Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
17.1.09 22:38

Ahoj holky,
zdravim z drsneho severu, nevim jak u vas, ale tady je ted tak 2 cm namraza uplne na vsem, auta, okna, kulna… jak z Mrazika :lol: :wink:

Wenee , Sofince vse nejlepsi, 10 mesicu 8O :P

Simi , huraaaa, Ondra leze :wink: Supeeer! A uz se tesim na fotky! 8)

No jsem zvedava, jsem, kdo bude z nas jednomatek prvni druhomatka :wink: My na to zase tolik nespechame, ale presne se bojime, aby to zas dlouho netrvalo :roll:

Holky spi vam deti porad na zadech/na boku? Domca se ted naucil spat na brise 8O Jak se prevrati na kolinka a je unaveny, tak vytuhne… Neni to nebezpecne? Asi ne, co, ale trochu plasim 8)

Preji dobrou klidnou noc, zuby jsou mrsky, tak at uz nikoho netrapi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.1.09 23:01

Zelvička-Sofinka mi spí vo všetkých možných polohách.Stále sa otáča,presúva,mrví.Takže každú chvíľu spí inak.Tiež som rozmýšlala nad tým,či je bezpečné,keď spí na brušku,ale keďže tomu nie je ako zabrániť(všetky deti sa asi tak točia),tak je to snáď v pohode.Ibaže by som ju stále otáčala na chrbátik,ale to by sa nevyspala ani ona,ani ja.

Dobrú nocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.1.09 23:13

jeejda, s tym bubacikom co zomrel. tak som rada, ze su anse deticky zivucke zdravucke :cry:

jeeeeje, no a som tiez zvedava, kto tu prvy ohlasi dve ciarky :D :D :D

ZELVI, MAtusko spi tiez hocijako, na brusku, na boku.. vkuse sa mrvi a pregulava.. ale uz su velkiii… uz myslim, ze mozu spinkat spokojne na brusku..

WENEE, gratulujeeem SOfinke k 10 mesiacikom.. a nadelila si teda krasny darcek, ze sa postavila, juchuuu, gratulujeeeem
a rybka, ak sa nevyhadzala.. nech ju len pekne smelo papa :wink:

RYNTYNTYNKA, teda Adamko ma perfektne vozidlo.. dufam v skore video , zas budeme len tak oci vyvalovat, co stvara :D

LUCY, supeer fotooo

PACALKO, aj my mame doma zavislacika na prse :wink:

ZEBRUSKO, teda taky uspavaci prostriedok. no teeda, kam sa hrabe uspavanka pred zvlhcovacom vzduchu :lol: :lol: :lol:

a par fotiek vam nanutim :wink:
autosedacka
http://img1.rajce.idnes.cz/…ges/0090.jpg

http://img1.rajce.idnes.cz/…es/0065g.jpg

vozime sa na skatuli
http://img1.rajce.idnes.cz/…ges/0084.JPG

so starym ockom
http://img1.rajce.idnes.cz/…es/0050c.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
18.1.09 09:47

Ahoj holky,
tak my jsme se konečně vyspali, huráááá!!!! Jen jsem malou v pět kojila (pak až ve čtvrt na deset) a malýmu jsme občas podávali dudlík, ale žádný noční mejdan - sláva. Ty jo, já mám takový spánkový deficit, že kdybych mohla, prospím tři dny v kuse :lol: :lol:

Veru , mně sice děti na břiše nespí, ale v tomto věku už je to fakt bezpečný. Nedělala bych si starost. Navíc zkušená máma Lesina psala v několika příspěvcích (četla jsem teď vše možné o dětském spaní :roll: ), že všechny tři holky jí od miminka spaly na břiše (teda doufám, že si to pamatuju správně :oops: ).

Zulocku , krásný fotky, ten už je velkej, jeeee!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.1.09 10:29

Ahojte všichni,
Nejdříve vše nejlepší Sofince i když se zpožděním :oops: , ale lepší pozdě, nežli později :-) :srdce: :huban:

Děkuji za účast s tchýní, hned jak začnu chodit do práce, budu tlačit manžela k radikálnímu řešení této situace (nikdy jsem ani v nejhorším snu nemyslela, že bude takhle drsná - myslela jsem že nám aspoň povolí úpravy v bytě…)

ZULOCKU: super fotky a pěkná sedačka pro malýho :wink: Apropos, mohu ti poslat pár svých kil co mám navíc?? Na tobě by to nebylo ani znát :wink:
ZELVI: jsem si všimla, že máš nový obrázek :wink: :wink: , Spaní dětí na bříšku, když si tak lehnou sami, tak je to bezpečné, páč už se vrtěj sami. Neboj Domča si najde polohu pro sebe nejlepší. Jak píše WENEE nevyspali byste se ani jeden, kdybys ho otáčela. 8)

SIMI:no vidíš, ty se strachuješ a takhle tě překvapí :wink: :lol:

ZEBRO: jo jo záda, to znám - hrůza :roll: Pan Tučňa je teda fajn, Beník má hezký vzduch a ještě dobře usíná :lol: :lol:

PACALKO: já jsem si taky uvědomila, že jsem touhle dobou už Radimka kojila jen večer po mlíku, spíš jako psycho a už jen krátce. Myslím, že Péťa se jen tak prsa nevzdá 8)

Holky manžel usnul v obýváku a Péťa v ložnici, sedím tu jak myška a dá mi všechny síly abych udržela Radimka potichu. (nemohl si jí t manžel lehnout do ložnice :twisted: )

Tak pa, jdu dodělat Péťovi polívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.1.09 10:33

Ahoj

Krásnu nedeľu Vám prajem.

Zuloček-Matúško je zlatúšik,pekné fotky.
Asi by sme už tiež mali rozmýšlať nad väčšou autosedačkou.Ale Sofi sa zatiaľ do vajíčka v pohodičke zmestí.Tak ešte máme trochu času.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.1.09 10:35

Všetko najky Matúškovi k 10-mesačninkám.Nech je zdravý a šťastný. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.1.09 10:53

No, teda ta ostuda!!!

Matůško vše nejlepšíííííí :-) :srdce: :huban: :huban: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.1.09 11:00

Dobré dopoledne,

Matuškovi všechno nejlepšíííí :-)
Zuločku super fotky,Matuško je krásnej a ten klóbrc jak mu sekne :D

Katy ti tvoji chlapi si dělají co chtějí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.1.09 11:37

Tak som tu zase.

Sofinka vie novú vec,viete mi sme psíčkari a tak Sofiu stále učíme,že „ako robí havo?“ a povieme jej,že HAV.
A ona začala,keď sa jej spýtame,alebo keď uvidí psa,tak vykrikuje nie HAV,ale BAF,BAF.
Je zlatá.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.1.09 11:39

Ahoj všichni,
tak nejdřív - Matuškovi taky všechno nej!!!
U nás teď spí Tomáš s Adamem, akorát už spí hodinu, tak počítám, že každou chvíli bude Adýs vzhůru…
Jinak noc nic moc a dnešek taky, Adam pořád „zoubkuje“ - už je ten zoubek hodně cítit, když mu tam přejedu rukou, tak snad to bude už brzo dobré.....nebo se zblázníme všichni :roll: :wink:
Tak já teď jenom takhle narychlo, večer snad víc, jdu ještě rychle něco udělat, než se mimís vzbudí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
18.1.09 14:47

Noooo jo, taky se přidávám ke gratulantkám, Matuško! :D :D

Já mám teď chvilku klidu, mamka s přítelem vzali děti ven (dopol. nám hlídali - byli jsme ve fitku :D ) a Jára se natáhl :wink: Holky, prý podával v noci asi 8× Ondrovi dudlík - a já ani jednou a vzbudilo mě to jen dvakrát! 8O Normálně mě probudí každý kníknutí, ale když únava dosáhne určité hranice, tak by mi asi mohl vřískat rovnou u ucha a se mnou to nehne… :lol: :lol: :wink: No aspoň že člověku zůstal aspoň základní pud sebezáchovy :wink:

Wenee, ta Sofinka je fakt šikulka! :D Naše malá se dnes pokoušela tleskat 8O ale zatím jí to moc nejde… A když jí řeknu „řekni táta“, tak se usměje a opakuje „tá-ta“, už je to fakt vědomé - krása! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
18.1.09 17:33

Ahojda!
Tak mi byli dnes taky ve fitku,trošku jsme se s Radkem styděli jelikož jsme tam byli poprvé. :oops: Děti to zvládaly dobře,jen Dorča ke konci pozlobila-už se nudila.Oba jsme unavení a bolí nás tělo.A Ráďa musí na noční,kiškiš!
SIMČO:můžeš mi prosím ztě popsat jak vaše posilování probíhá???Uvítám nejaké rady.A kolikrát týdně chodíte,popřípadě jestli to střídáš i s nejakou jinou aktivitou?
No řeknu vám,byly tam holky jak ze žurnálu a já jak jitrnička. :D :oops: Zkusím už se asi vrátit k spinningu i když jsem na tom bledě s fyzičkou-jen jsem chvilku šlapala na rotopedu a hned jsem měla tep 170! 8O
Domu jsme přijeli asi ve dvě,takže už jsem ani nevařila,ostuda.
ZULI:Matušiačikovi všetko NAJ!!!A je to pekný junáčisko!
Matýsek taky spí na bříšku,ale někdy jakoby se neuměl překulit na záda a pak kňourá a musím mu pomoct.
 PAPA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.1.09 18:26

dakujemeee za gratulaacie

SIMI, juchuuu, konecne spanok… no, dufam,ze uz budu drobci buskat pekne

KATYNKA,ot nie je mozne, kolko problemov si dokazu narobit pribuzni, tchyne…drz sa

WENEE< super, ze sa Sofinka zmesti este do vajicka.. niet nad vajicko… lahsie sa nosi a vsetko..
teda to vase zlaticko je nejak eextra sikovneee. teeeda rovno BAF. sikulaaaaaaaaaaaaaaaaa… Sofinak tu tusim vedie s tym jej slovnikom . jcuhu

JANUSKO, brr zuby, nech je uz lepsie

a teda uzasne, akos a nam tie deti rozkecali.. uz su taki sikovniii… uzasne, ked vedome daco kecnu… to abys me si zacali davat pozor na slovnik\, chichi

PACALKO, eeejha, ze fitko, si to zobrala nejak z ostra… teda ja sa hanbim, ale vo fitku ako takom som este nebola.. len v skole co sme mali… u nas v rodine prevlada fitnes centrum aj sos aunou a to zahrada… moj ocino vravi.. cloveks a nikde lepsie enzapoti , nenamaka a spari a opali…
fuuha, od jari mam teda naordinovane taketo fitko.. ked teda chcem zeleninku pre drobca.. trochu sa obavam, ako to budem stihat.. ale nemozem to enchat cele na mojom ocinovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.1.09 20:23

Ahojte

Tak dnes jsme venku málem zmrzli 8O . A chvilku jsem vedla hafuše a manža kočár a najednou za plotem vyhoukl vlčák a ty naše malý trdla samozřejmě hned k němu, tak jsem chytala vodítka (máme takový ty navíjecí), aby je přes plot vlčák nehryzl :roll: a pěkně mi to lanko u vodítka spálilo ruku, mám tak čáru a udělaly se mi i puchýřky a manža koukal a říkal jen, ať nešílím :evil: . Ale raději budu šílet, než riskovat, že bude díra v plotě a s našema hrdinkama je ámen :roll:

Verčo , Beník spí taky spíš na břichu, někdy na boku, ale na zádech už ne

Zuločku , Matuško má úžasný výraz, jak jede na té krabici :lol: Dnes jsem to s Bendou taky zkoušela, ale bál se :lol:

Simi , gratuluju k vyspání, u nás je to o chlup lepší, ale pořád to není jako kdysi :roll:

Katy , snad se vám to s tím bydlením brzo vyřeší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí