Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
20.1.09 21:55

Veru: Taková reakce 8O Zyrtec určo zabral a noc snad bude pro vás klidná :wink: :wink: :wink:

Jančo: Máš to teda taky s Adámkem „veselý“, ať zub už netrápí a konečně vykoukne ven :wink:

No, a učení-mučení samo že nebylo, páč jsem se zabrala na tom MMB a MMA, dneska nic, ale mám vyhlídnutou novou autosedajdu! Asi to bude Maxi-Cosi Priori 8) :wink: Adam už nějak nechce být ve vajíčku :roll: :roll: teda pokud zrovna nespí (jízdu autem se snažím naplánova, aby co nejvíc vycházela na jeho spánek…) Je mi schopný přořvat celou cestu z Liberce dom (cca 20 minutek, když to jde dobře) a to jsem chtěla, aby byl ve vajíčku co nejdýl :roll: :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
20.1.09 22:12

Týnko - my už taky kupujeme novou autosedačku, Adama už do vajíčka vyloženě cpu a když náhodou někdy jede v zimní bundě…no horor, je tam jako sardinka. My jsme nakonec vybrali Römer King (nebo tak nějak - úkol vybrat měl Tomáš, já nakonec vybrala jenom potah… :wink: ). Tak jsem zvědavá, jak se mu tam bude líbit, ale protože jezdíme docela hodně, tak bych byla ráda, aby to bylo co možná nejpohodlnější - a nejbezpečnější, samozřejmě…
Tak ať se vašemu Adámkovi v nové sedačce líbí :wink:
Tak teď už asi půjdu vážně spát… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.1.09 22:16

Jani: Tak to máš dobrý, jelikož výběr zůstane na mě :roll: :roll: … my taky hodně jezdíme, navíc i párkrát do roka řádný dálky, a ta Maxi-Cosi má dobrý crash testy na boční náraz :wink: Koukám, že tu asi jedna z mála budu mít M-C jinak samí Romeráci :lol: :lol: :lol:
Vám ať se v nít taky dobře jezdí 8)

Jdu taky na kutě, jinak ráno bude krušná vstávačka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.1.09 22:18

Ahojte

Přes den jsem vás trochu četla, ale Beník mi všude padá, takže jsem mu pořád za zadečkem :lol:
Dnes mi ani nechtěl sám usnout, pořád se po mě plazil a tak jsem ho pořád vracela do postele a on řval :roll:
Zítra jedu na gyndu :roll: a pak budeme u mamky. Manža je taky nemocný, ale do práce jde, to mu nezávidím :?

Verčo , taková reakce na kaši 8O , tak snad to Domča zvládne, držím pěsti
Ten popis trhání osmiček mě taky potěšil, taky mě to čeká, ale ještě nevím kdy :roll: . Ale mám je všechny 4 vylezlý, tak to snad nebude tak drastický 8O 8O 8O

Adel , uzdičku mi bývalý zubař taky chtěl řezat (obě ty pod rtama), ale odmítla jsem :oops: . Ale kdysi mi řezali tu uzdičku pod jazykem, to byl taky zážitek :roll: :oops:

A nasazovací rovnátka jsem nosila dlouho, ale zuby se mi stejně vrátili zpátky, takovej hnus celý roky a bylo to na prd :roll: , chtěla bych ty stálý rovnátka, ale teď už mi na to nikdo nepřispěje, tak by to byla pěkná pálka :?

A dost s nechuťárnama :lol:

Zuločku , Matuško je šikulka :D

Týnko , já mám na MMB objednané dvě mikiny :D . Ale potřebujem víc obyč overalů na spaní, ale ty asi koupíme v Tescu, na MMB se mi nechce objednávat to po jednom od lidí a platit u každýho poštovný :?

Holky, ptala jsem se myslím v Brně, ale nikdo na to nevím proč nereagoval :? - potí se vašim mimčům nohy v capáčkách? Beník má vždycky úplně mokrá ponožky, tak mám strach, že se z toho nachladí :(

Jdu spát, ať jsem ráno vyspaná :wink:

Ostatní zdravím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.1.09 22:20

My budeme taky Romeraci :lol: :wink: Akorat teda my cekame, za prve se vejde v pohode do vajicka (pidi dite 8) ) a za druhe mi vadi, ze by Domca jezdil po smeru jizdy (velka hlava - naraz pri bouracce - odpruzeni hlavicky dopredu - poruseni patere :? ), zvlast kdyz s nim jezdim skoro porad a po Praze a dalnice a… :roll: Ale je fakt, ze ty vase deti uz jsou vetsi…
Taky jdu do pelechu, tak dobrooooou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.1.09 22:24

Zebrus , v capackach se Domcovi nohy nepoti, ma kozene, v ponozkach teda vubec ne, v lete obcas, kdyz v nich byl naboso :wink:
Jo a my spaci overaly kupujeme hodne v Tescu, Disney, ty jsou pekne a dobra cena, me to prave taky na MMB nebo Brumlovi nebavi kupovat, kdyz jsou po jednom :) Nebo obcas u nas v sekaci, kdyz to vidim ve skutecnosti, uz jsem parkrat koupila…
Tak uz fakt jdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
20.1.09 22:27

Ahojky

Tak my sme chorí.Sofi má strašný soplíček,kašlík,kýcha,chúďatko celá je z toho rozmrzelá a uplakaná.Nemôže si ani poriadne pospať,zlé sa jej dýcha noštekom.
To je Sofinkina prvá choroba,tak to znáša dosť blbo.
Majte sa pekne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.1.09 23:36

Tak jsem hotova… Pres den hlidat dite a do toho delat bezne veci domaci potreby a vecer makat na bakalarce :roll: Takove vykony jsem snad nikdy nepodavala :lol:

Ani jsem to vase trhani zubu radsi necetla. Taky mam za sebou trhani kvuli stalym rovnatkum a ted to bohuzel taky vypada na to, ze mi zacina rust osmicka. Rovnatka mi davali, protoze jsem vubec nemela staly petky, jen detsky, ale osmicky mam tri a prvni se zacina klubat. No neni to na po***i? :evil: :twisted:
Zebrus, me sie dali staly, ale ted musim na noc mit stejne porad vyndavaci, jinak se mi zuby rozjizdeji, takze je budu mit asi nadosmrti :roll: :?

Jinak nohy se mu trochu poti, ale nejak to neresim, doted byl zdravej, takze to asi takovej vliv mit nebude. Spis by mohl nastat problem s nejakou mykozou, ale pokud mu nic neni, tak bych se az tolik nestresovala… :wink: Zalezi na tobe. ..

Wenee, at se Sofince brzy lip! Ted toho nachlazeni a chripek lita spoustu :(

Veru, tak silna reakce 8O To je fakt mazec! :( At to Domcovi brzo zmizi :wink:

Tynko, jj, clovek ted musi byt porad ve strehu a hlavne si to dite dela uplne co chce, kdyz na nej zahucim, tak se na me koukne a pokracuje dal :twisted: A bavi ho zrovna ty veci, ktery nechcu aby delal :twisted: :twisted: :twisted:

Tak vam vsem preji dobrou a pokojnou noc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.1.09 07:18

Ahoj holky, tak hlásím, že i u nás jsme už komplet nemocní. ve dvě ráno jsem dávala Péťovi nurofen, páč měl 38,7. Chrchlá a kašle :twisted: . Dneska jdeu s Radimkem k dr že už jako může do školky a rovnou tam vezmu i Péťu, že ten teda začíná být nemocný.
Doufám, že si to nepředaj zase nazpátek.

EVELIN: rovnátka nezávidím vůbec :evil:

WENEE: Sofince brzké uzdravení, páč to je pěkně blbý u takhle malých dětí.

VERU: teda to je mazec, to musíš teda fakt hlídat.Taková reakce… :cry:

ZEBRO: Radimkovi se už od malička hodně potěj nohy a to i otavřených bačkůrkách ja mněl po hodině vlhký (ponožky i bačkůrky), Péťa je na tom zatím líp. Řeším to: bavlněný ponožky a kožený boty, žádný umělotiny a je to trochu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.1.09 07:20

JANUSO: Adámkovi vše nej k devítiměsíčninááááám :-) :srdce: :huban: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.1.09 08:21

Dobré ránko!
Dnes zasevyrážíme do fitka,mají tam dokonce hlídání dětí,tak to využijeme-aspoň co to dá,nejsem si jistá,jestli se Mates hlídat nechá!
Dorča má dnes první lekci lyžování,tak jsem moc zvědavá na dojmy!Ale u bruslení překvapila,tak snad jí bude bavit i tohle.
SIMI:dík za rady ohledně posilky!
KATY:to je teď hrůza-blíží se ta epidemie chřipky,tak taky trnu,kdy něco Dorča propašuje ze školky! :evil:
Náš Mates má mezi prstíky na rukou a v záhybech červenou vyrážku-myslím si,že to má jak si pořád žužlá ruce a všechno chytá,co myslíte?Jak vlastně vypadá ten atopák?
VERU:jůj,chudáček Domďa-tak snad ste to zvládli s těmi prášky?!!A na ten spinning si asi půjdu jen posedět :D ,sice to bude asi působit špatně na ostatní makače-ale holt musím nejak-pozvolna začít.
U WENEE taky nemoc…ať ste brzy fit!
Holky nestrašte se zubaři,já pořád odkládám prohlídku,jsem od porodu nejaká připosr…z bolesti. :oops: Bojím se i ty injekce.
No jdu se chystat,docela se těším.I Radek je nadšenej,jsem ráda,že spolu vyvýjíme nejakou aktivitu!!!
PA!
PS:gratulace Adámkovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.1.09 09:19

Ahoj holky,

tak u nás noc dobrá,akorát večer byla první velká usínací krize.Aby mohl jít Jiřulka spát,musela jsem vzít řvoucího Vítka do obýváku do naší postele a lehla jsem si k němu,samozřejmě za chvíli usnul :roll: Doufám,že to byla vyjímka,i když teď začal špatně usínat,ale vždycky jsme ho nějak uklepali :roll:

Holky jak to máte s kojením přes den? :?: Kojím Vítka ráno a večer,ale moc tomu nedá,pořádně se napije jen v noci.Dneska k snídani si jen cucnul,měl kousek chleba s lučinou a pak se vztekal,když mě viděl,jak jím jogurt,tak si dal taky.Ale jogurt mu jinak dávám odpol k svačině…

Pacal vy jste se do toho cvičení nějak pustili :wink:
Tak ať se Dori lyžování líbí!
S tou bolestí,já si říkám,že horší než porod to být nemůže,ale moc to nepomáhá :D

Katy tak ať je Péťa brzy zdravý!

Wenee přeji Sofince brzké uzdravení!

Janus Adámkovi všechno nejlepšííí :-)
Koukám,že si se zubama užíváte,u nás je to taky na houby,ale v noci dobrý…

Veru jaká byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.1.09 09:41

Dobre rano,
Stepan se asi vraci do starych koleji a dneska spal celou noc az do pul osme

1. Ale vecer ten hysterickej zachvat pred tim nez usnul, stal teda za to :roll:
    Takze Adel, ja uz v noci nekojim a pres den se jeste docela napije. Davam mu tak 2× -3× a nejvic toho vypije asi rano v posteli…
    A jak dlouho spi kluci v jednom pokoji???

Pacal, tak si uzijte spolecnou aktivitu :wink:

A Adamkovi taky prejeme vse nej k mesicninam :-) :srdce:

Katy, dalsi nemocni :( Preji, at jste brzy v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.1.09 10:36

Evelín spí spolu v pokoji asi tři měsíce.Ale ráno kolem půl páté si Vítka beru k sobě.S Jiříčkem spí manžel a když odejde do práce,tak zas Jiřule přijde za námi :roll: :wink:
Právě když ho kojím kolem půl páté ještě v posteli,tak napůl spí,to si dá,ale přes den má spoustu jiných zajímavějších věcí než prso :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
21.1.09 10:53

Ahoj,
všem díky za přání k Adamovým mininarozeninám - to to ale letí :wink:
Sofince a Péťovi přejeme, ať jsou brzy zdraví.

Týnko - my máme Maxi-Cosi vojíčko a jsme maximálně spokojení, tak snad budete i vy s tou větší sedačkou :) .

No jinak u nás noc celkem šla, ale ráno jsem koukala, že vedle té skoroproříznuté jedničky se Adamovi začíná prořezávat i dvojka :roll: , takže se toho pláče asi hned tak nezbavíme :roll: . Ale to se nedá nic dělat… :?

Adýs teď spí, tak letím něco udělat, než se vzbudí…zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí