Poradna duly
Jana Čurdová
Veru: Taková reakce
Zyrtec určo zabral a noc snad bude pro vás klidná
![]()
Jančo: Máš to teda taky s Adámkem „veselý“, ať zub už netrápí a konečně vykoukne ven ![]()
No, a učení-mučení samo že nebylo, páč jsem se zabrala na tom MMB a MMA, dneska nic, ale mám vyhlídnutou novou autosedajdu! Asi to bude Maxi-Cosi Priori
Adam už nějak nechce být ve vajíčku
teda pokud zrovna nespí (jízdu autem se snažím naplánova, aby co nejvíc vycházela na jeho spánek…) Je mi schopný přořvat celou cestu z Liberce dom (cca 20 minutek, když to jde dobře) a to jsem chtěla, aby byl ve vajíčku co nejdýl
![]()
Týnko - my už taky kupujeme novou autosedačku, Adama už do vajíčka vyloženě cpu a když náhodou někdy jede v zimní bundě…no horor, je tam jako sardinka. My jsme nakonec vybrali Römer King (nebo tak nějak - úkol vybrat měl Tomáš, já nakonec vybrala jenom potah…
). Tak jsem zvědavá, jak se mu tam bude líbit, ale protože jezdíme docela hodně, tak bych byla ráda, aby to bylo co možná nejpohodlnější - a nejbezpečnější, samozřejmě…
Tak ať se vašemu Adámkovi v nové sedačce líbí ![]()
Tak teď už asi půjdu vážně spát…
![]()
Jani: Tak to máš dobrý, jelikož výběr zůstane na mě
… my taky hodně jezdíme, navíc i párkrát do roka řádný dálky, a ta Maxi-Cosi má dobrý crash testy na boční náraz
Koukám, že tu asi jedna z mála budu mít M-C jinak samí Romeráci
![]()
Vám ať se v nít taky dobře jezdí ![]()
Jdu taky na kutě, jinak ráno bude krušná vstávačka ![]()
Ahojte
Přes den jsem vás trochu četla, ale Beník mi všude padá, takže jsem mu pořád za zadečkem ![]()
Dnes mi ani nechtěl sám usnout, pořád se po mě plazil a tak jsem ho pořád vracela do postele a on řval ![]()
Zítra jedu na gyndu
a pak budeme u mamky. Manža je taky nemocný, ale do práce jde, to mu nezávidím ![]()
Verčo , taková reakce na kaši
, tak snad to Domča zvládne, držím pěsti
Ten popis trhání osmiček mě taky potěšil, taky mě to čeká, ale ještě nevím kdy
. Ale mám je všechny 4 vylezlý, tak to snad nebude tak drastický
![]()
Adel , uzdičku mi bývalý zubař taky chtěl řezat (obě ty pod rtama), ale odmítla jsem
. Ale kdysi mi řezali tu uzdičku pod jazykem, to byl taky zážitek
![]()
A nasazovací rovnátka jsem nosila dlouho, ale zuby se mi stejně vrátili zpátky, takovej hnus celý roky a bylo to na prd
, chtěla bych ty stálý rovnátka, ale teď už mi na to nikdo nepřispěje, tak by to byla pěkná pálka ![]()
A dost s nechuťárnama ![]()
Zuločku , Matuško je šikulka ![]()
Týnko , já mám na MMB objednané dvě mikiny
. Ale potřebujem víc obyč overalů na spaní, ale ty asi koupíme v Tescu, na MMB se mi nechce objednávat to po jednom od lidí a platit u každýho poštovný ![]()
Holky, ptala jsem se myslím v Brně, ale nikdo na to nevím proč nereagoval
- potí se vašim mimčům nohy v capáčkách? Beník má vždycky úplně mokrá ponožky, tak mám strach, že se z toho nachladí ![]()
Jdu spát, ať jsem ráno vyspaná ![]()
Ostatní zdravím ![]()
My budeme taky Romeraci
Akorat teda my cekame, za prve se vejde v pohode do vajicka (pidi dite
) a za druhe mi vadi, ze by Domca jezdil po smeru jizdy (velka hlava - naraz pri bouracce - odpruzeni hlavicky dopredu - poruseni patere
), zvlast kdyz s nim jezdim skoro porad a po Praze a dalnice a…
Ale je fakt, ze ty vase deti uz jsou vetsi…
Taky jdu do pelechu, tak dobrooooou…
Zebrus , v capackach se Domcovi nohy nepoti, ma kozene, v ponozkach teda vubec ne, v lete obcas, kdyz v nich byl naboso ![]()
Jo a my spaci overaly kupujeme hodne v Tescu, Disney, ty jsou pekne a dobra cena, me to prave taky na MMB nebo Brumlovi nebavi kupovat, kdyz jsou po jednom
Nebo obcas u nas v sekaci, kdyz to vidim ve skutecnosti, uz jsem parkrat koupila…
Tak uz fakt jdu ![]()
Ahojky
Tak my sme chorí.Sofi má strašný soplíček,kašlík,kýcha,chúďatko celá je z toho rozmrzelá a uplakaná.Nemôže si ani poriadne pospať,zlé sa jej dýcha noštekom.
To je Sofinkina prvá choroba,tak to znáša dosť blbo.
Majte sa pekne,papa
Tak jsem hotova… Pres den hlidat dite a do toho delat bezne veci domaci potreby a vecer makat na bakalarce
Takove vykony jsem snad nikdy nepodavala ![]()
Ani jsem to vase trhani zubu radsi necetla. Taky mam za sebou trhani kvuli stalym rovnatkum a ted to bohuzel taky vypada na to, ze mi zacina rust osmicka. Rovnatka mi davali, protoze jsem vubec nemela staly petky, jen detsky, ale osmicky mam tri a prvni se zacina klubat. No neni to na po***i?
![]()
Zebrus, me sie dali staly, ale ted musim na noc mit stejne porad vyndavaci, jinak se mi zuby rozjizdeji, takze je budu mit asi nadosmrti
![]()
Jinak nohy se mu trochu poti, ale nejak to neresim, doted byl zdravej, takze to asi takovej vliv mit nebude. Spis by mohl nastat problem s nejakou mykozou, ale pokud mu nic neni, tak bych se az tolik nestresovala…
Zalezi na tobe. ..
Wenee, at se Sofince brzy lip! Ted toho nachlazeni a chripek lita spoustu ![]()
Veru, tak silna reakce
To je fakt mazec!
At to Domcovi brzo zmizi ![]()
Tynko, jj, clovek ted musi byt porad ve strehu a hlavne si to dite dela uplne co chce, kdyz na nej zahucim, tak se na me koukne a pokracuje dal
A bavi ho zrovna ty veci, ktery nechcu aby delal
![]()
Tak vam vsem preji dobrou a pokojnou noc …
Ahoj holky, tak hlásím, že i u nás jsme už komplet nemocní. ve dvě ráno jsem dávala Péťovi nurofen, páč měl 38,7. Chrchlá a kašle
. Dneska jdeu s Radimkem k dr že už jako může do školky a rovnou tam vezmu i Péťu, že ten teda začíná být nemocný.
Doufám, že si to nepředaj zase nazpátek.
EVELIN: rovnátka nezávidím vůbec ![]()
WENEE: Sofince brzké uzdravení, páč to je pěkně blbý u takhle malých dětí.
VERU: teda to je mazec, to musíš teda fakt hlídat.Taková reakce… ![]()
ZEBRO: Radimkovi se už od malička hodně potěj nohy a to i otavřených bačkůrkách ja mněl po hodině vlhký (ponožky i bačkůrky), Péťa je na tom zatím líp. Řeším to: bavlněný ponožky a kožený boty, žádný umělotiny a je to trochu lepší.
Dobré ránko!
Dnes zasevyrážíme do fitka,mají tam dokonce hlídání dětí,tak to využijeme-aspoň co to dá,nejsem si jistá,jestli se Mates hlídat nechá!
Dorča má dnes první lekci lyžování,tak jsem moc zvědavá na dojmy!Ale u bruslení překvapila,tak snad jí bude bavit i tohle.
SIMI:dík za rady ohledně posilky!
KATY:to je teď hrůza-blíží se ta epidemie chřipky,tak taky trnu,kdy něco Dorča propašuje ze školky! ![]()
Náš Mates má mezi prstíky na rukou a v záhybech červenou vyrážku-myslím si,že to má jak si pořád žužlá ruce a všechno chytá,co myslíte?Jak vlastně vypadá ten atopák?
VERU:jůj,chudáček Domďa-tak snad ste to zvládli s těmi prášky?!!A na ten spinning si asi půjdu jen posedět
,sice to bude asi působit špatně na ostatní makače-ale holt musím nejak-pozvolna začít.
U WENEE taky nemoc…ať ste brzy fit!
Holky nestrašte se zubaři,já pořád odkládám prohlídku,jsem od porodu nejaká připosr…z bolesti.
Bojím se i ty injekce.
No jdu se chystat,docela se těším.I Radek je nadšenej,jsem ráda,že spolu vyvýjíme nejakou aktivitu!!!
PA!
PS:gratulace Adámkovi!!!
Ahoj holky,
tak u nás noc dobrá,akorát večer byla první velká usínací krize.Aby mohl jít Jiřulka spát,musela jsem vzít řvoucího Vítka do obýváku do naší postele a lehla jsem si k němu,samozřejmě za chvíli usnul
Doufám,že to byla vyjímka,i když teď začal špatně usínat,ale vždycky jsme ho nějak uklepali ![]()
Holky jak to máte s kojením přes den?
Kojím Vítka ráno a večer,ale moc tomu nedá,pořádně se napije jen v noci.Dneska k snídani si jen cucnul,měl kousek chleba s lučinou a pak se vztekal,když mě viděl,jak jím jogurt,tak si dal taky.Ale jogurt mu jinak dávám odpol k svačině…
Pacal vy jste se do toho cvičení nějak pustili ![]()
Tak ať se Dori lyžování líbí!
S tou bolestí,já si říkám,že horší než porod to být nemůže,ale moc to nepomáhá ![]()
Katy tak ať je Péťa brzy zdravý!
Wenee přeji Sofince brzké uzdravení!
Janus Adámkovi všechno nejlepšííí ![]()
Koukám,že si se zubama užíváte,u nás je to taky na houby,ale v noci dobrý…
Veru jaká byla noc?
Dobre rano,
Stepan se asi vraci do starych koleji a dneska spal celou noc az do pul osme
Pacal, tak si uzijte spolecnou aktivitu ![]()
A Adamkovi taky prejeme vse nej k mesicninam
![]()
Katy, dalsi nemocni
Preji, at jste brzy v poradku!!!
Evelín spí spolu v pokoji asi tři měsíce.Ale ráno kolem půl páté si Vítka beru k sobě.S Jiříčkem spí manžel a když odejde do práce,tak zas Jiřule přijde za námi
![]()
Právě když ho kojím kolem půl páté ještě v posteli,tak napůl spí,to si dá,ale přes den má spoustu jiných zajímavějších věcí než prso
![]()
Ahoj,
všem díky za přání k Adamovým mininarozeninám - to to ale letí ![]()
Sofince a Péťovi přejeme, ať jsou brzy zdraví.
Týnko - my máme Maxi-Cosi vojíčko a jsme maximálně spokojení, tak snad budete i vy s tou větší sedačkou
.
No jinak u nás noc celkem šla, ale ráno jsem koukala, že vedle té skoroproříznuté jedničky se Adamovi začíná prořezávat i dvojka
, takže se toho pláče asi hned tak nezbavíme
. Ale to se nedá nic dělat… ![]()
Adýs teď spí, tak letím něco udělat, než se vzbudí…zatím ahoj.