blbne z toho meho odkazu, nejlepsi je asi najet znova na www.lovelababy.cz
Tam je vlevo cudlik „hlasovani“ no a potom na dalsi strance vyhledat ZelvaVeruna a pod tou fotkou by melo byt tech 5 hvezd, podle toho kolik chces dat, tak tam najedes mysi… ![]()
Jj, Veru, ja mam ten samy problem ![]()
Mahul, tak to mate docela povedenou spolubydlici
Blby je, ze u vas ze znamosti, pak je komunikace o neprijemnych vecech o dost stizena ![]()
Jinak jsem si taky myslela, ze u druheho tehotenstvi uz neni cas nic resit
Verim, ze ale bude vse v poradku, ale uplne chapu ty obavy, jak cele tehotenstvi clovek premysli, co by se vsechno mohlo stat ![]()