Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Týnko a Lucy super fotky ![]()
Sofince všechno nejlepší k minimiminarozeninkáááám ![]()
Tak u nás noc nic moc,kojila jsem ho po dvou hodinách,budíček klasika 5.45…že by zuby?
![]()
Lucy koukám,že Tomas se pěkně rozjíždí ![]()
Taky jsem po ránu nakoukla do srpna,je to hrozně moc smutné
Musel a jsem hned ňuňat Vítka…
Cukrárnu bych taky brala…a sladký můžu ![]()
Ahoj holky,
jeje, Wenee , to jsem nechtěla, vystrašit tě, s tou rybkou!
Jen píšu, co jsem se dočetla… ono jde hlavně o to, že mořské ryby můžou být alergenem, ale pokud jsi u Sofinky nezaznamenala žádnou reakci a v rodině alergie nemáte, tak to určitě nevadí! Jinak ovšem bohužel různé doktorky doporučují leccos
Můj manžel je alergik, takže jsem opatrná a jsem šťastná, že děti se mi zatím ani po ničem neosypaly a podobně. On měl od čtyř měsíců ekzém, děti zatím nic, ťuk ťuk ![]()
Holky, tak mě tu všechny utěšujete, jste zlatíčka…
a co myslíte? Ondra dnes začal lézt!!!
Zatím je hodně vratký, posune jedno kolínko a třeba spadne na bok
ještě to úplně nekoordinuje, ale začátek lezení a pohybu dopředu to je!!!
Verčo , že by to včera odkoukal od Domči?
![]()
Jinak noc děs a běs, Ondra vzhůru od půl dvanáctý do tří
a když konečně zabral, tak se vzbudila na kojení slečna… ale fakt se mu prořezává ten zub, tak má omluvenku ![]()
Ahojky
Jsem si včera večer sedla k pc a začla vám psát, že už Benda spí a mám volno a jen jsem napsala první větu, tak začal brečet
, nechtěl spát sám, jak je mu blbě, tak jsem šla spát s ním (v 9h.
), ale udělala jsem dobře, protože jsme nespali skoro celou noc
, ještě ve 3h. dostal kapky na kašel a Nurofen ![]()
Tak se vás jdu pokusit dočíst, pokud se mi hned Beník zase nevzbudí
, spí už skoro hodinu, tak to na dlouho nevidím ![]()
Ahoj Holky
Ďakujeme blahoželaniu k mininarozeninkám.
Čo sa stalo srpniatkam?Nemôžem to nájsť.
A hurááá-Sofi sa dnes prvý krát postavila sama v postieľke.A aká bola z toho vytešená,zlatúšik malý.A ja som bola vytešená ešte viac.
Zatiaľ sa majte pekne,papa
Ahoj holky,
uz jsme zpet
Bylo to jak odpocinkove, tak i narocne. Uzila jsem si masaz a zabal, chozeni po kavarnach, raniho dospavani. Stepan spal krasne venku, ale v noci obcas blbnul a taky mam diky nemu modrak nad okem - prastil do me hlavou
Ale jinak to byly fakt lazne
![]()
Doctu snad vecer…
Tak Benďa spal hoďku a půl, tak trochu dospal noc, ale teď je protivnej a má zvýšnou teplotu, ale Nurofen mu chci dát až na noc, tak teď nemůžu ![]()
Katy , tchýni máte teda fakt drsnou
. My jsme teda taky rádi, že jsme sami a už se nehádame s našima, ale zase na druhou stranu to stojí mnohem víc peněz ![]()
Verčo , tak už další mimi, jo? Na ten sex dle plánu nevzpomínám ráda, už nás to přestávalo bavit
. Sice to taky trvalo asi rok, ale u nás to asi bylo psychický, bydleli jsme u našich a hned jak jsme se přestěhovali, tak se to povedlo
, takže příště by to mohlo jít teoreticky hned, takže raději začnem až na to budem připraveni, aby nás to nezaskočilo ![]()
U nás by se paní na úklid asi nezastavila a my bysme se nedoplatili
![]()
Týnko , krásný fotky, Adámek je šikula ![]()
Januš , a s tím MMB, zkus kontaktovat adminy, je tam černá listina lidí, co neplatí nebo podvádí, tak ať ji tam šupnou ![]()
Lucy , Tomík je taky fešák a v těch balóncích vypadá úplně blaženě ![]()
Oslavencům vše nej ![]()
Holky, jak jste to měli s prvníma zubama, už máme za sebou několik šílených nocí a zuby nikde ![]()
Zebři, soucítím s tebou - u nás je to taky horor, malýmu se prořezává první zoubek, už je vidět větší část, modlím se, abychom se konečně vyspali… slečna to teda zdaleka tak neprožívala, klasika ![]()
Evelín , vítej ![]()
Wenee , gratulace, šikulkaaaa
Jinak ta holčička chuděrka umřela na syndrom náhlého úmrtí kojenců n. jak se to jmenuje, bylo jí už přes pět měsíců! Je to fakt strašný
![]()
Ahoj holky,
Evelín vítej z výletu ![]()
Wenee gratuluju Sofince,oslavila si ty narozeninky tím,že se postavila ![]()
My byli odpol na prochajdě u Vltavy,bylo to prima a cestou domu jsme si koupili pizzu ![]()
Ahoj
No už som tu hroznú vec v srpnu našla,to je strašné,nepredstaviteľné.Chúďatko malé,to je obrovská tragédia.
Ahoj mamušky!
Tak jsem si jako vždy početla…
Dnes jsme byli celá rodinka pozvání ke známým na oběd-plněná panenka a svinutý bůček-co vám budu povídat-normálně se mi udělalo špatně.uf.Dorča tam zůstala jako obvykle spát.Zítra jdeme všichni do sportcentra si pocvičit,je tam koutek pro děti,tak se prostřídáme.Jsem zvědavá jak to dopadne.Ale už mám hroznou potřebu něco dělat, jaksi dlouho jenom posedávám doma.
WENEE:ja už som tiež dávala Maťkovi rybičku na Vianoce.A blahoželám Sofinke-i k pokrokom!
EVELÍN:AHOJ AHOJ!
ZEBRO:já jsem takhle mrzutě čekala na zuby snad měsíc,už jsou venku-ale má nateklý dásně už i nahoře-takže zase „dobrá“nálada!
Občas si říkám,jestli to spíš nebude povahová črta…Taky jsem dospěla k názoru(koukala jsem na sama doma-o nespavosti dětí),že můj Mates je opravdu závislák na prsu,neumí sám usnout,prsem se uklidňuje…no nevím,co s tím.Nechat ho vyřvat jsme zkoušeli,ale on už se staví v postýlce-tak to dost dobře nejde.Měla jsem to začít provozovat dřív,než jen ležel.Kamarádce kluk chodí na prso každou půl hoďku.
No-mám problém.
TINKO:Aďásek je šikula,vždy se mi moc líbí videa.
KATY:my máme taky tvrdou tchýni a materialistku.Pořád se téměř nebavíme.
Jen lituji,že jsme si nevzali větší úvěr a nešli do svýho-klidně i do 2+kk!!!Já myslela,že to půjde zvládnout-bydlet spolu,no bohužel.A teď když už jsme zadlužení,tak holt nejde nic dělat. ![]()
Jo a nám se Dorča povedla na druhý pokus a Mates dokonce na první!Je to opravdu štěstí.
Taky se strašně o svoje děti bojím,někdy až moc.Občas se dokonce i modlím,i když nejsem klasická věřící.
Koukám,že nejsem přihlášená,to by se mi to asi smazalo,co?!
Hezký večer.PACALA ![]()
Dívala jsem se na rajčata a super
, Zuločku, ty tvoje popisky mě vždycky rozesmějou, jsou fakt dobrý
![]()
Benda spí, ale na mé půlce postele (v jeho postýlce spí plyšáci
), takže ho budu muset trochu šoupnout abych se tam vešla, no ale hlavně že spí. Sice už se dvakrát vzbudil, ale zase usnul
Pacal , taky máme asi závislost na prsu, ale zatím mě to nevadí. Beru to tak, že jsou teď jeho a pak to nějak vyřeším
![]()
S těma zubama je fakt otrava, ale snad už fakt lezou, protože si už nenechá ani šáhnout na dásně (dřív mu to nevadilo), odtahuje mě ruku, tak ho asi bolí. Jak je teď i nachlazenej, tak nevím, co mu je, když řve - zuby, teplota, sopel, …
![]()
Evelín , ahoj
. Beník mi pořád dělá berany duc (to se naučil hned a jde mu to pořád dobře
), takže vím, o čem mluvíš
, pěkně to bolí ![]()
Simi , je fakt super, jak jsou dvojčátka rozdílný, už se těším, až se narodí sestřence
. Ale stejně je nespravedlivý, že některým dětem narostou zuby bez problémů a některý prořvou dny a noci a zub si dává na čas
![]()
Asi už bych si měla jít lehnout, kdoví jaká bude noc
![]()
ZEBRUŠ:jak často přes den kojíš?U nás je postýlka taky nanic,hlavně od toho nášho pokusu s vyřvávací metodou.To brečí jen ji vidí!Mě to společné spaní nevadí,i Dorča s námi spala-ale jí stačilo,že byla s námi a usnula sama od sebe.Možná to bude tím,že jsem jí touhle dobou už dávno nekojila. ![]()
Zjistila jsem, že Beník spí líp se zaplým zvlhčovačem vzduchu (panem Tučňou
), dělá to takovej tlumenej hluk a trochu bublá. Asi bude něco na tom, že děti mají rády monotónní hluk ![]()
Pacal , ani nevím
, dokojuju teď i po obědě, svačině, večeři,… jak je mu zle, tak skoro nic nejí. Ale v noci už jsem kojila míň, dokud mu nezačaly růst zuby - teď kojím ve dne v noci pořád ![]()
To společný spaní mi taky nevadí, ale když je ve své posteli vedle mě. Jak jsme nacpaní na mé, tak vstávám s hroznou bolestí zad, jak spím v křeči, aby měl Beník pohodlí ![]()