Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
27.1.09 00:51

juj tady je mejdan! a já to prošvihla, jdu omrknout jak se nám počítač popral s antivirovým testováním a nedalo mi abych se sem nejukla.

Nějak nám ale zlobí bednička, tak doufám, že nebudu bez internetu, to by byla moje smrt!

Terko teda taky jsem si poprskala monitor :lol: :lol: :lol:

Já vám zas zítra zkusím poslat video, jak dnes Tomáš olíbával zrcadlo, to naše dítě se fakt miluje!

Tak se krásně vyspinkejte, my máme první kojo za sebou, takže mám do šesti padla. Tož brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.1.09 07:49

LUCY, no dufam, ze nebudes bez internetu, jeeejda

SIMI, drzim palceky s opruzeninami…nam pomohol sudokrem.. a supeer, ze puzzle maju uspech
A gratulujem k uspesnej navsteve zubara

TERKO, aj tiez ankiupujem hlavne v tescu, a este dakedy v takych malych ochodikoch, ked je nejaka akcia, ale inak moc sa do inych nedostanem …
Fotka uuzasnaaa, a veru ten komentar by vyznel trosku inak.

ZELVI, gratulujeeeem k po:,–(eniuuuu..juuuuuchuuu, sikulaaaaaaa
A u nas ma sice vela spoluziacok z VS deti, ale nejak sme rozlezene po celom Slovensku.. takze je to stretnutie zlozitee
A zo strednej, ke sme boli super kolektiv,..tak tam sme na otm presne ako ty pises, polka kariera, polka cestuje a dietatko mame len dve..

ZUZINKO, ahooj.. teda aj ja na facebooku rada som, len casu nie je dost…

ZEBRUS, kam si supla BEnika, hod sem link… to sa maju posielat hlasy???? Nech tu nesedim len taaak, posliii
A tie trenkym, chichi,\dobreee…

JANUSKO< ahoooj

ERNATKO, drzim palce s uspavanim…

A ja vam sem supnem video MAtuska ako draka, dajte si so zvukom… je to rkatke, lebo ma zbadal s fotakom…
 http://s685.photobucket.com/…14/kmetovaz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.1.09 10:33

Ahojky, moc Vás všechny zdravím.. Doufám, že si na mě ještě pamatujete, neměla jsem vůbec čas sem chodit a číst si příspěvky.. Bylo toho moc, teď jsem přerušila školu, takže času bude víc, tak se tu budu objevovat asi častěji :)
Včera jsem si psala s Adrianou a zjistila jsem, že jsme asi první, kdo chodí :D ..Adámek chodí sám bez držení už asi 2 týdny!!! Je to divoch.. Zulok, koukala jsem na video, malej je úžasnej!!! :D taky bych chtěla dát na net Adýska, ale nevím jak se to dělá.. :?
Co je tady jinak nového??Jste hrozné spisovatelky :wink: , takže doopravdy číst všechny příspěvky spátky nebudu, ani mi to čas nedovolí, páč to bych u toho musela být od rána do večera :lol: Jsou tu tedy ve shrnutí nějaké velké převraty??? =)
Krásný den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.1.09 11:42

Jen na skok :lol: . Já mám dnes dvojčata :lol:

a tady se pusinkují :lol:

Jinak nahrávám video na youtube, ale trvá to věčně, tak sem pak dám odkaz :wink:
Jdu dělat něco „užitečnýho“ :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.1.09 11:45

Tééééda ahoj Nelo, to je dobře, že jsi se ozvala :-)
Adámek je teda fakt ďáblík 8O :pankac: běhat sám bez držení po 8měsících je fakt mazec. A máte za ebou lezení po4 a sezení?? Nebo to přeskočil a rovnou na nohy? :wink:

SIMI: holky trpí víc na opruzeniny, ale větrání a mazání by mělo pomoct.

TERKO: já bych taky kupovala v TESCU, ale mám blíž HM CA, ale dlouho tady u nás nic neměli a potřebovala bych bodýčka. Budu se muset vypravit do Tesca. Ale až přijde manžel z práce, páč tu mám dva marody i když ty neštovice probíhaj mírně řekla bych. Ty homeopatika jsou asi účinný.

ZELVI: fíha, už sedí, no ten náš se ještě sám nepo:,–(í, ale když ho po:,–(ím já tak sedí a hraje si a pak když ho to přestane bavit, tak se převalí a leze si kam chce.

HOlky já se seznamuji s tím facebookem a nemám na to tolik času, ale snažím se, děkuji, že jste si mně potvrdily :lol:

ZEBRO: já o žádné soutěži nevíííím, kdyžtak sem dej odkaz a já budu posílat hlasy. :pankac:

ZULOCKU: video supéééér, jasně, že foťák je foťák. Péťa si hned lehne a dělá jakoby nic, takže ani na čtyřech ho nemám vyfocenýho :-)

LUCY: by mne kleplo, být takhle dlouho vzhůru :oops: a ještě vyvíjet nějakou činnost :oops:

Jdu pro prďocha, už se tam ozývá. Budem mu muset dát postýlku o patro níže, páč má ještě rošt úplně na hoře. Už se chytá postranic a šplhá na horu, tak aby se nepřekulil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.1.09 11:48

Ahojky Neli!
tak teda zírám 8O jaký je Adámek šikulka :potlesk: :potlesk: , není se ale čemu divit, že nestíháš, mít doma takové tornádo, to musí být záhul. Nám se Tomáš zatím ještě nepustil a i tak toho mám plné kecky, protože se od něj nemůžu hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.1.09 11:50

Jééééé Zebruš právě stahuju na photobucket něco podobného, tak to sem pak hodim. Taky jsem si říkala, že je to jak s dvojčátkem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.1.09 13:22

Tady je video, ale není to nic extra. Mám to tam, ať se i vzdálená rodina může pokochat :lol:

http://www.youtube.com/watch?…

Nahrávám ještě jedno, ale trvá to fakt hrozně dlouho :evil:

Uvařila jsem si hrášek s bramborama a Beníkovi příkrm s písmenkama a cuketou a on mi ujídá mé brambory místo svýho :lol: :roll:

Soutěž je na úvodní straně emimina

https://www.emimino.cz/…s/story/6415

ale přihlašte se taky, ne? Já nevím, jestli se posílají hlasy, zatím tam vidím je fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.1.09 13:22

Ahoj holky,

trošku nestíhám jako obyč,čtu vás,kluci jsou trošku otravní,tak si po obědě obaluju nervy miňonkama 8)

Zebruš super fotky :wink:
Katy to je dobře,že homeopatika pěkně zabírají,aspoň něco :roll: A dej si na Facebook fotku! :wink:
Neli taky jsem koukala,že už chodíte 8O ,to je teda fofr :wink:
Zuločku video super 8)
Teri super komentář :D

Ostatní zdravím,vypínám počítač a jdeme ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.1.09 13:37

Tady je to druhý video

http://www.youtube.com/watch?…

Musíme koupit ty chrániče na zásuvky, Beník si nedá říct a pořád si tam skřípá prsty a pak řve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.1.09 15:46

tak jsem taky něco natlačila na web, ale je to na hodně hodně dlouho a už mě to neba. Navíc se mi dobře hroutí počítač, takže jdu teď řešit toto.

Zatím papa

http://s675.photobucket.com/…v113/Lucyie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.1.09 16:46

Ahoj kočky,

my jsme doma z výletování :) Nakonec jsem jela jen já a Adámek, ale užili jsem si to dobře…tedy v rámci úředních povonností :roll: Dopravák mám po měsíci vyřízený :D :D :D :D Radost veliká a ještě větší :arrow: :arrow: udělala jsem dneska v CAčku nákup Adámkovi skoro za 1200 :dance: Docela jsem se rozšoupla, ale nějak mě to chytlo a Simčo! Jj, ve skutečnosti je to mnohem lepší!!! Máš recht :-) :-) :-) Ale na MMB ještě něco pokokám, přeci jenom musíme šatník začít obnovovat celý a tekhle bych tam v CAčku či v Tescu mohla nechat i celou mateřskou :roll: :-D :-D :-D
A ještě jsem se zastavila za mamkou v práci a stihli jsem spolu obídek a jelikož byl v Globusu výprodej zimní obuvi, tak koupila Adámkovi zimní botky (teda já jsem vybrala, mamka kupovala :lol: :lol: :lol: ), teďka má tak 19/20 a ty botičky jsou 23-ky, takže doufám, že mu na zimu budou !!! Popřípadě můžou být na jaro, beztak bude ještě ťapkat dálky s kočárkem…

JInak v noci jsem udělala mega průer!!! Adámek mi žuchnul z postýlky. No, já kráva pitomá jsem si nepřirazila postýlku o postel a bylo, chjooooo!!!!! A to moje zlatíčko má pořádnou bouli na čelíčku, skoro jako kdyby mu tam měl razit růžek :-( :-( :-(

Teda, holky, já se snad taky budu muset zaregistrovat na ten Fecebook, abch věděla, o čem pak je tady řeč :-) :-D :-D :lol: :lol: :lol:

Ještě jsem potkala v centru kolegyni a tam mi říkala, že naše bývala staniční už porodila o dva měsíce dřív, mazec… termín měla na přelomu února a března a teďka leží její holčička s 1600g na dětské JIP… to mi připomíná, Veru, jak dopadla tvoje kamarádka s praskou plodovkou :?: Teda já jsem strašně moooc ráda, že všechna dubňátka se narodial zdravoučka a donošená!!!!!!

Nějak jsem se rozkecala a úúúplně zapomněla, co jste psaly vy :oops: :oops: :oops: tak si vás jdu dočíst ještě jednou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.1.09 16:56

Tééda, holky, videjka nááádhernééé :pankac: :pankac: :pankac: Jen točte a vkládejte dááál :-) :wink: :wink:

Nelo: No ahoj!!! Téda, to jste první, kteří chodíte 8O 8O Vy jste utekli roku každopádně, paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Veru: Domča je šikulín, už si sedá :dance: :dance: :wink: :wink:

Katy: Dobře že homeopatika tak zabírají!! Hlavně si schovej od nich nápis, určitě je taky budeme jednou potřebovat :wink:

Ernat: Už se Mareček rozhodl mezi základkama? :wink: U nás funguje „vyřvávací“ metoda jak kdy :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.1.09 18:39

Ahoj holky,

jsem si prave smazala prispevek, tak snad neco napisu vecer :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.1.09 20:10

Evelín: To nas*re nebo když spadne systém :roll: :x

Adél: Jsem si vzpomněla, že jsi se ptala na ty plínky :) My ty Sleep and Play používáme snad nejvíc, kvalita za rozumnou cenu 8) Dneska ji měl Adámek celé dopoledne, nasoslá byla tedy ukázkově a žádná proteklá nehoda :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí