Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
28.1.09 21:59

Zuzi, ta je ale nááádherná, a tak vlasatá, a tak šikovná!!! :D Video bohužel nemám, ani nemáme kameru :roll: Zkusím je příště aspoň vyfotit :wink: Ale já je radši, když si takhle pěkně hrajou, pozoruju jen zpovzdálí, protože jak mě zmerčej, tak se přestanou soustředit a chtěj chovat :wink: :lol:

Ty jo, nemléčné kaše se snad dělají normálně z UM (či odsátého MM), ne? To je myslím i v návodu na obalu, ne? Z vody se to dělá jen při dietě, třeba při průjmu… :roll:

Teri, jen trpělivost :wink: náš Ondra učinil první pokus o lezení už 17. ledna a trochu víc se „rozlézá“ teprve teď… :lol: každý den pozoruju víc lezení a míň plazení, žádné „skokové změny“…

Mám klidnej večer, jsem měla psát disertačku nebo recenzi (dlužím dvě), a já radši netuju, lakuju si nehty a tak vůbec se flákám… ostuda… :oops: :roll: Ale zase jsem dnes měla velký uklízecí den, tak si odpočinek zasloužím, ne? :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.09 22:07

Terko: Tak je můžes schovat Maxovi :wink: :wink: Mylím ty skleničky od ukon. 6 měsíce :lol: :lol: Já si myslím, že to ještě není tak úplně drastické jméno, určitě jsou ještě horší :wink: :wink: :wink: Takový Hubert, Kvido, … :)

Zuzko: Terka je úžasná rošťanda :D :D :D

Zebruš: No to je asi právě to! On totiž ještě tady Radek nemá trvalý pobyt, teda mohl by mít, že jo…ale musel by se přihlásit k naším a to by bylo až příliš složíté, takhle se oba přihlásíme po kolaudaci do nového :D :D No už aby to bylo!!! Uplatníme to příští rok, krom toho na to ještě budeme mít zbívajících 30 let 8O 8O :?
A na tu mzdovku k vám do práce si určtě zajdi, mě budou za loňský rok taky vracet daně (teda nějaký přehnaný peníz to teda není, ale lepší než píchnutí do oka :lol: :lol: :lol: )

Jdu se přidat k chlapům, ať zas nejsem ráno „příjemná“ jako dneska a na ten facebook se kouknku snad už zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.1.09 22:24

Zuzi - Terinka je úžasná princezna… :D

Tak jsem poctivě dočetla, co jste dnes napsaly a pošupajdím taky do pelíšku, tak všem dobrou, klidnou a dlouhou noc..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.1.09 22:42

Tak já si zrovna dala kousek hermelínu :-) . Nemohla jsem odolat, když na mně tak volal z lednice :oops: . Přes den toho moc nesním a pak to takhle doháním 8) .
Simi jak píšeš o tom, jak je pozoruješ raději zpovzdálí, tak to mají teď asi takové chovací období a vyžadují pozornost.. u nás je to podobné, dřív si Terezka vyhrála sama a stačilo ji jenom, že mě vidí a teď když mě vidí, tak rychle přiběhne, postaví se a začne se smát a bouchat do mě a tahat a spokojená je, až když si ji vezmu..nebo mi začne alespon ukazovat jak je velika, paci-paci nebo všechno co umí a najednou :lol:..a rozlézá se je dobrý výraz :wink:

Všimla jsem si, že jste se daly na hubnutí, tak moc držím palce, já bych to taky potřebovala, ale zatím ještě nepřišlo to odhodlání, říkám si, že až dokojím :wink: . no ale cvičit chodím docela dost teď, už i větší zátěž, jsem zvyklá totiž víc se pohybovat a jíst tak akorát, abych neměla hlad, to jsem pak hodně nepříjemná :oops: :oops: . No ale na váze se to tedy zatím neprojevilo, naštěstí ale nepřibírám alespoň 8) .

Jinak Terezka začala lézt v 8,5 měsíci, v 9. se po:,–(ila a hned postavila.. když už to dítko objeví to kouzlo, tak to nejde zastavit :wink: ..a já bych byla klidně ráda, kdyby ještě nějakou dobu počkala.. čekala jsem, že bude pomalejší, když má takovou větší váhu, ale ona neee :lol: . Teď má už téměř 11kg, tak jsem zvědavá, co nám doktorka za týden řekne :wink: .
No ale co jsem chtěla říct, každé děťátko má svůj čas, jak i říká naše lektorka na cvičení, dětí nejsou líné a začnou lézt/chodit, když na to jsou připravené.. známe holčička začala lézt v roce, chodit v 16 měsících, kamarádky kluk leze taky až teď v roce a říkaly, že jim to nijak neuškodilo :wink:

Jani , když už Tě tady mám :wink: ..kde je tady v okolí rossmann? taky chodím jenom do DM buď tady do galerky nebo tam k vám, když jsme na procházce :wink:
A dívám se zrovna na vaše fotky, Adámek se tedy hodně změnil, co jsme se naposled viděly..a taky jsem si všimla, že máte stejnou židličku, jenom jinou barvu :wink: . Jak jsi s ní spokojená? Terezka jde do ní bez protestů, zato přebalit nebo obléct, to se vůbec nenechá už, rychle se přetočí, začne se smát a utíká mi pryč :roll: . Je to ale kouzelné, jak je šikovná už :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.1.09 23:42

Zuzi , já si říkala jak je Klárka vlasatá, ale na Vás tedy nemáme 8O A Klárka má úplně stejné pruhované body (nojo, Tesco :lol: )

Tyjo, vy dáváte do kaše UM. Já ji vždycky dělám jen s kojeneckou vodou. Mám rýžové od Hami a nějakou Sunarku a myslím že na návodu bylo jen že se přidává voda. :nevim: Ale hlavně že chutná ne?

Včera jsem byla na návštěvě u kámošky co máme synchronizované děti (jejich Míše je o 6 týdnů víc než Klárce a Tomášovi o půl roku víc než Márovi) a s potěšením jsme musely konstatovat, že jsme na tom úplně stejně. Obě nás trápí holky s nočním buzením a kluci s věčně rozervanýma kalhotama :lol: Poradila mi dobrou fintu, když chce uklidnit malou, aby se mohli v klidu najíst, tak jí dá kůrku chleba. Zkusila jsem to a fakt to zabralo. Akorát jí ten chleba tak zachutnal, že mi ráno ujídala můj krajíc chleba s máslem. :twisted:
A naučila se u jídla kroutit hlavou jako že už nechce (anebo když chce jídlo zapít tak kroutí hlavou dokud jí nedám napít a pak v klidu pokračuje v jídle).

Týnko , zjednodušeně dej dohromady plat + proplacená dovolená za loňský rok (bez nemocenské a MD) a odečti odečitatelné položky a asi ti výjde 0. Pak koukni kolik jsi platila daně a to by ti měli vrátit.
Já „bohužel“ začala na podzim vydělávat a fakturovat, takže na nule rozhodně nejsem, ale snad nebudu muset moc doplácet.

Simi , tak to závidím, že máš vůbec myšlenky na disertačku. Mě docent taky už trošku tlačí, abych jí začla sepisovat, ale protože mi chybí ještě statistika (a já takový statistický antitalent), tak si říkám, že by to mohlo být zbytečné. Tak jsem si raději ještě o rok odložila studium, bohužel už naposledy a pak na tom budu muset začít dělat. :-( Teď se raději věnuju nové práci a když to dobře půjde a náhodou to s tou statistikou nedopadne, tak se můžu na celou školu :-)

Ach jo, Klárka opět brečí. Dneska je to třetí noc, tak by už snad mohla pochopit, že nemá cenu se budit co dvě hodiny, že mlíko stejně nebude. Kámoška chce kvůli tomu Míšu odstavit, že prý nekojené děti v noci líp spí, tak nevím. Já bych s kojením ještě nepřestávala. Máru jsem taky kojila 15 měs. A nepamatuju se, že by mě v noci takhle zlobil … Asi krátká paměť :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.1.09 06:46

Ahoj holky

VERU: Vše nejlepší Dominičkovi k mininarozkáááám :huban: :huban: :srdce: :-) :-) :-)

ASi budu muset zavolat do práce a přímo se :-) v účtárně zeptat jak to j s tou dovolenou.

Včera jsme se trochu chytli s manželem a jsem z toho docela špatná. Kvůli cvičení, chtěla jsem chodit nedaleko taky do BBC a permici by mi zaplatili v práci a manžel řekl, že ne ne ne. KDyž prý nejsem schopná cvičit doma, tak na co bych chodila do posilky 8O 8O 8O 8O Asi 2 týdny obcházím tady různý cvičení a neřekl ani slovo a když jsem přišla s jasnou věcí tak takhle na mě spustí, no nechápu. V noci jsem nad tím přemýšlela a fakt nevím co mu vadí. (jestli peníze??? Ty bychom totiž použili příští rok na hory, ale stejně na hory ještě něco zbyde.)

Omlouvám se, že otravuju, ale jsem fakt přejetá. usela jsem to někde říct.

ZUZI: hermelín, mňam u nás v lednici určitě není, páč kdyby tam byl, tak už tam stejně není :-) Jo hubnutí, to ych potřebovala jako sůl, ale viz nahoře. Mám asi smůlu :-(

SIMI a TERKO: U nás to vypadá takhle, když mně PéŤa zmerčí, tak začne fňukat a plazí se ze mnou a plááááče a plááááče a plááááče. A když ho vezmu do náruče, tak přijde RAdimek a chce se taky mazlit.

Už je tady houkačka, tak jdu na něj a by nevzbudil Radimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.1.09 09:02

Ahoooooooooooojky holkyyyyyyyyyyy!!!!
Krasne dobre ranko!! Sanel uz zase spinka … vstavala po 7 a od 8 spi, ta holka nic nevydrzi :-) ja se jdu rozletnout po byte, poklidim a budu vymyslet co dneska varit … premyslim ze bych si dala rizky s kasi, to miluju.
Vcera sem nedala kasi, jen jsme kojila noc lepsi, ale stejne se budi a ja blbec ji naucila na to ze ji vytahnu a uchovam a polozim, nemela jsem to delat, dneska se zamerim na to co se v te noci deje, protoze ja rano vstanu a vubec to nevim :-) ale asi to nebude tak desive …
tady me na te diskuzi bavi jak je videt jak kazde to mimo je jine. Ty pokroky a celkove. Je to moc fajn si takhle pisat a cist …
Zebrus ty jsi nekdy drive psala o nejake kasi s fenyklem nebo se mi to zdalo??? a taky mluvi manza na Benika aj?
Siiimo ja ty dvojcatka tak zavidim, ted tohle obdobi a bude to jen a jen lepsi, do toho kdyz Ti spinkaji takhle krasne v noci! Taky se chci podivat na to papu Bio co pises, dneska tam skocim.
Sanela spi porad pres den, furt … treba i 2* 3hodky. Takze co si pak muzu vymyslet na noc ze?
neleze … koukam, ze jsme asi posledni, je desne ale desne zvedava.
A taky pekne tezka.
Ale strasne si to ted vsichni uzivame, je to sranda s nima ze???
Chybi mi miminkoo … kdyz se divam zpetne na fotky … ach jo.
Katy taky mi je lito, ze manza prudi, ja jsem toho sveho postavila pred hotovou vec, takze kazde utery a ct hlida :-) pilates a balony. Desne se tesim!
U nas to vypada na hory v breznu, ale asi Rakousku, co nejblize.
A na cerven jsem objednala penzion na Sumave, kolaaa, krosnuu …
tesim se, snad bude pocasi, hlavne kdyz sem to objednavala, tak rikam,
2 osoby + mimi a pak jsem se zarazila … 14 mesicni mimi … neeeeeeeee
TEREZKA JE NEJKRAAAASNEJSI VLASATICE!!! :-) :srdce: :huban:
Sanel plesounek :-)
Holky jak sem vkladate ty fotky? Vim ze uz se ptam asi po 10X ale chtela bych to dotahnout do konce!!!
Jdu neco delat … dneska jedu pro plinkyk do DM, pampers za 699,– mega dva baliky. 10% karticka jeste dolu za body. To je slusny.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.1.09 09:08

Ahoj Adikoooo :-) Neboj Péťa taky neleze.

Veru, díky moc za odkaz hned jsem tam našla dotaz, který byl jako ten můj a samozřejmě, že jsem měla nárok na dovolenou (25dní). Musím poslat náš vnitřní formulář a dovču mi vyplatěj :dance: :dance: :dance:

:huban: :huban: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.1.09 10:44

Tak jsme doma v teple, venku je pěkná zima :roll: , hned na 7h. jsme jeli na chirurgii, protože mám už dost dlouho zarostlej nehet na noze a šílím z toho, tak mám termín na stržení 8O , ale až v dubnu, že prý se to možná do té doby spraví samo, tak se budu snažit, aby mě to nemuseli strhávat :roll:
Manža má dnes a zítra dovču, tak hlídal Bendu - nechtěla jsem ho brát mezi lidi, ať zase neonemocní :?

Zuzi , Terezka je kočka :) , a jak hází očka na foťák :lol:

Terko , my máme taky Maxe v rodině a je to v pohodě, však Maxmilián mu nikdo říkat nebude :lol: , my máme taky Benjamina a celý to zní divně :lol: , když pominu to, že se tak jmenuje polovina psů v ČR :roll: :lol:

Týnko , aha. Ale ono to tak složité není - jen byste museli mít papír o tom, že s tím vaši souhlasí nebo by šli s váma a jen to podepsali :) , manža zase ještě není přehlášenej sem - pořád má trvalý u našich. Protože jsme se k tomu ještě nedostali :oops:
S těma daněma - jsme jim poslala email, tak jsem zvědavá, co odepíšou :)

Ernat , to s tím chlebem občas dělám, ale Beník si ho celej narve do pusy a pak neví co dál :lol:

Katy , a ptala ses manži, jestli je to penězma? Já bych takový zákaz nechala vysvětlit :evil: :? , my se taky občas chytnem - já něco chci a manža řekne, že nejsou prachy, ale děláme to tak oba :roll: :lol:

Adiko , no vidíš, na tu fenyklovou kaši jsem úplně zapoměla :lol: , je to Hipp kaše na dobrou noc - jablečná s fenyklem, Bendovi moc chutnala a spal jak kotě :)
Manža mluví na Bendu převážně anglicky, ale občas se zapomene a mluví na něj legrační češtinou (umí jen něco) a Benda jen kouká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
29.1.09 10:48

Ahoj holky!
U nás pořád lazaret,momentálně jsem na tom nejhůř já,večer jsem měla 39 teplotu.Už se cpu paralenem,kojo nekojo.Dětem už antibitotika-jak říka Dorča zabraly.Jen já si to musím takhle vytrpět. Je to děs,protože to vlastně nemůžu při dvou dětech pořádně vyležet. :cry: A do toho je Radek ubručený,že ho pořád sekýruju-udělej tohle a támhleto-ale to je jeho bordel,že mu musím všechno říkat a nic neudělá sám od sebe.Ach jo,CHLAP. :wink: :evil: A to si vesele chodí do posilovny i když jsem na umření a potřebuju ho doma aspoň než odjede do práce.
Tak jsem si taky postěžovala.
Jinak k pokrokům-Matýsek už začíná ručkovat kolem nábytku a taky se frajer pouští.Už se naučil ze stoje si sednout,aspoň ho nemusím tolik hlídat.S Dorčou si dovedou pěkně hrát,je na ně hezký pohled.
Někomu už tady brouček chodí jo?!! 8O
My sme se těšili,že si necháme odečíst úroky z úvěru a ono ne-e,protože nejsme vlastníci nemovitosti.No jo,ale když tchýně nechtěla o přepisu ani slyšet…
ERNATO:to máš asi právě kaši mléčnou,v ní je UM,tak proto stačí ta voda.Kdyby si měla tu bez mlíka,to by Klárce asi moc nešmakovala.My to s tou kůrkou a nebo rohlíkem praktikujeme už dávno!Hlkavně aby byl aspoň chvilku klid. :wink: Já taky kojím pořád často i v noci,trochu už mě to omezuje.Ale nemám to srdce seknout s kojením.
Něco si ještě počtu,co ste tady naplkali a pujdu ležet.
 PAPA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
29.1.09 11:03

A dodatečně MAHULCE přeji pohodové těhu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.1.09 11:22

Ahoj holky,
Katy , já to nějak nepochopila - píšeš, že tu permici by ti proplatili v práci, tak proč by to manželovi mělo vadit finančně :?: Jinak tohle mě přesně na mateřský štve - že jsem najednou na někom závislá, na to já nejsem zvyklá :x Dřív bych si zaplatila fitko sama a nikoho se na nic neptala - máme tu taky BBC a rok a půl jsem měla firemní permici… jo, to byly časy :wink: Jak může tvůj manžel vědět, jestli bys chodila, nebo ne?! Já bych se ke cvičení doma teda taky nedokopala, doma jsem necvičila nikdy - ale pravidelný hodiny ve fitku, to je něco jinýho. Ono taky jde o to, že se odreaguješ, odpočineš si od dětí, ne?

Pacal , držím palce, ať je ti brzy líp, uf… :roll:

Holky, tak uvažuju o tom, že Silvinku odstavím :cry: Už podruhé během asi 10 dnů mi pokousala prso do krve… ona má už osm zubů a jsou už fakt velké :roll: Nekouše schválně, nezlobí - ale než se pořádně přisaje, tak tam asi nemá ten jazýček tak dobře přichystanej, nevím, prostě to bolí - a bohužel tentokrát je to ještě horší než minulý týden, mám tam tři krvavý místečka pod sebou… :( Ona to ale fakt nedělá schválně, takže ji nemůžu ani plácnout apod., není tam žádný moment, kdy by vyloženě kousla… fakt nevím, co s tím mám dělat. S Ondrou problém není…

Jinak Ondra začal fakt krásně lézt, dneska se dostal až do kuchyně (přes dlouhou chodbu). Ale jak mě zmerčil, tak začal fňukat a musela jsem si pro pana objevitele osobně dojít a pochovat ho… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.1.09 11:32

Ahojky

Tie naše detičky ale robia pokroky.Mám taký pocit,že sa ani nenazdáme a budeme s nimi robiť domáce úlohy do školy.Ten čas letí…Niekedy ma to až desí.

Kaše tiež striedame,Hip,Hamé,Sunarku.
Tie nemliečne sa zarábajú aj s vodou,vraj vtedy keď sa ešte kojí,tak voda stačí.

Pacala-hrozné tie choroby,už nech ste všetci zdraví.Heš heš bacile.

Zuzi-Terezka je slaďučká,krásne vlásky.Aj ja sa teším,keď také bude mať Sofi,ale to si ešte počkám,rastú jej slimačím tempom.

Terka-moja kamoška má Maxíka a mne sa to veľmi páči.A ten krpec si želá aby ho všetci volali Maxíček.

Veru -všetko najky k narozeninôčkam Dominičkovi

Sofinka tiež nevie papkať kúsky v jedle.Hneď očervenie,do očiek jej vletia slzičky a napína ju na zvracanie,takže nakoniec to vždy rozmačkám na kašu.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.1.09 11:36

Evelínka-všetko najlepšie k deviatim mesiačikom Štepánkovi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.1.09 12:30

SIMI: no, my ty peníze z FKSP využíváme na hory, tak má pocit, že bude mít málo. A hlavně mám pocit, že s emu nechce hlídat oba kluky a já si budu někde vyhazovat z kopýtka. Nebyl čas na nějakou debatu, páč jsem nechtěla před Radimkem aby si nemyslel, že s ehádáme (což by určitě nastalo). Dneska udeřím a pěkně mi to vysvětlí, páč teda jsem nečekala, že se budu muset snad dovolovat jestli mohu nebo ne.
Už mě to ale přešlo a tak budu víc v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí