Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
26.1.09 19:47

Simi, na opruzeny zadek cerny caj, jak psala Adel, bambucke maslo, bepanten, pevaryl (kupuje se v lekarne), nam pomaha taky Penaten (ale jde u nas se dahur sehnat, myslim jen po internetu) a docela nam i zabrala namichana mast v lekarne, ale to bylo na predpis a na kelimku zadny napis neni :nevim: Jinak se zkus podivat do diskuse o plinach, tam by tech rad melo byt vic :wink: At je male brzy lip!!!!

A ja jdu asi do hospody! Kazdy mesic mame tridni sraz a ja uz jaksi vic jak pul roku nebyla, tak me prekecali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.1.09 19:49

…jeste jsem si vzpomnela na Imazol (taky v lekarne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
26.1.09 20:24

Ahojte, taky ráda nakupuju oblečení v tescu, hlavně bodýčka a pyžámka, ty jsou fajn. Posledně jsem sehnala i džínsy ve slevě..jinak do HM a CA se moc nedostanu, mám je docela daleko.

Simi: Pája byl taky jednou pěkně opruzenej, pomohlo hodně mazat a větrat, za dva dny už to bylo ok, super, že ste zubaře zvládli v pohodě

Evelín: užij si hospůdku, já se každej den učim a stejně mi to do tý paličky neleze :nevim: zbývá mi asi 35 otázek…

Péťovi dodatečně vše nej k miminarozeninkám

Pacal: ať jste všichni co nejdřív zdraví..

Zelvi: s tou mléčnou dietkou tě lituju, mě stačil týden bez všech mléčnejch výrobků, sme zkoušeli, jestli Pája ten atopák nemá z toho, ale ne…takže nemůžu jen mlíko…a já ho vždycky pila na litry :cry: jinak do buchtiček se mlíko nedává, ale vajíčka jo :(

A posílám jedno foto z dneška, manža hlídal Páju u rodičů a já se učila doma na státnice…

původně jsem k té fotce chtěla napsat komentář: Dneska se manžovi poprvé postavil a já u toho nebyla…ale asi by to vyznělo jinak než bych chtěla… :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
26.1.09 21:53

Terko , teď jsi mě dostala!!!! Mám záchvat smíchu :lol: :lol: :lol: No vidíš, a teď se už bude stavět furt a furt… :lol: :lol: :lol:

Holky, díky moc za rady, malou jsme nechali hodinku válet se s holým zadečkem a přijde mi, že je to o trochu lepší, jako by se to víc lokalizovalo - červené je to pořád hrozně, ale to postižené místo mi přijde menší. A byla usměvavá, pohodová… tak snad to fakt už bude lepší :roll: chuděrka… :cry: Jinak marně jsem se ji tu hodinu snažila udržet na celkem čtyřech jednorázových podložkách, ale ona si je pořád cumlala a muchlala… a co myslíte… počůranej koberec hned na dvou místech, a podložky suchý :! :? :lol: Tak jsem konečně rozbalila puzzle od Ježíška a ty ji tak nadchly, že z nich neslezla :D Tak aspoň vím, jak na ni zítra :wink:

Jinak jak jsem psala o té dýni, tak jsme ji včera uvařili (oloupali, nakrájeli na kostičky asi 2cm, vařili 20 min.), smíchali s bramborama - a oooobr úspěch!!! Teprve teď jsme zjistili, že i Ondra umí na jídlo pořádně otevírat pusu 8O :lol: Tak máme oba velikou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.1.09 21:55

Evelín: Užij si srázek v hospůdce :wink:

Terko: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: k tomu komentáři… :wink: Pavlík je šikulááááá :dance: Manželovi to učení vyšlo hned na poprvé 8) 8)

no a já mám vyžehlenou kupu prádla, klíží se mi očka, tak půjdem s Radkem do hajan :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.1.09 22:00

Terko :lol: :lol: :lol: fakt dobry 8)

Uz jsem zpet a teda baby na Facebooku to ted zije skoro vic nez tady, ze Veru :lol:

A posezeni bylo docela fajn, ale fakt uz mam trochu jine starosti nez ostatni :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.1.09 22:13

No Evelin , ted si zrovna rikam, jakto, ze si piseme, kdyz jsi vlastne v hospode :lol: :lol:
Ja mam z toho Dr. House prdlajs, na Facebooku stari kamaradi online a tak tu chatuju o sto sest :lol: Nakonec mam PC na nohach a jsem zabalena v dece 8)
A k tomu vasemu srazu, taky mam jeste porad jiny starosti nez kamosi z VS. U nas ma dite snad jen 5 lidi, ale z toho jsou to 4 kluci, takze tem se zase tolik ten zivot nezmenil :wink:

Teda Terko , tos me fakt dostala s tim komentarem, se tu smeju, musim to rict Danovi, az prijde :lol: :lol: :P
Paja je sikuliiiiiiiiiin :P

Simi , tak fajn, ze se to trochu Silvince zlepsilo.. No hele, kamoska ma lednovou holcicku a kdyz jsem tam byla, nechavala ji doma chodit chvili s holou prdkou a za tu dobu se 2× vycurala na koberec :lol: :lol: Jak vetraj, tak je jim to prijemny… Jeee, se tesim na leto, az budou chodit s holym zadkem a bude teeeplo 8)

Tak a ted vypinam PC, cucim na TV a pak si jdu cist.. Doufam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.1.09 22:18

Jo pozor a Domis se dnes 2× sam po:,–(il 8) 8O Sice se tam tak jako klepe, neni to poradnej sed, ale koukala jsem jak puk :wink: Lezela jsem u nej na zemi, vidim, ze si hraje, tak si zase ctu a najednou se na nej otocim a pak teprve mi doslo, ze neni na brisku, ale ze sedi 8O :wink:
A uz letim pryc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
26.1.09 22:27

Ahoj holky,

tak jsem vyslysela nekolik znameni a jsem zpatky :lol:
Na facebooku to zilo, dokud nepustili House, ze Verco :D 8) ..clovek se tam tedy ale dozvi veci :wink: :wink:

Jen jsem vas prisla pozdravit, ceka me jeste par stranek nez vas doctu uplne, abych o nic neprisla :wink:

Tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.1.09 22:35

:potlesk: Takove pokroky, Pajovi i Domcovi moc gratuluju :-) :-) :dance:

Veru, ale nechodila jsi na VS jen s klukama, ze ne??? :lol:

Zuzko, tak Te zase rada ctu :lol: Staci prehodit okno a uz jste tady zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.1.09 22:41

Tak holky a skoncil House, mela jsem z nej prdlajs, ale jdu si pustit na PC 2.dil 5.serie, jsem si to stahla, kdyz to Nova nevysila, asi nemaj penize 8) Ja se jednou z tech vymozenosti zblaznim, internet, pocitac, TV, kdyby to nebylo, tak uz si v posteli ctu u svicky a odpocivam :lol: :lol: Takhle furt smejdim… 8)

No Evelin , ja chodila do skoly i s holkama, to jo, ale pulka honi karieru, druha pulka se citi na materstvi jeste mlada a ta treti pulka… to jsem asi ja 8) :wink: pak Vanda…Anca…a to je vsechno, nikdo jinej dite nema :lol: Jojo, snad az budu mit druhy, tak se nekdo rozhoupe :lol: :lol:

Zuzi , ahooooj :wink: Teda hodne stesti pri cteni tech tisicu stranech nasich plku :lol: 8)

A ted fakt jdu, konec, dobrou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.1.09 23:16

Už jsem byla na cestě do postele, jen jsem sem chtěla nakouknout (a na Facebook taky) :lol: a Terčin příspěvek mě tak rozesmál, že už jsem zase vzhůru :lol: :lol: :lol: - málem jsem vzbudila Bendu :lol: , fakt dost dobrý :lol: . Jinak Pája je šikulka :D

Čtu vás, ale jak píšete tolik, tak nestíhám, vždycky si k tomu sednu a Beník začne někde padat :roll: , dnes si pořád přivíral prsty do šuplíku - lezl manžovi do trenek (to zní taky dobře dvojsmyslně, že? :lol: ), tak ho musím pořád hlídat. A taky jsem dávala ještě pár věcí na MMB a balím balíčky a tak 8)

Na úvodní stránce jsem četla o Kubíkovi, že potřebuje kostní dřeň, tak je mi z toho smutno, hned jak budu rok po porodu, tak se jdu přihlásit jako dárce 8)

Tak a teď si tu Bendu budím ťukáním :oops: , do obýváku taky nemůžu, tam spí manža (protože kašle a chrápe) a v kuchyni je zase zima :roll: . Tak já jdu raději spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.1.09 23:18

Jo a jak psala Verča o soutěži - proč tam ještě nikdo nejste? Já už jsem tam Beníka šoupla 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
26.1.09 23:23

Ahoj,
já dnes jen rychle zdravím, poctivě dočteno - a valím do pelechu - večer byl trochu úklid a megakopa žehlení :roll:
nějak teď hcodím chrnět každý den kolem půl jedné a už toho začínám mít dost, tak dnes se jdu polepšit.
Tak ahoj zítra. :wink:

Jo Simi - Adamovi hodně pomáhá na opruzeniny Bepanthen, ale je pravda, že nějak moc hrozné je zatím neměl, tak ať je to i u Silvinky brzy lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.1.09 00:18

Ahojky spisovatelky, koukala jsem sem naposledy v sobotu večer a od té doby tolik stránek 8O
My jsme měli poněkud nabitou neděli - dopolko jsme vyrazili do Futura - na vánoce jsem dostala poukázku, tak šla vybírat a Jarda u toho chtěl být - tak jsme mi vybrali nový riflíky a svetřík… a pak se stavili na oběd v restauraci. No super rodinná pohodička. A odpoledne jsme pak prodávali naše staré autíčko. Tak jsem se s ním s těžkým srdcem rozloučila :-(, dneska jsem ho byla odhlásit. Večer když si pak pán přijel pro papíry (naštěstí přijel „našim“ autem), tak jsem ještě pro jistotu zkontrolovala místo pod sedadlama a ejhle našli se tam ještě moje staré letní sandály.

Skoukla jsem v rychlosti rajčata - a tolik krásných foteček 8O Chtěla jsem nějak zpřístupnit ty naše na e-cards, ale je to nějaký komplikovaný, takže rychlejší bylo šoupnout fotky na rajče. Dopíšu se do seznamu a přepošlu, ať nás můžete taky šmírovat :D

Právě zkouším brečící metodu - Kláry v postýlce pobrekává, občas jí jdu zkontrolovat, před chvílí jsem jí dala do postýlky moje tričko (prý pomáhá vůně maminky uklidnit), ale nějak to nezabírá . :? Rozhodli jsme se, že se musí naučit pořádně spát a ne se budit co dvě hodiny a dožadovat se mlíka. Přitom ještě začátkem prosince se budila v noci 1-2× za noc.

Simi , my taky min. týden bojovali s obr opruzeninou - taky to začlo tak, že se několikrát za sebou pokadila. Tak jsem hledala na netu a mluvila s naší dr. a nakonec nejvíc pomohl Imazol (nevím jestli není jen na recept, já ho našla doma v lékárničce), pak docela chválili Pevaryl - ale ten mi v lékárně bez receptu nedali a pak jsme ještě koupili Ondřejovu mast, ale nakonec jsme jí ani nedávali. Každopádně jsme na týden vynechali čistící ubrousky (jsou docela agresivní) a občas umyli zadeček slabounkým roztokem hypermanganu.
Lucy , koukám že jseš na tom úplně jako já - taky se snažím být co nejvíc na zemi, aby se to dítě mohlo po mně šplhat, jinak se vzteká. A o zádech už raděj nemluvím … :?

No nic, už pobrekává 3/4 hodiny, tak nemám to srdce a jdu vytasit prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí