Poradna duly
Jana Čurdová
Simi, na opruzeny zadek cerny caj, jak psala Adel, bambucke maslo, bepanten, pevaryl (kupuje se v lekarne), nam pomaha taky Penaten (ale jde u nas se dahur sehnat, myslim jen po internetu) a docela nam i zabrala namichana mast v lekarne, ale to bylo na predpis a na kelimku zadny napis neni
Jinak se zkus podivat do diskuse o plinach, tam by tech rad melo byt vic
At je male brzy lip!!!!
A ja jdu asi do hospody! Kazdy mesic mame tridni sraz a ja uz jaksi vic jak pul roku nebyla, tak me prekecali ![]()
Ahojte, taky ráda nakupuju oblečení v tescu, hlavně bodýčka a pyžámka, ty jsou fajn. Posledně jsem sehnala i džínsy ve slevě..jinak do HM a CA se moc nedostanu, mám je docela daleko.
Simi: Pája byl taky jednou pěkně opruzenej, pomohlo hodně mazat a větrat, za dva dny už to bylo ok, super, že ste zubaře zvládli v pohodě
Evelín: užij si hospůdku, já se každej den učim a stejně mi to do tý paličky neleze
zbývá mi asi 35 otázek…
Péťovi dodatečně vše nej k miminarozeninkám
Pacal: ať jste všichni co nejdřív zdraví..
Zelvi: s tou mléčnou dietkou tě lituju, mě stačil týden bez všech mléčnejch výrobků, sme zkoušeli, jestli Pája ten atopák nemá z toho, ale ne…takže nemůžu jen mlíko…a já ho vždycky pila na litry
jinak do buchtiček se mlíko nedává, ale vajíčka jo ![]()
A posílám jedno foto z dneška, manža hlídal Páju u rodičů a já se učila doma na státnice…

původně jsem k té fotce chtěla napsat komentář: Dneska se manžovi poprvé postavil a já u toho nebyla…ale asi by to vyznělo jinak než bych chtěla…
![]()
Terko , teď jsi mě dostala!!!! Mám záchvat smíchu
No vidíš, a teď se už bude stavět furt a furt…
![]()
Holky, díky moc za rady, malou jsme nechali hodinku válet se s holým zadečkem a přijde mi, že je to o trochu lepší, jako by se to víc lokalizovalo - červené je to pořád hrozně, ale to postižené místo mi přijde menší. A byla usměvavá, pohodová… tak snad to fakt už bude lepší
chuděrka…
Jinak marně jsem se ji tu hodinu snažila udržet na celkem čtyřech jednorázových podložkách, ale ona si je pořád cumlala a muchlala… a co myslíte… počůranej koberec hned na dvou místech, a podložky suchý
Tak jsem konečně rozbalila puzzle od Ježíška a ty ji tak nadchly, že z nich neslezla
Tak aspoň vím, jak na ni zítra ![]()
Jinak jak jsem psala o té dýni, tak jsme ji včera uvařili (oloupali, nakrájeli na kostičky asi 2cm, vařili 20 min.), smíchali s bramborama - a oooobr úspěch!!! Teprve teď jsme zjistili, že i Ondra umí na jídlo pořádně otevírat pusu
Tak máme oba velikou radost ![]()
Evelín: Užij si srázek v hospůdce ![]()
Terko:
k tomu komentáři…
Pavlík je šikulááááá
Manželovi to učení vyšlo hned na poprvé
![]()
no a já mám vyžehlenou kupu prádla, klíží se mi očka, tak půjdem s Radkem do hajan
![]()
Terko
fakt dobry ![]()
Uz jsem zpet a teda baby na Facebooku to ted zije skoro vic nez tady, ze Veru ![]()
A posezeni bylo docela fajn, ale fakt uz mam trochu jine starosti nez ostatni
![]()
No Evelin , ted si zrovna rikam, jakto, ze si piseme, kdyz jsi vlastne v hospode
![]()
Ja mam z toho Dr. House prdlajs, na Facebooku stari kamaradi online a tak tu chatuju o sto sest
Nakonec mam PC na nohach a jsem zabalena v dece ![]()
A k tomu vasemu srazu, taky mam jeste porad jiny starosti nez kamosi z VS. U nas ma dite snad jen 5 lidi, ale z toho jsou to 4 kluci, takze tem se zase tolik ten zivot nezmenil ![]()
Teda Terko , tos me fakt dostala s tim komentarem, se tu smeju, musim to rict Danovi, az prijde
![]()
Paja je sikuliiiiiiiiiin ![]()
Simi , tak fajn, ze se to trochu Silvince zlepsilo.. No hele, kamoska ma lednovou holcicku a kdyz jsem tam byla, nechavala ji doma chodit chvili s holou prdkou a za tu dobu se 2× vycurala na koberec
Jak vetraj, tak je jim to prijemny… Jeee, se tesim na leto, az budou chodit s holym zadkem a bude teeeplo ![]()
Tak a ted vypinam PC, cucim na TV a pak si jdu cist.. Doufam ![]()
Jo pozor a Domis se dnes 2× sam po:,–(il
Sice se tam tak jako klepe, neni to poradnej sed, ale koukala jsem jak puk
Lezela jsem u nej na zemi, vidim, ze si hraje, tak si zase ctu a najednou se na nej otocim a pak teprve mi doslo, ze neni na brisku, ale ze sedi
![]()
A uz letim pryc ![]()
Ahoj holky,
tak jsem vyslysela nekolik znameni a jsem zpatky ![]()
Na facebooku to zilo, dokud nepustili House, ze Verco
..clovek se tam tedy ale dozvi veci
![]()
Jen jsem vas prisla pozdravit, ceka me jeste par stranek nez vas doctu uplne, abych o nic neprisla ![]()
Tak dobrou ![]()
Takove pokroky, Pajovi i Domcovi moc gratuluju
![]()
Veru, ale nechodila jsi na VS jen s klukama, ze ne??? ![]()
Zuzko, tak Te zase rada ctu
Staci prehodit okno a uz jste tady zase ![]()
Tak holky a skoncil House, mela jsem z nej prdlajs, ale jdu si pustit na PC 2.dil 5.serie, jsem si to stahla, kdyz to Nova nevysila, asi nemaj penize
Ja se jednou z tech vymozenosti zblaznim, internet, pocitac, TV, kdyby to nebylo, tak uz si v posteli ctu u svicky a odpocivam
Takhle furt smejdim… ![]()
No Evelin , ja chodila do skoly i s holkama, to jo, ale pulka honi karieru, druha pulka se citi na materstvi jeste mlada a ta treti pulka… to jsem asi ja
pak Vanda…Anca…a to je vsechno, nikdo jinej dite nema
Jojo, snad az budu mit druhy, tak se nekdo rozhoupe
![]()
Zuzi , ahooooj
Teda hodne stesti pri cteni tech tisicu stranech nasich plku
![]()
A ted fakt jdu, konec, dobrou ![]()
Už jsem byla na cestě do postele, jen jsem sem chtěla nakouknout (a na Facebook taky)
a Terčin příspěvek mě tak rozesmál, že už jsem zase vzhůru
- málem jsem vzbudila Bendu
, fakt dost dobrý
. Jinak Pája je šikulka ![]()
Čtu vás, ale jak píšete tolik, tak nestíhám, vždycky si k tomu sednu a Beník začne někde padat
, dnes si pořád přivíral prsty do šuplíku - lezl manžovi do trenek (to zní taky dobře dvojsmyslně, že?
), tak ho musím pořád hlídat. A taky jsem dávala ještě pár věcí na MMB a balím balíčky a tak ![]()
Na úvodní stránce jsem četla o Kubíkovi, že potřebuje kostní dřeň, tak je mi z toho smutno, hned jak budu rok po porodu, tak se jdu přihlásit jako dárce ![]()
Tak a teď si tu Bendu budím ťukáním
, do obýváku taky nemůžu, tam spí manža (protože kašle a chrápe) a v kuchyni je zase zima
. Tak já jdu raději spát…
Jo a jak psala Verča o soutěži - proč tam ještě nikdo nejste? Já už jsem tam Beníka šoupla
![]()
Ahoj,
já dnes jen rychle zdravím, poctivě dočteno - a valím do pelechu - večer byl trochu úklid a megakopa žehlení ![]()
nějak teď hcodím chrnět každý den kolem půl jedné a už toho začínám mít dost, tak dnes se jdu polepšit.
Tak ahoj zítra. ![]()
Jo Simi - Adamovi hodně pomáhá na opruzeniny Bepanthen, ale je pravda, že nějak moc hrozné je zatím neměl, tak ať je to i u Silvinky brzy lepší…
Ahojky spisovatelky, koukala jsem sem naposledy v sobotu večer a od té doby tolik stránek ![]()
My jsme měli poněkud nabitou neděli - dopolko jsme vyrazili do Futura - na vánoce jsem dostala poukázku, tak šla vybírat a Jarda u toho chtěl být - tak jsme mi vybrali nový riflíky a svetřík… a pak se stavili na oběd v restauraci. No super rodinná pohodička. A odpoledne jsme pak prodávali naše staré autíčko. Tak jsem se s ním s těžkým srdcem rozloučila
, dneska jsem ho byla odhlásit. Večer když si pak pán přijel pro papíry (naštěstí přijel „našim“ autem), tak jsem ještě pro jistotu zkontrolovala místo pod sedadlama a ejhle našli se tam ještě moje staré letní sandály.
Skoukla jsem v rychlosti rajčata - a tolik krásných foteček
Chtěla jsem nějak zpřístupnit ty naše na e-cards, ale je to nějaký komplikovaný, takže rychlejší bylo šoupnout fotky na rajče. Dopíšu se do seznamu a přepošlu, ať nás můžete taky šmírovat ![]()
Právě zkouším brečící metodu - Kláry v postýlce pobrekává, občas jí jdu zkontrolovat, před chvílí jsem jí dala do postýlky moje tričko (prý pomáhá vůně maminky uklidnit), ale nějak to nezabírá .
Rozhodli jsme se, že se musí naučit pořádně spát a ne se budit co dvě hodiny a dožadovat se mlíka. Přitom ještě začátkem prosince se budila v noci 1-2× za noc.
Simi , my taky min. týden bojovali s obr opruzeninou - taky to začlo tak, že se několikrát za sebou pokadila. Tak jsem hledala na netu a mluvila s naší dr. a nakonec nejvíc pomohl Imazol (nevím jestli není jen na recept, já ho našla doma v lékárničce), pak docela chválili Pevaryl - ale ten mi v lékárně bez receptu nedali a pak jsme ještě koupili Ondřejovu mast, ale nakonec jsme jí ani nedávali. Každopádně jsme na týden vynechali čistící ubrousky (jsou docela agresivní) a občas umyli zadeček slabounkým roztokem hypermanganu.
Lucy , koukám že jseš na tom úplně jako já - taky se snažím být co nejvíc na zemi, aby se to dítě mohlo po mně šplhat, jinak se vzteká. A o zádech už raděj nemluvím … ![]()
No nic, už pobrekává 3/4 hodiny, tak nemám to srdce a jdu vytasit prso.