Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja tu jeste strasim, koukali jsme na Mlhu, fuuuuj, horror
ale vybornej, ted se tu bojim v pelechu ![]()
Simi , tak se sejdeme v patek na cviceni, my jdeme, teda jestli vstanem
Jsme zvykli chodit o hodku pozdejs ![]()
Vinko taky beru jako zahrivace, dnes jsem si dala 2 dc
k veceri…
Janus , jsem se zasmala, jak Adamek ze spani „sedel“, vybavila jsem si ho uplne, protoze u nas se ted pravidelne ze spani peruje na kolenou
Naucil se novou vec, tak ji dela porad
Kamaradce holcicka ze spani stala v postylce a rvala jak tur
tak snad to neceka i nas ![]()
A diky za pochvalu, jak jsem rikala, byt nas okouzlil hlavne terasou, i kdyby byly pokoje sebevic pidi ![]()
Jinak u nas zatim take vedou sklenicky, jeste jsem se nerozhodla, kdy se mi zacne chtit Domcovi varit, ale vyzkousim ten slavnej papinak a pak to urcite pojede ![]()
Ale urcite mrknu na odkaz od Lucy, diky, uz jsem tedy dnes nakukovala, ale manzel chtel Mlhu, tak jsem to musela zavrit ![]()
Tak dobroou, zitra budu jak vyorana mys ![]()
čus babulky, Dnešní noc na prdlačku a ráno na mně kouká pravá jednička na hoře
, takže už má dole jedničky vyrostlý a nahoře dvojku v levo, jedničku v levo a teď už i v pravo. No, noc jako korálek a ve čtyři ráno se rozhodl, že už bude vztávat
Přiznám se bez mučení: řeším to prsem, páč ničeho jinýho nejsem schopná
. Dám mu prso a za 4 minutky už zase spí
.
VERU:
0:17, to bych asi nepřežila já šla včera spát už po 21hod
. Mám druhý den doma Radimka, ale kupodivu si hrají spolu s Péťou
, to jsem nečekala, dokonce mu půjčuje i své hračky
A horor, ten jsem dlouho neviděla, já jsem teď nějak bez chuti, vždycky když si sednu, tak mě napadá co ještě udělat, než se vzbudí malej
Toť taky důvod, proč nejedu do kina, jinak bych docela ráda, nikdy jsem takhle nebyla a nevím jak to chodí. Můžem se domluvit někdy na příště až bude Radimek zdravej.
Nádherná terasa, taky bych do toho šla ![]()
Já taky většinou skleničkuju, ale domácí stravu neodmítá, jen to musí mít rozmixovaný
, tak nevím, ale budu to nějak postupně mixovat míň, páč už by v 8měsících mohl tožší stravu ne?
JANUSO: plavčo je super, když děti baví, dobrel relax i pro tebe viď?
Taky bydlíme v teploučkém paneláku, já jsem vyloženě panelákový dítě a mám hrůzu z prochladlýho baráčku, ale dnes se to dá řešit (aspoň manžel mi to slibuje), naskýtá se pouze otázka, zdali na něj někdy bude ![]()
TYNKO: Adámek jasně vede, je jednička ![]()
jeeeej, ja by som hned sla niekde, kde je teplucko.. u nas des.. zima a teraz nieco ako prsosnezii a pritom su minusy.. no enchapem, rpeco prsii…
fuuj, ale ideme dnes na tu neurologiu a mam z toho nervy
zaludok na vode, no nech uz mame po tom a to pocasie k tomu… ![]()
jeeejda a obdivujem vasu odhodlanost k cviceniu.
to mne sa stat akosi nemoze ![]()
a fakt su srandovne tie popisy, ako deti ne{papaju…
no, doma mam tiez taekho nepapkaca, tak mi do smiechu az tak nie je,,, ale s nadhladom je to sradna ![]()
Lucy, no z toho padu by ma asi kriesit museli… mna skoro kleplo, ked mi M capol zo 40 cm a tiekla mu krv
uz nikdy viac.. i ked jemi jasne, ze ako budu chodit, budu otlceni ako hrusky ![]()
fujha, no idem si kuknut vase fotky na rajcine, nech mam menej nervoznu naladu
Zuločku držím palce, ať je to všechno OK, fajn, bezva, prima ![]()
no, u nas kooopa snehu… no, kopa, ale na Bratislavu dost.. a nestihaju odhrnat..v:,–(e clapkanica… ale sli sme… no, ael dosatli sme sa len tak tak po 1.krizovatku, strasne sa nam smykalo a nic nebolo vidiet cez vkuse padajuci sneh.. a rosiace sa okna…
tak sme preobjednany an buduci tyzde n piatok.. tak nervy budu znova… ![]()
achhhh jaaaaaj
Ahoj
Ešte som Vás nestihla dočítať,ale chcem sa aspoň pochváliť,som hrozne nadšená so Sofinky,dnes ma super náladu a ukazuje mi všetko,čo sa už naučila,takže tu je zoznam: ťap,ťap,ťapušky,,,ako sa máš,len tak,tak,,,aká si veliká,,,koľko máš prštekov,,,kde je žiža,,,nono,,,
Ona je taká sladká,že by som ju z lásky zjedla.
Juchúúú ja som z nej taká šťastná.
Papa
Ahoj holky,
hlasi se kinari
tak chcete vedet jak to chodi? Dorazili jsme do salu, kde vpredu u platna byly deky a hracky z Ikei a asi 15 deti tam lezlo a tak ruzne, sranda
tak jsem tam prihodila Domcu a sla se rychle u:,–(it, zabrala jsem dobre misto ve 2.rade na kraji. Kino totiz bylo nakonec uuuplne narvane! Jedna maminka si ale stezovala, ze driv to bylo ve velkem sale, kde byly i kocarky a mimi v nich mohla spat, takto byly kocarky vedle a deti na zemi nebo v autosedackach nebo jen v ruce… Mela pravdu, me Domca taky 15 min chrupal na ruce a docela to bylo znat, ze uz je tezsi ![]()
No a revu tam bylo tak primerene, kdyz se od toho odpoutate, tak film byl slyset, ja mam stesti, ze je Domca hodne dite
Takze jsem to vlastne videla
Dokonce jsem naaahodou sedela hned vedle jedne maminky z Atopickeho ekzemu (myslim forum tady
), takze jsme se seznamily osobne ![]()
Tak Katy , jestli budes chtit priste jit, az bude nejaky dobry film, tak urcite vyrazime!!!
Wenee , mas doma peknou sikulku ![]()
Zulocku , tak jsem ti chtela drzet palce a koukam, ze jste nedojeli
To je teda kalamita v Bratislave!! Neboj, to bude v pohode..
Ja taky plasim, zvlast kdyz po kine byla diskuze o psychomotorickem vyvoji, naahodou tam byla zrovna ta fyzioterapeutka co mi koukala minuly tyden na Domcu, a rikala, co by mely a nemely deti delat a pak se tam maminky ruzne ptaly.. Jeden klucik tam leze a ona jim rika „kolik mu je“ a maminka „8 mesicu“
pak zase jedna rika, ze peruje uz na kolinkach „a je mu 8 mesicu, ale peruje uz 2 mesice“
Jezis, jsem rikala, ze to asi nebudu poslouchat
No a ten nas lenoch se tam plazil dokola a natahoval se po hrackach, ale ani se nehnul ![]()
VERU: super, závidím, taky bych šla. Právě jsem domlouvala dvoum Radimkovým dinosaurům, že musej být hodní. Ježiš a diskuze o vývoji, no to mne mrzí. Veru neboj, Péťa se jen tak jakoby vrtí a nic moc z toho. Zkouší meresjeva, ale nic jinýho nedělá, jedině občas jak je velikej, ale to si myslím, že udělá jen když chce a nevím, jestli ví, že je to to co na něj furt ukazujem. Na: jak se máš - jen tak tak a paci paci vůbec nereaguje. Na vařila myšička kašičku se vrtí a uhýbá rukou ![]()
To, že je Radimek doma Péťovi vyhovuje, už ani nemusíme být u něj, stačí mu, že okolo Radim chodí a Péť si hraje sám zkoumá hračky.
Tak Veru hlas kino, když budu jen trochu moct, tak dorazím. (pojedu ze stanice metra Chodov, tak budu potřebovat torchu nápovědu
)
Katy , je to primo na A na Flore, takze nejlepsi bud metrem C prestup → A bez vylezu ven z metra a nebo jezdi autobus tusim 136 z Chodova primo na Floru, bez prestupu, cca 30 minut ![]()
Tady je primo odkaz na pristi predstaveni ![]()
http://www.cinemacity.cz/cinemama.php (je to 1× mesicne)
No ja uplne zapomnela, jsi mi pripomnela paci paci, dnes Domca neco predvadel v kine, na kline furt tleskal rucickama, tak jsem to doma zkousela, udelal paci, paci asi 2×, kdyz jsem to pred nim asi 100× zopakovala, tak ze by??
![]()
Tak mi spadl server, když jsem odesílala příspěvek
![]()
Veru , v pátek na cvíčo určitě přijďte, vytvoříme speciální sekci plazičů
naše děti jsou na tom myslím docela podobně… no co, aspoň mám zatím relativní klídek, ne? ![]()
Dnes jsem byla po dlouhé době se sousedkou na hodinku venku, teda povím vám, tlačit dvojkočárek po namrzlých chodnících je docela dobrá rallye
![]()
Ahoj holky
Prosím o radu.
Kupujete niekto zeleninovomäsové príkrmi od Hamé?
Ja síce kupované skleničky dávam iba keď sme v čase obeda niekde vonku,inak varím,takže iba sem tam kupujem a doteraz som kupovala Hipp,no dnes mi mamina doniesla Hamé a zistila som,že Hamé je oveľa lacnejšie.
Za jednu skleničku Hipp som zaplatila 48Sk a mamina za Hamé 18Sk,takže pekný rozdieľ.
No a preto by ma zaujímalo,či je Hamé kvalitné,keď je také lacné? Čo si o tom myslíte?Kupujete Hamé? Ďakujem,papa
Ahoj holky,
tak my měli oddechové odpoledne u ségry na stříhání,tak vypadám aspoň trochu jako člověk,ne moc
![]()
Zítra jdu s Vítkem na plavčo a manžel má volno,tak vezme Jiřulku taky do bazénu.Akorát ma jdeme od jedenácti a oni až od poledního,takže se sejdem doma,dají si v Letňanech oběd a nějaký mi taky přivezou…doufám ![]()
Veru tak kino vypadá dobře ![]()
Wenee Sofinka je teda šikulka ![]()
Zuločku tak to máte pěknou kalamitu,a za týden nervy znova
Dopadne to dobře ![]()
Katy já chodím spát po desáté,tak 0:17 u mě taky nehrozí a horor zrovna tak ![]()
Janus koukala jsem na rajče a měli jste podobně ozdobený stromek jako my ![]()
ahojte, tak na dnešní kontrole u mudry trochu pláče…chudák Pája dostal dvě očko…prevenar a 3.hexu, další nás naštěstí čeká až za půl roku, tak super. Jinak nová váha: 11,67kg, vejšku nevim, doktorka jen vážila. Trochu se mu rozjel ekzém na obličeji, furt se tře v postýlce i v ohrádce o šprušle, tak to máme potírat černym čajem, tak uvidíme, jestli to trochu pomůže.
Wenee: Sofinka je velká šikulka, příkrmy od hamé kupuju, od Hippu je to dražší, protože je to bio a příkrmy mají buď nulový obsah soli nebo jen minimální, takže proto asi takový cenový rozdíl…
Zulok: také budu příští týden držet palce, ať je vše v pořádku
Zelvi: tak super, že jste si kino užili a koukám, že ponocuješ jak já, hihi ![]()
Katy: gratuluju k zoubku
Ahoj holky moje,
teďka se mi smazal dlouhý příspěvek
To se taky na to můžu
......
Už jenom v rychlosti, už nějak nemám chuť rozepisovat se, aby při odeslání zase kikslo e-mimino!!!! Což se děje nějak často
![]()
Já byla dopoledne na dopraváku a opět na dvě věci
Chjooo, už z těch úředníku nemůžu a dneska jsem jednu skoro poslala do
Tak jsem byla na ni vytočená, jelikož mi nechtěla udělat to, co v pondělí uděli v Boleslavě na jedničku-skoro stejná záležitost, jen v Bolce s poplatkem 50 Kč, zato v Turnově 800 stovek
A ještě to neudělají oni, ale musím znova do Liberce…no, fakt ty peníze a čas asi tiskni či co
![]()
Ještě jsem zmákla gyndu a mzdovku, Radek pohlídal malýho dopoledne na jedničku s * a ještě hlídal teďka večer, kdy jsem byla na Power Joga
![]()
Wenee: Já kupuju Hippky jenom u nás v Německu, jelikož vyjdou o dost levněji a dávat tady v Čechách za ně takový prachy
Navíc Hipp není až taková super značka, kdysi jsem semka dávala odkaz na Testoviny na ČT, kdy byl test kojenecké maso-zeleninové příkrmy a Hipp byl na poslením místě a Hamé zvítězilo, takže bych se toho nebála…my ho dáváme taky a ještě u nás vede Hami
![]()
Verčo: Kino muselo být vážně kouzelné
Snad nám to taky příští přes příští měsíc vyjde a nebo třebas nějaký jiný srazíček až bude trošku tepleji
![]()
Terko: Ať máte noc po dvou očkováních co nejklidnější
A váhu má tedy Pája pěknou
Ale to už musíš mít svaly jak Arný
Adýs má o kilčo a půl míň a taky se už na jednu ruku solidně pronese
![]()
Holky…s tím plaváním jste dobré, že se nebojíte v takové kose do bazénu, já bych se bála… ale těším se, až bude jaro, Adámkovi už bude rok a budeme moct chodit k nám do plaveckého bazénu
![]()
No, huráááá.....tentokrát to nespadlo
![]()
Katy: No paráda že si kluci krásně vyhrají…takhle podobně si hraje kamarádčin dvou a třičvrtě roční chlapeček a říká mu Amánku
![]()