Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsme to zvládli včera dobře, i s krmením, sice mi pak přišla mamka, ale nevěděla jsem, v kolik dorazí, tak jsem je schválně nakrmila už před 13h., abych si to natrénovala
A v pohodě - ani neřvali,jen koukali jeden na druhého, jestli někdo náhodou nedostává o lžičku víc
Jen dopoledne jsme měli uřvanější hodinku, a když jsem je po:,–(ila do židliček a začala připravovat jogurt, zvonil mesík z Járovy býv. práce - vyměnit SIM-karty. Tak jsem je tu musela nechat řvoucí a jet z 10. patra převzít balík
Chudáka Silvinku jsem slyšela ječet ještě od výtahu
![]()
Jinak Jára přišel v půl sedmý, to je pěkně blbý (pracovní doba od devíti do šesti), protože děti chodí v sedm spát - tak jsme to natáhli na půl osmou (aby si s nimi taky trochu pohrál) a už byli děsní ![]()
Holky, Ondra si včera v postýlce poprvé klekl… a dneska se z toho kleku plynule po:,–(il!!!
Mám takovou radost!!!
Veru , jeee, nádherná fotka!!! Kdy to začnou takhle prodávat?!
![]()
Teri , ty studuješ Lit. akademii???
Jak to tam chodí, je to nějak na obory, nebo vše dohromady…? A co jsi měla za bakalářku??? Samozřejmě moc gratuluju, moje kámoška říká „každá dobrá je výborná“
Já se teď zabývám poezií (můj obor na fildě) víc než kdy předtím - úplně to hltám, básně i teorii… potřebuju zaměstnat hlavu ![]()
Tolik marodu, tolik maroduuu
Tak at jste vsichni zdravi ![]()
My vyrazime doplnit zasoby pro zrouta, protoze uz mam jen sklenicky od 8.mesicu a to by Domca neprezil
Takze jedu pro kasovite sklenicky, at ho oblbnu ![]()
Dekuju jeste jednou za hlasy, tak uvidime, jak to vlastne dopadne! ![]()
Kino na Flore pro mamky je vzdy prvni stredu v mesici, takze v unoru to je zitra
no a v breznu je to 4.3., tak se pak musime domluvit na ten brezen, davaji nejaky cesky film, to vim ![]()
Ja se holky musim smat, jak Zuzi treba psala, ze Terezka si pro to „dojde“ a Adamek umi „tancit“, protoze Domca se mi tu jen vali
ted ho pozoruju, jak drzi svuj kartacek a vali s nim sudy… Ale uz se u stolu povytahne do vysokeho kleku a taha veci v obyvaku, takze uz to snad nebude mit dlouheho trvani ![]()
Jo a Simi, jdes tedy v patek cvicit? Bych Vam vzala tu mlecnou kasi a pak tu mam nejake mleko Optivital od Hami, to Domcuch nemuze, co vy, vypijete to?? ![]()
S tim Jarou to je blby, to je holt smula Prahy, ze se chodi tak pozde z prace, Domca taky chodi spat mezi pul 8 a 8, aby si s Danem aspon pohral a tak ![]()
Ahoj holky,
mě před chvilinkou usnul Adámek, takže doufám, že mě alespoň nechá napsat příspěvek
Včera večer, jak jsem psala, jsem byla KO, po koupání jsem byla na aerobicu a jelikož tři cvičení nebyl, tak jsem cvičili trošku latiny a to tedy bylo
Po příchodu dom, jsem A. dvakrtá burtálně
a zakončil to průjmem
![]()
Průjmujeme dál
, takže dneska vyrážíme k dr., tedy spíš, až se brouček probudí…
Simčo : Zvládla jsi to perfektně
A to je teprv naprd, že ti balík nepřinesli až ke dveřím a musela jsi deset pater dolů
A Ondrášek je šikulkááá!!!
![]()
Veru: Taky máte od nás plný počet hvězdiček, chtěla jsem vám je dát i dneska, ale to mi nešlo… a fotka vážně pěkná!! Jde vidět, že u Škodovi jsem vážně profíci
![]()
Mahul: Takovou návštěvu bych teda taky zakázala!!! Být nemocný a vědomě přijet…
Aaaaaaaaaaaa, Kinderlátko je vzhůru, musím pádit za ním ![]()
Ahoj holky,
dočteno, teď jsem tu dva dny nebyla, protože u nás bylo veselo - v neděli jsme až do večera stavěli Adamovi nábytek v pokojíčku a já pak skoro do půlnoci ještě všechno uklízela a rovnala
a včera večer, zrovna, když jsem si sedla k PC, tak Adam spustil a dal si hodinku mejdan, než se nám ho povedlo uspat, za chvíli se zase vzbudil a tak jsme měli o zábavu postaráno zase skoro do půlnoci, a pak jsem padla jak podťatá a vstával k němu v noci Tom.......no adam teď spí, ale za chvíli se asi vzbudí - už spí hodinu
, takže jednotlivě budu reagovat večer - doufám
- a teď jenom všechny rychle moc zdravím!
Ahojte,
tak si představte, jak to dopadlo… Včera Jirka te nasi najemnici vyvolaval, ona nebrala telefony, zvedla to az vecer - pry neslysela telefon
. nemocna pry vubec neni, to mu tvrdila so telefonu ( no brácha říkal něco jiného…) a dneska dojede
![]()
Nejdřív jsem si myslela, že budu muset odjet, ale máme ve čtvrtek 10-měsíční kontrolu a já mám taky dr…
Takže nevím, co teď. Pokud bude nemocná, tak jí mezi dveřmi pošlu pryč. A pak jsem vymyslela, ze jí řeknu, že pokud nás nakazí, tak u nás končí. Ať si to rozváží, jestli jí to za to stojí.
Ale moje slabší já mi pořád našeptává, že jsem mooc drsná.
Jednou to může být moje švagrová ![]()
Veru , obal přímo ukázkovej ![]()
Simi, a ta pracovní doba je pevná nebo s ní může manžel nějak hýbat? V kolik se vlastně dostane domů, když končí v šest?
My máme zatím štěstí, že Jirka pracuje stabilně odpoledne, takže skoro každé dopoledne je s námi doma. Sice penízky nejsou žádná sláva, ale jsem teď ráda, že to tak je ![]()
Týnko, Zuzi a všichni další marodi, ať jste brzy fit!
Ahojda,
u doktorky jsme byli, ale nepořídili jsme, jelikož ona tam nebyla, z důvodu nemoci
Průjem zvládmem sami za pomoci paní mrkvičky a slečny housky, ale chtěla jsem to slyšet od ní a navic by jsme měli mít i desetiměšíční kontrolu, mno, v pátek je taky den
![]()
Mahul: Alespoň by jste měli důvod, proč by jste ji vystěhovali
Ale až se narodí druhý brouček, tak i tak u vás asi skoro-švagrová nebude bydlet?? Přeji pevné nervi, s příbuzenstvem je to občas dost těžké
![]()
A ještě moje zvědavost
Na jakém odd. děláš?? Jestli to náhodou není kardio
![]()
A Kubíkovi všechno nééj ke včerejším desetiměsíčninkám
![]()
Jančo: To jsi měla taky dost „veselý“ večer
![]()
Zuzko: Ať jste brzy fit!!! A Terince vše néééj dodatečně k deseti-měsíčninám
![]()
Veru: Kino v březnu už musí vyjít
A pak z léta ZOO
![]()
Odpoledne razíme do města, musím na poštu (odeslat dva úřední dopisy) a pak ještě do spořky…ale Adam si dává na mě šlofíčka, zahřívá si prdelka bolavé bříško…a tak mi určitě nebude spát v kočárku a budu ráda, když s ním dám tu poštu…nejradši bych ho nebrala do města vůbec, jenže Radek si někde shání práci …
Ahoj holky,
sice jsem skoro cely den u pocitace, ale stiham jen docitat, jinak se venuju bud bakalarce nebo Stepanovi. Ten babicka vozi, tak mam chvili volna. ![]()
Vsem nemocnym preju brzke uzdraveni a posilam jim
a ![]()
Uz aby bylo jaro!!!
Mahul, tak pak dej vedet, jak jste s vyjednavanim dopadli ![]()
janus, takovy nocni program by me asi pekne vyridil
![]()
Simi, ty pozdni prichody tatinku jsou nekdy na budku
A Ondra je sikulaaaa
A Ty taky, jak to s nimi zvladas
![]()
A postylku i ohradku uz mame uplne dole nejaky cas a hned se citim lip, i u te stredni polohy jsem mela docela strach, ze vypadne…
tak ja zase padim, at vyuziju chvili klidu ![]()
Ahoj holky,
já jsem tu s klukama sama,manžel šel na trénink.Ale mám radost,objednala jsem se na příští týden na kosmetiku,tak budu mít nějakou relaxaci a v neděli snad půjdeme s kamarádkou a dětma do kavárny s dětským koutkem ![]()
V noci jsem byla u Vítka asi 5×,od 11 do půl třetí,pak už mě to nebavilo a vzala jsem si ho k sobě
Začal pěkně prskat a teče mu z nosu,tak snad z toho nic nebude ![]()
Marůdkům brzké uzdravení a zdravím všechny! ![]()
Jdu klohnit kaši…
Tak ja jen Vas chci vsechny pozdravit a poprat hodne zdravicka ted v tomhle období, Sanel podlehla, jsme bez teplot, ale kasel a ryma desna. Dnesni noc hruza, odsavame a kasleme. Dr jsem jen volala, rekla mi co a jak a uvidime. SKoro jsem ji pres plac pacientu ani neslysela ![]()
Dorazila jsem ze cviceni a jsem taaaaaaaaak naplnenaaa … stastna a uz ted se tesim na ctvrtek. Romo hlidal a vykoupal, ja prijela akorat na masaz a ulozila, spinka, ale buh vi co bude …
mejte se hezky!!
Ahoj,
taky přeju všem brzké uzdravení!!!! Je to hnus, dětské nemoci a tak a to má teprv chřipková epidemie kulminovat ![]()
U nás se taky spí, od rána žádná dělovka v plenkách, zase si říkám, abch ho tou mrkví nezabetonovala alespoń na týden
![]()
Taky vsem preju dobrou noc, at je lip, to je hruza ty nemoci
![]()
Domcuch vytuhnul, tak si jdeme dat veceri… ![]()
Ahoj holky,
všechny zdravím… tak Ondra si ráno poprvé sedl - a večer se v postýlce poprvé postavil!!!
Dám sem pak foto.
Veru , v pátek cvičit jdeme, tentokrát se Silvinkou, tak to budeš hodná…
Ale stejně by bylo fajn, kdybys přijela… no na kafe teda ne
tak třeba na čaj… co příští pondělí nebo středu - kdykoli? Buď na dopoledne, nebo to můžem po obědě spojit s procházkou…
Ještě se dnes ozvu, tak zatíííím… a všem marodům držím palce! ![]()
Verunko já bych ti dala klidně deset, ale protože už jsem jednu pětku včera poslala, tak už to asi víckrát nepůjde co? Ale jak je to s těmi bodíky za doporučení. Ty ostatní mamči tam mají nějaké kamarády. Máš to pořádně nastudované?
My bychom měli jít zítra do poradny, ale ani se mi nechce, když to všude tak řádí, asi to odložíme do příštího týdne.
No nic víc ze mě dneska nevypadne, šiju se Jířovi s tím indiánským kostýmem a tak už sotva vidim. Takže spánku zdar! papa