Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
22.1.09 10:38

Ahoj holky,

dnes se Stepanem moc neuvidim, ted si ho vzala mamka se segrou a odpoeldne jeste prijde tchyne s babickou, tak mam dneska volno :D Akorat bych ho mela vyuzit na studium :roll:

Jinak noc u nas taky hezka! Spal v kuse do setsi a pak se mnou v posteli do deviti 8O 8) Zatim ho vzdycky upim prsem, ale nevim, jak to budu delat, az ho odstavim, mozna ze ho kvuli tomu budu rano kojit do tri let :twisted: :lol:

Simi, dvojcatkum taky preji vse nejlepsi ke 3/4 roku :-) :-) :srdce:

Simi, ono je to taky krasny obdodi, ale pro maminku taky docela narocne :lol: Ale uzivam si to ted fakt vic nez kdyz to bylo bud spici nebor rvouci mimino (a to jsme neastetsi nemeli problemy s kojenim a s bolavym briskem)
Vcera malem spadl po hlave do sveho kose s hrackama - nohy mu trcely ve vzduchu, hlavu mel v kosi a cekala jsem kdy se prevazi a spadne tam celej, nakonec se prevazil a kos spadl na neho :lol:

Tak ja letim, at ten cas nejak vyuziju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.1.09 12:37

Ahojky spisovatelky, zase Vás moc nestíhám dočítat.

Přeju všem marodům brzké uzdravení, my naštěstí „Ťuk, ťuk“ v pohodě. Kromě mojí včerejší šílené migrény - nemohla jsem skoro vůbec nic dělat, takže jsem s vypětím všech sil vyzvedla Máru ze školky a odvezla ho do Pardubic na šachy a honem zpátky. Doma jsem jen ležela v pokoji na zemi a Klárka se plazila kolem mě a občas mě něčím praštila nebo mě tahala za vlasy, ale nějak mi to bylo jedno :oops: O půl sedmé dorazili chlapi domů, tak jen rychle navečeřet a šla jsem s Klárkou zalehnout.

Lucy, plně tě chápu, ty deprese z neuklizeného baráku mám taky, ale nějak taky s malou nestíhám všechno uklidit. Navíc ten pocit, že něco dopoledne uklidíš a po večerním tajfunu můžeš druhý den začít znova :evil:

Tak zatím, práce se ozývá a navíc do toho brečí probuzené dítě. Ach jo, snad mě z toho zas večer nebude honit migréna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.1.09 12:49

Ahojky,
tak rychle využívám časík, neboť pro Toma si přijela prababička a vozí ho teď venku, Jířa je ve školce a manžel spí po noční. Udělala jsem hafo práce, kdyby to takhle fungovala alespoň jednou do týdne, tak jsem v celku spokojená. Jenže moje obrovská rodina na takové pitomosti jako vození kočáru nemá čas! No nic, dneska už žalovat nebudu :lol:

Venku je docela fajn počasí, vůbec bych se nezlobila kdyby se to takhle pěkně slunilo celý zbytek zimy!

Jinak Mahul nám Tom taky začal mnohem líp spát, co jsme ho ponechali samotného. Navíc i já se líp vyspim, protože mě nebudí každé jeho zavrtění (a že jich za noc zvládne, červotoč!) Kupodivu, jakmile kňourne, jsem hned na nohou, zato manželův příšerný budík, mě ráno nevzbudí 8O :lol: (on to má zas obráceně - děti by se mohly uřvat a on si bude spokojeně chrupkat :lol: )

Nějak mi kručí v břuchu, musím jít dodělat obídek, než se na mě sesype banda hladovců :lol: Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.1.09 13:57

Holky, tady teď krásně svítí sluníčko :D

Dnaska šel Radimek do školky a tak mám lenošný den :oops: . Zítra to budu muset dohnat :roll: .
Koupila jsem si mlíko na kapučíno (takhle se to jmenuje) a udělala jsem si náááádhernééé latte s oooobr pěnou :-) a aby to bylo fakt OK, tak kafe jsem udělala v brika konvičce :-) :-) . MŃam

LucyH: já bych taky ocenila alespoň jednou za týden děti i manžela na chvíli fuč, abych mohla pořádně řádit v bytě a udělat úklid. :wink:
Já bych taky uvítala, kdyby děti spaly ve svém pokojíčku, ale to u nás bohužel není možné :-(
Doufám, že se nám již brzo vyřeší bydlení, jinak asi zešílím. (no, zatím se nic nerýsuje, ale snad něco vymyslíme)

ERNATO: to je dobře, že se vám nemoce vyhýbají, ať to tak zůstane.A migréna - fuj, dokáže pěkně potrápit.Moc tě lituju a ať se už neukáže…

EVELINO: no, dneska je to super s hlídáním dětiček. Já chci taky, ale nikdo tu není aby pohlídal :roll: . Teď prdelka spinká a tak jen sedím u PC abych ho nevzbudila, páč jak chraptí a kašle, tak se moc nevyspí :cry:

SIMI: koupání v kyblíku - jen je tam koupej co to jde, když se jim tam líbí. A hlavně je to pro tebe jak píšeš bez sklánění se nad vanou, takže šetříš záda :wink: .

WENEE:Jak píše Simi, zkoušej to a uvidíš, může to být čímkoliv. Ty brďo a 3× týdně cvičení 8O , jsi dobrá, možná jestli to není s tím, páč jak se tvoří kyselina mléčná, tak ta miminkám opravdu nechutná, ale záleží jak intenzivně cvičíš. Vydrž a uvidíš, držím palce ať je to OK.

TERKO: Fotky jsou bezvadný :lol: a s rajčetem šup sem, nebo jak ti psala Veru, jsem zvědavá na fotečkyyy.
VERU: já chci taky léto, nemám ráda zimu a místo na hory bych raději letěla k moři :-( , ale když manžel vrcholově běhal na lyžích, to je těžký. On slintá u TV, když tam jsou zasněžené pláně a já slintám u sluníčka a moříčkaaaa. Ale tam se hned tak nepodíváme :-( , peníze peníze peníze. Hlavně, že Domča je v pořádku :wink:

Jinak už nevím co jsem chtěla, tak jdu dělat něco tichýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.1.09 14:43

Ahoj holky,

u nás taky sluníčko, člověk hned načerpá energii 8) Takže jí půjdu večer vybít :lol: :lol: :lol: Na cvičení se mnou chodí bráchova přítelkyně a dneska se mě brácha ptá, jestli půjdu večer cvičit-já žě těžko, jelikož jde Radek na noční, leda že by jsi pohlídal ty- a on že jooooo 8O 8O :D

Dopoledne jsme byli ve vedlejším městě (12 kilásků) na KO na veterině s Arinou, Radek byl s malým v autě a prý řádil za volantem jak ďáblík :lol: :lol: :lol:
Po příjezdu (půl jedenácté), že si půjde vyčistit auto, skončil až před chvilkou…to toho moc nenaspí :roll: Mě venku usnul Adam a chtěla jsem si osprchovat to svoje, jenže než jsem přeparkovala a vytáhla hadici, tak ty blbečci z úřadu pustili na maximum rozhlas a Adam v tu ránu vzhůru :evil: :evil: Takže jsem myla auto na přeskáčku mezi houpáním kočárku a konejšením dítěte :twisted: :( Nakonec si dal řícti a usnul (ale teda až potom, co jsem měla umyto..) a teďka dospává na terásce :D

Evelín: S hlídáním to máš dobrý :wink: U nás drandím s kočárkem jen já a občaaaas aby se neřeklo provětrá malýho Radek či moje mamka… :?

Ernat: No právě…přes den uklidíš a večer to vypadá jak kdyby sis válela šunky a ani si neuklidila :roll: :? … Migréna fuuuj, ať tě večer netrápí :wink:

Katy: Lattéčko :-) A manžel už zkoušel zatlačit na svoji mámu ohledně změn v bytě?? A nebo vy spát v obýváku a dítka v druhé místnosti? :wink:

Wenee: Vydrž a přikládej…může to být nemocí (ucpaný nosánek…) a nebo tím cvičením, jak hodně intenzivně cvičíš? (třebas ten můj aerobic by asi nebyl nejlepší na mlíčko, ale to já už nemusím řešit…) A nebo nemáš před MS?

Terko: Krásný plaváček 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 16:38

Holky, jsme na dabelske strance 666 :twisted: :twisted: :wink:

Tady taky dnes bylo krasne, tak jsme vyrazili do Vesmirny a za tatkou na prochajdu… Uz aby bylo teplooo 8)

Januso , u nas se oblikani taky dost zhorsilo, driv to slo, ale ted jak navlikam vrstvy, tak se vztekani postupne zvysuje, u zapinani bundy uz je rev :lol: No a ty muzi to musi pochopit, ze je obcas sprdneme, hehe :lol: pomalu nesl plinku, no jo, neco jak u nas :wink:

Katy , manzel byl vrcholovy bezkar joo? Ja taky jednoho znam, moje kamoska ze skoly si vzala Martina Koukala :wink: 8) No, ja mam v podstate zimu rada, jen na horach, kdyz je krasne a snizek, ale jelikoz jsem uz od predlonska na snowboardu nestala a letos to asi taky nebude valny, tak me zima nebavi.. Az tak za 5 let si ji zase uziju :lol: Ale teplo mam radsi, to jooo :wink:
Latte, mnaaaam a jak ho delas, mas takovy ten pidi pristrojek na delani latte? To jsem videla u kamosky, Dan rikal, ze dalsi blbost do domacnosti, ale me se to libi :lol: Nebo to delas rucne v nejake te konvicce? To neznam.. :wink:

Simi , vse nejlepsi dvojcatuuuum!! :wink: :-)
Koupete v kybliku? U nas se zase sedi v male vanicce, koupu ho tam 1× tydne, ze ho drzim a 1× tydne plave se mnou nebo s Danem, protoze vickrat nesmime :cry:

Jo a Adel , v utery jsem pouzila ten nas novy papinak, jak jsi psala, ze ho nepouzivas, Dan byl doma, tak mi radil a nebala jsem se tolik, jak unikala ta para :oops: :lol:
Akorat, ze jsem udelala vyborny zeleninovy kureci vyvar, my si posmakli, Domca taky, ale druhy a treti den uz to svoje rozmixovane nechtel, dnes u toho rval a plival to :roll: Tak asi na nej prdim a budu sklenicky kupovat, ja se s tim crcam a on to nechce 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
22.1.09 18:55

Všetko najlepšie Ondrejkovi a Silvinke :srdce: :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
22.1.09 19:04

Janusko a Želvička-poznám to nervačenie pri obliekaní,je to hrozné,plače tak,že susedia si musia myslieť,že ju týram.

Ryntyntinka-Sofi stále prikladám,no hrozne sa vzteká,plače,stále ju trápi ten plný noštek.S cvičením to nepreháňam-3× týždenne cca 20min(ako sa mi kedy chce) na orbiteku.Tak s cvičením si dám pauzu a uvidím.Už len sa zbaviť soplíka.

No prchám,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 19:32

Wenee , at je Sofince brzo lepe, to musi byt hrozne, kdyz nechce pit z prsu :?

Jeste jsem neco chtela, ale jak jsem k tomu sedla, tak jsem to zapomnela.. Ale to nevadi, stejne to byla nejaka blbost urcite :lol:

Dnes jsem si v kavarne stezovala kamosce na tchyni, takze jsem se zase uplne rozciiilila :wink: Je to mozna divny, ale ja jsem fakt rada, ze jsou od nas tak daleko, ze tam jezdime malo :? Teda kvuli ni, vuci tchanovi je mi to lito, ten je super, snazi se, takovy fakt deda, ale tchyne.. :twisted: Nemuzu to psat tady, o co jde a tak, ale je to tak… ale proc to pisu, docela Vam obcas zavidim, ze muzete deti nekomu strcit, je fakt, ze ja taham Dominika vsude sebou, takze ted to jde, muzu litat kamkoliv, se dvema detma uz to bude horsi.. :roll: Nasi jsou naopak super, nejsou zase tak daleko, ale rozhodne to neni na povozeni po obede, ze jo 8) :wink: Zatim to vypada, ze by nam mohla hlidat dcera souseda nebo jeho manzelka, takze by to byla „sousedska vypomoc“ 8)

Teda vypada to, ze jste me pres net nakazily 8) teda deti :roll: je mi nejak divne, vzdycky, kdyz je mi divne, tak na me leze chripka, to znam… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.1.09 20:20

Ahoj kočky,

tak já se připravím na cvíčo, za včasu ukládám Adámka do postýlky :arrow: který mi mmch před tím hodil brutální šavlíčku na sedačkovku :? a tak jsem ho musela ještě převlíkat a vyčistit sedačkovku, bo by jinak kleplo mamku až by to viděla :roll: :roll: nooo… a nakonec aerobic nebyl, takže jsem si udělala nehtíky a půjdu se za chvilku uklidit k žehlení :)

Veru: Jj, něco o tchýni jsi psala před Vánoci, takovu bych raději tak nechtěla :? … já si teda moc stěžovat nemůžu, jelikož tam jezdíme 4-krát do roka :wink: :wink: A tak zase beru její názory s rezervou, jelikož vidí Adámka na pár dní a pak zase 4-6 měsíců nic… (např. by mu už o Vánocích nejraději cpala sladkým a tak…), na druhou stranu by hlídala až by se hory zelenaly :) :)
Jooo, a taková sousedská výpomoc taky dobrý 8) :wink: :wink: :wink:

Wenee: Určo to bude tou rýmičkou :roll: :roll: Však až se bude lépe dýchat nosíkem, bude od tebe hlatat jak o život :wink: :wink: :wink:

Všechno nejlepší Silvince a Ondráškovi k třičtvrtě ročku :-) :-) :-)

A k tomu oblíkání: Adam to taky samosebou nemá rád, ale co víc se naučil mi při tom zdrahat :roll: :roll: Pořád mi bere za něčím čáru či se alespoň postavit :-D :-D

Katy: Já bych taky chtěla dovču u mořeeeee :-( Ale vzhledem k tomu,že všechny prachy bude rvát tohoto roku (a určo i příší :? ) do baráku, takže vidina dovči někde v dáli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.1.09 20:29

Tak schválně jestli se ještě vlezu na „dábelskou stránku 666“ :lol:

Děti se mi podařilo úspěšně umrtvit, byl to docela boj, babička se rozhodla, že strhne dneska rekord ve spaní. Dopoledne Toma uvozila na 2 hoďky a odpo ho doslova uřvala ještě tak na hodinu :roll:, sice jsem udělala hodně práce, ale svojí daň si to vybralo právě na uspávání.
Na zítra mám slíbeno vození zas, tak to budu muset zredukovat :( , jsem se těšila, že se snad konečně taky natáhnu, když teda jako marodim! :? :lol:

Dneska bych chtěla ještě trochu prohrabat fotky, tak snad se mi podaří něco šoupnout na rajče. Ale neslibuju! :lol:

Želvíku nesmíš ten monitor tak hltat při tom surfování, to je jasný, že se pak hnedle nakazíš! :lol:

A ještě přáníčko všeho nej pro oslavence Ondráška a Silvinku!!! :-) :srdce: Už se nám ten dortík s jednou svíčkou pěkně přibližuje, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.1.09 20:38

Ahojte!
Vsechny nemoci zazenme! Treba dobrym svarackem? :-) Ale manzel sel za kamaradem a me se samotne nechce ani varit ani popijet :wink:
Ja porad doufam, ze pravidelnou saunou zazenu vsechny pripadne nemoci, snad to vyjde.

Evelin , nepokryte se priznavam, ze hlidani Ti zavidim :oops: nemam tu siroko daleko nikoho, kamaradky slibovaly, ale jak se rika „sliby chyby“…
Lucy , uz je lip? Ja jsem mela taky vcera pekne zatazeno, nastesti se dnes vyjasnilo.
Wenee , vypada to spis na tu rymu. Odsavac vysavacem nebo klasikou?
Veru , takova nahoda! :wink: Martina znam taky, byl o rok vys na gymplu. No on tam spis moc nepobyl, vetsinou byl nekde na zavodech.
Simi , vse nej k 3/4 roku! Klobouk dolu, jak ty dva prtochy zvladate.

Dneska jsem si se segrou zasla na menicko do restaurace u nas na ulici. Malem me kleplo…prisedly jsme si ke stolu, kde uz sedel postarsi par. Kubika jsem mela v autosedacce, kterou jsem polozila na drevenou lavici vedle pana. Nejdriv jsem myslela, ze ho poprosim, jestli by se nemohl posunout, abych se mohla vedle Kuby vejit, ale tvaril se tak, ze me presla chut :roll: . Celou dobu mi daval najevo, ze jsem matka tyranka, ktera taha decko sebou. Porad po nas hazel otravene pohledy, ani jsem si ten obed poradne nevychutnala… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 20:50

Je Mahul , to je dobry :wink: Svet je malej, to vidim skoro pokazde, jak nekdo zna nekoho koho znam ja… :lol: Ta moje kamoska je takova sportovkyne, tak me ani neudivilo, ze nakonec klofla vrcholoveho sportovce :lol:
No a tyhle lidi v restauraci a podobne, to mi ani nemluv, po plavani jsme pred 14 dny sli do pizzerie, Domca byl hodny, ale pak uz se serilo a zacal byt protivny, tak ze ho nakojim.. Nebylo tam moc videt, normal utulna pizzoska, my za stolem.. No a ob stul sedela takova ta blondata nacincana tak 35 leta zena a rika svemu spolustolovnikovi: „Jeeezisiiiiieeee, ja tak nesnasim, kdyz nekdo koji v restauraci!“ Udelala jsem na ni ooobr ksicht :twisted: a Dan rikal: „Vy*er se na ni“ :lol: :lol:

No muj Dan sel taky s klukama na pivo a ja tu jen zeru (bramburky, housku s marmeladickou, tycinky :lol: ), protoze me to samotnou taky pit nebavi :oops: :lol:

Lucy , joo, nove fotos na Rajceee, davej, davej, mas kralika s detma?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
22.1.09 21:20

Ahoj,
tak já jsem tu taky sama - ale Tomáš jel na nákup a určitě mi přiveze spoustu dobrot, co jsem si navymýšlela, takže večer bude žranice… :roll:
Zítra jdeme na svatbu - vdává se Tomova sestřenice, tak to snad bude super.....už se těším - bude nevěsta s bříškem :wink: (na konci 7. měsíce). :)
Ahc jo, musím jít taky žehlit a ještě k tomu Tomovy košile, to fakt nesnáším.
Tak se mějte hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.1.09 21:37

Tak jsem zdolala dvě várky prádla a prohlála aukci na hadříky :x … já snad fakt budu muset jít znova brouzdat po tom MMB, páč projedu každou aukci tím, že ve finále na to zapomenu :lol: :lol: :lol: :lol:

mě samotnou taky teda neba pít :wink: Těším se na léto, až se dá grilovačka dobrýho masíčka a k tomu vínečko-vinéééčko :-) :pankac: :pankac:

Zítra budeme mít cestovní den-opět Liberec 8) -dopolko ke kámošce (má 18 měs. synka) a odpol s kámoškou ze zdrávky, se ozvala snad od října, nevěřícně jsem koukala na mobila, kdo že mi to volá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí