Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
23.1.09 09:09

Dobré ránko,

tak včera jsem měla rozepsaný příspěvek,psala jsem vám něco o tom,jak jsme byli s Vítkem plavat atd. a Vítek se připlazil a počítač mi vypnul.Tak jsem mu řekla,máš recht a nechala jsem ho vypnutý :D

Takže jen dodatečně dvojčátkům všechno nej k devítiměsíčninám :-)

A jdu omrknout Terky rajče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.1.09 09:24

Dobré ránko, no jestli dobré… :roll:
Ráno se Radimek probudil celej poďobanej a co nemá???? NEŠTOVICE!!!!! :twisted: :twisted:

Na jednu stranu dobrý, že to bude mít za sebou, ale na druhý straně až to dostane péťa, tak se zcvoknu. :evil: Zatim to má všude, ale tak docela decentně, ale prý se první týden vysévají pupínky a až ten druhý se to začíná hojit :roll: :roll: Dostali jsme nějaké mazáníčko a homeopatika, ty jsou prý super na hojení a lepší průběh nemoci a hlavně by je mohl i Péťa.
Tak teď vím, proč byla rýma a kašel, to je prý předvoj neštovic. Takže Péťa má rýmu, kašel a teplotu, tak co z toho bude.

A to byl Radimek teď 2týdny doma, takže další 2týdny nás čekají. Už mě tu asi sežere :-) nudou.

TYNKO a ostatní hubnoucí, přemýšlím, že bych si nechala udělat cvičení na míru tady u nás ve fitku, ale nejsem si tím furt jistá, páč tady maj jen stroje a já je nemusím, ale je to jediná možnost tady, takže mi asi nic jinýho nezbyde :roll: Potřebuju zpevnit ten rosol, co mám na sobě a taky zhubnout nějaké to kilíčko.

TERKO: fotky jsou krásnýýýý.

JANUSO: žehlení, to je paráda, když je hotovo vid? A já taky nemám hlídání a ani manžel se moc z práce nemůže uvolnit, takže tahám obě děti všude s sebou a to je pěkný žůžo.

KOJENÍ: já kojím všude, když si o to Péťa řekl a nikdy jsem neměla nejmenší problém. (naštěstí, jinak bych jim to vysvětlila s podobným výrazem co udělala Veru :-P )

Holky pádim, páč musím uvolnit místo u PC na pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.1.09 10:31

Katy tak přeju pevné nervy a snad to Péťa nechytne :roll:
U nás by to bylo blbý,já totiž neštovice neměla :roll:

S tím hlídáním,to naštěstí mám,jinak by mě už kleplo asi a obdivuju všechny,co to bez hlídání a obzvlášť se dvěma dětma zvládají.Včera měla Jiřulku celý den máma a v sobotu odpoledne si ho vezme tchýně :wink:

Teri fotky super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.1.09 11:10

Ahojky

Katy tak to vidíš, já tady o tom píšu, že je čekáme každým dnem a oni se zatím objeví u vás, my máme tu diskusi fakt nějakou chytlavou. Jinak kluci mi kuckají a smrkají oba, ale vůbec jsem netušila, že to může být předvoj. Jinak co MUDr. na to, že by to měl chytit Péťa? Já bych docela brala aby si to Jířa odbyl, ale nevim jak s Tomem, jestli to není pro takhle malé dítě příliš náročné. Buhví jak to ale dopadne, v červnu jsme strávili totiž celý den s jednou puntíkatou kamarádkou, a nic z toho nebylo. Navíc prý kojené děti jsou přirozeně chráněny, pokud matka neštovice prodělala. Tak uvidíme. Kdyby něco písnu ti o název těch homeopatik, ju?

Jinak babičku jsem zrušila úplně, volala ráno taková rozpačitá, očividně se jí dnes v tom hnusu nechtělo, tak jsem jí řekla, že nemusí. To je stejně na prd, včera tak krásně, člověk se namlsá a dneska ťaf a je to tam zas k :-( .

Rajčátka máte moc fajn, taky jsem se včera rochnila, nebyla jsem tam už pěkně dlouho, tak jsem čučela 8O , kam se nám ztratila ta miminečka. :lol: Je super to takhle sledovat na vašich dětičkách, jak pěkně rostou, přeci jen u těch svých to tolik nevnímáte, když je máte pořád před očima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.1.09 12:15

LUCYH: dr mi říkala, že neštovice chytnou i menší děti a jako tragédii to neviděla, naopak říkala, že úplně malé miminečko to je blbý, ale takhle velký kluk, jako je Péťa už to zvládne a možná líp, než Radim. Docela bych byla i ráda kdyby to měli za sebou při jednom. Manžel zase vidí + v tom, že na Péťu toho spotřebujem míň na mazání :wink:
Kdyby něco tak ti napíšu ty homeopatika to je jasná věc, prý jsou super i na opary a takovýhle prevíty, dr je používá i na sebe 8)

Je fakt, že dneska venku nic moc :? I když jsme doma, tak sluníčko do okna bych bralaa.
JO a jsem ráda, že nemusím ven, páč se rozbil výtah, zrovna, když jsme tam jeli my :twisted: :twisted: :twisted: vyjel do 12 patra a nic, ukazoval, že je jako v přízemí, tak jsem musela jedno patro zhopsat kočárek k nám do 11 patra. Péťa čučel co se děje a pak se chechtal, no Radim měl strach a schoval se za roh :nevim: nevim proč, ale je to takovej poseroutka, bál se, že spadnem. 8)

ADEL:to ti nezávidím, že jsi neměla neštovice, tady ve školce jsou docela často. Už jsem si nějak zvykla, že nám nikdo nehlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.1.09 15:51

Ahoj holky,

my jsme dorazili dom nakonec už před půl třetí, bo se odpolední rande nekonalo … no, příště teda na ni asi hodím bobek, kvůli ní jedu do Liberce a ona to na poslední chvíli odřekne :evil: Alespoň jsme si to krásně užili u jiné kámošky, dostala jsem dokonce i dobroučký dietní obídek :D Má skoro 18měs. klučíka… holky, za dalších 3/4 roku to bude taky zajímavé :lol: :lol: :lol: Ale je dobrý že už si dítko vyhraje samo, chodí samo a taaaak 8) 8)

Katy: Jůůůj, Lucka to vystihla, ta naše diskuze je fakt zakletá 8O :lol: :lol: :lol: Určitě homeo zabere a budete mít hladký průběh :wink: :wink: :wink: A manžel má dobré ekonomické myšlení :) :wink: :wink:
A co teprv kdyby se vám výtah zasekl v přízemí a ty by jsi musela s klukama hopsala až do jedenáctého patra? 8O :?

S tím počasím máte pravdu… u nás na severu hlásilí super fíčák a taky se jim předpověď vydařila :? Fouká to tady jak o život…takže jsme dneska odpolko už doma, Adam si teďka schrupnul na mě, tak si budu do půl páté brouzdat na PC a pak půjdu probudit Radka na noční 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.1.09 16:19

:lol: chi u nás se taky chrupká, naštěstí manža má před sebou volný víkend, tak paráda. Jinak to ale všichni zalomili, to tu zas budu mezi nimi jediná padat v osm na zobáček a mušketýři budou řádit o sto šest.

A dneska nám konečně propustili autíčko z léčení :dance: , téda málem bych ho nepoznala. Nejen že nám ho umyli :oops: , ale takhle pěkně vyšperkovaný zadeček nemělo snad ani když jsme ho kupovali :lol:, tak mám radost a zítra zkusíme vyjet trochu z toho našeho smogovýho kotlíku za čerstvým vzdouškem. Doufám, že na vršku bude svítit sluníčko, ještěže jsou ty webkamery a můžu si to před tím omrknout!

Tak asi půjdu nažhavit žehličku, ale už vidím jak rázem všichni proberou! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.1.09 16:40

Ahoj babulky!
uf,uf-2 dny tady nejsem a zase počteníčko…
Dnes jsme celé dopolko prospali,ani jsem nevařila.Akorát jsem teď upekla buchtu.Radek si vzal dovču,stejně nemají moc práce,ach ta krize.Tak se válíme celá rodina. :wink:
Neštovice měla Dorča min.rok,když jsem byla 8.měsíci.Docela špatně to nesla,měla je všude-i TAM.Doteď má hodně jizviček.
LUCY:naše auto dostalo dnes kopanec-musela jsem Radka roztlačit,zlobí startér,holt už víme,co budeme po výplatě pořizovat nového! :x
U nás se zatím fičák nekoná,asi nás mine.
Dorča už chce z vany ven-zase přišla,že jí bolí nožky,tak šla do teplé vody.To vždy zabíra na všechny bolístky! :wink:
 PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
23.1.09 17:36

Ahoj holky

Ja si nepamätám nič čo ste tu popísali,píšete strašne veľa,nestíham.

Sofi stále soplíková,začala piť,ale iba v noci.Cez deň,keď jej chcem dať piť,tak by ma najradšej vyfackala.Nechápem.Tak dúfam,že bude piť aspoň v noci.

Musím ísť pozrieť na rajčtá,o čo presne ide,aké máte albumy a asi urobím i ja Sofinke.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
23.1.09 17:43

Tak ja neviem,ale tých chorob je nejako veľa,hrozné…
A čo sú neštovice?Asi nejaké osýpky,že?
Tak sa držte a rýchlo sa všetci vyliečte.
I ja som už chorá,mám nádchu,fúúúj.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
23.1.09 17:48

Môžte mi prosím napísať www na rajčatá,ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.1.09 18:58

Tak na Dorču něco vlezlo,proto bolavé nožky-má teplotu 38,2.A já jí máchala v horké vodě!Tak dostala pro změnu studenou sprchu,paralen a nesťastně leží na gauči. :cry: Jsem zvědavá kdo další bude stůnět.
WENEE:neštovice sú ovčie kiahne.To je zvláštne s tím odmietaním koja,hm.Tiež som začala cvičiť,ale nepozorujem nejakú zmenu i keď som o tom čítala,že sa vylučuje kyselina mliečna,ktorá deťom nemusí chutiť.
U nás je to skor naopak,Mates už nechce ani dudáka-total závislák-len prso.Ach jaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.1.09 19:15

Ahoj mamky,
tak koukam, ze Duben 2008 se pomalu chysta marodit cely :roll: No my dneska byli v materskem centru na Dni otevrenych dveri na pohadce, bylo to super, ale plny sal deti, tak doufam, ze jsme si neprinesli taky nejakou tu chripku, uvidime zitra 8)

No Katy , nestovice nezavidim, je to asi blby, kdyz to chyti i Peta, hlidat oba aby se nedrbali, mazat..... atd.. ale zase bys to mela v jednom a pak uz by byl klid :wink:

Adel , to je blby, zes je jeste nemela, neresila si to v tehotenstvi? Vim, ze je to asi blby, kdybys je tehotna chytla… :roll:

Wenee , vcera vecer jsem poslala e-mail, kde byly vsechny www na nase Rajcata, nove jsem tam pridala Terku, tak snad ti to doslo. Kdyby ne, tak ti to preposlu znovu :wink:

Holky, ja mam takovy dotaz ohledne jidla, myslim, ze to tu psala Zulok i Wenee, nejsem si jista, me normalne pred 3 dny Domca zacal bojkotovat obedy - zeleninu 8O Jedl vsechno, i domaci, ty velke sklenicky 200 gramu no a ted tri dny sni jednu lzicku, ochutna to a ma silenej hysterak, narvu do nej neco, ale je to hruuuza :twisted: Prska, kasle a tak… :roll: ale kasi a ovoce ji normalne…
To asi nebudou zuby co? Proste mu to asi prestalo chutnat co?? Zkusim mu zitra dat tu malou sklenicku od 4.mesice, treba zase zacne.. :lol:
Mely jste to taky tak? Ze papali, pak chvili odmitali a pak zase chteli?? Je to na palici :lol:

No, jdu nezerouci zizalu umyt a pripravit na spani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.1.09 19:31

VERU:my to taky tak měli,jsem si chtěla taky postěžovat…ale po pár dnech se to srovnalo.U mě byla tedy chyba hlavně v tom,že jsem „nedůsledná“ a dala jsem mu ochutnat už třeba i sušenku,buchtu-tak si myslím,že prostě chtěl sladké-a neé polévku atd.Mrška mlsná. :wink: Ty jseš ale asi důslednější,když máte tu dietu…tak to nevím,proč by měl jídlo odmítat. :nevim:
Jinak fičák už k nám dorazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.1.09 20:16

Ahoj ďoučátka :wink:

Dneska jsem se sprchovala s Adámkem a sranda veliká :lol: :lol: :lol: :lol: Už se nemůžu dočkat, až bude tepleji a prubneme bazén :D

Pacal: Tak vy taky :( :( Ať je brzy Dorče líp!!!

Veru: Mohly by to být ty zuby a nebo taky změna chuti :arrow: ta se prý kojencům vyvýjí, zraje… takže vytrvat! My jsem měli taky hysterácký období u zeleniny, jen kupovaná a to tedy jen trochu :roll: :roll: Pak to nějak přešlo a zase ji baští ukázvkově, jen tedy pořád preferuje tu kupovanou :x Ale poslední dobou se mi rozjedl jak ďáblík 8) Včera ke sváče zbaštil dvě malá Hollandie a to měl k obědu 220g 8O

No nic..jdu šprtat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital