Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
14.1.09 00:17

Tak ja tu jeste strasim, koukali jsme na Mlhu, fuuuuj, horror 8) ale vybornej, ted se tu bojim v pelechu :roll:

Simi , tak se sejdeme v patek na cviceni, my jdeme, teda jestli vstanem :lol: Jsme zvykli chodit o hodku pozdejs :wink:
Vinko taky beru jako zahrivace, dnes jsem si dala 2 dc 8) k veceri…

Janus , jsem se zasmala, jak Adamek ze spani „sedel“, vybavila jsem si ho uplne, protoze u nas se ted pravidelne ze spani peruje na kolenou :lol: Naucil se novou vec, tak ji dela porad :wink: Kamaradce holcicka ze spani stala v postylce a rvala jak tur :roll: tak snad to neceka i nas :wink:
A diky za pochvalu, jak jsem rikala, byt nas okouzlil hlavne terasou, i kdyby byly pokoje sebevic pidi 8)

Jinak u nas zatim take vedou sklenicky, jeste jsem se nerozhodla, kdy se mi zacne chtit Domcovi varit, ale vyzkousim ten slavnej papinak a pak to urcite pojede :lol:
Ale urcite mrknu na odkaz od Lucy, diky, uz jsem tedy dnes nakukovala, ale manzel chtel Mlhu, tak jsem to musela zavrit :lol:

Tak dobroou, zitra budu jak vyorana mys 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.1.09 10:46

čus babulky, Dnešní noc na prdlačku a ráno na mně kouká pravá jednička na hoře :wink: , takže už má dole jedničky vyrostlý a nahoře dvojku v levo, jedničku v levo a teď už i v pravo. No, noc jako korálek a ve čtyři ráno se rozhodl, že už bude vztávat :roll: Přiznám se bez mučení: řeším to prsem, páč ničeho jinýho nejsem schopná :oops: . Dám mu prso a za 4 minutky už zase spí :oops: .

VERU: 8O 0:17, to bych asi nepřežila já šla včera spát už po 21hod :oops: . Mám druhý den doma Radimka, ale kupodivu si hrají spolu s Péťou 8O 8O , to jsem nečekala, dokonce mu půjčuje i své hračky :wink: A horor, ten jsem dlouho neviděla, já jsem teď nějak bez chuti, vždycky když si sednu, tak mě napadá co ještě udělat, než se vzbudí malej :roll: :cry: Toť taky důvod, proč nejedu do kina, jinak bych docela ráda, nikdy jsem takhle nebyla a nevím jak to chodí. Můžem se domluvit někdy na příště až bude Radimek zdravej.
Nádherná terasa, taky bych do toho šla :wink:

Já taky většinou skleničkuju, ale domácí stravu neodmítá, jen to musí mít rozmixovaný :roll: , tak nevím, ale budu to nějak postupně mixovat míň, páč už by v 8měsících mohl tožší stravu ne?

JANUSO: plavčo je super, když děti baví, dobrel relax i pro tebe viď? :wink: Taky bydlíme v teploučkém paneláku, já jsem vyloženě panelákový dítě a mám hrůzu z prochladlýho baráčku, ale dnes se to dá řešit (aspoň manžel mi to slibuje), naskýtá se pouze otázka, zdali na něj někdy bude :nevim:

TYNKO: Adámek jasně vede, je jednička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.1.09 10:55

jeeeej, ja by som hned sla niekde, kde je teplucko.. u nas des.. zima a teraz nieco ako prsosnezii a pritom su minusy.. no enchapem, rpeco prsii…

fuuj, ale ideme dnes na tu neurologiu a mam z toho nervy :roll: zaludok na vode, no nech uz mame po tom a to pocasie k tomu… :?

jeeejda a obdivujem vasu odhodlanost k cviceniu. 8O 8O 8O to mne sa stat akosi nemoze :oops:

:lol: :lol: a fakt su srandovne tie popisy, ako deti ne{papaju… :lol: no, doma mam tiez taekho nepapkaca, tak mi do smiechu az tak nie je,,, ale s nadhladom je to sradna :lol:

Lucy, no z toho padu by ma asi kriesit museli… mna skoro kleplo, ked mi M capol zo 40 cm a tiekla mu krv 8O uz nikdy viac.. i ked jemi jasne, ze ako budu chodit, budu otlceni ako hrusky :?

fujha, no idem si kuknut vase fotky na rajcine, nech mam menej nervoznu naladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.1.09 11:00

Zuločku držím palce, ať je to všechno OK, fajn, bezva, prima :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.1.09 14:09

no, u nas kooopa snehu… no, kopa, ale na Bratislavu dost.. a nestihaju odhrnat..v:,–(e clapkanica… ale sli sme… no, ael dosatli sme sa len tak tak po 1.krizovatku, strasne sa nam smykalo a nic nebolo vidiet cez vkuse padajuci sneh.. a rosiace sa okna… :twisted: tak sme preobjednany an buduci tyzde n piatok.. tak nervy budu znova… :roll:
achhhh jaaaaaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
14.1.09 14:30

Ahoj

Ešte som Vás nestihla dočítať,ale chcem sa aspoň pochváliť,som hrozne nadšená so Sofinky,dnes ma super náladu a ukazuje mi všetko,čo sa už naučila,takže tu je zoznam: ťap,ťap,ťapušky,,,ako sa máš,len tak,tak,,,aká si veliká,,,koľko máš prštekov,,,kde je žiža,,,nono,,,
Ona je taká sladká,že by som ju z lásky zjedla.

Juchúúú ja som z nej taká šťastná.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.1.09 15:02

Ahoj holky,
hlasi se kinari :wink: tak chcete vedet jak to chodi? Dorazili jsme do salu, kde vpredu u platna byly deky a hracky z Ikei a asi 15 deti tam lezlo a tak ruzne, sranda :lol: tak jsem tam prihodila Domcu a sla se rychle u:,–(it, zabrala jsem dobre misto ve 2.rade na kraji. Kino totiz bylo nakonec uuuplne narvane! Jedna maminka si ale stezovala, ze driv to bylo ve velkem sale, kde byly i kocarky a mimi v nich mohla spat, takto byly kocarky vedle a deti na zemi nebo v autosedackach nebo jen v ruce… Mela pravdu, me Domca taky 15 min chrupal na ruce a docela to bylo znat, ze uz je tezsi :roll:
No a revu tam bylo tak primerene, kdyz se od toho odpoutate, tak film byl slyset, ja mam stesti, ze je Domca hodne dite 8) :lol: Takze jsem to vlastne videla :lol: Dokonce jsem naaahodou sedela hned vedle jedne maminky z Atopickeho ekzemu (myslim forum tady :wink: ), takze jsme se seznamily osobne :)
Tak Katy , jestli budes chtit priste jit, az bude nejaky dobry film, tak urcite vyrazime!!!

Wenee , mas doma peknou sikulku :wink:

Zulocku , tak jsem ti chtela drzet palce a koukam, ze jste nedojeli 8O To je teda kalamita v Bratislave!! Neboj, to bude v pohode..

Ja taky plasim, zvlast kdyz po kine byla diskuze o psychomotorickem vyvoji, naahodou tam byla zrovna ta fyzioterapeutka co mi koukala minuly tyden na Domcu, a rikala, co by mely a nemely deti delat a pak se tam maminky ruzne ptaly.. Jeden klucik tam leze a ona jim rika „kolik mu je“ a maminka „8 mesicu“ 8O pak zase jedna rika, ze peruje uz na kolinkach „a je mu 8 mesicu, ale peruje uz 2 mesice“ 8O Jezis, jsem rikala, ze to asi nebudu poslouchat :lol: 8) No a ten nas lenoch se tam plazil dokola a natahoval se po hrackach, ale ani se nehnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.1.09 16:15

VERU: super, závidím, taky bych šla. Právě jsem domlouvala dvoum Radimkovým dinosaurům, že musej být hodní. Ježiš a diskuze o vývoji, no to mne mrzí. Veru neboj, Péťa se jen tak jakoby vrtí a nic moc z toho. Zkouší meresjeva, ale nic jinýho nedělá, jedině občas jak je velikej, ale to si myslím, že udělá jen když chce a nevím, jestli ví, že je to to co na něj furt ukazujem. Na: jak se máš - jen tak tak a paci paci vůbec nereaguje. Na vařila myšička kašičku se vrtí a uhýbá rukou :roll:

To, že je Radimek doma Péťovi vyhovuje, už ani nemusíme být u něj, stačí mu, že okolo Radim chodí a Péť si hraje sám zkoumá hračky.

Tak Veru hlas kino, když budu jen trochu moct, tak dorazím. (pojedu ze stanice metra Chodov, tak budu potřebovat torchu nápovědu :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.1.09 16:24

Katy , je to primo na A na Flore, takze nejlepsi bud metrem C prestup → A bez vylezu ven z metra a nebo jezdi autobus tusim 136 z Chodova primo na Floru, bez prestupu, cca 30 minut :wink:
Tady je primo odkaz na pristi predstaveni :lol:
http://www.cinemacity.cz/cinemama.php (je to 1× mesicne)

No ja uplne zapomnela, jsi mi pripomnela paci paci, dnes Domca neco predvadel v kine, na kline furt tleskal rucickama, tak jsem to doma zkousela, udelal paci, paci asi 2×, kdyz jsem to pred nim asi 100× zopakovala, tak ze by?? :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.1.09 16:25

Tak mi spadl server, když jsem odesílala příspěvek :evil: :twisted: :x

Veru , v pátek na cvíčo určitě přijďte, vytvoříme speciální sekci plazičů :lol: :lol: naše děti jsou na tom myslím docela podobně… no co, aspoň mám zatím relativní klídek, ne? :wink:

Dnes jsem byla po dlouhé době se sousedkou na hodinku venku, teda povím vám, tlačit dvojkočárek po namrzlých chodnících je docela dobrá rallye 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
14.1.09 19:27

Ahoj holky

Prosím o radu.
Kupujete niekto zeleninovomäsové príkrmi od Hamé?
Ja síce kupované skleničky dávam iba keď sme v čase obeda niekde vonku,inak varím,takže iba sem tam kupujem a doteraz som kupovala Hipp,no dnes mi mamina doniesla Hamé a zistila som,že Hamé je oveľa lacnejšie.
Za jednu skleničku Hipp som zaplatila 48Sk a mamina za Hamé 18Sk,takže pekný rozdieľ.
No a preto by ma zaujímalo,či je Hamé kvalitné,keď je také lacné? Čo si o tom myslíte?Kupujete Hamé? Ďakujem,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.1.09 19:40

Ahoj holky,

tak my měli oddechové odpoledne u ségry na stříhání,tak vypadám aspoň trochu jako člověk,ne moc :roll: :D
Zítra jdu s Vítkem na plavčo a manžel má volno,tak vezme Jiřulku taky do bazénu.Akorát ma jdeme od jedenácti a oni až od poledního,takže se sejdem doma,dají si v Letňanech oběd a nějaký mi taky přivezou…doufám :wink:

Veru tak kino vypadá dobře :wink:

Wenee Sofinka je teda šikulka :wink:

Zuločku tak to máte pěknou kalamitu,a za týden nervy znova :roll: Dopadne to dobře :wink:

Katy já chodím spát po desáté,tak 0:17 u mě taky nehrozí a horor zrovna tak :D

Janus koukala jsem na rajče a měli jste podobně ozdobený stromek jako my :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.1.09 20:13

ahojte, tak na dnešní kontrole u mudry trochu pláče…chudák Pája dostal dvě očko…prevenar a 3.hexu, další nás naštěstí čeká až za půl roku, tak super. Jinak nová váha: 11,67kg, vejšku nevim, doktorka jen vážila. Trochu se mu rozjel ekzém na obličeji, furt se tře v postýlce i v ohrádce o šprušle, tak to máme potírat černym čajem, tak uvidíme, jestli to trochu pomůže.

Wenee: Sofinka je velká šikulka, příkrmy od hamé kupuju, od Hippu je to dražší, protože je to bio a příkrmy mají buď nulový obsah soli nebo jen minimální, takže proto asi takový cenový rozdíl…

Zulok: také budu příští týden držet palce, ať je vše v pořádku

Zelvi: tak super, že jste si kino užili a koukám, že ponocuješ jak já, hihi :)

Katy: gratuluju k zoubku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.1.09 21:18

Ahoj holky moje,

teďka se mi smazal dlouhý příspěvek 8O :x :x To se taky na to můžu 8) :wink: ......

Už jenom v rychlosti, už nějak nemám chuť rozepisovat se, aby při odeslání zase kikslo e-mimino!!!! Což se děje nějak často :roll: :roll:

Já byla dopoledne na dopraváku a opět na dvě věci :evil: :evil: :evil: Chjooo, už z těch úředníku nemůžu a dneska jsem jednu skoro poslala do :-) Tak jsem byla na ni vytočená, jelikož mi nechtěla udělat to, co v pondělí uděli v Boleslavě na jedničku-skoro stejná záležitost, jen v Bolce s poplatkem 50 Kč, zato v Turnově 800 stovek 8O :! A ještě to neudělají oni, ale musím znova do Liberce…no, fakt ty peníze a čas asi tiskni či co :-( :-( :-(

Ještě jsem zmákla gyndu a mzdovku, Radek pohlídal malýho dopoledne na jedničku s * a ještě hlídal teďka večer, kdy jsem byla na Power Joga :D :D

Wenee: Já kupuju Hippky jenom u nás v Německu, jelikož vyjdou o dost levněji a dávat tady v Čechách za ně takový prachy :roll: :roll: Navíc Hipp není až taková super značka, kdysi jsem semka dávala odkaz na Testoviny na ČT, kdy byl test kojenecké maso-zeleninové příkrmy a Hipp byl na poslením místě a Hamé zvítězilo, takže bych se toho nebála…my ho dáváme taky a ještě u nás vede Hami :wink: :wink: :wink:

Verčo: Kino muselo být vážně kouzelné :D :D :D Snad nám to taky příští přes příští měsíc vyjde a nebo třebas nějaký jiný srazíček až bude trošku tepleji :?: :wink: :wink: :wink:

Terko: Ať máte noc po dvou očkováních co nejklidnější :wink: :wink: A váhu má tedy Pája pěknou 8) :wink: Ale to už musíš mít svaly jak Arný 8O :wink: :wink: Adýs má o kilčo a půl míň a taky se už na jednu ruku solidně pronese :lol: :lol: :lol:

Holky…s tím plaváním jste dobré, že se nebojíte v takové kose do bazénu, já bych se bála… ale těším se, až bude jaro, Adámkovi už bude rok a budeme moct chodit k nám do plaveckého bazénu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.1.09 21:19

No, huráááá.....tentokrát to nespadlo :D :D :D

Katy: No paráda že si kluci krásně vyhrají…takhle podobně si hraje kamarádčin dvou a třičvrtě roční chlapeček a říká mu Amánku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí