Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, jen Vás jdu pozdravit.. Nakonec jsem se stala i já členkou zakládající mateřské centrum, ve čtvrtek se otevírá, takže mam práce nad hlavu.. takže nemám čas ani na dočítání..
Přeji všem nemocným rychlé uzdravením a zdravých ať se chřipka vyhne (my jí naštěstí nemáme, ale nedivila bych se, kdyby jsme jí mezi dětma dostali..)
Tak já jdu..jsem unavená jak pes.. papá =)
ahojte, koukám samí marodi, tak ať jste všichni brzy zdraví a nic vás netrápí. Test z angliny jsem nějak horko těžko zvládla, jak jinak než za 3
a to ještě mám minimální hranici k tomu, abych mohla na ústní…kterou mám zejtra, hrůůůůza, nevim co jim tam vyblekotám…Pája se naučil stát a při každý příležitosti to předvádí…
Simi: je to literární akademie Josefa Škvoreckýho, oborů je tuším pět, já měla tvůrčí psaní http://www.lit-akad.cz/…Default.aspx tady jsou stránky školy, tak se dyžtak mrkni. Já to studuju jen 3/4 roku a už končim…hihi, studovala jsem 3 roky na VOŠ publicistiky a oni se akorát dohodli s Liter.akademí o možnosti získat bakaláře. Ale maj v tom hroznej chaos, nevěděli jaký předměty nám uznat atd atd…mysleli sme si, že to bude brnkačka, ale na prvním termínu státnic z literatury pustili 20 lidí z 80.....takže s tím moc nepočítám…Zejtra se pokusím zvládnout ústní z angliny, a za další tejden ústní z literatury, češtiny, literárního myšlení…Tyjo, tě obdivuju, že seš na fildě…to musíš bejt chytráááááááááááááááááá
Ahoj všichni,
tak u nás bylo veselo i dnes - při usínání Adýsek plakal, až hrůza, nevím, jestli ho nebolelo bříško, protože se tak propínal, ale on to dělá, i když se vzteká, tak pak babo raď…
No nakonec usnul, tak si jenom přeju, aby dnešní noc byla klidnější.
Jinak všem marodům - a že jich tu je
- přeju brzké uzdravení a co nejmíň trápení s bacily… ![]()
Zuzi - pokud nás třeba vezmete na tu Floru autem, tak budeme moc rádi. Jinak ještě jednou díky za návštěvu, bylo te bezva a Terinka je vážně úžasná. Tak ať je brzy zdravá, chudinka malá. ![]()
Veru - hlasovat budu hned, jak to tady dopíšu
Ten obal je teda perfektní ![]()
Simi - vidíš, Ondra je teda šikulka - gratulujeme k těm pokrokům ![]()
Adel - teda, kosmetika…to závidím, taky bych ji potřebovala…
![]()
Mahul - teda tvoje možná budoucí švagrová je dost bezohledná
Tak ať to nějak všechno zvládnete.....
Ach jo, Tom jede zítra na hory a bude tam až do konce týdne, tak mám „radost“, že tu teď s běsnivým Adýsem budu sama
. No tak snad to zvládnu bez větší úhony ![]()
No tak já jdu do sprchy a honem do pelíšku, ať aspoň něco naspím, kdyby ten náš ďáblík zase v noci chtěl dělat binec… ![]()
Dobré ránko,
teda u nás nic moc,Vítek budíček 5.15 a hned začal cvičit,Jiřulka se vzbudil už v šest
Vítek má rýmu,tečou mu nudle a pořád kejchá,ale jinak je v pohodě,ráno jsem mu ani nic neodsála,všechno mu to vyteče,jak pořád cvičí..Akorát máme zítra jít na plavání,tak uvidím…
Janus takovéhle usínání jsme taky měli,ale už se to zlepšilo
Nějak si s Adýsem poradíte,uvidíš ![]()
Teri za tři dobrýýýý
A zase držíme palce!
Neli jaké mateřské centrum,napiš podrobnosti!
Lucy ty jsi tak šikovná a obětavá maminka
Já bych to šití nezvládla.. ![]()
Simi Ondra je šikulka a závidím,já pořád čekám,kdy si Vítek aspoň sedne.Příští týden jdeme k dr.,tak jsem zvědavá,co ona na to,že ještě nesedí..Ale jak jí znám,tak nás nikam nepožene.Jo a slíbila jsi foto kočárku! ![]()
Týnko tak snad to mrkev zazdila! ![]()
Heslo: UŽ ABY BYLO LÉTO !!!
Všem marůdkům přeju brzké uzdravení ![]()
Ahoj holky, tak u nás zbývá asi 8 pupínků a jsou už zaschlý. V pátek jdem na kontrolu, tak snad budem moci aspoň ven. Péťovi se zlepšila rýma a kašle už jen ráno (spíš odkašlává a to je dobře) Rýma je snad pryč i když Radim má takový přicpaný nos, ale stříkáme sterimar, tak snad to pomůže,
Co se týká fitka, probíhá vyjednávání a snad v můj prospěch. Teď jsme ve fázi, jakože co když mi to nebude dělat dobře a tak
(myslí si, že když jsem měla problémy v těhu, tak že nemůžu nic dělat…)
VERU:hlasuju a samozřejmě, že za 5
A ta fotka na LOvele už může zůstat, je tam jako dělaná od výrobce.
SIMI: teda krásná škola, pookřála jsem. A jak ještě chodíš na recitování, úplně chápu, že je to balzám na duši
A Ondra je bezvadnej.
ADEL: já chci taky na kosmetiku a chci zkusit jít na manikůru (nikdy jsem nebyla
) Jsem se rozhodla se věnovat i sobě (za to může manžel
, to jeho zlobení je k něčemu dobrý, jo a ještě může za to, že jsem odbourala pojídání čokošky - byla jsem schopná zblajznout jednu celou denně
)
MAHUL: to je síla skorošvagrová
. Nejsi vůbec zlá, pokud přijede a ty mezi dveřma uvidíš, že je nemocná, tak jí řekni ať se na tebe nezlobí, ale ve svém věku (nevím teda kolik jí je, ale je už asi dost velká ne) by mohla pochopit, že je pro tebe nebezpečné onemocnět a prcek, taky nemusí být nemocný. Ať to nebere zle, ale v takovém stavu (nemocná) u vás prostě být nemůže. Není na tom nic zlého, naopak by se mněla zastydět a ještě se omluvit. A když se urazí, tak aspoň budete mít chvilku klídek. A když bude mít problém, kvůli nájemném, tak bych jí klidně řekla, že jestli jí to tak bolí, tak jí část vrátím za ty dny, co k vám nemůže.
Ale já vím, že se mi to hezky říká a skutečnost je jiná, prostě jsem chtěla říct, že s tebou cítím a držím palce ať je to dobrý a promiň za elaborát, ale mně tohle vadí nejvíc, u nás e to první otázka, když se někdo hlásí na návštěvu, jestli jsou zdaví a jinak manžel prostě nekompromisně řekne, že prostě nemocní ne. (a to řekne všem a je to - moji rodiče to nikdy neudělali, jen ty jeho už několikrát vypoklonkoval
)
JANUSO: manžel tady kňourá, že by jel taky lyžovat, třeba jen na jeden den, ale nikdo nějak nemá zrovna čas, tak je otrávenej. (mě by to nevadilo, kdyby jel i na několik dní, my jsme totiž furt spolu a já jak jsem teď s nemocnými dětmi doma, tak je to tu napjaté a tak by to bylo asi ku prospěchu, odpočinul by si a já svým způsobem taky)
TERKO: ty taky, tady je to samá umělkyně
, víte, že nikoho takového neznám?? Teda kromě vás teď
![]()
Holky je tu někdo, kdo nemá a nestuduje vysokou školu??? Nebo jsem jediná
![]()
Katy neboj,já mám jenom učňák s maturitou
Už se vidím,jak si za dvy roky se dvěma dětma hledám práci ![]()
Přeju ti,ať to vyjde s fitkem!Na tu kosmetiku jdu vyloženě abych vypadla,manžel chodí do práce a pořád někam a já jsem furt doma. ![]()
Ahoj holky,
u nás ze záhadných důvodů prokňouraná noc, hlavně Silvinka, nevím, že by další zub?! Ona spí běžně krásně… divný…
Ondra je fakt inteligent
- jak leze dopředu, tak občas narazí hlavou třeba na „děsně nenápadnou“ skříň a podobně a pak samozřejmě kvičí… a specialitou malý je zase zalézt pod židli či konferenční stolek a bouchat se seshora do hlavy - a kvičet, ať ji vyndám, teď hned
![]()
Teri , ta škola vypadá krásně!!! Ty jo, ale takových zkoušek najednou? To tě teda obdivuju
Nooo, já sice dělám už doktorát, ale fildu jsem dělala nadvakrát, protože jsem začala brzo pracovat a nebyl čas… no ale nakonec jsem se dopracovala ke státnicím i při plném úvazku v redakci
tak jsem zvědavá, jak to půjde při mateřské
Ale tolik potřebuju zaměstnat hlavu, že to snad půjde.
Adél , taky jdu zítra na kosmetiku - a přesně tak, jde o to, hlavně na chvilku vypadnout. Každý relax dobrý!!! Já se těším vždycky už napřed
Jo a neboj, moje Silvinka taky nesedí, nestojí, dokonce ani neleze - jen válí sudy a trochu se plazí…
Katy , já si myslím, že cvičit klidně můžeš, ne? Těhu a netěhu jsou dva dost různý stavy
Taky jsem říkala Járovi, ať jede aspoň na den na hory, ale nejel (kvůli penězům
) a myslím, že mu to bude líto… To dusno dobře znám
tak ať je líp!!!
dobre ranko … skoro poledne!! ![]()
Sanel chrupe, ja snidam a ctu si Vas …
prijeli jsme od dr, zmakli jsme 10mesicni a zaroven ji prohledla, protoze
rymujeme fest a kasel taky desnej, noc jakz takz, ale budi se, narika a kasle … odsavame … ale pak zabrala a spinkala do 6 a pak u me do 8.
Ach jooo, fakt at uz je jaro leto a at jsou ty lasky zdravy!
Ja teda byla vcera poprve cvicit … a dneska sotva lezu, ale tak jak jsem se odreagovala a uzila si to jsem vubec necekala. Tesim se na ct.
Jinak zuby zadne … stoupa si stoupa a z briska si sedne. A mame skoro 9600g a 78cm. Taky mi prijde, ze zacala Sanel jeste vice komunikovat … dr rikala ze je desne ukecana … porad mlela v ordinaci, ja jako mala jsem tu pusu nezavrela, zvedava nejvic a tak se toho beranka co mam doma bojim
to bude …
Adel kde bude to centrum???? Nely teda ![]()
Jinak HElen dneska jsem hledala kasi, nikde ji nemaji .. v Lipe v lekarnach i v drogeriich maji jen omezeny pocet vyrobku .. ale dneska jsem narazila na letak od Hippu a tam je vse, nastudovala jsem to a da se objednat. Tak jdu na to. Ja mam stejne Hipp a HAmi nejradeji .. Sanel taky. I kdyz sni vse.
Tak jsem se zase vykecela, vsemmarudkum drzime palecky a krasny den!!!! ![]()
Ahoj mamušky,
tak u nás noc nakonec šla - nebo aspoň pro mě, vstával k Adýskovi Tom, ale ráno si nijak nestěžoval, tak snad to bude lepší…
Adel - díky za uklidnění, že se to usínání u vás zlepšilo, budu doufat, že u nás to bude taky tak
Ať je Vítkovi líp - a heslo „Už aby bylo léto!“ plně podporuju
.
Katy - s manželem jste pořád spolu - to trošku závidím, my přes týden teda nic moc, Tom chodí pozdě z práce a pak má i různé mimopracovní akce
, tak akorát ty společné víkendy. Takže bych brala, kdybychom byli víc spolu, i když být spolu pořád, to by asi taky nedělalo dobrotu
![]()
Simi - to narážení hlavou dělá Adam taky
- zrovna dnes dopoledne do rohu postele
. Tak snad je to časem přejde… ![]()
Adam teď spí, ale už se začíná vrtět, tak musím končit. mějte hezký den, a večer ahoj… ![]()
Ahoj holky!
My jsme konečně všichni zdraví,ale koukám,že tady to teprve vypuklo,co?!!Tak ať ste brzy všichni fit!Na kontrole jsme rovnou udělali poradnu a naše váha je 9870 g a délka 76 cm.Trochu se nám růst zbrzdil,je to vidět i na věcech,co jsem mu v pátém měsíci nakoupila do zásoby-nám pořád je.Už jsem dlouho nikde „nešmejdila“.
Ale v tomhle hnusu se mi ani nikam nechce.
KATY,JANUS:to je tak s chlapama vždy,jednou se nám po nich stýská,jindy jsou na zabití…Jo a KATY já jsem taky bez VŠ!Ale snad to není na závadu… ![]()
ADIKO:náš Mates předvedl v ordinaci místo povídání parádní beraní bečení!!! ![]()
ADEL,SIMI:já chci taky na kosmetikuuuu a masáž a na kafíčko s kamarádkou…hlavně někam SAMA!!!
No ale už mám vyhlídku,přijede mi nejkámoška z Prahy,já se na ní tak moooc těším.Možná dopadne i hospoda!Jen nevím jak to tady Radek zvládne s malým…No uvidíme.
Matýsek se naučil dávat pusinku,je to tak roztomilé.Nahoře mu vyrostl jeden zoubek,vypadá legračne.
VERU:Fotka je moc hezká!!!A mmch pereš v Lovele,jseš s ní spokojená???Mají ji teď v akci,tak bych ji skusila,ale bojím se abych nebyla sklamaná-což většinou jsem,když koupím něco jiného než Ariel. ![]()
Adámkovi vše NEJ k 10-měsíčninám!!!
PAPA!!!
Ahoj holky
Už mi to ide fakt na mozog,byť stále so Sofi sama.Manžel na týždňovkach ,je to na figu.
Aspoň,že Sofi je také slniečko.Už aj lepšie spáva,zaspinká asi o 19,00h a spí niekedy aj do polnoci a po polnoci už musí byť so mnou v postely,ale neva,hlavne,že už v noci neplače.Bodaj by to tak zostalo.
No ja nechápem holky ktoré študujete,ja Vás fakt obdivujem.Ja som asi na učenie hrozný leňoch.Tak nech sa Vám darí.
Sofi sa tu zrovna na mňa škerí a ťahá mi kábel na myš,tak asi budem musieť končiť,všetky hračky ju prestali baviť a zaujíma ju iba notbook,asi bude technický typ
.
Papa
Ahoj holkyyy,
tak jsme doma z jeskyne, normalne jsem se pristihla, ze musim jako neco „planovat“, aby se mi chtelo ven, kdyz je tam tak hnusne
Fakt, souhlas, UZ ABY BYLO LETO!!! (teda i jaro staci
)
Lucy , ty ses sikulka, takova zrucna matka, dorty, indianskej kostym.. to Domca az bude velkej, tak bude asi jako hadrnik (pac ja faakt neumim sit ani plest
a nebo mu to nekde pujcim ![]()
To vis, ze jsem tu soutez nastudovala, ale zase se to tam nejak matla, ted mi prijde, ze nam klesa prumer (body), coz znamena, ze mi ho nekdo schvalne snizuje, je to stejne, jako kdyz soutezila Katy, jak ji stvalo, ze si nekdo meni IP adresy, ty souteze jsou vzdy nejak pomotane ![]()
Katy , ja si taky rikam, ze tady teprve poznavam lidi z ruznych oboru.. A je to fajn… Ja fakt mam jen same kamarady a zname z financi, obcas par lidi, co delalo ekonomku, tak delaji treba marketing, ale tech je malo, sami financnici, v zivote jsem snad nepotkala nekoho, kdo pise basnicky nebo tak
jako Simi.. Nebo treba lekarka, sestra… Jooo, vlastne mam dva odpadliky, kamarady ze skoly, co delali ekonomku a prestali, tak jeden delal FAMU a je ted produkcni a druhej toci kratke filmy
![]()
Nelo , to je super, ze zakladas to centrum, asi je to narocne, to jo, ale pak to myslim bude fajn, ja to vidim tady u nas ![]()
Ja Vam teda holky nezavidim, ze jsou Vasi chlapi takto pryc, Wenee, Janus , teda je fakt, ze u nas pres tyden taky nic moc, domu kolem pul 7 vecer, tak 2× tydne nejaka akce, takze se tesim jak blazen na vikend…
I kdyz nekdy je fakt, ze bych byla radsi, kdyby doma nebyl
ale to je minimaaalne ![]()
Wenee , ted zrovna Domca kramuje CDcka ve stojanu, pred chvili hryzal kabel od notebooku, jojo, nejlepsi hracky ![]()
http://img.mimibazar.cz/…f1679259.jpg
a teče a teče, už přišel na řadu i vysavač … ![]()
noc nic moc, držím palečky všem marůdkům!!!
http://www.33smiley.com/…eryday/9.gif /> http://www.33smiley.com/…eryday/9.gif /> http://www.33smiley.com/…/love/13.gif /> http://www.33smiley.com/…/love/13.gif
Ahojda ![]()
My jsme měli dneska celkem příjemný den, ráno mě nechali chlapi vyspat do osmi hodin, Adam se v noci vzbudil asi jedenkrát a to jsem ho nechala trošku pozlobit v postýlce a pak zabral hned (začal se mi takhle budit celkem pravidelně v půl třetí …) a čekala jsem, že se vzbudí na mlíko kolem té naší půl páté a on až v šest ![]()
Neli: No teda, spoluzakladetlka mateřského centra
A jak ses k tomu dostala?? A co administrativa a táák?? U nás v Jablonným žádné MC není
taky jsem přemýšlela, že kdybych mohla, tak bych do toho šla…ale asi není s kým a navíc nemáme žádný prostor, jedině: že bych to udělala z budoucí garáže
![]()
Terko: Jsme ti úúúúplně zapomněla pogratulavat k obhajobě bakalářky, šikulkááá!! Za tři je krásná známka a hlavně že to máš v kapse
![]()
Wenee: No na prd, že manžel musí jezdit na týždňovky..ale hlavně že má práci!! A alespoň si do syta užije malé o víkendu a ty si můžeš vyložit nožky hore… a potom chápu tvoje zkrášlující pátky
![]()
No a u nás je R. opět bez práce, v té Vartě to nemělo dlouhého trvání a tak teďka hledá nějakou práci… jsme se domluvili, pokud tak do dvou týdnů něco slušného nenajde, tak si asi budeme muset vyměnit role
Né že by se mi nechtělo do práce, mezi kolektiv a tááák…ale nějak že by to bylo na trvalo mi nejde…ale R. se bude snažit najít si job
![]()
A dneska jsme byli na dlouhé procházce a jelikož jsem byla s kámoškou, byla to paráda, jaká změna chodit na prochajdu s někým, hodit řeč a tak…a jelikož jsem měla hlídání před střediskem (nemůžou dovnitř kočárky), došla jsem si pro tetanovku
A dneska jsem měal jít na Power jogu, ale jsem kantáre (a to by hlídání bylo…), takže nejdu a radši si udělám pěkný večer doma a zítra vyrazím na aerobic ![]()
Zatím se mějte, já ještě během večera nakouknu ![]()
Ahojky, tak sem tu zas na skok
právě jsem dovařila a dopekla jídlo na tu zítřejší slavnost a dovařila (oběd
) no jo.. hold nestíhám.. celý den zas v MC a po úřadech .. Hrůůůůůůůza!!!
Adel, ale dyť si z Prahy,ne? tyhle centra jsou po celé ČR a kord v praze..
Katy, já jsem teprve na střední!!!!
ale VŠ bych chtěla.. ale uvidim jak to všechno bude.. času dost.. ![]()
TAk papa, jdu dělat nápisy do MD
už se těším na víkedn!! ![]()