Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky,
první volná chvilka dne
Dneska je to tady nějak na spadnutí…Adam kňoural už od rána (vstávali jsme v půl sedmé…), potom pidi dopolední šlofiík-to jsem poklízela a teďka spí asi už hodinu v kočárku na terásce v kočíku s dvakrát s přiuspáním
To jsem si stihla vyšůrovat auto ze vnitř a nainstalovat novou autosedačku, jelikož dneska ráno přišla!!!!
![]()
Adik: No vidíš, jaká byla pěkná noc
Je možný, že po kašičce má těžké bříško a z toho má pak divoké spaní
A pak ti ještě krásně spí přes den, ještě začneme závidět
![]()
Já bych byla taky radši, kdyby jsme zimu ještě stihli v korbičce, ale to teda nevím-nevím, jak bych tam natlačila Adama, sardinka hadr
A z vajíčka taky vyrostl, hold chlap dlouhý jak čára
![]()
A mě ráno taky Adam budí skákáním a lezením po mě, popřípadě i po Radkovi pokud je doma
Okolo čtvrté jí, pak si ho beru po šesté k sobě a okolo té sedmé budíček-definitivní a mě se táááák neche vylézat z teplého pelíšku
![]()
Adél: Musíš vložit fotku nové hlavičky
![]()
Lucko: A teda sjezdovku závidíííím!!!!! A to pěkně nahlas, jelikož já se asi letos na ni nedostanu
Nemáme přes den hlídání Adámka, aby jsme s Radkem vyrazili spolu
![]()
Adik: Jo a fotky máš na MMB fakt výstavní, taky bych občas brala, kdyby byl Adámek „buchta“, jelikož ho fakt nemám šanci najít, tak kde jsem ho položila a teďka má i novinku, naučil se otevírat linku a rabuje mi tam všechno…
Což to by mě tak netrápilo, kdyby neměl šanci si tam přiskřípnout ty svoje pidi prstíčky ![]()
Ahojda holky,
první volná chvilka dne
Dneska je to tady nějak na spadnutí…Adam kňoural už od rána (vstávali jsme v půl sedmé…), potom pidi dopolední šlofiík-to jsem poklízela a teďka spí asi už hodinu v kočárku na terásce v kočíku s dvakrát s přiuspáním
To jsem si stihla vyšůrovat auto ze vnitř a nainstalovat novou autosedačku, jelikož dneska ráno přišla!!!!
![]()
Adik: No vidíš, jaká byla pěkná noc
Je možný, že po kašičce má těžké bříško a z toho má pak divoké spaní
A pak ti ještě krásně spí přes den, ještě začneme závidět
![]()
Já bych byla taky radši, kdyby jsme zimu ještě stihli v korbičce, ale to teda nevím-nevím, jak bych tam natlačila Adama, sardinka hadr
A z vajíčka taky vyrostl, hold chlap dlouhý jak čára
![]()
A mě ráno taky Adam budí skákáním a lezením po mě, popřípadě i po Radkovi pokud je doma
Okolo čtvrté jí, pak si ho beru po šesté k sobě a okolo té sedmé budíček-definitivní a mě se táááák neche vylézat z teplého pelíšku
![]()
Adél: Musíš vložit fotku nové hlavičky
![]()
Lucko: A teda sjezdovku závidíííím!!!!! A to pěkně nahlas, jelikož já se asi letos na ni nedostanu
Nemáme přes den hlídání Adámka, aby jsme s Radkem vyrazili spolu
![]()
Adik: Jo a fotky máš na MMB fakt výstavní, taky bych občas brala, kdyby byl Adámek „buchta“, jelikož ho fakt nemám šanci najít, tak kde jsem ho položila a teďka má i novinku, naučil se otevírat linku a rabuje mi tam všechno…
Což to by mě tak netrápilo, kdyby neměl šanci si tam přiskřípnout ty svoje pidi prstíčky ![]()
Evelín: Tak vy taky Romerku?
Štěpánek je šikulkááá!!!!
![]()
To je další věc, kterou A. učím krom toho „paci-paci“ a „jak jsem veliký“ a pořád nic, normoš na mě hází bobek
Ale my jsem teďka nějak rozkechan např. HAM-říká-AM, HAF-říká AF, a na kytku říká roztomile „KYTI“ ale to k je něco mezi k a ť
a taky když jede na motorce, dělá zvuk pusou něco jako grrr, grrr (že jede
)
Pár foto:
Adam rabující linku:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8529.jpg
Poprvé usnul při obědě:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8531.jpg
A v nové autosedajdě, kde se mu evidentě nelíbilo:
Tynko, je to fakt uzasny, ze ty male miminka uz zacinaji chapat tolik veci kolem sebe
Stepan jina vsechno ukazuje „jak je veliky“, ted mu ukazuju i „prosim“ a libi se mu to, ale ze by to udelal, tak to teda neeee ![]()
A co nocnikovani? Dari se? Ja jsem na nej Stepana po:,–(ila a bud se rozerval, jako co blbnu a nebo chtel proste zdrhnout, takze u nas se to nejak nechape ![]()
Jinak Adamek vypada, ze se mu v te sedaccce evidentne libi
![]()
Evelin , prosim, sem vedela, ze ti to pomuze
![]()
No hlavne i kdyz tak vypadaji, tak oni uz zase tak maly nejsou, to vidim dnes a denne, jak se umi vztekat, hodi hrackou kdyz nema naladicku, nebo mi poda dudlika a tak
Jsou vycurany jak mraky, zvlaste s jidlem a spanim
A bude to horsi ![]()
Holky,
tak jsem vás dočetla a jsem tak unavená, že si jdu lehnout
. Kubu jsem uložila, nějak se mu - opět - nechce spát…snad za chvilku zabere!
Dodatečně všem oslavencům vše nej ![]()
Tynko , pracuji v nemocnici. Strasne me to mrzi, moc jsem se do prace tesila
, ale ted se vracet ve chripkovem obdobi… A navic jsem opravdu straaasne unavena.
Kuba to uz zalomil a ja jdu vyuzit volny cas!
A tip na autosedajdu by mě taky zajímal. ![]()
Evelin , Štěpánek je opravdu šikulka ![]()
Benda mi usnul až teď, to bude zase do noci vzhůru
.
Poslední dobou fakt hrozně moc jí a víc spí. Vážila jsem ho a má už asi 9,5 kg, cvalda můj ![]()
Zítra jsme měli mít konečně oslavu synovcových 1. narozenin, ale teď je zase pro změnu nemocná ségra, takže se opět ruší (už asi po třetí)
, tak asi pojedem s manžou do Brna, jen tak na prochajdu po městě, ať si neválíme šunky ![]()
Holky, neznáte někoho, kdo dělá překladatele? Snažím se najít, co je všechno potřeba umět a nedaří se mi to najít - jaký kurz, škola, certifikáty,…moc díky za případné tipy ![]()
Lucy , opožděně všechno nej
. A ty jsi teda mladice
. Já doufám, že druhý mimi stihnem do 30, docela se bojím, že ne (taky mi bude 27) ![]()
Adel , ty kaše dávám většinou večer, ale začal mi je vyplivovat - plivne si to na ruku a zkoumá to a pak si to cpe zpět do pusy ![]()
Simi , ještě to nevzdávej s kojem, třeba to půjde. Držím pěsti ![]()
Adiko , super že spinká, a zkoušela jsi jinou kaši? Nebo jen kojo? Nebo jen tak změna?
Wenee , tady jich pár je
http://www.free-animations.co.uk/animation.html
http://www.33smiley.com/
http://planetsmilies.net/
http://www.clicksmilies.com/
Ale Lucy má určitě lepší, já je moc nepoužívám, nechce se mi je pořád ukládat ![]()
Verčo , to se máte, s tím hlubokým kočárem, a sedačka vám taky určitě vydrží dlouho. Když dám Bendovi tlustou bundu, tak je v sedačce jak sardinka už teď ![]()
Evelín , jakou tu romerku máte (rok výroby)? Máš v ní Štěpánka vyfoceného?
Prosím, prosím foto ![]()
A je šikulka, s tím ukazováním, téééda ![]()
Týnko , Adámek teda fakt rabuje - to všechno vyskládal on? A ta spící je úžasná, děti jsou stejně nejroztomilejší, když spinkají ![]()
Mahul , tu únavu nezávidím, snad to bude brzo lepší ![]()
Joo, tak ted jsem se vratila z Billy, kde jsem chtela zabavit Domcu kusem rohliku, kdyz to ti vasi jedlici teda taky papaji, tak jsem mu davala kousky, tak to tam tlacil jak o zivot (co ten lepek
) a u pokladny najednou kuckani, tak jsem rychle zaplatila, to uz se dusil, tak jsem ho vydolovala z autosedacky, nadzvedla a pekne mi to vyblil za tricko
ano, ne NA tricko, ale ZA tricko, jsem mela nejak vystrih nebo co, primo mezi prsa do podprdy, hehehe
![]()
Takze priste mu to zase nedam ![]()
Zebrus , vyborny, smajliky si taky ulozim… ![]()
No a s tim prekladanim nevim, ale podle me, kdyz bys to delala doma, tak nemusis mit nic, max zivnostak, oni uvidi, jestli jsi sikovna nebo ne
No a nebo nejakou zkousku?
No, ja bohuzel druhe mimi do 30 nestihnu, i kdyz jsem chtela, ale ted chceme alespon do Danovych 40, at neni zase tak starej tatka ![]()
Mahul , jeje, ti nezavidim, s tou unavou
vydrz vydrz, ted v Betynce je clanek „Druhe dite do roka a do dne“, pisou, ze na zacatku je to mazec, ale pak je to super, kdyz jsou starsi a ty mas pohodu ![]()
Jooo holky a s tim kojenim proti Facebooku, jak tu psala vcera Adel , videly jste nekdo tu fotku v MF Dnes? Tam mela jedna mamka velky prsa, ale tak velky, ze jsem to snad v zivote nevidela, vetsi nez mimi hlava, to jsme teda doma koukaliii
![]()
Helen Benik ma desnou vyhodu, uz ted je jasne, ze aj a cj budou jeho rodne.
Jinak kasicku jsem nedala uz dva dny. Jen kojim a snad todneska bude taky super. Uvidime. Pres den zase spala 2*3hodky. Ze by spurt zase? ![]()
Kasi jsem hledala v Dm, ale nemeli ji. Tak na to prdim, mam tu asi 4 krabice, tak pak uvidime a kdyz tak ji to budu davat k snidani.
Jinak ve sportaku jsme asi od pul roka. Korba na nas kocar je fakt silena.
A velka autosedacka je super, jeste si chci poridit to zpetne pridavne zrcatko, abych videla dozadu na spiona ![]()
Dneska mame dvd vecer, tak snad bude mala spinkat … jdeme koupat … teda tatinek … jejich denni ritual, ja pak jen vytiram
![]()
paaaaaaaaaaaaaaaaaa zatiiim
Beník se s řevem vzbudil, jen chtěl kojo a má zase půlnoc
, ještěže se manža nabídl, že si s ním kdyžtak v noci bude hrát ![]()
Jsme si teď s manžou chatovali přes skype - on je v obýváku a já v ložnici - to je rodina, co?
![]()
Verčo , já jakýsi certifikát z aj mám, ale ten tu asi neplatí
, chci si udělat něco víc, ať tu angličtinu trochu využiju a taky kvůli prachům, že jo
. V Brně je myslím jazykovka, kde mají obor překladatelství, tlumočnictví, ale nemůžu to najít ![]()
Manža zase chtěl, aby mu bylo ještě 30, když se Beník narodí, ale bylo to o 4 dny, už mu bylo 31
(manža je 12.4 a Benda 16.4
)
A do kdy máš být s jídlem u Domči opatrná? Až do 3 let? Já už si občas dám i tu čokoládu
, ekzém je trošku horší. Ale od Vánoc je ta vůle nějaká nakřáplá
. Myslíš, že mu tím můžu udělat alergii na kakao, i když ji teď nemá?
Adik , to jo. Ale manža na něj občas mluví i jakýmsi africkým hulahula a Beník z toho pak bude mít guláš
. Jeho první slovo je asi ABA - to mu říkáme, když ho zvedáme, je to nějakou řečí z afriky
![]()
Aby mu pak ve školce děti rozuměli…
![]()
Musím jít, mám s manžou rande v kuchyni - láska přes internet ![]()
Ahojda,
u nás už Aďas chrupká a dneska to bylo bez koupání, takže jsem zvědavá, jak bude probíhat dál spinkání
Ale usnul na 1 s * a o to vlastně při každodenním koupacím rituálu jde
![]()
Helčo: Máte doma pěknou romantiku, lásku přes internet
To mi většinoiu máme lásku přes patro, jak na sebe hulákáme
Když je manža dole v pokoji a nebo taky se stane, že si nechám nahoře zapnutou chůvičku (omylem) a on si dole zapne a pak mi přes ni povídá
![]()
Jj a anglinu uplatnit chce ![]()
Přesně, všechno to vyskládal on a kdybych ho nezastavila, tak to vyrabuje do posledního kusu nádobí a pak bude pokračovat dál-tedy do jiné skříňky…
![]()
Veru:
Se uměl Domís trefit
A to jsi mu servírovala přímo kousíčky nebo si je do pusinky tlačil sám ? ![]()
Mahul: Tak to máš dobrý s tím šéfem (že je hodný), ten můj by nazabití, ale staniční ho uměla „zkrotit“ a teďka co je tam jiná (bývalá staniční z IMPu), tak je prý ještě větší arogantí deb*l než byl
![]()
Jsem vám ani nenapsala, čím jsem se dneska vytočila do krve
Tááák mě přímo nasr*li z úřadu, že to není možný
Z magistrátu Lbc, z odboru dopravy mi přišel doporučený dopis…a tam Příkaz se složenkou na 2500 Kč!!!! Ale za co, že jo?? V srpnu 2007 do července 2008 jsem měla půjčený od kamarádky auto, s tím, že nemá na placení povonného ručení a nemá kupce, takže jsem si ho udělala na sebe a v tom červenci jsem to prodala dál na její zplnomocnění…ale ten dotyčný si to asi nepřihlásil na sebe a já jsem byla poslední, kdo platil pojištění a tak dle Výpisu z České koalice pojistitelů přes město Liberec po mě vymáhají ty prachy za to že jsem měla lhůtu 14 dní- tedy od začátk ledna do poloviny ledna-odevzdat registrační značky!!!! NO MAZEC!!!! Hned jsem tý chytrolínce, která to napsala volala, ona si mě vyslechla a že prý musím napsat Odpor (to si může být jistá
) a poslat jí to … a pěkně k tomu přidám přílohu
Se omlouvám, ale musela jsem se vypovídat…
Tenkrát jsme to auto i brali s Radkem, že jsme potřebovali druhý auto… a teď toho tááák lituju, že jsem se nechala ukecat ![]()
Tak my mame tuto kolekci 2009 http://www.zaparkacek.cz/…us-eric.html a Stepana snad dodam pozdeji, jak mi slizal ze sedacky, tak i malem zlomil ruku
(dneska uz asi po treti
)
Zebrus, my si nekdy chatujeme, i kdyz k sobe sedime zady v pokoji ![]()
Tynko, takovy uplne zbytecny starosti dokazou pekne nestvat
Kdyz musis vyrizovat veci za nekoho ![]()
Holkyyyy, asi jsem nakonec nasla ubytovani, sice ne ten termin, co jsme chteli, ale je to v lete
http://www.apartment-cz.com/index.php
Adik, u nas je na koupani taky tata
Teda on ma na starosti i vecerni krmeni ![]()
Veru, tak to jsi mela s Domcou uspesny den
Hlavne, ze je v poradku, i kdyz by me to asi nastvalo ![]()
Evelín: Dovolenou budete mít v létě úžasnou!!
Moc krásný apartmán a to prostředí
![]()
No jeste pred vypnutim, Evelin kdyz byla kasicka, tak i Romo krmil, ale taky zalezi jak dojde z prace …vetsinou jsem ji davala okolo 17hod a pak dokojila. Ted jen koju, no uvidime co bude dal, dneska ale zase usnula do minuty a spi, uvidime. kojis???