Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
18.1.09 20:54

ahojky, přeju vše nej Matuškovi a Sofince k desetiměsíčninám…koukám, jak jsou ty vaše dítka šikovný, to je parádní…krásný fotky. Dneska Pája vstával kolem sedmý, ještě jsem byla celá rozespalá, vzala jsem si ho do postele a on mi ukázal, jak umí paci paci, tak jsem mu to vstávání hned odpustila.

taky sem si četla, co se stalo v srpnu 08 a je to neskutečně smutné :cry: :cry:

Zelvi: Pája už dva měsíce spí na bříšku, když ho ukládám, musím ho položit na bok, jinak vyvádí. V noci pak několikrát rotuje v postýlce, divím se, že ho to nevzbudí…

Simi: super, že jste se konečně vyspali, to je super

Zulok: krásný fotečky, moc mu to tam sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.1.09 21:31

a nějaké fotky…

Jak jsem veliký

kuk

malý vztekal

že by moje nová postel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.1.09 21:57

Ahoj holky,

konecne mam trochu casu :D

Koukam, ze se to tu pokrokama jen hemzi a jak si mamky zacaly stezovat (ze Simi, Verco :twisted: ), tak jim deti ukazaly, ze nemaji na co 8) :lol: Moc vsem gratuluju!!! :wink:
U nas se na vsechno ukazuje „jak je veliky“ :lol: A povidani zatim taky nehrozi, u nas se pouze zpiva. Jak zacne hudba, uz dela „aaaaa“ :wink:
Ale asi zacina slyset na „tata“ a „babi“, teda pokud jsou dotycni v mistosti :D

Sofince a Matuskovi preji dodatecne vse nej!!!! Jejda, za chvili budou slavit rok 8O

Spani na brise neresim, kdyz se otoci, tak se otoci a jsem rada, ze spi a nebreci :twisted: :wink:

Ale ten pripad toho miminka se srpna je fakt hroznej :cry: Navic, se o to mimco dlouho snazili …Ach jo :cry: :cry: :cry:

Zebrus, ty jsi hrdinka dne :D Tak at ruce moc neboli!

Pacal, gratuluju k odvaze jit do fitka 8) Snad to nebylo naposledy! :wink: Ja bych pro sebe chtela spis nejaky sport, ktereho nemusim myslet na to, ze cvicim. Proto se porad premlouvam, ze bychom zacali jezdit na kole. Mam i brusle, ale kocar bez brzdy, tak se docela bojim…

Ja uz si zas nic nepamatuju :roll:
Ale mam vyzehleno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.1.09 22:14

Veru, od tohoto tydne mame vic programu a je tam i stanice barandov, tak se zitra mrknu na ten porad, davaji ho i dopoledne i odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.1.09 10:25

Ahoj holkyyy,
zdravime vsechnyyyyy!! Za chvili frcime do jeskyne, cistim si zuby, jejej, nejak nestiham, ale hlavne, ze cumim na netu :oops: 8) Domca je prave ted na puzzle, ale pred 5 minutama byl v kuchyni, ze ja jsem si stezovala, klidne casy jsou pryc, dite se pohybuje :lol: :lol:

Ale tady jsou same sikulky, ted to pojede, to bude super, zvatlani, chozeni… az se z toho zblaznime :wink:

Zuli , Matuskovi vse nej nej k 10mesicninam!! :P :lol: Pekne fotky, me se libi kloboukova :wink:

Terko , taky pekne fotky, nastvanek je nejlepsi 8) ty deti umi vzdy nahodit takovou drsticku, ze se obcas musim smat i kdyz se vztekaji a asi bych mela spis „vychovavat“ nez se smat :lol: :lol:
Sedacku mate hoodne podobnou jako my, barva i material :wink:

Pacal, s tim fitkem si me pobavila, ale u toho spinningu to mam podobne, drive jsem chodila, pak jsem byla jednou a malem jsem se tam zkacela, nejak to na me bylo rychle, tep 200 a mzitky pred ocima 8) tak ted pro jistotu nechodim :oops: :lol:

Holky diky za info o tom spani, ja jsem hned klidnejsi :roll:

A dostihla me vcera mrcha :twisted: :twisted: a v takove podobe, ze jsem si pripadala jako ve 14 kdyz jsem se ucila, jak se davaji vlozky :roll: :oops: Ted se bojim dat si do mesta tampon, asi si to jeste pojistim a pojedeme „prebaleny“ a v „plinach“ oba dva :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
19.1.09 11:40

Ahoj holky,
tak u nás zase fajn noc, zub už je prořízlej, tak snad bude chvilku klid… i když rýsujou se mu tam horní jedničky i dvojky :roll: tak uvidíme…

Terko , parádní fotky :D :D

Pacal , ve fitku - nejdřív je třeba protáhnout se, pak se zahřát na rotopedu nebo běhacím pásu (ale to my děláme naopak až nakonec) a pak cvičit na strojích - nejlépe odshora dolů, tj. začneš cviky na paže a postupuješ přes prsní svaly a břicho až k nohám. Nejlepší je, když cvičíte oba stejný cvik a střídáte se, každý udělá 3-4 série po 12 opakováních. My to tak děláme, posilujeme asi hodinu a pak cca 15 minut běhu či kola, já víc nevydržím :lol: :oops: Manžel jde běhat třeba na půl hodiny a já si mezitím procvičuju „holčičí“ partie - zadek a stehna. Jinak stíháme to jen 2× týdně, ale bylo by lepší 3×. Já bych nejradši chodila třeba jednou do posilovny a dvakrát na aerobik (power jógu, dance aerobic, P-class a podobně), jenže kde vzít čas… :roll:

Jeje, Veru , mrcha :roll: poprvé po porodu to bývá síla - u mě byla taky :? Zato se zdá, že se mi prodloužil cyklus, což by bylo super, mívala jsem totiž jen 26 dní a to byla otrava :roll: Snad ti zlepší náladu pár fotek z pátku, dalších pár je v mém albu:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Takže fotky z pátečního cvičení, resp. po cvičení - z herny.
Malá motoristka:

Veru s Domčou:

Všichni pohromadě :D …a autíčko ukořistila… slečna! 

Synchronizované krmení:

Po návratu domů aneb Nějak nás to cvičení zmohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.1.09 11:56

Ahoj holky,

pořád vás čtu,ale nejsem schopná napsat :roll:

Simi krásné fotky,to je legrační,jak Ondra vypadá úplně jinak než Silvinka :wink: A ty vypadáš nějak hubeně :D

Veru ty jsi zas nějak aktivní,jeskyně :roll: :wink:
Mrchu nezávidím :roll: Já ji sice nemám,ale zase se cpu práškama :(

Teri krásné fotky jako vždy,Pája je šikula :wink:

Jinak u nás nic nového,Vítek se plazí,má teď oblíbenou polohu na boku,umí papa a občas mezi žvatláním tatadadatata se mu podaří tata :wink:

JO a v pátek jsme byli u zubařky,Jiřulka má prý krásné zoubky a to jak jsme si mysleli,že má zkažené,to je pigmentace 8O .Vůbec nevíme z čeho to má,no ale měli jsme radost,že to není zkažené.Dospělým se to prý čistí laserem,ale je to dost nepříjemné,u dětí se to spíš neřeší.
Já dobrý,akorát zjistila,že mi leze osmička,o čemž naštěstí nevím,tak mi dělala rentgen,a mám tam schované i ty zbylé tři..problém je v tom,že mám malou sanici,takže se mi do pusy už žádné zuby nevejdou.Takže kdyby ta co leze začla dělat paseku,musela by ven…chirurgicky 8O No už jsem se viděla na Bulovce,musím doufat,že k tomu nedojde.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
19.1.09 12:47

Adél , díky za pochvalu, akorát že ta hubená na obrázku je, viz popisek, Verča :lol: :lol: :lol: To je super, že to se zoubky dopadlo dobře! Zvláštní, od čeho ta pigmentace může být :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
19.1.09 13:16

Simi snad vim jak vypadáš nééé :lol:,já koukala do té galerky taky,o Verče ani nemluvim :roll: :wink:
Jo ta pigmentace,říkala dr.,se dělá třeba z kafe :D ,ale to teda Jiřulka nepije :wink: Tak je možné,že má nějak agresivní sliny a je to z toho…to jsou věci :roll:

Holky jak vám děti pijou?Vítkovi chutná všechno,i voda,ale jedině ze lžičky,jak mu vrazim flašku,tak nechce, a vypije teda dost málo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
19.1.09 13:52

Jo takhle, tak to jo… ale do hubený mám daleko :lol: nicméně díky - snažím se :wink: Zatím jsem zhubla jen kilo, ale díky cvičení konečně přestávám vypadat jak těhotná, aspoň teda doufám :oops: :roll:

Děti mi pijou poslední dny mizerně :? ale dala jsem jim nějaký jiný Hipp (červené plody), předtím měly tuším jablko a hrozny a to daly po obědě dohromady i 180 ml 8O Ředím jim to cca 1:2, víc vody. Ze lžičky na to nemám trpělivost :oops: se přiznám… Taky moc nenabízím - pravidelně dávám jen po obědě. Po procházce kojím, a pak mají ovoce a po něm až do večera už pití vysloveně odmítají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.1.09 14:41

Ahoj holky,

u nás je doma lazaret hadr :roll: :evil: Naštěstí Adam je zdravoučký-ťuky-ťuky-ťuk :) A mě se ozvala stará rána „z boje“, v sobotu večer jsem si asi při odlíčení nějak šťouchla do oka (jak mě kdysi Adam rýpnul), včera to ještě šlo, ale koukat do monitoru bylo jak píchání jehel..... Odpoledne jsem byla u kámošku (jsme jeli do vedlejší vesnice vláčkem 8) , no, šest kilometrů+ještě tři na vlak) a pak nás vyzvednul Radek a jeli jsme ke kámošům a večer už jsem na oko nemohla a dneska ho mám zavázaný a patlám si do něj Opthalmo-framykoin ung., abych nemusela k dokotorovi :oops: :oops:
Brácha! si vzal malého po dlouhém přemlouvání do kočárku a jeli spolu naproti přítelkyni na vlakáč, Radek spí před noční - dopoledne uvařil dobrý gulášek :) a já si jdu za chvilku taky lehnout, jedním okem se mi docela blbě kouká 8O :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratuluju všem k úspěchům :dance: :-) :dance:

Veru: Mrchu nezávidím, mě zrovinka končí (ale neboj, za 4 týdny je tu zas :? :? ) A k tomu spinkání :arrow: Adam spí od narození jedině na bříšku :oops: :oops: (zaplať pán Bůh, že se mu nic nestalo!!!) Teďka se různě mrská v postýlce, ale z 90-ti% spí pořád na bříšku a i při usínání si tuhle polohu vyhledá sám, takže se Domískovi na bříšku nic nestane :wink: :wink:

Simčo- Terko: Pěkné fotečky 8) :wink: :wink: :wink:

Zuzi: Matuškovi vše nééééj-lepší k miminarozeninkám :-) :-) :srdce:

Zebruš: Beníkovi dodatečně tak vše néééj :srdce: :-) :-)

A už nevím, kdo-co psal :oops: :oops: Večer snad bude síla nakouknutí, teďka si jdu zavřít očka, dokud je ten můj tajfunek venku :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.1.09 18:56

Příjemný večer přeji :) ,

u nás se už spinká od šesti, jsem zvědavá v kolik bude ráno budíček :roll: :roll: Odpoledne si už Adámek nedal šlofíčka a to ani v tom kočárku 8O , od pěti se už šudlinkal a tak jsem se šla s ním vykoupat a padl za vlast už při flašce s mlíčkem :D :wink:

Oko už lepší, ale i tak je makačka se soustředit jedním ma PC, takže dneska půjdu spát ještě dřív než včera :lol: :lol: :lol: Ani učit se nemůžu, to je pech :-D :-D :-D

Dobrou noc :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.1.09 19:43

Jee, Tynko , to musi byt hnusny to oko co? :? Tak at se ti to brzy zlepsi..
U nas se taky spi, vcera (asi kvuli prijezdu z DC a tak) se nespalo, rvani a blbnuti do 22 h :roll: Ale dnes odpoledne slofik nebyl, takze zase od pul 7 tu bylo rvani a nuneni ocicek, ted uz zarezava, tak snad to tak zustane :wink:

Simi , dobryy, diky za ty fotky, hned jsem si je stahla z tveho alba :wink: Ta moje se Silvinkou je dobra :lol:

Adel , Domca toho taky moc nevypije, zatim jsem mu davala Teekane detsky caj, docela mu chutnal, ale vypil tak 30-50 ml denne, hlavne po obede a po kasi vecer. Dnes jsem zkusila Hipp stavy co mame doma, dala jsem jablko-hruska asi 60 ml a dolila do 200 ml vodou, vypil asi 50 ml a zbytek jsem dojela ja 8)
Jinak z lahvicky mi pit vubec nechce, obcas z normal hrnicku, ale ted mam docela uspech s pitkem od Aventu, ale odendala jsem tu silikonovou blanu, takze sice to tece, ale saje to z toho :wink:

Jo Adel, segra ma taky pigmentovane zuby, dokonce uz ted ty druhe, pry to ma z prebytku Fluoru, co do nas cpali v tabletkach 8O

Tak ja si jdu udelat neco k veceri, mam hlaaaaaaaaaad :wink:

Teda ted jsem koukla jeste jednou na ty Pajovy fotky, ja se tesim, az Domca bude mit taky ty zuby, to je roztomilyyyy :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
19.1.09 20:01

Veru , můžu ti na mail poslat i další fotky, jestli chceš :wink: Chtěla jsem se zeptat - jak chodíš na tu rehabilitaci, to ti napsal obvoďák, nebo jak ses k tomu dostala? Mám od porodu problémy s bederní páteří :evil: ráno se nemůžu skoro hnout :? myslela jsem, že to přejde samo, ale je to furt stejný :roll: Dávám tomu ještě měsíc, a pokud se to nezlepší cvičením, budu s tím muset něco dělat…

Jára byl dnes skoro tři hodiny s dětma venku 8O :D jak se mu to doma krátí, tak začal nějak sekat dobrotu :wink: Mezitím přišla mamka pomoct se žehlením, tak jsme zároveň uvařily pyré z jablek ze zahrádky :D je toho 14 porcí 8O budu jim to dávat do jogurtu místo frutapury a Ondrovi k odpol. svačině. I když jsem to dohladka rozmixovala, trošku se dávil :roll: ale pusu otvíral :D a snědl plnou porci - tak sláva! :lol:

Týnko , to je teda nepříjemný 8O :( držím palce, ať se to brzy zlepší! Ale k dr. bych radši zašla, s očima bych nic neriskovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.1.09 08:03

Ahoj holky, tak mi nějak nejde emimino. Včera jsem se nemohla ani podívat, natož něco napsat.

SIMI VERU: super fotky, moc vám to tam sluší oběma. A dětičky - no krááása :huban:

Jo záda, to raději běž k odborníkovi Simi, možná máš jen skřípnutý nějaký nerv. A úžasný pomocníci, Jára venku s dětma a mamka pomáhá žehlit - to je dobře, že ti tak pomáhájí. :wink:

TYNKO: oko, to není žádná legrace, když tě to dnes nepřejde, tak si dojdi raději k dr.

ADEL: osmičky nezávidím :roll: . Já už naštěstí žádnou nemám (mám všechny pryč chirurgicky) Já to měla v pohodě, ale manželovi na Smíchově operovali jednu osmičku a když přišel domů, tak se ho ptám, kde má antibiotika a on, že žádný nedostal. Když třetí den nemohl otevřít pusu a stěžoal si, že ho to bolí, tak jsem mu říkala, nebuď posera, já už třetí den byla v pohodě. No a on tam měl zánět jako prase :twisted: . Ten doktor, co mu to operoval, mu na to řekl: když vy vypadáte tak zdravě,tak jsem ty antibiotika nedal. Takže místo týdne doma, byl manžel doma přes měsíc. Ale zase schodil nějaké to kilíčko, tak byl rád.

Péťa se furt plazí, ale aspoň střídá nohy, ukazuje jak je velikej a na mě volá mamama furt se za mnou plazí a když jdu zas jinam, tak ječí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí