Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte, prave jsem napsala dlouhy prispevek a ejhle chyby serveru!!
![]()
Uz nemam silu psat dal, snad za chvilku…
Vsem brzke uzdraveni ![]()
Ahojda,
chlapi se nakonec vrátili až ve dvě hodiny
Adámek hladový a trošku víc z auta uřvaný, ale jinak byli oba dva spokojení
Akorát jsem od kamarádky vyfasovali náhradní oblečení, jelikož to co jsem jim přiravila s sebou nestačilo
![]()
Adél: Což o to.. učit se snažím-to joo-ale mám pocit, že v červnu pohořím jak papír
![]()
Katy: Plazení zdar
A Adam je motivací pro tvého muže
Je teda pravda, že Radek se taky pokoušel s Adámkem chodit, jen co se sám postavil
To já se víc snažím po motorické stránce a asi jdu na to špatně ![]()
Zuzko: Já český server neznám…zkoušela jsem vládat i na to YouTube a nějak mi to teda nešlo a na Photobucket je to v poho
Akorát teda nevím, jak je to s MP4 ![]()
Zebruš: Paráda že se Beník rozjedl, Adam mi zase ochucený bílý jogurt nejí
A super že u tvojích chlapů je po nemoci, ještě ty
![]()
Wenee: Zažeň depky, bude líp
![]()
Ahoj holky,
tak jsem koukala na hlavni stranku - budete soutezit o Miminko roku 2008?
![]()
Katy , vse nejlepsi Petovi k mininarozkam ![]()
Jo a scrapbook, myslela jsi Facebook vid?
Ja jsem te uz potvrdila jako pritele, jen jsem nevedela, jestli nejsi jedna moje kamoska ze skoly, mela podobne prijmeni (nemela si tam fotku
), ale uz vim, zes to byla ty ![]()
Janus , dnes jsem cetla v Betynce, ze nejlepsi baby-barvy jsou zluta, ruzova, svetle modra a sv.zelena, tak si to jeste s modrou zdi rozmyslete
Pry uklidnuji, to je nejdulezitejsi
![]()
Evelin a vy chodite se Stepankem do kostela kazdou nedeli? Jak to tam zvlada, kouka, nebo zlobi?
A nebo jen na nejake koncerty/vystoupeni?
Tynko , hehe
, jsem se musela smat, jak se Adamek v te vane hemzi, dopredu, nahoru, ke sprse
sikulka..
Zebrus , tak to je fajn, ze Benik pekne papa, ted posledni tyden vidim, ze je to dulezite
U nas ovoce a kase, jojo, mnam mnam, ale ta zelenina
Sni pulku, pak zacne divadylko, „blije“ kousky a zavira pusu na zamek
Ale aspon, ze to sni, ale je to boj!!!
Jooo a holky, dnes rano mi psala kamoska, je ve 32 tt, jeli na chalupu a vcera ji praskla voda
bohuzel museli do Hradce, tam nejsou na tak predcasne tehotenstvi zarizeni, takze rychlou do Budejic a ted tam cuci a ceka co bude
Mimi nema jeste plice ok, ona nema skoro nic pripraveneho, jen koupili par oblecku
Takze ji asi budu nakupovat, s jejim manzelem pojedeme pro postylku a nejake ty blbosti jako kosmetiku, pliny a tak
Chudak.. no snad bude malej v poradku a porodi ho co nejpozdeji…
Kdyz odtece voda (teda kape a pak trochu vic), otevrena na 1cm, tak uz se asi porod neda zastavit co???
Ahojky, tak ste mě docela vyděsily s těma velikostma…njn, máme doma asi pěknýho buřtíka. I když teda všechno 92 nemáme, třeba tepláčky a punčošky máme 86, je pravda, že CA a HM maj ty velikosti trošku jinak, takže 92 je nám trochu větší. Naproti tomu zas různý mikiny a trička s označením 2-3 roky…(to je fakt síla). Minule mě máma dostala, Pája měl na sobě takový červený tričko a ona na to…jééé, to je po tobě, tos nosila ve druhý třídě…To jsem opravdu nechápavě koukala
Dneska jsem měla celej den nějak rozlítanej, furt bylo co dělat, dostala sem chuť na dukátový buchtičky, tak sem si je musela hned udělat, akorát mi došel vanilkovej pudink na krém, tak je šodo z karamelovýho…
TYnko: krásný video, manža včera koukal na fotky a kroutil hlavou, že není možný aby Adámek byl jen o pár dní starší než Pája… ![]()
Wenee: depka je prevít, tu já mám pokaždý, když se ponořim do učení, pak to vzdám a říkám si, důležitější je, že jsme zdraví a že je Pája spokojenej…
Zebrus: at je líp…
Evelín: taky přeju brzké uzdravení a dokončení bakalářky
ZELVI, fuuha, ale 32 tt drobec, to zvladne… no, ked praskne plodovka, to uz sa porod neda zastavit… keby bolo umelo udrzovane v brusku, ked odteka plodovka, tam hrozi aj riziko infekcie… ale ked sa narodi. lekari su sikulkovia, zvaldli to aj ovela mensi drobci, budu v poriadku.. musii
drziim silno palce, teda ale to musi byt riaden sok, sli an chatu a bum…
RYNTYNTYNKO, dakujeem, idem to skusit…
Tak jsem se odhodlala znovu, snad se tentokrat zadari!!
Veru , to je sila. Taky mam kamaradku, ktera neocekavane porodila ve 32tt. Do te doby zadne potize, vse v poradku. A pak sla k dr na kontrolu, ta ji rekla, ze se ji neco nezda a ze ji radeji posle na ozvy a byl z toho akutni cisar. Cvici doted vojtovku a chlapecek je uz snad v poradku, i kdyz zpozdeni maji porad…
Tak at ji to dobre dopadne…kdyz praskne voda, moc dlouho se otalet neda, hrozi infekce. Ted budou aplikovat hormony na dovinuti plic a asi rozjedou porod. At vse dopadne co nejlip! Drzim pesticky.
V patek jsem byla na masazi u znameho. Protoze mam dlouhodobe potize se zatvrdlymi trapezy, dostavam na ne pokazde banky, aby se ty moje spazmy uvolnily…tentokrat jsem je tam mela delsi dobu a taky opakovane…a navic si na me dal opravdu zalezet
Odchazela jsem jako znovuzrozena, ale vecer - objevily se mi na zadech pekelne modriny hlavne velka fialova kola na trapezech a pak dlouhe pruhy podel patere oboustranne
pripadala jsem si jak zmlacena
. Kdybych nikam nemusela, ani bych to neresila, ale meli jsme domlvenou nahr hodinu plavani s Kubikem
, Jirka s nim do bazenu odmitl jit kvuli atopaku…nikdo mi nic nerekl, ale zajimalo by mne, co si ti rodice mysleli
Ze by nejaka rafinovana
o praktika??
Vsem bacilum at to brzy zatrhneme! Ja jsem lezela vcera, ale uz je lip. Zitra mame jit cvicit, ale porad nevim, jestli tam pujdem. Bojim se, bojim, aby jsme se nekde nenakazili ![]()
Tak jsem zase tady ![]()
Tak mne uz je lepe a zitra uz musim byt ok, protoze se musim sama postarat o Stepana, ze?
Ale dneska manzel odpoledne vozil, tak jsem mela klid na psani na uzdravovani, a pak prisel tak unaveny, ze si musel jit lehnout a kdyz jsem mu rekla, ze ja to tak mam kazdy den, tak mi odpovedel, ze ja jsem na to uz zvykla
![]()
Veru, to teda budes mit co delat
Hlavne, ale aby to mimco bylo v poradku!!! Segra je ted taky asi v podobnym tydnu a minuly tyden uz se docela bala, ze uz se neco deje, tak vsichnid oufame, ze jeste par tydnu vydrzi ![]()
Tynko, mam napsanou vic nez pulku. Byla bych rada, kdybych to mela do konce unora jakz takz napsany a pak se mohla pomalu soustredit na statnice ![]()
Terko, co Ty, jak jsi na tom???
Wenne, depky pryc! Preju, at je lip ![]()
Veru, my chodime kazdy tyden a Stepan bud spi v kocare nebo s nim pochoduje u dveri nebo jdeme do predsali, ale to spani je asi nejlepsi kombinace
Jinak u nas se porad nekdo rodi, takze tam Stepan nei nikdy sam ![]()
Zebrus, u vas tak smakuji jogurty?
Stepan je proste nemusi
Jen takovy ty jogurtovy pokrmy od Sunaru, ale vyjde skoro na 20 kc na jeden malej kelimek
![]()
Taky preji brzke uzdraveni ![]()
Adel, taky mame vyrvavaci vecery, ale nechavame vyrvat a obcas tam zajde manzel - jakmile ta jdu ja, tak se rev zdvojnasobi ![]()
Tak zatim pa…
Ahoj holky,
tak u nás bylo dnes veselo, odpoledne jsme tu měli na návštěvě známé a před chvílí odešli, tak měl Adam zase někoho nového na okukování… ![]()
Týnko - super video, Adámek je fakt šikula, jak se tam sám rochní, to kdybych takhle nechala našeho Adama, tak jde okamžitě pod vodu… ![]()
Veru - tak ať to kamarádce dobře dopadne!
A s barvičkama v pokojíčku budeme asi ještě experimentovat, jak se znám, viděla jsem i takové super obrázky na zeď, tak to budu muset ještě podrobněji prozkoumat…
![]()
Ach jo, zase konec víkendu
. když je Tomáš doma, tak je to fajn, zítra zase celý den sami, no co, někdo nás živit musí, že?
Jdu chrnět, dobrou..... ![]()
Ahoj holky,
u nás noc pohoda, jen kdyby se chtělo Aámkovi ráno dýl spinkat, nějak se mi nechtělo vylézat z teplýho pelíčku už v půl sedmé
…Adámka jsem teďka uspala na klíně, půjdu ho odložit do postýlky a snad mu to tam chivlinku vydrží ![]()
Už pokračuje v postýlce … snad mu to tam chvilku vydrží ![]()
Veru: Pokud už voda odtekla, tak se porod nedá zastavit(teď to nevím určo-snad by měla porodit do 24h? kvůli riziku infekce?..nebo 48 h…teď fakt nevím), ale dnešní medicína se už umí postarat o drobečky narozené dřív a určitě budou oba dva v pořádku
Oni jsou taky z Prahy?
Trošku mimo téma (na odlehčení)…ségra taky na chalupu snad do termínu (vedle ve vesnici) a dělala jsem si z ní srandu, aby nakonec nerodial ve stejné porodnici jako já
Nakonec přenášela a zmákli to U Apolináře ![]()
Terko: Taky si říkám, že je snad Adam starší
Bo jinak to není s tím mým zlatým šídlem možný
Teďka je to fajn, ale ve dvou letech se z jeho hyperaktiviti zblázním
![]()
Jančo: Jj, noví lidi na okukování jsou nejlepší, Adam byl včera taky z návštěvy paf
![]()
Akorát moje babi furt do mě hustila…„dáváš mu málo napít, určo má maličký žízeň (nedávám často, jelikož pak extrémně ublinkává-vysvětlila jsem jí)…pak "ty mu dáváš Aktivii??“ tu Adam miluje, že prý mu mám dát tvaroh, …bla bla blááááá
No, nakonec jsem jí řekla, že já jsem matka a že já si to budu dělat podle svého a že když jí se to nelíbí, mě vůůůůbec nezajímá
Každopádně vím, že ona teda Adama hlídat nebude !!!
Jsem si trošku postežovala…snad to neva…
![]()
Evelín: Jsem se včera koukala na stránky univerzity a ještě než pošlu přihlášku musím skočit okopčit a nechat ověřit maturitní vysvědčení a ještě potvrzení z práce, že jsem zaměstnancem nemocnice ![]()
Určo to zvládneš dopsat do konce února ![]()
No, tak se už Adam vzbudil, to teda fakt spal dlouho
Teďka se mazlinkuje u mě, jsem zvědavá, jelsti ještě usne…
Dopoledne musím zajet pro bráchu do vedlejšího města a odpolko jsem objednaná na obočí ke kosmetičce
A možná se půjdem kouknout k sestřence na nové bydlení ![]()
A u nás svííítíííí sluníčko, hned bude veselejší den ![]()
Ahoj, tady pupínci ![]()
Radimek to zvládá dobře a dokonce se téměř nedrbe, měl jednu chvilku, ale to už ho přešlo. Asi ty homeopatika, páč má pupeny jak blázen a má jich hodně.
VERU: no jasně, že facebook a ne scrapbook
jsem se spletla.
TYNKO: u nás taky sluníčkoooo jupíček, aspoň za oknem.
Půjdu dát chrnět Peťulku a rychle vyžehlim, páč k nám dnes dorazí tchýně
, tak aby tu bylo aspoň nějaké místo.
Juj a odteklá plodová voda, to je opravdu na porod. Mému kamarádovi se teĎ narodila holčička na BUlovce ve 34 týdnu a je OK, leží na tom vyhřívacím lůžku a jinak je dobrá (2450gr a 46cm), takže nebojte a stejnak dnešní medicína je na vysoké úrovni. (už jsem tu psala o klučících mé kamarádky z 27tt co měli 600gr a 800gr, no a dneska je jim přes rok a jsou úžasní, všechno dohnali a jsou super)
Ach ty babičky, co??? MOje mamka je v poho, jen tchýně má furt nějaké „chytré“řeči. Už vidím, jak bude Péťu tahat aby stál atd..
A přitom já chci aby si prošel všechny stádia postupně, takže jí budu brzdit
A hlavně ať si dělá co chce až k tomu dospěje, nebudu ho násilně nikam strkat grrr. Týnko, úplně tě chápu.
A na jakou školu se hlásíš??
Katy: Ostudááá
Peťulkovi taky přejeme k mininarozeninkám!!!
![]()
A zrovna bych tam to prádlo nechala, aby tchýně viděla, že tam fakt není moc místa a potřebovalo by to přestavět!! Jenže ona by asi byla schopná tě pomluvit, že ani nestíháš vyžehlit …co?
ať to přežiješ bez úhony
![]()
Hlásím se k nám na Technickou univerzitu-Ústav zdravotních profesí (či jak je ten název..) a kombinovanou formu Bakaláře ošetřovatelství ![]()
Ahoj holky,
tak predne preji opozdene Petovi vse nej!!!!
![]()
Jinak Stepan dneska spal sam az do ctvrt na devet
Takze ja jsem hezky vyspana ![]()
Tynko, jj ted se to vsechno dela pres net, skoda, ze i ty statnice nemuzu delat z domu, ale na pocitaci je psat budu. A na prijimacky mas jeste dost casu an uceni, kdyz to mas az v cervnu a ucis se uz od leta, ne? To uz by Ti to mohli dat i bez prijimacek ![]()
A ty reci, jak bys co mela delat jsou nekdy docela na budku, hlavne, kdyz je to rodina, se kterou by mel clovek dobre vychazet ![]()
Katy, uz Te mam taky pridanou ![]()
Mahul, takze vypadas jak tyrana zena, jo
Ja to teda neoznamim
![]()
Holky, nevite o nejakem prijemnem ubytovani v Jiznich Cechach??? Rozhodla jsem se, ze v lete zkusime jet na kola a potrebujeme na to dobry teren a JC jsou rozhodne prijemnejsi nez Vysocina, hlavne pro nas, kdyz jsme na kole oba nesedeli pekne dlouho ![]()
Ahoj holky,
měla jsem společenský víkend, tak jsem se vůbec nedostala k netu
dočetla jsem, ale reagovat zvlášť asi moc nezvládnu, tak se omlouvám…
Holky, moje děti nosí 74, ale malá i má ještě i pár bodíček 62 (už asi jen tři, ale má
). Ondrovi je naopak leckterá 74 těsná, ale zároveň obě děti nosí ještě hodně 68. Já jim to dávám, i když je to už těsnější, aby to vůbec užily… před Vánoci jsem nakoupila strašně moc věcí hlavně pro slečnu přes MMB, včera jsem byla v Tescu… a fakt lituju
Oni mají tak nááádherný věci!!! Je to levný a je to nový… a mně se dost věcí přes MMB pak doma ani moc nelíbí
něco je hodně oprané, něco má třeba blbé zapínání (což na fotkách není vidět), tu a tam upadlej druk a podobně. Takže příště už tam nakupovat nebudu a vyžiju se v normálních obchodech - to jsou takový muka, vydržet a nic nekoupit
I když možná tajně (Jára by mě s nákupama hnal) koupím pár 80tek a schovám je ![]()
Ondra se zdokonaluje v lezení, krásně „jde“ po kolínkách, ale jen když chce
Ale stejně je mu to prd platný, protože ségra, která pořád jen válí sudy, je průbojnější a stejně mu sebere, cokoli chce - dudlík, hračky…
začíná být sranda je pozorovat
![]()
Veru , Foto Škoda miluju, už fotky ani jinam nedávám, i když je to dražší. Dala jsem kámošce k Vánocům poukázku na focení jí a jejího tříletého syna
Nás fotí kámoška-fotografka, máme nějak radši momentky než fotky z ateliéru, ale tenhle je fakt super!!! Takže se vůbec nedivím, že jsou fotky tak nádherní a vy tak spokojení
![]()
Ahoj holky,
děti mám nakonec nemocné obě,dostali jsme antibiotika a můžeme se kurýrovat.A něco leze i na mě,nemám z toho radost,Radek má odpolku,takže jsem na ně sama.Měl si dovču z minulého týdnu vzít radši až teď,ale kdo mohl vědět…
Nestíhám číst a ani reagovat,tak se nezlobte,mejte se hezky!!!
PAPA!