Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
24.1.09 21:29

ahojte kočky, ještě stále nemám prohlídlý všechny fotky…je jich opravdu moře moře.....Jinak u nás vše stejné, samý plazení, sezení, pérování ani lezení neznáme, paci paci, jak jsem veliký a někdy se povede i pápá, vše beze slov…TAdy bylo dneska nádherně, tak sme hned vyrazili k řece, až mě z toho bolí nožky.

Zelvičko: fotka je překrásná, Skodu na václaváku znám, dělali mi svatební fotky, taky bych tam chtěla někdy zajít na umělecký fotky…

Zulok: to je dobře, že na neurologii je vše ok

Janus: at máte zoubky co nejdříve prořízlý a netrápí vás…a super, že jste si to užili na svatbě

Tynko: Adámek vyrůstá ze 74??? :D ani nevím, kdy nám ještě byla, já ted´kupovala 92 pyžámko a je mu jen tak… :( těch velkejch oblečků moc nevyráběj, tak není takovej výběr(jako bodýčka a pyžámka…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.1.09 21:33

Evelin , presne, na teplomeru v aute jsme dnes meli 7 stupnu 8O :wink: Ale na Seznamu psali, ze od nedele zase zima a mrazy -10 stupnu, ach jooo, jaroooo :lol:

Ja ted tady koukam tak prubezne na CT1, je tam mistrovstvi CR v disko tancich, no ja tu zase vzpominam na mladi :lol: 8) a jeste jak pises, ze se tesis do skoly, jojo, taky bych zase zasla, s tema lidma co jsme chodili a tak, byla to parada :wink:

Me by se taky nechtelo stavet, taky bych nejradsi prisla k hotovymu 8)

(holky, okupuju manzelovi pocitac a jeste TV, takze on tu lezi vedle me a cte si Betynku, hehehe :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.1.09 21:38

Terko , my uz taky pomalu vyrustame… z velikosti 68 :lol: :lol: 8) Je fakt sranda, jake jsou mezi detmi rozdily, dnes jsme potkali Danova kolegu, v kocaru lezel uplne stejne velky klucina jak Domca, trochu vetsi hlava, a my rikame „je mu 9 mesicu“ a on rika „no nasemu budou 4 mesice“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.1.09 22:44

Mamulky, joj dakujem, ze ste nam tak drzali palce, no jasne, ze som vystresovana, ved ti vasi sikuliini :)

JANUSKO, teda klobuk dole, ze sit u ikeu vydrzala… ja sa tam hroim ist, ako vidim prepchate parkoviska…a super, ze svadba bola vydarenaa

RYNTYNTYNKO, na neurologiu nemusime , huraaa, iba ak by nam zas pediatricka odporucila..no a ja na tej sedacke ani popruhy nemam.. mam ju od sestry a ktovie, ci ona k tomu popruhy mala.. ale je tam taky nafukvaci vankusik, takze sa nema ako ani pohnut, iba naklanat…ale mas pravdu, je to prenho zatial najvacsia zabava, takze som to zneuzila,a kym tam sedel, umyla som dlazky… chichiii

VERU, teeda s tou poukazkou, uuzasneeeee…a u nas dokopy ziadne obchody… ale tiez v:,–(e kooopec ludiii.. tiez je to u nas moda, chodit nakupovat aj na cely den.. ja to nakupovanie moc rada nemam, zvlast teraz s MAtuskom,

EVELINKO, super, ze sa tesis do skoly, no v kadom pripade to bude zmena a budes aj medzi inymi ludmi ako teraz

TERKO, teda ze 92 a fakt ten vyber pyzamiek, noc moc..tesco robi tusim najvacsie cislo 92, ale ked je vam len tak tak.. tak blbeee..potom asi uz len bezslapove klasicke pyzamko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
24.1.09 23:34

Tak u nás koberec položený… :wink: a nábytek konečně vybraný - pořád jsme řešili jestli bílé zdi a modrý nábytek nebo naopak - modré stěny a bílý nábytek. :roll: :roll: nakonec vyhrál modrý nábytek, protože je hezčí … :wink: :roll: No děs, jsme oba nerozhodní až hrůza :roll: :oops:
Adámek má dnes děsnou noc - každou chvíli poplakává, tak snad to bude lepší.
Veru - díky za tip, Škodu taky znám, nechávali jsme si tam dělat nějaké fotky… :wink:
Týnko - Adam taky vyrůstá ze 74, tak budu muset taky pokouknout po nových oblečcích - naštěstí mě docela zásobuje segra a kamarádka - obě mají starší chlapečky, to je výhoda… :wink:
No nic, půjdu už brzo do pelechu a snad se Adýsek -a my taky :wink: - aspoň trochu vyspíme.
Tak dobrou… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.09 10:48

Ahoj holky,

Radek vyrazil s Adámkem před půl desátou ke kamarádům a měli by dorazi až kolem dvanácté, tak mám dnešní dopoledne trošku volnější :D :D :D Mno, ale lítám tady jak hadr na koštěti… uklizeno už mám, trošku pomoct mamce s obědem a ještě dělat na odpoledne chlebíčky, jelikož příjde rodina a budou se slavit tátovi a bráchovi narozeniny :wink: :wink:

Jančo: Tak co noc?? Jak jsem si šla lehnout, tak jsem si Adama probudila lampičkou a nechtěl zabrat přes veškerou snahu v postýlce, jsem si ho vzalal k sobě a spali jsem v kuse až do pěti na UM a pak to dospal do sedmi ve svojí :wink:
A co takhle zkusit k bílé a modré ještě jednu barvičku? Žlutou-oranžovou či zelenou? (já jsem osobně ulítlá na žluté-meruňkové-oranžové a tmavě červené…)

Zuzko: To je dobře, že už na tu neurologii nemusíte :wink: :wink: Tady vidíš, že je Matuško šikulka :)

Terko: Týýý jooo, 92 8O NO to jste pořádní chlapisko :wink: :wink: :wink: Na fotkách jde vidět, že je větší Pája, ale až tak 8) 8) Kamarádka má holčičku-roční a taky na ni kupuje už 92-ku :wink:

Mám ještě volný mezičas než chlapáci dorazí, jdu se věnovat učivu :wink:

Jo, Evelín, a kdy se vracíš do školy ? Na letní semestr?? On zas Adam nedělá jiné věci jako ostatníci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.1.09 11:36

Ahoj holky,

tak jsem doma sama a popijim vincentku a polehavam :( Snad se z toho dneska dostanu. Manzel se rano komplet postaral o Stepana (ten vstaval az v pul osme 8) ) a ted jsou v kostele, tak mam volno :wink:

Terko, velikost 92 je mala???? 8O To je fakt mazec! Stepan ma 74, nektera bodycka 80, ale jeste tak 2 tydny zpatky mel myslim i 68 :D

Tynko, jj mela jsem preruseno do Vanoc a ceka me posledni semestr a chybi mi blby dva kredity a vsechny nase predmety mame za sest, tak si musim jeden zaregistrovat, ale fakt mi to ted ani nevadi :lol: A asi bude hlidavat tatka, protoze je to 1× za 14 dni od ctyr do pul osme, tak s apson uzije Stepana :wink:
A co Ty a prijimacky? Uz mas podanou prihlasku????

Tak ja se jdu zase kuryrovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.09 11:57

Evelín: Ať se z toho dobře vykurýruješ :wink: Já si budu teďka podávat přihlášku elektronicky, dofám, že jim tam dojde! :D A jak jseš daleko s bakalářkou? :)

Holky, tady je dyštak link a řádícího Adámka ve vaně :wink:

http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

A už je skoro dvanáct a chlapi ještě nikde 8O Tak to asi dostal Adam sváču (UM) a přijedou až po dvanácté 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.1.09 11:58

Evelín: Ať se z toho dobře vykurýruješ :wink: Já si budu teďka podávat přihlášku elektronicky, dofám, že jim tam dojde! :D A jak jseš daleko s bakalářkou? :)

Holky, tady je dyštak link a řádícího Adámka ve vaně :wink:

http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

A už je skoro dvanáct a chlapi ještě nikde 8O Tak to asi dostal Adam sváču (UM) a přijedou až po dvanácté 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.1.09 16:54

Ahoj
Dnes by som sem ani nemala medzi Vás chodiť,mám brutálnu depku,aby ste sa odo mňa nenakazili.

Adamko vo vani je super,perfektne udržuje stabilitu.

Sofinka sa práve zobudila,spala „až“ 30min.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.1.09 17:31

WENEE< co sa dejeeee :cry: a prid sem s depkou \, ved nech ti pomozeme aspon kusok, aby si sa jej striasla :(

RYNTYNTYNKO, super video, teda ja len kukam, ako sa perfektne hybe,… :,-(ne, postavi.. sikulaaa

teda holky studujuce, ja si stale neviem predstavit, ze by som teraz studovala,. fuuuha. sikuly

u nas nedela ako vzdy, pohoda klud… jaaaj,z as tyzden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.1.09 17:52

Ahoj babulky,
tak my mažeme, homeopatika dáváme a utěšujem utěšujem utěšujem… :cry:

RAdimek to zvládá dobře, akorát to drbání, no jo. Ale snaží se, je šikulka. 8)

Péťa se tu furt plazí a chytá se židlí, ale nic víc, žádný pokrok, takže vše při starém. Akorát teď na mne máchá ručičkou, ta khned na něj mávám a vřískám pa pa pa :oops: Kouká na mně jak na … nevím co si může myslet o tý střelený mámě.

Jo a velice pomalu se sžívám na scrapbooku, tak kdyby vám přišlo, že si vás cpu mezi své přátele, tak to není vtip a jsem to opravdu jááá. Ale půjde to pomalu, páč čas nemám na PC je Radimek na pohádkách nebo manžel, takže já mám smůlu, páč mám vždy něco lepšího na práci jako vaření atd.. :twisted: :twisted:

Tak zatím pa

Týnko, ukazovala jsem tvoje video manželovi a ten se jal cvičit s Péťou, jakože nejsou od sebe zas tak daleko, aby byl ten náš jak buchta :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.1.09 18:52

Ahojte, jen vás zdravím - ještě mi není dobře :roll: , ale alspoň že Bendovi a manžovi je líp

Beník dnes asi už dělá paci paci, ale možná to byla jen náhoda. Opakoval to po nás :D , ale zase přestal dělat pá pá :roll: :lol: , tak to asi bude obměňovat :lol:

Týnko , super video :lol:

Verčo , Dominik je na těch fotkách fakt jak andílek :)

Dnes mi Benda snědl na sváču skoro 2 jogurty smíchaný s broskvovou přesnídávkou 8O :lol: (200g Bio Olmu a 120g Activiu), ale trochu manža vylil, takže obě celý nesnědl, ale přece jen je to na Bendu výkon, normálně sní pár lžiček, asi zabírá to ovoce v tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.1.09 19:11

Katynka, SUPER, ZE JE TO NA LEPSEJ CESTE

zEBRUSKO jeej, mate papkacika predsnidaviek, gratulujeem

videoexistuje nejaky cesky server, kde sa daju dat videa??? alebo len stary znamy tou tube)???
ozaj a vo formate MP4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.1.09 19:18

Ahoj holky,

tak víkendek zas v čoudu :roll: Vypadá to,že Vítek dnes usnul ve své postýlce,má teď řvací usínání.Včera po dlouhé době vytuhnul u prsa,ale nebylo to nic platné,vzbudil se,když měl jít spát Jiřulka a řev hroznej,takže jsem ho zas uspávala v naší posteli.Když jsem se rozčilovala,že si na to zvykne a pak už nebude ve své postýlce usínat vůbec,tak mi manžel připomněl,že s Jiřulkou to bylo stejné :roll: :wink:

Zebruš ať je ti brzy dobře a Beník je teda pěknej jedlík :wink:
Katy mazejte,mazejte a ať je to brzy pryč!U nás taky stále plazení a nic :wink:
Wenee jaká depka? :( U nás spaní taky bída,dnes 2× 30 min. :roll:
Týnko Adámek je pěknej čvachtal :D To jsi teda pilná,že se pořád učíš 8O
Evelín kurýruj,je to děs běs,všune samá choroba :(
Janus to jste si asi užili v Ikea,já tam už dlouho nebyla,ale jinak jsme jezdili v týdnu když měl manžel volno.Teď bez auta se nám tam nechce,jezdí jen manžel s tchýní,ta auto má :wink: Super,že máte vybráno 8) Zuby jsou prevít a my stále nic… :roll:
Teri my máme taky spíš už vel.80 nebo 86 a Jiřulka jak byl velký,tak jsme taky měli problémy s pyžamkama,ale vel.86 v HM je docela velká,tak ty unosil a občas se nám podařilo něco ulovit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí