Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nas se spinka … ja mam hotovo a zasedla jsem k pc.
Tak jsem taky hlasovala Veru ale napsala mi to to co Mahul. Mahul dej pak vedet zda doazila sestra … snad neeeeeeeeeeee
Jinak samo budu hlasovat denne a pak si k Verce budeme jezdit prat ![]()
Sanel je na tom lepe … kazdopadne v noci se budi, ale da se to.
Snad to zmakneme a hlavne nase lasky miminecka … drzim vsem palecky!!!
Simi drzim palecky v nove praci a taky jsem cetla novou maminku … koupila jsem i Betynku a ted nevim v ktere bylo jak se jim po prvni holcicce narodili dalsi dve. No ted byt tehu a cekat dvojcata, tak teda nevim!
Muj Romo je z dvojcat a ja uz se bala u prvniho ![]()
Jste mi taky dali s tema vitaminkama, hned jsem do sebe vse naladovala …
VSEM!
Ahoj
Želvička-chcela som hlasovať,ale tiež to nešlo.Budem skúšať ďalej.
Jste mne na tu Betynku, tak navnadily, ze si ji taky budu muset koupit
![]()
A potencialni svagrove se nemuzem dovolat, nebere nam telefon
![]()
Ahoj holky,
Veru tak jsem zkusila hlasovat,snad se to započítalo ![]()
Mahul Kubíkovi všechno nééééj ![]()
Holky zapomněla jsem vám napsat,jak mi tuhle Jiříček řekl:mámo ty si krásná
Normálně jsme s manželem koukali
![]()
Adel , to je hezkyyy
Ja se tesim, az Domca taky neco rekne, treba „mama“ zatim staci ![]()
Jinak holky, hlasy se asi zapocitaly, diky moc, diky moc!!
Mame uz 50 bodu, takze do zapojeni do souteze jeste zbyva 50 ziskat, ufff, to teda budu rada, kdyz to vubec sezenu, to jsem zaukolovala rodinu i kamose
![]()
Zatim jsem si obal na Lovelu na tech strankach udelala jen pro sebe, to je vtipny ![]()

Veru, a nejsi tak trochu narcis???
![]()
Jo kolikrat jako muzu hlasovat??? Reknu i manzelovi, at ti da hlas ![]()
Narcis jsem jen nekdy
Treba kdyz mam o 15 kg vic nez ted, tak ani neee
![]()
Myslim, ze z kazdeho PC jen 1×
asi podle IP adresy
ale at manzel hlasuje, to jooo! ![]()
Mahulko.. pkne posli choru navstevu kade lahsie
tak toto nechapem, cpu sa na navstevu chori.. ![]()
oslavencom vseetko naaaaaaj .cmuk, cmuk..
jeeejda, kukam, ze kolko je nas tu chorych alebo deticky chore.. s MAtuskom sme boli u dr. tam mu stupla teplota na 38,5
vygrckal kvapky, tak mu ich davam v eextra sladkej cukrovej vode… neviem, ako inak
nech uz to mame z krku.. ze nejaky ten virus ma.. ![]()
Adelko.. jeeejda, teda take kraasne ti povedal tvoj syncek milovanyyy.. jeeej, ved encudo, ked ma taku uzasnu maminu
SImi, ty si hotova supermama.. teda tolko aktivit. super sikulaaaa..no a ja by som si teda strazit dvojicky netrufla…
ked si predsatvim, ze ekd sa zacnu stavat a kazdy dakde inde.. to chobotnica je malo.. klobiuk dole… eeejha a nech uz je MAtusko zdravy, nech si mozem vonku kupit casopis ![]()
Zelvi, fotka s lovelou supeeer.. teda vyzerat tak ako ty.. tiez si porobim fotky ![]()
idem skusit zahlasovat.. blbne mi net a nezobrazuju sa mi linky.. ![]()
Ahojky
Juj Želvíku ta fotka je fakt krásná a kdyby vás tak pěkně zvěčnili na Lovele, tak jí začnu i kupovat!
Jinak mě taky hned napadlo, že si k tobě pak budeme jezdit prát
A ten tvůj výtvor vypadá fakt dobře, měla jsi jim to tam rovnou poslat, ať to mají bez práce!
Všem marůdkům přeji brzké uzdravení, mě zatím kluci odolávají a to nám stoná taťka i děda, ale čekám že se pěkně vystřídají. No už aby bylo to jaro, ale když už je únor, tak to půjde rychle. Už jsem dneska koukala v Neckermannu na plavky, ale nakonec jsem usoudila, že když si vlezu do pytle, bude to nejlepší!
![]()
A taky velkou http://www.sirmi.ic.cz/smajl/22.gif Kubíkovi ke kulatinám.
Já teď právě vybírám Juráškovi idiánskou paruku na karneval, tolik krávovin co se dá pořídit
, hned bych šla taky!
Tak zatím papa, jdu se rochnit v maskách
ahojky, tak jsem vás přelouskala, Betynku už jsem si taky koupila…hihi, ale nestíhám číst, už tu na mě čekaj dvě z minulejch měsíců, odebírám Maminku a tu taky nestíhám číst, holt učení má teď přednost
Dnešní obhajobu bakalářky mám za 3, pěkně mi jí zkritizovali, ale mám to…na voš publicistiky jsem měla za tu samou práci za 1…
asi má Literární akademie jiný metr…Tak jsem dneska poprvé viděla Páju jak se staví, koukali sme na večerníček a když byla závěrečná znělka, tak si stoupnul…Koukám jak se všechny ládujete vitaminama, já se dopuju jen urinalem… ![]()
Zelvi: máš hlas…taky jsem tam hodila fotku, ale takovou krááásnou jako ty teda nemám ![]()
Simi: určitě to s dvojčátkama zvládneš sama, jsi šikulka
Kubíkovi vše nej k miminarozeninkám
Ahoj holky, jdu popřát všem dobrou spavou noc, na víc nemám sil… pa páááá zítra
![]()
Ahoj holky,
tak my jsme taky nemocni, tedy Terezka, ma virozu, dneska jsme byly u doktorky..neco podobneho jako popisovala adika o sanelce, pres den v pohode a vecer to prislo, v noci se porad budila a hrozne kaslala, zvysena teplota..mela jsem hrozny strach, jestli to nejsou prudusky, takze jsem rada, ze je to „jenom“ viroza, za tyden bychom mely byt v pohode
.
Jani , to vis, ze to neva
i kdyz.. mohla jsem se predtim alespon ucesat
..ukazovala jsem fotky Tomovi, taky rikal, ze jsme si podobne
..tak to je super, vzdycky jsem si prala sestru, tak alespon takhle
. Bylo to super, uz se tesim, az to zopakujeme
..a Adamek umi naaadherne tancit, to by jste koukaly, holky ![]()
A jak to vypada s pokojickem? uz se tesime na fotky
. a co vcerejsi nakupy? muzeme nekdy vyrazit spolu, ja bych taky uz neco na sebe potrebovala ![]()
Verco , mas tam taky hlas
..a tedy divila bych se, kdybys to s touhle fotkou nevyhrala, ale i tak budeme poctive hlasovat dal ![]()
Se srazikem v breznu taky predbezne pocitame, klidne i driv a kdekoliv az nebudou tolik radit nemoci.. Jani, muzeme vas pak s Adamkem na tu dalekou floru vzit autem
.
A uz se tesim na leto a zoo ![]()
Kubikovi vsechno nejlepsi k 10-mesicninam ![]()
Co se tyka uklidu, jak jste tady resily, tak ja uklizim nejak prubezne, jak je potreba, nejak to ani nesleduju, ale je to temer denne, staci, ze si terinka da sucharek nebo susenku a je to ![]()
Ernata , Klarka je tedy sikovna, kdyz si umi rict takhle hezky, co chce
..a s tou kurkou chleba mame taky ty nejlepsi zkusenosti..ale je schopna ji hned rozzuzlat a snist
..ale moc ji chutna a taky chodi za mnou, kdyz jim a vi, ze se ji pokazde neco ujde
.
Katy , drzim palce s tim cvicenim a manzelem..nevim, co bych tedy delala..ja chodim docela casto a Tom s tim zadny problem nema, akorat chodi nekdy tak pozde z prace, ze uz to nestiham, abych byla pred 8 doma a nakojila a ulozila Terinku ![]()
Zebro , Benik je naaadherny a tak roztomiloucky
.
A taky si s manzelem takhle domlouvame „rande“ ![]()
pacal, zuli, tynko , at jste brzo v poradku vsichni
.
wenee , sofinka je zlatucka, krasne fotky ![]()
Evelin , taky jsme meli svatebku v Krumlove a taky prvni spolecny vylet, tak to mame taky jako srdcovku
..taky premyslime nad tim vozikem za kolo, ale hodne lidi nam to vymlouva, ze to neni moc bezpecne a tak, tak nevim
..na sedacku mi prijde Terezka jeste malinka.. a taky na JC premyslime, tak se tam mozna potkame, akorat jeste misto a presny termin nemame ![]()
Stepankovi jeste vsechno nejlepsi k trictvrte rocku ![]()
Lucy vsechno nejlepsi ![]()
Neli , video uzasne, Adamek je teda sikula ![]()
Tynko , hezke fotky, Adamek je uz velky kluk a vypada to, ze ti bude moc rad pomahat v kuchyni
..taky Terezce obcas vyndam par kousku a ona bubnuje a tak, je to roztomiloucke
.
Simi , taky se tesim na fotecky sportaku, urcite je uz lehci nez korbicky, ze?
Ja se taky chystam kojit tak do roku a pak uvidim, jak bude Terezka chtit, kojim uz tedy jenom rano a vecer a obcas pres den, kdyz nemuze zabrat a zatim si obcasne krizovky bez toho nedokazu predstavit
. No a ja zadne vitaminy neberu, jenom piju kojici caje, to asi budu za par let vypadat
![]()
Adel , tak slovacka kyselica
takhle pozde mi delat chute ![]()
Ja se ted ven par dnu nedostanu, tak asi vyslu Toma pro Betynku ![]()
Tak snad to ted nepadne a ja to odeslu, jinak by me to hodne mrzelo
![]()
Tak dobrou holky ![]()
Ahoj holky,
tak jsem přečetla vaše příspěvky. Mám Péťu na klíně a tak to bude jen super rychlovka.
Všem oslavencům vše nejlepší ![]()
dejte sem linky na vaše soutěže a já budu hlasovat jak diváááá
Veru mě to jde hlasovat v pohodě, tak máte samý pětky. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem přečetla vaše příspěvky. Mám Péťu na klíně a tak to bude jen super rychlovka.
Ahoj holky,