Poradna duly
Jana Čurdová
Týnko dík,už jsem na to přišla,Vítek jí měl dneska taky dlouho
A kolik tak máš plen za den,i s nocí?
Jejda holky,
cvilku tu nejsem a pak tolik stranek!!
Poctive jsem vas docetla a v hlave mam takovy zmatek, ze uz nevim, co kdo psal…
Cekam doma nastesti uz v tichu ( Kubik cele odpoledne probrecel
) na Jirku, omaha budovat kamaradovi kouplenu. nejak se do toho oprel a ted se skoro nevidime
. A doma je taky nejaka ta prace na dodelani. Stale se to odkladalo a uz by to mohlo byt…
Tak a ted se podrzte, zatim to drzim pod poklickou…ale prasknu to na sebe!
Jsem opet tehule! Porad tomu jeste neverim, ale ta pekelna unava 1.trimestru je tu. Nastesti zadne nevolnosti se zatim nekonaji.
Prekvapko to bylo velky, ale nakonec proc ne?
Mahul: Gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna nedávno jsem se bavily s Verčou, kdo s prvních prvomaminek bude druhomaminka
A máš první místo
Krásná zprávička!!!! A co na to muž?? A na kdy vám vychází TP?? To bude mít Kubík brzy sourozence, to je pěkný roka a asi tak půl od sebe
![]()
To se ti nedivím, že tě odpolední Kubíkovo řvaní zmohlo …
Adél: Mno..my máme na den asi těch pět
Oproti tomu že jsem začínali asi tak na deseti-dvanácti denně
![]()
**AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRATULACEEEEEEE
Mahul, to je fakt mazec a myslim, ze zrovna Ty bys sis dala jeste chvili pauzu, ze???? Ale moc Ti to preji a doufam, ze vse bude v poradku!!!**
![]()
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!
Jsem z toho celá na měkko, taková krásná zprávička!!!!!!
Gratuluji Mahulko a držím pěstičky, ať máš klidné a pohodové těhulkování!
Díky, díky. Hlavně aby bylo vše v poho!
Nedovedu si představit, že bych musela třeba ležet nebo tak. Nemám ještě potvrzenou vitalitu ( srdíčko minulý týden ještě nebylo vidět…), tak se snažím vše brát s rezervou.
Týnko , průkazku a vše kolem vyfasuju až příští týden, TP vidím na září, přesně ještě nevím…budu to muset teprv propočítat. ![]()
Jirka byl nadšen, ten ani chvilku nezaváhal. Já jsem se zmítala ve všelijakých pocitech. Přece jenom jsme se o dítko chtěli snažit později a taky mám pocit, že to bude hodně náročné - v bytě ve 4.patře bez výtahu, bez jakékoliv výpomoci v okolí atd…ale možná budu později děkovat osudu, že to tak zařídil, kdoví
A třeba se nakonec budem stěhovat do nějakého domečku pryč z města, že jo? Může se stát ledaccos ![]()
A další pikantnost na tom všem je ta, že jsem měla od února nastupovat do práce- na dva dny v týdnu… tak teď bude muset zasednout velká rodinná rada a rozhodnout, jestli jo nebo ne. Šéf nechává rozhodnutí na mně…
Mahule-Supéééééééér,gratulujem,to je krásne,tak sa držte,nech Drobček pekne rastie.
Juchúúúúúúúúúú!!!!!!
Mahul obrovská gratulace ![]()
Jen si vzpomínám, když přesně přišel kolega s tím že čekají druhého potomka když bylo jejich prvnímu asi 9 měs. a ženský v práci se na něj sesypaly jak jen to mohl svý ženě provést, že to bude příšerný zápřah … (ale on je z dvojčat takže asi ví o čem to je
) Každopádně o vánocích se jim narodil druhý kluk a prozatím vypadal v pohodě.
Tak Sofinka denne minie 8-10 plienok,takže zachvíľu na plienkách skrachujeme.
Snažila som sa ten počet obmedziť,ale nedá sa.Nemôžem ju predsa nechať pocikanú,či pokakanú.
Nela-tak to je šikovné dítko,že už chodí.Parááádička.
Tynka-viem si predstaviť,ten hrozný pocit,keď Adamko spadol.Sofi už tiež spadla z postele a našťastie bolo všetko o.k.
Nebola som ani u doktorky,iba som ju mala sledovať a keby sa mi niečo nezdalo,tak do nemocky.
Zebri-tie fotky sú dokonalé-krásne „dvojičky“
Dnes u nás v správach dávali,že v Amerike sa narodili 8-čartá
.
Viete si to predstaviť?Podľa mňa to musí byť Sci-Fi,naraz toľko detičiek.
Prosím napíšte mi ako sa vkladajú fotky do príspevku.Ďakujem.
Papa
Mahul **velikánská gratulace!!!! To je teda zprávička
AHoj** Nelo **- ty jo, už Adámek chodí, tak to je teda fofr, šikulka ![]()
Holky, super videa a fotky
** Týnko - to je bezva, že sis užila nakupování, mě to čeká o víkendu a už teď se mooooc těším.
Jo a super, že už máš konečně ten dopravák za sebou… ![]()
U nás dnes taky Adýsek žuchnulm sice jenom ze sedu na zemi, natahoval se po něčem a nějak to nezvládl a spadl přímo na plovoučku - sice to není vysoko, ale na hlavě měl taky bouli a červený flek a plakal
. za chvíli to bylo dobré, tak snad bude v pořádku
Veru **- gratulace Domčovi k sezení
Jo a u nás je taky „cirkus“ u oběda a jsou v tom taky kousky - zkusila jsem dát Adýsovi skleničku od 8. měsíce a byly v tom větší kousky (ty ve skleničkách od 6.měsíce naštěstí už zvládá) - no chvíli se tvářil, jako že ho chci udusit nebo co, pak začal křivit pusinku a za chvíli dělal, že se snad pozvrací
![]()
No a Adam má inovaci - práve ze spaní plakal a když jsem tam přišla, tak ve spaní klečel v postýlce a jednou rukou se držel šprušlí - za chvíli nám tady snad bude náměsíčně chodit po bytě
![]()
Tak já dnes jdu udělat ještě něco smysluplného
a později večer sem ještě určitě kouknu…
**
ahoj holčiny
Mahul: ooooooooooooooobr gratulace, tyjo…super, že to manža takhle přijal, promiň, že se ptám, ale tys měla kolikrát mrchu od porodu, že se takhle zadařilo???jinak já jsem s bráchou taky o 9 měsíců, ale my byli pěkný raubíři, tak si máma s náma docela užila…
Předevčírem se do rodiny narodil další chlap, chudák, dostal jméno Maxmilián…Dneska se narodil další,Lukášek, ale o 6 týdnů dříve, tak je chudík v inkubátoru, má přes 2 kila, tak snad bude vše v pořádku, ještě by měla v únoru přibýt holčička Bára, ale kdo ví…my taky čekali Báru a pak ze mě vyndaj takovýho kluka jako buka ![]()
taky se zkouším orientovat na facebooku, ale přijde mi to tam trochu chaotický…ale díky za přijmutí mezi přátele…
Wenee: ad fotky, taky jsem to nedávno vyzkoumala, uložíš si fotku někde na internetu, pak na ní klikneš pravym tl.myšky, dáš vlastnosti, zkopíruješ adresu fotky…začíná to http…a končí jpg. odkaz hodíš do příspěvku a před něj a za něj vložíš http://..........
Nelo: to máš doma pěknýho šikulku, že už chodí
Mahul véééééélká gratulace,to je krásná zpráva
Tak hlavně ať je všechno jak má být ![]()
Wenee o těch osmerčatech jsem slyšela a máš pravdu,že je to scifi
Mě stačí,když tu potkávám paní s trojčatama,to si taky neumím představit
![]()
Týnko my jsme taky na těch pěti ![]()
tyyyy jo, Mahul , obrovská gratulace!!!
To asi nebylo úplně plánovaný, viď?
Ale o to větší je to překvapení, a určitě to osud zařídil dobře!
U nás byl planý poplach před měsícem, a taky bych bývala neváhala
Jak ti je???
Veru , ty jo, už sedí? Takový pokroky!!!
Moc gratuluju! Ondra už leze častěji než se plazí, ale je takový opatrný
A taky zvedá zadeček do pozice „hory“ (byla jsem dnes na powerjóze
), má napjaté ruce i nohy… že by náznak stoupání?
Malá už má ten zadeček lepší, tak jsem moc ráda. Nechala jsem ji dnes dvakrát hodinu válet se s holým zadečkem po puzzlích, tentokrát je i vzorně počůrala, ne koberec jako posledně
Pomohl bepanthen a na noc pytiol - ten sice není pro miminka, ale doporučila mi ho kámoška i magistra v lékárně, tak snad to bude už OK.
Jinak Ondra kousky nedává ani omylem, takže je na domácí stravě a na skleničkách od 4. a 5. měsíce. Jinak nekompromisně blije. Malá zato dá všechno, i skleničky od 8. měsíce, s přehledem
![]()