Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
22.1.09 21:38

Jančo, Veru: Vy mě-dietářce-děláte chutě :P :wink: :wink: :wink:

Jani: A sehnala jsi nakonec něco na sebe?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.1.09 21:39

A jsem za „dábělskými 666“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.1.09 21:42

Ahoj holky,

mate muj obdiv, pokud jste porad s detmi 8O Vazne, ja jsem za vypomoc moc rada. Ale kdyz byl uplne malinkej, tak to pro me bylo uplny vysvobozeni mit na hodinu klid :oops: Ted uz jsme na sebe zvykli, ale i tak jsem rada, kdyz nekdo pohlida. Manzelova mamka chodi 2× tydne vozit, on jim celou dobu vzdycky prospi, takze se ani nemusi moc starat :D

A v cervenci mame letet na 4 dny do Bruselu za kamarada a snad to sfouknem i s vyletem do Parize (ted byly/jsou levne letenky u SA, tak jsem presvedcila manzela :oops: ) a poplatky mame zaplacene i pro Stepana, ale mozna ho nechame u tchanovcu a meli bychom DOVOLENOU 8) Jeste ale uvidime :?: Takze more uz asi nebude, ale snad vyjde dovolena v CR nebo na Slovensku. Chapu, ale ze pokud bychom museli resit bydleni jako spousta z vas, tak jsme nejspis taky doma nebo max v Luhacovich…

Jinak my Stepana bereme docela casto do restauraci a kavaren (hlavne s mamkou) a zatim si nikdo nestezoval, ale snazime se , aby nedelal bugr, to chapu, ze to obtezuje okoli a ja se pak citim hrozne trapne. Akorat se na me jedna tehule divala dosti pohorsene, kdyz jsem v restauraci popijela pivo a nasledne na to zacala kojit, ale ona nevedela, ze je nealko :oops: :twisted:

Lucy, nemuzes chtit asi vsechno, bud klid odpoledne nebo vecer :lol: Ale taky to tak mame, kdyz Stepan spi venku jeste kolem pate, seste, tak je pak vecer totalne hysterickej, proc jako musi jit spat - jako zrovna dneska :roll:

Wenee, ja cvicim uz od sestinedeli kazdy den a Stepan s tim problemy vubec nemel. Ja jsem o tom sice taky slysela, ale neznam nikoho, komu by mimco po cviceni nechtelo mliko. Ja se priklanim spis k te nemoci a horsimu dychani :( …nebo se Sofi uz sama odstavuje :nevim:

Tynko, tak to byla vecer teda super akce :roll:

Tak koncim svuj obsahly prispevek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 21:43

Terkooo , posli mi jeste na SZ svuj e-mail, at ti to muzu poslat taky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 21:52

Terko , koukam, ze jste meli stejne pruhovane laclace/kratasky jako my, ale my je teda nosili asi do 5.mesicu :lol: Paja mel zuby docela brzo co?? A nejvic se mi libi fotka 7-8.mesic, jak sedi na zemi v kalhotach, mikine a te cepici s ksiltem, to je boziiii 8)

Jste zvedave, vy ostatni, chcete poslat Terky Rajce?? :wink: Musite vydrzeeet :lol: ale dneska to poslu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
22.1.09 22:11

Ahoj holky,
děkujeme za gratulace :oops: :D teda utíká to, co?! 8O :D

Naprosto souhlasím s Evelín , taky jsem vděčná za každé hlídání a vození, a abych pravdu řekla, ani si to bez toho neumím představit :! Mám na pár hodin výpomoc prakticky každý den, a to nemluvím teď o té době, kdy je Jára doma. Ale je fakt, že jít někam s takhle malými dvojčaty fakt moc nejde 8O Teď zase řeším cvičení - je tu nový fitko, 10 minut ode dveří ke dveřím, dnes jsem byla na power józe - super! Jenže mi tam děti nikdo nepohlídá - prý jedno jo, ale dvě, to nejde… :roll: mají jen recepční, ne placené hlídání. Nebo je můžu nechat spát v předsíni u botníku :? no už to vidím :roll: jednak by určitě nespali, jednak nechávat je někde odstrčený?! Takže jsem poprosila tchyni, aby v úterý chodila už dopoledne… :? co se dá dělat…

Wenee , já taky neznám nikoho, u koho by cvičení fakt způsobilo odstavení - navíc by to byla fakt divná náhoda, kdyby jí to začalo vadit zrovna během nastydnutí… ba ne, to bude fakt tou rýmou, uvidíš! :wink: A jak je, vlastně?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.1.09 22:16

Veru , delas chute! Taky sedim na fotkach a konecne snad taky neco prihodim, jsem v tom nemozna!

Zitra rano ma prijet stolar, mame od nej slibenou knihovnu uz 3/4roku, byl si ni zamerit, kdyz jsme dojeli z porodnice :x :twisted: Kdyby nedelal z masivu a navic dobre a levne, tak uz by nas neznal!
A navic se mi ozvala kamaradka tak trochu z prizne, ze by se zastavila. Uz jsem ji nevidela roky, porad slibuje a nic…

Evelin , my byli ted v Anglii na par dni za svagrovou a bylo to supr. Mozna si to zopakujem v lete, pokud budou finance.
Prave ze Kubik byl v restauraci naprosto klidne, pohodove, usmevave mimino, tak nevim, co ten clovek resil…Kdyby rval nebo knoural, tak by mi to taky nebylo prijemne, ale takhle :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.1.09 22:22

ahojky, Zelvi, ty teda ale holky napínáš s těma fotkama, hihi…tu fotku, cos psala, že se ti moc líbí mám na monitoru pc jako tapetu :lol: a zoubky Pájovi vyrostly ve třech měsících 8O taky sem se celkem divila…ty lacláče byly parádní, ale vydržely nám jen do druhýho měsíce…

taky jsem zvědavá na vaše fotky, tak želvičko…šup šup, posílej odkazy :D teď sem si uvědomila, že vlastně želvy nejsou moc rychlý… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.1.09 22:29

U nás v restauracích většinou taky pohoda, ale poslední dobou-pokud tedy zrovinka nespinkáme-musím trošku Adýska krotit, nejradši by se tam všude prolezl, o všechno se stavil a házel po všech úsměvy :lol: :lol: :lol:
Nejhorší návštěva byla tenkrát v Praze v pizzerii, jak byl srázek ve Stromovce, to tam při jídle! stropil docela solidní scénu, až jsem se trošku styděla :oops: , ale co se dalo dělat, že??
Veru: že kojíš v restauraci?? Co natom? Jsem viděla paní v Ikea, která kojila na těch zkušebních sedačkovkách :wink: :wink:

Mahul: Koukám, že vy máte pořád problémy s řemeslníky :( Jak vám to nakonec dopodlo s novou kuchyní a tou reklamací? (teda pokud si to nějak nepletu.. :wink: )

Evelín: To budete mít krásnou dovču :D :D Jinak my určo budeme mít dovču na Slovensku, ta je jistá každý rok :lol: :lol: :lol: Ale ráda bych se koukla např. v Popradě do Tatralandie (aquapark) a celkově mám slíbený Slovensko jako poznávací akci a nejenom návštěvní..ale to až asi bude Adýsek starší :wink:

Já mám taky ráda, když mi někdo pohlídá malýho. Nejlíp hlídá Radek a musím říct, že co byl teďka měsíc nedobrovolně-dobrovolně doma, jsem si na to tak trošku zvykla :oops: :oops: No, a teďka vlastně dodělávám resty po večerech nebo když prďolka spí…
Je teda fakt, že občas někdo z rodiny pohlídá…ale to jsou spíš jednorázovky přes den (jako že můj taťka radši pohlídá než aby šel poklidit, atd. atd. …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 22:32

No Tynko , ja videla kojit v tramvaji, v ZOO za chuze v satku, koji kazdej v lete na lavickach, i ja :wink: Me to prijde normalni, ja nikde nevystavuju prsa, ze jo, zakryvam se plinou… :lol: To byla asi zavistiva karieristka :lol: 8)
A Tatralandie vyyyybornaaa, sice hodne lidi, ale dobry tobogany :lol:

No dovol Terko , ja jsem tryskova zelva, uz to tam vsichni mate :lol:

A ja se jdu umyt a vubec… :wink: dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.1.09 22:38

Jj, musím potvrdit, že Verča je trysková želvička 8) :lol: :lol: :lol: Už jsem shlédla Teričný rajčátka :D :D A, Terko, kokám, že jste fandové Metalici :wink: :wink: :wink:

Veru: Přesně táááák, úplně normoš záležitost 8) :wink: :wink: U nás v Liberci máme taky aqau park- Babylon a tam se chystám s Adámkem jen co se oteplý :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.1.09 23:13

Díky díky trysková želvičko :lol: :lol:, něco jsem tedy přihodila, ale není toho mnoho - dvakrát mi to spadlo a tak mi to přestalo bavit :evil:

Jinak nevím proč by se měl někdo pohoršovat nad tím, že krmíte dítě v restauraci, jakoby se někdo pohoršoval nad tím, že se tam ostatní cpou. Jídlo jako jídlo. Pizzu asi těm našim houstičkám objednáme těžko! Tohle mě vždycky totálně naprudí. Když jsem byla prvnička a kojila jsem Jířu u babči na zahradě, začala mě babička zahánět do baráku - no to neměla dělat! Dostala pořádnou přednášku a teď by z ní mohla být laktační poradkyně a propaganda kojení na veřejnosti!

Tak já jdu vykoukat ty vaše fotky, hlavně tedy Terčiny a pak chrupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.1.09 23:32

Tak ještě jednou zdravím, mám už za sebou konečně to žehlení, uffff…

Tak s hlídáním to u nás není moc slavné - obě babičky a veškeré další příbuzenstvo skoro 300 km :roll: , takže maximálně tak Tom vyjede někdy o víkendu s kočárkem sám, abych něco udělala nebo si oddechla. Teda hlídání by mi občas bodlo :wink:

Týnko - nakonec jsem na sebe samozřejmě nic nesehnala (mít tak aspoň o deset kilo míň, to by se jinak nakupovalo :? ) a musela jsem zalovit ve stávajících zásobách - no žádná sláva, ale snad ostudu dělat nebudu :wink: :lol:

Už se taky těším na fotky - Terčiny i ostatních, tak se půjdu mrknout a pak všem dobrou noc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.1.09 23:44

fíha, holky, takových foteeeeeeeeeeeeeek, už to tady s manžou studujem…asi budem mít do rána co dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.1.09 08:13

Dobré ránko,

u nás noc pohodová :D

Terko: Tak jak jste zvládli takový přísun fotek? :wink:

Jani: Ostudu určo nebudeš dělat :D :wink: :wink: No právě!!! Mít alespoň o 10 kilo míň :) :) , já jsem za 3 týdny hubnutí shodila JEN 2 kila :roll: :roll: :evil: No, jde to o dost pomaleji než před těhulkovstvím :-(

Mám Adámka na klíně a už ho to evidentně neba, tak se jdeme připravit a za hoďku vyrážíme do světa 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí