Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
23.1.09 21:10

ahojte, koukám, že se tu ty nemoci pěkně roznemohly…ať jsou všeci brzy zdraví, my byli včera na ušnim, Pája se chytal za ouška, ale vše v pořáku. Jen je vyčistila a doporučila místo kapek libenar jakýkoliv jiný. Prý libenar není moc účinnej, to teda slyšim prvně…Fotkama jsem se ještě neprokousala, je jich mooooooooooc, ale ty co jsem viděla jsou parádní. Ty rozdíly miminek z porodnice a teď…páni…

Veru: Pája taky občas bojkotuje oběd, asi je pěkně zmlsanej…dneska dostal k obědu kaši a to si mlaskal…bejt to zeleninka, tak ohrnuje nos :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.1.09 22:02

Ahojte

Tak už mám padla, doteď jsem uklízela jak divá. Taky mi je teď hůř, teče mi z nosu, škrabe v krku, v hlavě mi tepe,… :roll: ale je uklizeno 8) Beník usnul už před 7, tak jsem zvědavá, kdy budeme vstávat :roll:

Terko , fotky super :)

Lucy , u tvých fotek jsem se mlátila smíchy, ty ksichtíky jsou dokonalý :D :lol:
S tím králíčkem - mamka má taky alergii a sklep, kde jednou byli myši uklízela s maskou, tak si zkus koupit nějakou masku (ve stavebninách je mají), třeba to pomůže, než aby jsi se dusila :( . Vím, jakej to může být smrad, měla jsem asi 10 morčat (sice venku, ale pořád to byl smrádek z té moči) :roll:

Verčo , já už mám tak trochu problémy od porodu - svědění a tak, ale prý to je kojením - že při kojení jsou sliznice atrofický (citlivý a tenký), jako v přechodu 8O :roll: . Ale to nemá každej
Beník jí teď taky hůř, sní pár lžiček a pak už to do něj musím rvát. Ale dělá to se vším jídlem :roll:

Wenee , snad se vám to kojení spraví :(

Janus , gratuluju ke stání :) . Náááhodou…Beník už to vypiloval, jak chce dolů, tak dá ruku dolů a pomalu se snižuje a jak se ruka dotkne země, tak ví, že je to ok. Ale taky se mu občas nezadaří a letí, většinou když vidí něco, co moc chce, tak začne skákat a ztratí rovnováhu - ale je to roztomilý :lol:

Simi , to je super, že koupete v kyblíku, mě Beník v kyblíku být nechtěl a šplhal mi ven už dávno :?

Ernat , migréna je hnus, mě pomůže jen studenej kapesník na čelo a vzadu na krk a tma :?

Katy , to je mi líto s neštovicema. Tak přeju, ať to alspoň Péťa nechytí :( . Já ani nevím, jestli jsem je měla - měla jsem nějaký vřídky a pamatuju si, jak mi je doktorka stříhala nůžkama a mazala tím zeleným hnusem, je to ono? Na to asi nikdy nezapomenu 8O :roll:

Oslavencům vše nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.1.09 22:50

Holky, diky za rady a za „povzbuzeni“, ze to delali/delaji i vase deti :wink: Ja zvykla, jak krasne jedl a ted ty sceny a rev, to je hruuuza :twisted: Si sousedi mysli, ze ho tyram, mame kuchyn hned u vchodu do bytu :lol: :lol: Zitra zkusim Dana, at ho nakrmi, uvidime 8)

Musim Vam toho naseho andilka ukazat, byli jsme se fotit a tahle je boziiiii :wink:

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…324_1891.jpg

Tak dobrou vsem, huraaaaa, vikend!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.1.09 08:31

Jůůůů Verunko to je božííííí fotka - Domísek je k sežrání! :-) :potlesk: Nádhera!!!

Já čekám jak se to dnes vybere s tím počasím, myslela jsem si jak se mrknu na webkamery a oni je syčáci zrušili, ale zdá se, že nebude taková mlha jako včera, tak snad i nahoře bude fajn. :wink:

Hezký víkend všem a vyžeňte bacily, pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.1.09 12:37

Veru, to je nááádherná fotka :potlesk:
a s tím jídlem taky bojujem. Od poslednějška co jsem si stěžovala začala aspoň jíst jogurty (díky za rady - Choceňský jogurt zabral), ale když je v polovině začne mávat rukama - včera to odnesly moje tepláky, dneska sedačka :evil: A hlavní jídlo jen podle nálady. A je taky pravda, že když krmí tatínek, tak toho sní víc. Asi má u ní větší autoritu :roll:

Hele, já chci taky vidět vaše rajčata, prosím … A já zjistím, jak se dá zpřístupnit naše e-cards.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.1.09 14:29

Ahojda kočky,

u nás pohodová sobota, Adámek zrovna chrupká na terásce a já si půjdu něco dělat :D

Jen jsem ještě chtěla pochválit Verče fotečku Domíska, jeliož je vážně parááááádnííííí!!!!! :dance: :dance: :dance:

Ernat: Pošli mi v SZ tvůj mejlík a já ti obratem pošlu seznámek rajčátek, který pěkně sjednotila Želvička :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.1.09 15:24

Ahoj holky,

vcera jsem byl fakt den des-bes. Stepan vstaval ve ctyri a cely den byl totalne protivny, fakt jsem myslela, ze to neprezije bud jeden nebo druhy :evil: Tak jsem nemela ani cas a silu reagovat. Ale vecer u nas byl bracha s manzelkou, tak jsem udelala pizzu, popila vinko a po dlouhe dobe (cca 3 tydny 8O ) si dala cokoladu, tak mi bylo hned lip :wink:

A dneska uz mame zase andilka :-) Dopoledne me vzali nasi se Stepanem na vylet a stihli jsme i obed v restauraci a ted si uzivame odpoledne doma. Tatku mame na stavbe, tak jsme cely den sami…

Veru, od me mas komentar na facebooku (pro ostatni: tam tech fotek ma vic :D:wink:

Jo a u nas se piluje „paci paci“ :dance: Ale, ze by neco rekl, to teda ani nahodou. Jen kdyz mam hlad, tak dela velmi nalehave „hmmm, hmmm“ :twisted:

Chripky a do toho nestovice?? 8O :( Ach jo, at je brzo lip!!! U nas jsme zatim zdravi, tak to nechci zakriknout, aby tata neco nedonesl z prace :roll:

Uzivejte soboty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.1.09 17:06

Ahoj holky,

tak u nás taky pohodová sobota,dopoledne mírně pracovní plus do toho dvě děti a manžel,takže čoro moro,ale po obědě si Jiřulku odvezl děda a šli jsme s manželem a Vítkem na prochajdu.Mě by tohle počasí vyhovovalo,kdyby se tak nešířily ty chřipky :roll: Zítra jsme měli jet na výlet na Petřín s kamarádkou a její rodinkou a pak do kavárny s dětským koutkem,tak jsem se těšila,že pokecáme a dám si něco dobrýho a dietního ke kafíčku :D ,ale kamarádky syn je nemocný,tak se to zrušilo :( A trochu se bojím chodit moc mezi davy kvůli těm bacilům :roll:

Jinak jsem se inspirovala Lucy a vařím teď poblivky s jáhlama,první pokus se nepovedl,jelikož jsem rozmixovala zeleninu s brokolicí,co v ní bylo nejvíc hrášku,takže výsledek byl hnus a Vítek to samozřejmě nechtěl :roll: 8) Ale včera a dneska dobrý,naházím maso a zeleninu do kastrůlku,vedle uvařím jáhly a pak to zmišmašuju a je to dobrý :wink: No ale kdyby mi Vítek jedl asi jako Tomas,tak bych se na to vybodla :D

Veru fotka boží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.1.09 17:42

Jeeejda, zas sa pelesia choroby , tak nech ste vsetci zdravuckiii

JANUSKO, gratulujeeeeeeem k staniu, juchuuuu

ERNATKO, drz sa s migrenou, teda musi to byt tazke strarat sa tak o dietatko

KATYNKA< drzim palce s nestovicema…a des, ten vytah , fuuuha

VERU, aj nam sa papanie pokazilo… nejak sa to zlepsilo, ale nie na taku uroven, ako to bolo predtym…
Fotka anjelicka uuuzasnaaaa.. kraaaasnaaaaa

EVELINKO, aspon ze ta cokoladka dostala na nohy…
A gratulujeeeeeem k paci paci

ADELKO, tusim aj vvy mate doma pocitacoveho sikulku…

LUCY< super, ze je auticko doma a este tak pekneee, tak nech dobre sluzi

RYNTYNTYNKO, super, ze sa Adamko rozpaal.. teda taku krasnu porciu spapal.. uzasneee
A co robil pri sprchovani???? To normalne sprchu si pustila???? To muselo byt splechotu

A my mame neurologiu usmesne za sebou… no MAtusko sa teda uz postavil, po:,–(il..tak sa cudovala, co tam robime.. ale ze aj keby sa len lazily, casu dost… ze deti maju svoje tempo…tak maminy, co vase deticky nesedia, nestoja, pokojneee 

A kedze sa uz MAtusko aj po:,–(il a sam si sedkal..tak som ho z papacej autosedacky avjicka supla do stolicky z ikea na papanie a teda .. taak sa mu to paci, ale stale je nahnuty dopredu a tesi sa z pultiku, ze ked mu idem dat lyzicku, vsetko sa mi vyleje, alebo mu z pusy vytecie, kym ju zavrie.. cize krrmenie des… aach jaaaaaj..tak som si teda "pomohla”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.1.09 19:06

Zuločku no vidíš,jaký je Matuško šikulka,ani byste na neurologii nemuseli :wink:
No u nás stále plazení,ale pořád peruje a zkouší si sednout,nejde mu to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
24.1.09 20:23

Ahoj mamulky,
Veru - nádherná fotka, Domča je úžasný :D
Všem marodům přeju brzké uzdravení, neštovice - fuj, ať jste brzy fit. Já neštovice ještě neměla, tak se „těším“, až je jednou chytne Adýsek… :roll:

My jsme dnes odpoledne jeli do Ikey - v tom nádherném počasí :( , ale musíme už vyřešit ten Adýskův pokojíček a jindy než o víkendu se tam s Tomem společně nedostaneme :? No to jste asi ještě neviděli, normálně nebylo kde zaparkovat, davy lidí 8O , kroužili jsme po parkovišti, kdybych tam byla já nervák sama, tak už jedu pryč :evil: . No hrůza, vevnitř davy, ale Adam byl kupodivu nadšený a smál se na celou Ikeu :wink: . tak pokojíček jsme ještě stejně úplně nerozhodli, ale máme pár tipů, tak za chvíli jdeme proměřovat a vymýšlet co a jak :wink: ale aspoň jsme koupili nový koberec do obýváku - větší kusovku, než máme, aby se tam Adýs mohl víc rochnit… :wink: Tak jdeme pokládat koberec a vymýšlet pokojík.....zatím ahoj, snad ještě večer…

Jo ještě ke včerejší svatbě - super.....Adýnek obřad zvládl úžasně, na obědě na mě vylil polívku - naštěstí se neopařil :roll: a odpoledne byl taky úžasný, akorát později ho začaly brát zoubky a kolem půl osmé jsme jeli domů. Ale nevěstě to moc slušelo a všechno měli moc dobře zorganizované..... :wink:

A ještě zoubky - chudák adam, nejdřív kde nic, tu nic a teď se rozjel jak o závod.....jednička dole je už prořezaná, dvojka se prořezává a dnes jsem zjistila, že se začala prořezávat i druhá jednička dole.....ach jo, tolik naráz, chudák náš brouček.......a to si ještě cpe ručičku pořád někam dozadu do pusinky, tak doufám, že tam už nic dalšího momentálně není… :roll:

Musím už teď končit a jdu pracovat :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.1.09 20:42

Ahojda,

já mám dneska opět PC večer, jelikož už fakt musím něco ulovit pro Adama, začíná vyrůstat ze 74-ky :roll: 8) :lol: :lol: Tak aby za chvilku nechodil s holým zadečkem :lol: :lol: :lol: V pátek jsme dostali od kamarádky skoro zánovní botičky, normoš už na chození a ještě sandálky na léto 8) :) A to je chtěla vyhodit do popelnice 8O Adam mi vyrostl ze zimních capáčků, tak už nosí ty botky, vel. je to 20-tka :wink:

Jančo: Paráda že se svatba zadařila :) :) My jsme měli taky jednou tu čest se dostat do Ikei o víkendu a snad už radši nikdy více :? Taky byhc si vybrala v Ikee dětský pokojíček a nejen on :-)
Jůůj, a tolik zoubků najednou 8O Ať jsou brzy venkůůůů!!!

Zuzi: Matuško je prvotřídí šikulín :wink: :wink: :wink: A ještě musíte chodit na tu neurologii?
Podle mě si v jídelní židličce musí jen zvyknout, do teďka papkal ve vajíčku a tohle je pro něj nová záležitost, ten rozhled a tááák :lol: :lol: :lol: :lol: No a když Adámek „zlobí“ při jídle (jako že se naklání na všechny světový strany-hlavně po somrujícím psovi :evil: , tak ho jednodušše připoutám a sedí jak přikovaný-doslova :oops: :oops: )

Ernat: Máš ho tam :wink: :wink: Teda jako ten mejlík s rajčátkama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No a my máme tak dobrý týden „novinku“ Když Adam někam lezl, tak jsem na něj dělala ukazováčkem „ty, ty, ty“ no a teď to ukazuje on na mě i se slovním doprovodem :lol: :lol: :lol: :lol: A taky začal ukazovat na kytky a říká u toho „ti-tííí“… je sladký :srdce: :srdce: :srdce:

Evelín: Štěpánek je šukulkáááá :potlesk: :potlesk: To Adam mi na nějaký „paci-paci“ hází bobek :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.1.09 20:49

Dobry vecer holky,

diky za pochvalu fotky, byli jsme u Skody na Vaclavaku (pro prazacky, kdybyste chteli), je to fajn, foti takova spravna pani, byli jsme tam uz v tehotenstvi, cena taky dobra :wink: No a my dokonce vyhrali poukazku ve fotosoutezi u Dana v praci, takze jsme to meli vsechno za 100,– Kc, co jsme doplatili :lol: 8)

Ernat , jak psala Tynka , ona ti posle seznam, kde jsou nase e-maily a Rajcata, tak se tam dopis a pak nam to vsem posli kdyztak jooo, abychom te mohly taky smirovat :wink: :lol:
Jeee a s tim jidlem, to jsem se musela zasmat, u nas podobny, dnes sice snedl tak 3/4 sklenicky, ale musela jsem mu tam dat cast pro 4 mesice a cast pro 6 mesicu (s kouskama 8) ), no a po pulce sklenicky mavani rukama a zavirani pusy a klopeni hlavy :roll: Nastesti dnes nerval!! :P

Zulocku , tak super, ze neurologie dopadla dobre, Matusko uz stoji, tak vidis :wink: Je fakt, ze kazde dite je uuplne jine, ale je normalni, ze kazda mamka je vystresovana, kdyz ostatni deti neco delaji a to jeji jeste ne :lol: 8) Teda ja obcas jo :lol:

Evelin , dneska tu bylo krasne, takze dobre pocasi na vylet, u Vas taky bylo hezky?? Tak jste si to aspon uzili a Stepan se vycerpal a byl hodny :lol: :lol:
A tatka na stavbe, pracovne nebo taky stavite baracek? Ja uz v tech stavbach tady mam maglajs 8) :wink:

Adel , ses dobra, ze porad zkousis davat Vitkovi domaci stravu 8) ja to teda po tom, co predvadi vzdavam, budu rada, kdyz zacne jist poradne to kupovany zase :wink: :lol:

Janusko , chudak Adamek, tolik zubu najednou… :roll: Ja se toho teda hrozim, jak nema Domca nic, tak to mu polezou snad vsechny zaraz :lol:
No my dnes byli vsichni sportovat a relaxovat, takze venku jsme byli taky min, nez by se v takovym pocasi melo byt 8) ale pak jsme sli na pozdni obed do nakupniho centra a tam taky davy lidi, nakupovali jak o zivot, me prijde, ze tohle je fakt „nemoc“ dnesni doby a velkych mest, zvlast Prahy.. Je krasne, tak se pojede nakupovat :lol: 8) (teda nemyslim, kdyz je fakt potreba neco koupit, jako pokojicek, ze jo, my jsme taky spolu jen o vikendu :wink: ).

Lucy , tak co, byl vylet? Pocasi by na to primo vybiiiizelo :lol: Jo a koukala jsem na Vase Rajce, ty ses taky hubenour co?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.1.09 21:03

Tak zase nic :evil: :evil: :evil: Se to vyšlplhalo na takovou sumu, že by mě s tím Radek vyhnal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Veru: To jste měli pěkný den, u nás bylo počasí tedy děs-běs…a sluníčko nebylo vidět vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.1.09 21:22

Tak u nas bylo krasne, az jsem se divila, takze na prochazku jak delany :D Uz jsem skoro citila jaro :lol:

Veru, manzel jednou za mesic dela o vikendu dozor na stavbe u nich v praci. Pres tyden je tam taky, ale ten vikend ho bohuzel taky nemine :( Stavet ne-ne, jedine pokud bych byla hrooozne bohata, tak bych si rovnou neco k obyvani koupila :lol:
Ale koukala jsem na ty Tvoje mihotajici se fotky u podpisu, ze ikdyz Domca nema zuby, tak pilne uz trenuje s kartackem :lol:

Tynko, , to Tvoje dite je uzasne inetligentni 8O 8) Oslovuje kytku, sedne si na pozadani, vyhubuje Ti… :lol: :lol: :lol: za chvili na vas spusti anglicky :wink:

Zulocku, mooooc gratulujeme k sezeni :-) :srdce: A super, z uz nemusite na neurologii :wink:

Janus, teda Adamek jede s tema zubama 8O aspon kdyby to bylo bez bolesti, ze? :(
Jeee, svatba! Taky bych hned na nejakou sla. Letos nas zatim cekaji dve, ale az na jare a v lete…

Adel, to je skoda te navstevy. S detma clovek nikdy nevi, jak to nakonec dopadne…

Taky se vam tak nechce nic delat :?: Chvilku jsem neco delala do skoly, ale jsme nejaka hotova…
Jo a asi jsem blazen, ale ja se docela tesim na to, jak ted budu chodit do skoly 8O Bude to jeden predmet 1× za 14 dni a jen prednasky, takze si tam budu chodit odpocivat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí