Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
21.1.09 21:17

Teda ty nemoci se rozjíždí :evil: :( :(
Ať jsou všechny miminka co nejdřív zdravááá :! :wink: :wink: :wink:

Veru: Jj, už aby bylo alespoň to jaro 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.1.09 21:50

Lucyyy , hlavne ne kralika pryc, to by mi taky bylo litoo :cry: Snad ti to dopadne dobre a kralik zustane… :wink: Hele a nic si z toho fakt nedelej, ze mate doma „neuklizeno“ a ze jste se chytli… Ja proste obdivuju matky s vice detma, ze vubec dokazou fungovat.. Me Domca jen leze, takze ho jeste uhlidam, u toho stihnu treba zehlit nebo neco udelat, ale jak zacne chodit a tak, jako plno deti tady, tak uz udelam prd a jeste k tomu ty musis koordinovat deti dve, takze na sebe uz nemas skoro zadny cas a ke vsemu jeste domacnost??? I Adel to tady vcera resila, co? Me jima hruza, jen na to pomyslim, az nas tu bude vic 8) :wink:

Terko , je dobre, ze ma Paja oci v poradku, ze nemusi nosit bryle, to se asi takhle malym detem moc nelibi :wink:

No a hlavne marodi at jsou zdravi!! Nejhorsi je, videt ty nase nufky nemocny :cry: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.1.09 21:59

Pája a voda

jinak jsem si taky udělala galerku fotek na rajčeti, mám vám sem hodit odkaz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.1.09 22:04

Ahojte

Nemůžu moc ťukat, jsem se spícím Bendou v ložnici, manža spí vedle, protože jak je nemocnej, tak chrápe víc a taky to nechci chytit (i když už mě začíná škrábat krk :( )
Na gyndě nic moc, mám zánět :roll: (a protože kojím, tak nevěděla, co mi napsat, ale mám nějaký zaváděcí tablety, tak snad pomůžou :roll: ), ale Benda se křenil na všechny ženský v čekárně, tak tam bylo veselo :lol:

Díky za reakce na capáčky, máme taky kožený, ale noha se mu potí. I v ponožkách, i v bavlněných punčochách, ve všem :? . Tak snad se z toho nenachladí. Jak mu je sundám, tak mu raději měním ponožky
A dnes jsem koupila Bendovi čaj na kašel a nějak moc mu chutná, hltal ho jak divej 8O

Verčo , super, že Domča neměl další reakci :) . Já jsem Bendovi včera zkusila dát příkrm s rajčatama (jen trošku) a dobrý, tak jsem ráda. Rajčata jsou prý pro chlapy důležitý 8)

Wenee , Katy , Terko , ať je nemoc brzo pryč :(

Evelín , alspoň budeš mít na starý kolena hezký zuby :twisted: :lol:

Adel , taky musím dávat Bendovi ochutnávat - buchtu, vánočku. A MM podle mě pije dost :nevim:

Janus , Adámkovi vše nej :-)

Simi , já Bendu v posteli ukojím, jinak mi neusne. Pak už jen v kočáře za pohybu :roll:

Lucy , snad si králíka budete moct nechat :( . Mě teda kožní řekla, že ptáky určitě nééé, když jsem řekla, že je máme (i když byli venku), ale řekla, že psy schvaluje, že si děti mají zvykat. V nejhorším ho oholíte :lol: :lol:

A pak že nechci moc ťukat :roll: :oops: , jdu chrnět :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
21.1.09 22:12

Ach jo, samý choroby, holky, ať máte mrňousky brzy zdravý! :( My to máme za sebou, tak vřele doufám, že nás zas něco neskolí… :roll:

Lucy , my se teď s manželem hádali pořád :roll: až poslední týden je to zase fajn… no já nevím, ono to vypadá, že na mateřské je na úklid spousta času - jenže když je dítě vzhůru, musíš se mu aspoň z větší části věnovat nebo krmit (to je furt něco :lol: ), a když spí, tak zase nechceš ničím rachotit, že jo? Já se bojím i vyndat nádobí z myčky, když děti spěj :wink:

Moje děti capáčky ještě nenosí, tak nemůžu nic radit :wink:

Holky, mně už Ondra u kojení vůbec neusne :( ani v noci, potvůrka! Takže na něj nemám žádnou páku :? Přes den ho prostě dám po dopol. svačině i se ségrou do postýlek a on sice řve, ale za 15-20 min. ho to přestane bavit (mezitím konejším, podávám dudlík…) a pak hodinu spí. Takhle, se řevem, usíná i večer. Malá mezitím v pohodě usne. Jenže v noci se bojím, že by ji vzbudil, navíc to vyřvání nějak nepomáhá :? určitě vydrží dýl :evil: Prostě chce být vzhůru :? Ale pak zase třeba tři noci za sebou spí až do rána… tak fakt nevím. Holt to musíme nějak přežít :wink:

Terko, odkaz určitě dej, rády pošmírujeme! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.1.09 22:14

Terko , jestli chces, posli mi SZ a v ni svuj e-mail. Ja ti pak poslu e-mailem vsechny nase Rajcata a e-mailovy adresy a ty nam potom vsem posles svoje Rajce www stranky. 8)
Teda jenom jestli to nechces tady prezentovat, jestli ti to nevadi, tak to hod klidne sem :wink:

Zebrus , jeje, dalsi nemocnaci :? A zanet :evil: taky nic moc… Ja jsem mela asi pred 3 mesicema taky nejaky problemy, vytok a tak, dostala jsem taky neco na zavadeni, 8 ks to bylo, uz nevim jmeno.. :roll:

Ovsem oholeni kralika me pobavilooooo :lol: :lol: Nebo si pak muze Lucy koupit kocku Sphynx (hola bez chlupu) nebo psa Peruanskeho nahace :wink: ja si nemuzu pomoct, me se tyhle priserky libi, ale Dan by me s nima vyhodil, rikal, ze jsou hnusnyyy :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.1.09 22:23

Ahoj holky

No vidím,že nás tie choroby nejak chytili,tak nech ste všetci rýchlo zdraví.
Sofinka je na tom stále rovnako,kýcha,chrchle,zle dýcha,no teplotu nemá,takže ani nemá žiadne lieky.
Iba do nošteka Libenar,no ten vôbec nepomáha.Už sa teším,keď sa tých soplíkov zbaví.

A nechápem prečo,ale Sofi už dva dni nechce kojenie.Som z toho dosť nešťastná.Môže to byť pre to,že sa jej zle dýcha,čiže aj zle papá?
Dúfam,že keď vyzdravie,tak bude znovu piť materské mliečko.
Alebo jej prestalo chutiť?
Teraz ma napadlo,že som začala cvičiť 3 krát do týždňa a vraj sa vtedy môže zmeniť chuť mlieka?
Tak to cvičenie asi na čas budem musieť nechať a uvidím.
No neviem…

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.1.09 22:26

Janusa-všetko najky Adamkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.1.09 22:39

Jejda, tolik marodu :( At je vsem brz lip :wink: Ja ted i docela bojim nekam vyrazet mezi lidi. Mela bych se objednat k zubarum, ale prave se bojim cekaren a nemocnych lidi :?

Jinak s ti uklidem je to asi vsude stejny. Poraaaad dokola :evil: Taky nevim, jak to budu stihat s vice detma. Ale ten porad „mate uklizeno“ me uklidnil, ze jsou na tom lidi mnooohem hur a to ani nemusi mit zadne deti. Dneska ta plesniva koupelna teda stala za to 8O A to tam bydlely dve mlady sestry :!

Oholenej kralik me teda taky pobavil 8O :lol: , ale aby pak nebyl catso nachlazenej :wink:

Wenee, ja bych to spis prikladala te nemoci. Kojeni je pro deti v nemoci hodne tezky Nemuzou dychat a cetla jsem tady na emiminu, ze se diky tomu i deti odstavily…Neztracej ale nadeji, jak ji bude lip, tak se po tobe zacne zase sapat :wink: A pokud ne, tak ted uz bych to nevidela tak tragicky :wink: Ja se chystam, ze maleho odstavim nekdy kolem roku, i kdyz ted uz mi to kojeni tak nevadi, kdyz je to jen parkrat za den a docela si to i uzivam :D

Terko, uplny plavacek :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.1.09 22:58

Holky jste zlatíčka,
největší krizi jsem měla o víkendu, to byl manžel v práci a já celé dny s dětma sama. Cožpak o to na to jsem zvyklá, ale Jířa nám teď pár dní zpátky začal nějak zlobit, všechno bojkotuje a když má pocit že ho nevidím, tak Tomáše třeba štípne. Někdy na něj nesmíme vůbec promluvit a má hrozný záchvaty breku, jen se na něj zvýší hlas. Jirku úplně ignoruje, nic si od něj nenechá udělat. Navíc s Tomasem je to pořád na palici, každej den vymýšlím nové a nové obědové kombinace a nakonec co si navařím, to si sním. Oblékání je horor, to řve jako bych ho vraždila, no a přes den chce pořád stát. Spí tak možná 2× 10 minut denně, takže to si člověk s prominutím ani neuprdne! Já nevim, jestli jsem i z toho počasí tak rozhozená, že to vnímám víc negativně, ale mám prostě pocit, že teď je to děs. A pak už stačí jen aby se ten můj chlap objevil ve dveřích a už to je pro mě důvod k nasr…! :lol: Takže ta včerejší hádka, byl takový ohňostroj, který tu trochu pročistil vzduch. Kdyby mi po zdravotní stránce nebylo tak mizerně, tak řeknu, že dnes jsem na tom mnohem lépe. :lol: :wink:

No ani nevíte jak jáááá se těším na jaro!!!!!!!

Tak snad nás všechny ty choroby brzy opustí, jak stonají děti a chlapi, je to na pytel!

Holej králík mě teda taky rozesmál, naštěstí tak razantní zákrok snad nebude nutný. Mě spíš jak srst vadí močovina - jak jsem se dočetla, v té se hromadí největší množství alergenu, takže jakmile se pak pustím do čištění jeho záchodku, tak mám hned záchvat. A protože posledně jsem myslela, že je se mnou ámen, tak jsem tuhle voňavou prácičku přenechala manžílkovi, jenže znáte to, někdy než bych se tisíckrát doprošovola, tak raděj jdu a udělám to sama. A pak se tu dobrou hoďku dusim, no jo nenapravitelná blbinka jsem! :roll: :lol:
Juj jsem se zas rozjela, tak hajdy do hajan než vás svým žalováním unudím k smrti! :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
21.1.09 22:59

Ahoj holky,
tak u nás teda dnes večer bylo veselo - Adýs se rozhodl, že dnes se asi nespí, nebo co a uspala jsem ho až o půl desáté (už jsem byla zralá na blázinec) - výjimečně to nebyly zuby, ale měl nějak moc energie a pořád lozil a řehnil se a spát ne a ne… :roll: a teď zase v postýlce úplně zoufale plakal, už si chystám Nurofen a jestli bude takhle děsně ještě plakat, tak mu ho dám - ach ty zuby, už aby byly venku. Doufám, že vy s nima takové trápení nemáte… :?
Jinak Adam si dnes poprvé stoupl, sice tak nějak rozjetě - nejdřív o gauč, pak o stůl - to už bylo lepší, ale teď si chce stoupat opřený o cokoli - o zeď, dveře, koš na prádlo… :roll: takže mi začínají „veselé“ časy - protože nebýt mu pořád za zády, tak bude jeden úraz za druhým.....myslím, že něco takového tady psala i Zebruš :wink:
Wenee - snad bude Sofinka brzy zdravá, s tím mlíčkem nevím, ale když byl Adam nachlazený, tak taky nechtěl mlíčko (já teda už bohužel nekojím, ale nechtěl UM), potom se to zase zlepšilo a teď pije naprosto bez problémů (snad to nezakřiknu :wink: ).
K tomu hádání - to u nás je taky teď časté, jak jsem nevyspaná, tak jsem podrážděná a vyletím na Toma kvůli každé blbosti, hrůza… :oops: Jak tady Veru psala, že vyletěla na manžela kvůli hlasitému a pomalému ťukání do klávesnice - tak u nás je to něco na tento způsob… :oops: :wink: naposledy mi moc pomalu nesl plínku pro Adama :oops: :oops:, ach jo. Tak si musím dávat pozor, protože Tomáš se fakt snaží…
terko - super fotky :P - jak Pája krásně sedí, to Adam ve vaně teda neposedí, pořád tam sebou mrská a něco loví, no po koupání jsem utahaná, jako kdybych složila metrák uhlí - pořád ho chytám, aby nešel pod vodu nebo se nebouchl do vany - pud sebezáchovy mu zřejmě úplně chybí :roll:
Lucy - snad si králíčka budete moci nechat, to by byla škoda, já bych ho taky pryč nedala (kdybych teda nějakého měla) :wink: Jo a s uklízením si hlavu nedělej, měla bys to někdy vidět u nás :wink:
Veru - na léto se už mooooc těším - to oblíkání Adama je děs, když někam jdeme, tak tomu předchází šílený vztek a řev, že se musí oblíkat…vrchol je čepice, už se pomalu naučil si ji strhnout, než ji zavážu, takže boj, boj, boj…už aby chodil ven jen nalehko… :roll:
Jo a k uspávání v naší posteli - uspáváme tam Adama jenom když je opravdu „zle“ - nemoc, zuby, apod. … a většinou usne tak (jak tu psala myslím i Týnka), že si lehnu na bok a on se přitulí taky na boku čelem ke mě, hladím ho po bočku a držím za ručičku a většinou usne docela rychle.....teda dnes zrovna ne… :roll: :wink:
No nic, jdu do sprchy a pak do pelechu, tak všem dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
21.1.09 23:50

Uz jsem vas docetla, ale ze mi to dalo zabrat!
nevim, jestli stihnu reagovat, protoze za chvilku urcite zaslechnu povel, ze zhasiname :?
Momentalne spime v obyvaku a Kubika nechavame v loznici samotneho, kupodivu spi daleko lip a tolikrat se nebudi. Snad nam dovoli se prestehovat casem zpet :lol: :lol:
Lucy ,uplne to vidim, stejne zlombidlo mam doma taky. Posledni dobou neustaly brekot, rev. V postylce stoji a krici. Kdyz je na zemi, tak se me drzi jak kliste za nohavici. Kdyz se mu venuje nekdo jiny nez ja nebo manzel a ja nejsem v dohledu, tak taky sileny rev!! S usinanim pres den je to taky na pytel, totalne jsem mu cestovanim rozhodila rezim.,..takze dneska po 20minutovem rvani usnul na pul hodiny…pak jsem si ho privinula k sobe v posteli a zabrali jsme uspesne oba na hodinu a pul :lol: :lol: :roll:

Jak jsem predpokladala vic uz nestiham, tak dobrou a zitra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
22.1.09 09:20

Ahoj holky,
hurá, u nás dobrá noc, uff… mladej pán sice od čtyř do pěti vrčel a vněl nespokojeně v postýlce, ale dělala jsem mrtvýho brouka a jen ho dvakrát zkontroloval Jára. Pak se Ondra rozkvičel víc, tak jsem ho nakojila - a spalo se až do osmi, takže paráda! :D Už jsme to fakt potřebovali :roll:

Wenee , určitě to je nastydnutím!!! Nevěš hlavu, zase se to zlepší! Jen to chce vytrvat a nabízet, tím spíš, že se miminku tvoří do 24 hodin „na míru“ protilátky, takže kojením se rychleji uzdraví :! U nás to tedy bylo vždycky spíš naopak - když jsou děti nemocné, tak jsou to citlivky závislé a kojím furt, zvlášť v noci. Vždycky jsem po jejich nemoci měla problém s přebytkem mlíka :roll: protože pak se uzdravily, spaly celou noc a já nemohla ani ležet na břiše :lol: :lol: Zato mi malá občas bojkotuje kojení přes den, ale přesně jak už někdo psal - jsou už velcí… :wink: :D

Holky, já teda koupu ještě v kyblíku 8O :lol: sice už se mi tam děti vejdou natěsno a přijde mi, že čím dál víc vody vytlačí :lol: ale je to pro nás praktické (kyblík stavíme na pračku a nemusíme se shýbat) a ony mají kyblík rády…

Ty jo, ti moji rarášci jsou ted naopak fajn - tak koukám, že až se začnou stavět, budu na to se slzou v oku vzpomínat… :roll: ale zae je super, že ty vaše dělají takové pokroky!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
22.1.09 09:41

Jinak Lucy , ještě jsem chtěla říct, že je úplně normální, že některé věci vnímáš negativně - on je takový ten mediálně rozšířený obraz mateřství jako něčeho, co člověka naplní totálním bezproblémovým štěstím, dost mimo realitu. I když svoje děti naprosto miluju, často mi vadí, že jsem tak závislá na hlídání, protože s dvojčaty fakt nemůžeš skoro nikam :? nemůžu dělat spoustu věcí, které se dají dělat s jedním dítětem a přiznám se, že jsem se s tím doted úplně nesrovnala - prostě mě to štve. :( Ale samozřejmě mám svoje děti obě strašně ráda a ani si neumím představit, že bych měla jenom jedno :lol: 8O :lol: Nebo když Ondra dělá noční mejdany :? to mám taky všeho dost… :roll: Je to prostě normální a k mateřství to patří :! a navíc jsou různá období - mě to stoupací období teprve čeká… -, lepší a horší. Takže když je teď to horší, tak máš zase fajn vyhlídky na to, že brzo přijde něco lepšího :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.1.09 10:07

Simi - gratuluju dvojčátkům k mininarozeninám :srdce:

Teď toho víc nestihnu, mám Adama na klíně a nějak se mu to už nelíbí :roll: tak ahoj večer… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí