Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
27.1.09 22:04

Mahul: To je krásný, že to muž přijal tak krásně :D :D No právě, nevíš, co nás ještě může v životě potkat… :wink: :wink: :wink:
A ty se cítíš na to, jít od února do práce?? Teda na ty dva dny v týdnu :) Já jsem původně chtěla jít na částečný úvazek od dubna, jenže to asi bude zrovna dobře rozjetá stavba baráčku..tož bych neměla hlídání :wink: Tak snad od podzimu…ale ty by jsem se asi chtěli začít od zimy pokoušet o dalšího juniora :lol: :lol: :lol:

Terko: Budete mít v rodině dětí jako smetí :D :D Náhodou, to musí být pěkný, velká rodina :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
27.1.09 22:19

Ahojky
Dala som do galérky pár Sofinkiných fotiek,ak chcete nakuknite.

Terka-ďakujem za popis jak na fotky do príspevku.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.1.09 22:20

Dneska jsme po vzájemné dohodě s manžou objednali Adámkovi novou - větší autesedajdu :wink:
Nakonec bude mít Adam od Chicca a je to tahle, takže doufám, že je to dobrý výběr:

http://www.detskyraj.cz/…ey-1-xp-2009

Jdu už do hajan, dneska mě výletování nějak zmohlo, přeji krásnou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.1.09 22:53

Tak jsem se s noťasem přestěhovala do obýváku, ať vám konečně můžu něco napsat, manžu budit můžu, Bendu nééé :lol:

Jsem teď párkrát zkusila dát ven chůvičku, když tam Beník spí (mám strach, že mi zmrzne :? ), a je sranda, jak je to citlivý, tak slyším pořád čmuchat psy, i když jsou třeba daleko od kočáru, tak tam pořád lítám kontrolovat :lol:

Verčo , ten kartáček vypadá dobře. A Domča sedí, super :D

Simi , já mám ještě od toho starého doktora Pityol a u nás funguje. To ani nevím, že není na miminka 8O

Ernat , fotky krásný. Klárka má krásnej úsměv :D

Zuločku , super video :D

Nelo , ahoj a gratuluju k chození, Adámek je teda fakt šikulka :D 8O

Lucy , taky super videa, koukali jsme na ně s Bendou a pořád chtěl vlézt za Tomáškem do monitoru a mluvil na něj :lol:

Týnko , snad bude Adámek v pohodě, Beník si dnes stihnul udělat modrák na čele, škrábance na nose a skřípnul si prsty do šuplíku - asi to teď bude čím dál „lepší“ :roll:

Mahul , moc gratuluju. Jé, docela ti závidím :oops: :)

Januš , to ze spaní dělá Beník taky, vždycky mě hledá a klečí, šplhá a řve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.1.09 23:10

Tak taky zkouším vkládat fotečky:

Adam přerovnává knihovnu:
http://img1.rajce.idnes.cz/…P1050964.JPG

A naše malé čuňátko :lol: :
http://img1.rajce.idnes.cz/…P1050841.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.1.09 09:31

Už asi hodinu tu sedím a plodím příspěvek a při odesílání se někde stala chyba !!!! :-) :-( :-(

JANUSO: Taky bych potřebovala nakoupit na Péťu, ale nejdřív se musím dostat na chatu, abych přebrala věci po Radimkovi a dokoupila to co chybí pro Péťu. Nakupovala bych na děti pořád jo jo, jen ty peníze… :nevim: Krásný fotky, teda čím dál častěji mám pocit, že ten náš prďolka je lenoch jak poleno, když vidím ty vaše šikulky.

MAHUL: velká gratulace :huban: :huban:, tak mně to zlepšilo náladu, že si manžel chvilku myslel, že ta těhu jsem jááá :lol: , ale to by unás takhle nešlo. Je mi trochu i smutno, že já už nebudu (další IVF atd a peníze…) Mám tu dva uličníky, tak jsem šťastná, ale je to krásný pocit být těhu a potom atak. Užívej si to a ť je všechno OK, fajn, bezva, prima a hlavně nám piš piš piš, užiju si to s tebou aspoň takhle :potlesk: A neboj bude to super a zvládneš oba drobky.

TERKO: já taky plavu na facebooku, kdybych měla aspoň čas se tam porochnit, ale když si sednu k PCku, tak furt někdo něco potřebuje atd..

SIMI: Je to přesný, ti chlapi :-) , mně taky Péťa bojkotuje větší kousky, to se tváří jakoby se měl :-( a pak začne dělat ksichtíky a rudne a tak, musím ještě vidličkou ty kousky rozčvachtat a pak milostivě papá, ale stejně se tváří, jakože mi teda udělil milost, ale pro příště se mám polepšit. :wink: A je dobře, že Silvinka má lepší ten zadeček, není to nic příjemného a tak ať se to zahojí :lol:

TYNKO: další junior - hurááá, jen zkoušejte, tady budete mít plnou podporu :-)

VERČO: gratulace k sezeníííí :potlesk: :huban: Domča je super kluk, jak by řekl Radímek.

ERNAT: Klárka je úplná modelka, hezky do objektivu úúúsměv :-)

LUCY: krásný videa, Tomášek je bezva,moc se nám to líbilo :lol:

ZEBRO: čmuchající psové, to je pěkný :-) , aspoň máte ohlídané všechny dětičkyyy :-)

HOlky, poraďte jestli někdo tomu rozumíte prosím. Volala jsem do práce, kvůli daním. V minulých letech jsme si nechali dělat společné zdanění manželů a letos samozřejmě už nee. Tak jsem myslela, že budou chtít v práci něco podepsat, ale :-) baba v účtárně mi řekla, že nic podepsat nechtěj, tak tomu nerozumím. Bojím se, abych pak neměla nějaký problém zpětně, tak neví. Jestli byste někdo věděl jestli to tak má být nebo jak to má být, dejte prosím vědět, já v tom tápu. Díky.

Jo a ještě poslední věc, včera jsem koupila kaši ve zdravé výživě - instantní rýžovou s kukuřicí, páč hami byla děsně sladká a Péťa jí snědl svých 200ml. Jaké kaše kupujete vy?? Nevím, jestli bych mu do toho neměla přidat UM aby to bylo plnohodnotné, nebo jestli to s vodou stačí?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.09 09:49

Ahojda,

U nás noc dobrá, ráno si vzal Adámka Radek, s tím, že mě nechaj chlapi chrápat alespoň do devíti…mno, realita byla jiná, že :-) :-) :-) V půlosmé mě přišel R. vzbudit, jestli ho nepohlídám, že si půjde ven zakouřit s kámošem a to mě tedy naštvalo a vstala jsem definitivně a pak se pan manžel diví, že jsem na něho nepříjemná :roll: :roll: :x

Jančo: Taky krásný andílek s růžkama :-) :wink: Ale kukadla má úžsný 8) 8)

Wenee: Včera na zprávách jsem taky viděla tu reportáž o osmirčatech, no síla 8O 8O 8O

Katy: My budem zkoušet až tak za rok 8) :wink: :wink: Ale i tak se těším a manža byl nadšený :lol: :lol: :lol: (po tom, co jsem mu vpálila, ať na mě s dalším dítětem nechodí a on mi tenkrát na to řekl, že mě plně toleruje, pokud nechci, nebude … 8O 8O )
A to nemáte vůbec žádnou šanci otěhotnět přirozeně?? :( :( Omlouvám, se, že jsem tak zvídavá :oops: :oops: Kolegyně taky nemohla otěhotnět přirozeně, potom měli několik IVF (fakt velký číslo!), nakonec jednou otěhotněla přirozeně, jenže zrovna o tom neměla tucha, takže nebrala léky na udržení, zrovna byli i na dovče, takže alkohol-hodně pohybu…) o mimi nakonec přišla :( … ale taky se zadařilo přirozenou cestou :wink:
A k té kaši: Je mléčná nebo nemléčná?? My máme teďka banánovou Sunarku, sladká teda asi je (jak jinak..), ale dávám ji jednu max. dvakrát do týdne a to ještě k snídani :wink:

No, Adam spinká, takže jdu něco udělat :wink: Dneska mě čeká velký úklid a R. si šel spravovat auto, takže to všechno vzbyde na mě…ale pozitivem dne je dnešní oběd, na který se teda fakt těším :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.1.09 10:01

Ahoj TYNKO: já mám protilátky proti manželovým spermiím. (je to širokospektré, takže nejen proti manželovým. Ale zase ne proti všem chlapům :lol: , manžel mněl strach, že jsem alergická jen na něj :lol: :lol: :lol: ) Dr říkal, že těhotenstvím se to někdy spraví, ale u nás se to po Radimkovi nespravilo a po Péťovi to zkoušet nebudem :wink: , páč jsem měla problémy a nevím jestli by moje kyčle další mimi vydržely. IVF je běh a dlouhou trať. Jestl se jim podařilo mimi přirozeně, tak to je bezva, vědí už že to jde. Tak se jim to určitě podaří zase a bude fajn. Neomlouvej se za zvídavost, kdo se nptá nic se nedozví a mě to problém nedělá. (člověk si zvykne s dr mluvit o věcech o kterých by si to nikdy nemyslel :oops: )

Teda uličník jeden, zakouřit si ven s kamarádem, to je teda :-) . Mě by to taky naštvalo, jen mu to nedaruj :wink: .
Kaše je nemléčná a dávám jí každý večer, páč UM bojkotuje a nechce pít, ale jestli ho zlomím, tak mu budu raději dávat večer UM než kaši, myslím, že je to zbytečné a že by UM mělo stačit.

Co máte k obědu????? To nejdůležitější si nenapsalaaaaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.1.09 11:09

Katy: Ahaaaa :wink: :wink: Hlavně že máte zdravé, krásné dva synky :D :dance: :D
Kolegyni je čtyřicet a jejímu manžovi už asi víc, takže to už zkoušet nebudou, poseldní pokus IVF měli vloni nebo možná už předloni na podzim…a adoptovat taky nebudou, jelikož by jim nabídli kvůli věku starší dítko, je to ale škoda…jelikož ona je fakt ten typ ženský, které by si potomstvo zasloužil :( A pak na druhé straně nějaká nevyrovnaná matka usmrtí své dítě-novorozenečka!!!! :evil: :evil: :evil:
Už mám obídek hotový, sbíhaj se mi na něj sliny až ovuej :) Na to že Adámek spal necelou půl hodinku tady řádí jak černá ruka v Dachau :roll: :roll: :? Takže budem obědvat až spolu :lol: :lol: :lol: Joooo a dělala jsem zapečené těstoviny se sýren a špenátem a na to že Radek nejí špenát, tohle zbaští :D
A s tím společným zdaněním ti nepomůžu…já podepisuje papíry v práce na mzdovce :wink: Akorát letos nebudeme moct použít odpočty z daní, jelikož já nedělám a R. je stále občanem SR… a že by to kvůli hypotéce byla slušná sumička :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.1.09 11:49

Ahoj holky,

Katy koukám,že jste si užili,ale jak píše Týnka,hlavně že máte dvě zdravé děti :wink: A co neštovice?

Jinak já nemám vaříno,včera jsem si jen připravila kousek kuřecích prsou,udělám je na přírodno s bramborem.Odpoledne jdeme tady u nás v ulici do mš na den otevřených dveří,tak si tam Jiřulka aspoň pohraje s dětma,omrknem to a doufám,že po zápisu nás vezmou,máme to fakt 5 minut :wink:

Týnko v půl osmý taky dobrý :wink: 8) Tvůj obídek bych taky brala :D

Janus pěkný fotky 8)

A kdepak máme Verču :?: :?: Večer měla nějaký dýchánek a už tu nebyla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.1.09 12:25

Ahoj, díky za pochvaly naší modelky :D

Týnko , školu už máme vybranou - já a manžel v Hradci a Mára u nás na vesnici :twisted: Po pravdě, ještě pořád je nahlášený na obou školách, v HK jsem domluvená, že do června zkusíme Máru nějak přesvědčit (nechci ho násilím nutit). Hradec je od nás asi 10 km, takže žádná tragédie, jen kdyby měl později jezdit domů sám tak to bude horší. Anebo když se vrátím do práce do Pardubic, tak bych lítala jak hadr na holi. Jediná možnost by pak byla, aby si manžel našel práci v Hradci, ale to moc nevidím, protože to mi slibuje už víc než pět let a skutek utek, pořád je v Praze.
A s těma daněma - loni jsi ještě byla v práci - i když na nemocenské, ale nevybírala jsi si náhodou dovolenou, nebo ti ji nepropláceli - pokud ano, pak se z toho platila i daň a tu by ti měli vrátit.
Manžel teda je … :-) nenechat tě vyspat a ještě si ničit zdraví cigaretama, to bych ho hnala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.1.09 13:06

Ahoj holky,

ja jsem porad uchvacena tou vcerejsi zpravou :oops: :D Rikala jsem o tom manzelovi a ten by druhe mimco bral klidne hned, tak ho musim trochu brzdit :twisted: Zatim mam(e) v planu se zacit snazit nejdriv pristi zimu, tak uvidime, jak to nakonec dopadne :wink: Chci,a by si telo odpocalo kvuli cisari a taky kvuli ekzemu a ja chci zhubnout a trochu si to uzit!!!

Katy, ja jsem koupila taky instatni kasi ve zdrave vyzive - mam ovesnou a myslim spaldovou (znacka Nomina), ale prijde mi, ze maji jakesi tvrde kousky, tak je pouzivam jen na dohusteni jidla a Stepanovi nejradeji delam klasickou ovesnou kasi a dam mu tam nekdy i UM a do toho namackam banan a je vyborna, Stepan sni celou velkou misku a je to oslazene vlastne jen tim bananem a upne to staci, nebo muze byt i jablkem, hrozny, presnidavkou…

Verca se asi prejedla muffinama :lol:

Neli, gratuluju k chozeni :-) Sikulin je to :D

To nase dite mi ted nejak odmita v poledne jist :roll: Vzdycky s ni trochu a pak uz vubec nechce nebo si to patle po celym obliceji :? Takze sklenicku, ketrou sndel na posezeni, ted ji takk na 2×i na 3× :nevim: Ale kousky mu nevadi, tak nevim, mozna s mnou drzi dietu :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.1.09 14:27

Ernat já jsem nastoupila na mateřskou asi měsíc před 3 narozeninama Radimka. V práci jsem teda na neschopence nebyla, ale nevím jestli mi po dobu mateřské (toho půl roku) naskakovala nějaká dovolená, jestli ano, tak mi nic neřekli a ani neproplatitli. (vidíš, to taky nevím, já jsem snad úplně blbá) Ty baby z účtárny mi nic neřeknou, pokud to nevím a neuhodím na ně.

EVELIN. já mám taky Nomina a takový ty šlupičky z kukuřice nebo z rýže či co Péťovi nevadí, baštil to i s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.1.09 14:35

Jsem malem zapomnela :oops:

Domcovi vse nej k 9 mesicum!!! :-) :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.1.09 14:44

ahojky holky, zdravi Vas opet ostuda ostudovita …
jen jsem Vas chtela pozdravit, ctu Vas jak jen to je mozne, ale chvilku tu nejsem, vypadnu z toho a pak nestiham …
jinak je videt jak ty lasky maly rostou, ty fotky a video, ty pokroky, je to neskutecne, je mi z toho teda pekne smuuu!!
Velkaaaa GRATULACE k tehu!!! Budeme drzet palecky, at je vse tak ja ma!
My chceme zase pristi leto … :-) dalsiho beranka :-) uvidime.
Jinak Sanel teda zadne velke pokroky, rekla bych ze je to silenej lenoch.
KDyz vidim ty vase :) :oops:
DNeska tu sviti slunicko, je nadherne, vubec by mi nevadilo kdyby uz bylo takhle az do konce zimi, ja se taaaaka tesim na jaaarooo leeeeto, prdelky venku …
Sanel ted hodne spi, fakt moc. Asi roste. Doufam, ale v noci se budi,
je mozne ze ji boli brisko z nocni kase a dokojeni? Ted na 9?
Nemate nektera s tim zkusenost … kase stridam, dneska chci zkusit jen prso a uvidime, kdyz zase bude knucet, tak nevim. Ona spi a poplakava, dava si nohy nahoru, nekdy se probere, tak ji uchovam … nevim no.
KDe kupujete ty zdravekase??? Nomina??
Ty vadooo za chvilku budeme mit rocaky, ja se picnu! Fakt na to nesmim myslet, ale je s nima ted pekna sranda co?
Prisly fotky, jdu tridit. VSEM TED Velkou PUSUU A ZMAKNETE CO NEJLEPE Chripkovou epidemii! ZDRAVICKO LASkam!! Paaa ostuda A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí